Vish Yoga

Vish Yoga 

Visha Yoga, bir burçta Satürn+Ay'ın birleşimidir. Visha, Zehir anlamına gelir ve bu yoga, bireyin hayatında zehir görevi görebilir.

Bu yoga genellikle 27 günde bir gerçekleşir, Visha Yoga, Nitrubhasha Yoga veya Shani-Chandra yoga olarak da adlandırılır.

Bu kavuşumun en kötü yerleşimi 4., 8. ve 12. evdedir, ancak burcun başka herhangi bir evine yerleştirilse bile olumsuz etkileri hissedilir.

Vish yoga

Ay en düşük dereceye sahip olduğunda satrün en yüksek dereceye sahip olduğunda kişi gereksiz endişe korku ve depresyona sokar ,

Hayatın ilk yıllarından ailede ve başkaları tarafından çok eleştirilmiştir ve zihinde gereksiz korku endişe düşünceleri bloke eder ,

Ay navamsa harita ve d 1 de güçlü ise yukarıda yazılanlar etkisi azalır .

Satürn en düşük dereceye sahip ise Ay en yüksek dereceye sahip olduğunda . kişi gerçekçi disiplinli sorumluluk alan soğuk kanlı hedeflerine odaklanan bir kişi olur satrün yüceyse sizi çok ünlü yapar .

Evet bu kavuşum korkutucu gereksiz endişe depresyon yaratabilir ..

Bu kavuşum 9,10,11 evlerde pushya,hasta ,anurdha ,shravana nakshatra oluşumu kariyerde dr hemşire psikiyatrist yapar..


Vish Yoga


Sınırların efendisi (Satürn) Ay ile kavuşumda olduğunda zihinde sınırlamalar oluşturabilir veya zihnin yapmak istediği şeyleri sınırlayabilir ve istediğimizi alamayınca çöker ve bunalıma gireriz.

Açıkçası, bu, Satürn'ün gerçekçi doğası nedeniyle bir kişiye karanlık ve kasvetli düşünceler getirebileceğinden, içinde bulunmak için harika bir bağlantı değil.


Satürn “ne olduğunu” göstermek isterken Ay “başka ne olabilir” hakkında düşünmek ister.


Sınırsız zihnimiz sonunda kaçamayacağımız bir çatıya kavuşur.

Ama Satürn cezalandırmaz; sadece karmamızın meyvelerini getirir.

Karmamız nötr veya karışık ise, Ay'ın tekrar iyimser hissettiği orta yaştan sonra ellerini sınırsız zihinden çeker.

Şimdi, Ay, Satürn'den daha güçlüyse, Ay bu kavuşumun üstesinden gelebilir.

Bu durum, burçtaki tozdan olmayan evi kontrol ederken Ay kendi burcundayken veya haritada yüceyken olabilir.

Satürn ve Ay kavuşumu ile gerçekte olan şey, bu insanların çiçek açan çiçeklerden ziyade hayattaki daha zor şeyleri görme eğiliminde olmalarıdır.

Bu, mutluluğu görmekten çok daha iyi bir senaryo, çünkü zor zamanlar geldiğinde, bu kişi hayatın ortasına kadar iyi hazırlanmış olacaktır.

Korku ve endişe bu birliktelikte yaygındır.

Ay Satürn Kavuşumu Punaraphoo yoga

 Bir evde Satürn ile Ay, kişinin dürüst, adaleti seven ve çalışkan bir insan olduğunu gösterir.

Sizin de böyle bir yerleşiminiz varsa, büyük olasılıkla hırsları gerçekleştirecek ve kendi çabalarıyla başarıya koşacak gayretli bir varlık olacaksınız. Doğruluk sayesinde böyle bir insan her zaman haksızlığa karşı duracaktır. Bununla birlikte, bu kavuşumun kişileri zaman zaman karamsar ve melankolik olabilir ve bu da barışı ve memnuniyeti etkileyebilir.

Bu tür insanlar her zaman iyimser olmaya çalışmalıdır. Bağlaç kişiyi alkol, sigara vb. sarhoşluklara iter.

