3 Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

3 Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki


3 ev 'de Ketu- 3ev'de ketu size el becerileri kazandırır, sizi yaratıcı bir insan yapar, yerli seyahat etmeyi sever ama günlük iletişim zor bir iş haline gelir.

Ketu burada küçük bir kardeş vermiyor ama varsa büyük sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacak.
3 ev 'deki Ketu, kişiyi 36-42 yıl sonra manevi yapar.
Kişi kendi başına başarılı olur ama büyük gruplar halinde çalışamaz/iletişim kuramaz. Kişi, el veya omuz yaralanmalarından muzdarip olabilir.

Astrolojide Ketu veya güney ay düğümü genellikle oturduğu evi çarpık bir şekilde etkileyecek bir gölge olarak görülür. Ejderhanın kuyruğu olarak da bilinen Ketu, davranış, eğilimler ve düşünceler yoluyla mistik güçlerle yakından bağlantılıdır.

Ketu'ya gölge gezegen denir. Üçüncü evdeki Ketu'nun viral hastalıkları ortadan kaldırdığı da bilinir ve vücutta var olabilen virüsler ve tükettiğimiz yemekler ile çok ilgisi vardır. Ketu kendine özgü gezegenlere yerleştirildiğinde, birçok benzersiz rol oynar ve aynı zamanda yerlilerin yaşamları üzerinde birçok büyük ve korkunç etkiye sahip olabilir.

Astrolojide 3. evdeki Ketu, kardeşlerle olan ilişkiyi bozduğu veya onlarla teması kısıtladığı, kötü evlilik veya evliliği geciktirdiği ve kişinin kötü işler yapmasına neden olduğu için iyi değildir.


3. ev de ketu'nun etkisi vedıc astrology



Doğum haritanızda Ketu'nun ne üretebileceğini tahmin etmek genellikle zordur.



Kundali'nizde 3. evdeki Ketu'ya gelince, kardeşlerinizin sizinle olan bağlantısını etkileyecektir. Bununla birlikte ilgi alanlarınız, alışkanlıklarınız ve eğilimleriniz de Ketu'dan etkilenir. Ancak, bilgiyi zaten elinde tutuyorsanız, üçüncü evdeki Ketu hayatınızın çeşitli yönlerini nasıl etkiler.

Üçüncü evdeki Ketu'yu ne etkiler?

Ketu doğum anında 3. evde konumlanmışsa ve uygunsa kişi aktif ve yiğit olur. Ketu burada yerliyi cesur bir insan yapar. Bu tür kişinin fiziksel yapılarının güçlü ve sağlam olması muhtemeldir. Aynı zamanda ruhsal bir esinti verir.

Kişi dini ve faziletli faaliyetlerde bulunur ve bu alanlarda da isim ve şöhret kazanabilir.

Üstelik bu pozisyonla ani para kazanma ihtimali de var.

Ketu üçüncü evde rahatsız olduğunda, kardeşlerle olan bağınızı dolaştırır. Sağlıkları ve uzun ömürleri için de uygun değildir.

Küçük kardeşler hayatta birçok sorunla karşılaşabilirler.

3. evdeki Ketu ayrıca iş arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi düşmanca yapar, bu nedenle insanlara karşı tutumunuzu kontrol altında tutmaya özen gösterilmelidir.

Sık sık kısa seyahatlere çıkma eğilimi de vardır.

Üçüncü evin efendisini işaretle:

Üçüncü evdeki Ketu, etkilerini üçüncü evin efendisine göre gösterecektir. Bu durumda, Merkür'dür. Üçüncü evdeki Ketu, ev üzerindeki kötü etkilerini artıracaktır. Kardeşlerden kopma ve onlarla karşılaştırma duyguları da orada olabilir. Eksantrik davranışlarla, aynı zamanda garip davranacak ve ilişkilerinizde hakim olacaksınız.

Mars ile Yerleşim:

Ketu, haritanızın 3. evinde Ketu ile Mars gibi davranırdı. Tüm Mars özelliklerine sahip olmak, arzularınız, saldırganlığınız, sertliğiniz ve öfkeniz artacaktır. Bir yandan sunum becerileriniz gelişecek. Ancak öte yandan, övünme ve umutsuz arzuların kurbanı olabilirsiniz.

Üçüncü evde geçiş:

Ketu, 18 ay boyunca transit ile üçüncü eve geçtiğinde, değişken sonuçlar için üçüncü ev ile ilişki kuracaktır. Engeller, gecikmeler ve sorunlar etrafınızı saracaktır. Hayatın birçok nihai sonucunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Dokuzuncu evdeki Rahu:

Kundali'nizin 9. evindeki Rahu ile haritanızda kötü bir birliktelik olabilir. Mutluluk için etrafta dolaşabilirsin. Üçüncü ve dokuzuncu evdeki Ketu ve Rahu arasındaki denge orada değilse, hayatınızdaki dengeyi bile kaybedebilirsiniz. Nezaket ve kötü izlenimler ve ifadeler ikinci adınız olabilir.