Ayrıca kişi evlilikte, spermde , anneyle ilişkide mücadele eder. Jüpiter'in yönü bu durumda eksiklikleri giderir.

Satürn ve Ay Vish YogaAy, aklın, ruhun, duyarlılığın, evin, ailenin ve annenin göstergesidir.

Satürn disiplini, fazlalığı, sertliği, gecikmeyi ve düzeni gösterir.

Ay, hassas şeyleri gösteriyor ve Satürn sert çizgidir.

Yani, Ay, Satürn ile kavuştuğunda, derecelere göre, Satürn Ay'ın kalitesini yakalayacak ve bunun tersi de geçerli olacaktır. Satürn genellikle en sertlik ve disiplin anlamına gelir ve Satürn Ay'ın kalitesini yakaladığında, Ay'ın gösterdiği zihin, ruh, duyarlılık, ev, aile ve anne gibi temel faktörlerin başı dertte olacaktır.

Bu birleşimi gördüğünüzde, hayatınızın detaylı bir analizini yapmalısınız. Duygusal hayatınızdan memnuniyet oranı nedir? Duygusal güvenlikle yeterince mutlu musun?

Hayatınızda duygusal tatminsizlik yaşadığınızı görebilirsiniz. Ebeveynleriniz, akrabalarınız veya çevrenizin size sağladığı duygusal güvenlik olabilir.

Yakın veya uzak çevrenizden duygusal olarak beslenemediğinizi hissediyorsanız, zihninizi düzeltmekten başka bir çare yoktur. İlişkileriniz konusunda çok seçici olmalısınız.

Bu kombinasyon genellikle anneden sevgi eksikliğini gösterir. Bunun da farklı bir fikri var.

Bu kombinasyon aydınlanmaya ulaşmak için rehberlik edebilir. Bu yoga pek çok ruhani liderde görülür çünkü bir noktada dünyanın sevgisinin ve ilgisinin sadece illüzyon olduğunu ve en büyük sevginin ancak yüce ile birlikte görülebileceğini düşüneceksiniz.

Haritanızda punaraphoo yoga olduğunda evren bu tür olayları hayatınıza getirecektir. Belki de asıl amacınız kendinizi yüce olanın hizmetine adamaktır.

Ayınız dikkati dağılmış bir modda olacak ve bu size aşırı düşünme kalıbı verebilir ve bu da ruhunuzu etkiler. Tek yapmanız gereken, zihninizi size huzur ve cesaret verebilecek bir şeye odaklamaktır. Etrafa bakarsanız bir şey bulamayabilirsiniz ama sadece rüzgarın peşinden koştuğunuzu fark edeceksiniz.

Punaraphoo yoga, kişinin maneviyata seyahat edeceği anlamına gelir. Maneviyat yolunu seçen kişi maddi dünyadan kopacaktır. Hayatı, hayatın maddi yönlerine olan inancını kaybettiği olaylar getirebilir.

Punaraphoo yoga felsefe, maneviyat ve öğretim alanında bir kariyer için iyidir.depresyon, anksiyete, uyuşturucu veya alkol bağımlılığı, hastalık veya şizofreniye neden olabilir.

Anne için zorluk, hayatı zorluklarla dolu olacak.

Sohbet ederken çok fazla depresif hisler olacak.

Satürn ve Ay, işaret nedeniyle birlikte etkilenmiş veya zayıfsa, o zaman psikolojik sorun anksiyete bozukluğu depresyon yaşama ve gün geçtikçe onları sosyal olmayan hale getirecek çok fazla güvensizlik olasılığı Düşüncelerde ve duygularda katılık . kendini aşagılık hissetmek olabilir

4. evdeki Satürn ve Ay birleşimi, dişilerde sorun, anne sütü eksikliği olabileceği bir kişiye çekingenlik verebilir.

Satürn ile Ay birleşimi, fakir insanlara yardım etmek ve bazı STK'lar ve muhtaç insanlar için çalışmakla ilgilenebilir.