Ketu'nun 3. evdeki olumlu etkileri:


Üçüncü evdeki Ketu, pek parlak sonuçlar vermeyebilir. Ancak, düşündüğünüz kadar kötü olmayabilir. Bu nedenle, hayatınızın çoğunda harika sonuçlar elde edersiniz. Evlilikten finansa, her şeyi çok etkileyecekti. Yaratıcı bölümlerde başarı elde edebilirsiniz. Kardeşlerle ilişkileriniz sandığınızdan daha güçlü olacaktır.

Ketu'nun etkilerini diğer gezegenlerle birleştirmek size profesyonel olarak büyük başarı sağlayacaktır. İşyerinde otoriter bir konum ve alışkanlıklar yoluyla güzel davranışlar da orada olacaktır. Kardeşlerinizin ve diğer aile bireylerinin desteğiyle tanınma kazanacaksınız. Etrafınızı saran muazzam pozitifliği ve zenginliği olan hayırsever ve yetenekli bir insan olacaksınız. Materyalist zevkle, her türlü lüksü de elde edersiniz.

Üstelik doğum haritanızın 3. evindeki Ketu ile çevrenizdeki insanlara daha iyi bir örnek olacaksınız. Aydınlanma yüksek derecelerde orada olacaktır. Düşmanlar sizden uzak durur veya size zarar verme niyetlerinde başarısız olur. Ayrıca uzun ömür ve güç içeriden gelecek, ayrıca iyi yemeklerin ve farklı mutfakların tadını zahmetsizce çıkaracaksınız.

Ketu'nun 3. evdeki olumsuz etkileri:

Ketu, benefikten daha fazla zararlı etkiye sahip gezegendir. Ve Kundali'nizin 3. evindeki Ketu ile birçok sağlık rahatsızlığından muzdarip olabilirsiniz. Kol ve omuz ve iletişim uzuvlarımızda sorunları ve halüsinasyon gibi zihinsel sorunlar da orada olabilir. Umutsuz düşüncelerden muzdarip olma şansınız da olabilir. Ayrıca, hayatta kardeşlerle çatışmaya girdiğiniz zamanlar olabilir. Sadece bu değil, küçük erkek ve kız kardeşlerle de kayıplar veya sıkıntılar olabilir.

Ayrıca, Ketu gezegeni üçüncü evdeyken, hayatınızdaki şeyler hakkında endişeli hissedebilirsiniz. Gelecek ve ilgili konular hakkında korkulu düşünceler ve aşırı analizler etrafınızı sarabilir. Artı, yanlış anlamalar ve endişeler tüm hayatın boyunca orada olacak. İşe yaramaz tartışmalara ve sonuçsuz tartışmalara girebilir ve daha sonra pişman olabilirsiniz.
Astrolojide 3. Evde Ketu'nun Uğursuz Sonuçları

Kişi gereksiz yere endişelenir ve korkulu, huzursuz ve heyecanlı olur.
Kişi hayaletlere ve ruhlara inanacak veya onlara adanacaktır.
Toplumdan rahatsız olan.
Kişi zorluklara katlanmak zorunda kalabilir.
Biri arkadaşlarına zarar verebilir.
Birinin arkadaşları zorluklar çekebilir
Kişi, değersiz argümanlardan rahatsız olabilir.
Bir kişi uğursuz sonuçlardan muzdariptir.

3. evde Ketu'nun kötü etkileriyle baş etmek çok zordur. Bu nedenle, üçüncü evdeki Ketu hastalığından muzdaripseniz, bu çarelere bakabilirsiniz:

Zararlı Ketu'dan kurtulmak için akan suda safran tüketin.

Her gün işe gitmeden önce Safran tilak sürün.

Ayrıca, sahip olduğunuz finansal koşulları iyileştirmek ve üçüncü evdeki Ketu'nun kötü etkilerinden uzak durmak için elinizde, kulağınızda, boynunuzda veya burnunuzda altın takılar takmalısınız.

Ketu'nun haritanızdaki etkisini yıpratmak için buğday ve ile pirinç ve sütü de akan suya bırakabilirsiniz.

Ana girişinizin kapısına bir bakır taş takın.

Hayati eşyalarınız için ve günlük olarak da çift renkli giysiler giyin.

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

NEW 2912129268815658172

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item