Kadın haritasında 4. evdeki bu tür bir birleşim, ev içi mutluluk eksikliğine neden olacaktır.

Nişanlanma kopması veya evlilik saplantısında gecikme olabilir, evlilik tarihinin artıları da Punarphoo Dosha yapar.

8. evde Satürn ve Ay birlikte intihara ve birçok zihinsel travmaya neden olabilir.

7. evrede böyle bir birleşim, öncelikle evlilikte büyük bir gecikmeye ve evlilik sonrası evlilikte sorunlara yol açacaktır. Etki Azaltma faktörü yoksa, evlenmeme şansı hiç göz ardı edilemez.

Satürn ve Ay, işaret nedeniyle birlikte etkilenmiş veya zayıfsa, o zaman psikolojik sorun yaşama ve gün geçtikçe onları sosyal olmayan hale getirecek çok fazla güvensizlik olasılığı büyük olabilir

Vish Yoga veya Punarphoo Dosha Günlerinde Yapılmaması Gerekenler

Ay ve Satürn aynı evde ya da karşı karşıya asla nişan söz evlilik yapmayın.

Ay ve Saturn karesinde veya aynı evde olduğunda karşı karşıya yeni daireye satın almayın,


Vish Yoga gününde yeni İşe başlamamak için elinizden geleni yapın.

Bu gün araç veya herhangi bir yeni elektronik cihaz / veya mobil, giysi vb. Satın almayın,

O gün kimseyle buluşmayı veya seyahat etme girişimde bulunmayın Bulmak istediğiniz kişi müsait olmayacak sorun olacak ve geri gelmeniz gerekecek.

Özel günlerinizde Visha Yoga günlerinde buluşmamaya özen gösterin

Her ay 4 gün Vish Yoga var, bu günlere dikkat diniz..

Yukarıdaki tüm bulgular, uzun araştırmalarım ve gözlemlerim dışındadır ve birçok kez test edilmiştir. !!!

Shani Vish Yoga Saturn-Rahu veya Saturn-Ay karışımı olduğunda oluşur . Satürn, sinizmi soğukluğu karamsarlığı şüpheyi genişletir ve Rahu bu karamsarlığı arttırır Bu yoga hayatının her bölümünü etkiler. yaşamında çeşitli sakıncalar çalkantılar yaratıyor. Aynı şekilde utanç, parasal talihsizlik, rahatsızlık getirir

Satürn'le Ay - düşmanıdır ikisi karşılıklı yada kavuşum olduğunda vish yoga oluşturur kişisel yaşamın mutluluğunun soru işaretidir duygusallığı çok az ve acımasızdır ama iş yaşamında duygularını kontrol eder başarılı olur ,

Kendra evler ve 6 / 11. evde de oluşan yoga bağın iyi sonuçları iyidir görülmüştür, ancak kişisel yaşamın çoğu durumda acı çekecektir (Ay ile Satürn'den daha zayıfsa anne ile özel ilişki ve acı verir ).

Bu yogada Doğanlar anlamsız endişe ve gerginliğe meyillidir. aptalca düşünceler yüzünden kendine zarar verme eğilimlerine tanık olurlar..

Bu yoga, yerel halkın bireysel varlığına karşı tavırlar atabilir.Akrabaları ile tartışılmaz kaçınılmaz acı sorunlara girebilir. Bu yoga ilişkilerin düz mantık mutsuz bir şekilde düşmesine neden olur ve suç ortağı tarafından ihanet olasılığını arttırır.

Aile Üzerindeki Etkileri


Genel olarak, Vedik astrolojide, Satürn-Ay kavuşumu veya açı veya karşılıklı değişim iyi olarak kabul edilmez.


Satürn dasa Ay bhukthi veya Ay dasa Satürn bhukthi kişi için bazı olumsuz sonuçlar verecektir.

Kişi Satürn dasa sırasında 7 1⁄2 Satürn periyoduna girerse, acılar daha fazla olacaktır. Bu kişi 36 yaş civarında olursa, kişi kesinlikle Satürn'ün doğum haritasında yer aldığı bhava ile ilgili anlamlarından birinden muzdarip olacaktır.


Saravali Ch'ye göre Ay-Satürn kavuşumu.


“Ay ve Satürn birlikte olursa, kişi çürümüş bir eşe sahip olacak, halk için değerli olacak, filler ve atlar yetiştirecek, erdemlerden yoksun olacak, başkalarının kontrolü altında olacak, zengin değil, yenilgiye uğrayacak” .



Jataka Parijata Bölüm VIII, Sl.3 : “Ay Satürn ile kavuşum veya karşılıklı ise halindeyse. Doğan kişi kötü bir eşe sahip olacak, anne ve babasına kötü davranacak ve servetsiz kalacaktır.”


Bu yoga, ailenin refahı, özellikle de yerel halkın annesi üzerinde büyük bir etki yaratır. Bu yoga da aynı şekilde ailede istenmeyen yükler yaratır. Anneyle aynı karmayı ve geçmişten gelen bağı gösterir..


1. ev : Bu dosha'yı burcunun 1. evinde ( Zihin ve Beden Evi ) olan bir kişi yaşamı boyunca Sağlık sorunlarına, özellikle Kan ve Sinir sistemi ile ilgili sorunlara eğilimlidir. Herhangi bir kesin karar verememesi nedeniyle güçlü bir İrade Gücü eksikliği vardır. Bunun dışında burcunda Ay gezegeninin Lord olduğu ev ile ilgili olumsuz sonuçlar da alabilir.


2. ev : Kişi mali sorunlarla yüzleşmek zorundadır ve herhangi bir iyi mali duruma ulaşamaz. Bunun dışında aile üyeleri ile farklılıklar ve sorunlar olabilir ve çeşitli bağımlılıkları benimsemeye veya bunlara yenik düşmeye eğilimlidir.


3. ev : Kardeşler arasında cesaret eksikliği, duygusal farklılıklar ve sorunlar vardır.


4. ev : Anne ile fikir ayrılığı olabileceği gibi Ev Rahatlığı, Ruhsal Huzur ve Mutluluk eksikliği de olabilir.


5. ev: Bir kişi Eğitim, Çocuklar, Aşk ve Romantizm ile ilgili sorunlarla yüzleşmek zorundadır.

6. ev : Böyle bir kişi, ödeyemediği çeşitli Borçlara maruz kalır, İş ve Hizmetlerle ilgili sorunlar yaşar ve hayatı boyunca Gizli Düşmanları ve Rakipleri tarafından sıkıntıya girer.


7. ev : Evlilik hayatında Uyum eksikliği olduğu gibi gecikmiş bir evlilik de olabilir. Kişi iyi bir Sosyal çevreye sahip olamaz ve İş ve Ortaklıklar bile Kayıplara yol açabilir.

8. ev : 8. evdeki Satürn ve Ay gezegenlerinin birleşimi kalıcı Sağlık Sorunlarına, Kazalara ve ayrıca çeşitli enfeksiyonlara yol açarak Büyümesini engelleyebilir.


9. ev : Böyle bir kişi beklentilerine göre Şansından destek alamaz ve Din ve Maneviyata inanç eksikliği olabilir.

10. ev : Kişi İş/Meslek/Kariyerinde düzenli sorunlarla karşı karşıya kalabilir ve ayrıca zaman zaman işi ve yetkinliği için gereken saygıyı görmeyebilir. Ayrıca babasıyla ilişkileri pek samimi olmayabilir.

11. ev : Bir kişinin Kazançları / Kârları / Kazançları, Çabalarına ve Yetkinliklerine kıyasla daha az olabilir. Ayrıca Kıdemlilerden/Yaşlılardan ve Arkadaşlarından destek alamayabilir.

12. ev : Gereksiz Harcamalar ve Kayıplar, Davalar, Mahkeme davaları ve Sağlık sorunları olabilir. Yerlinin Evliliğinde her türlü sorun ve gecikme.

Vish Yoga'yı nasıl algılayabilirim?
Shani Vish Yoga, çoğu zaman, geçmiş doğumdaki yanlışlar işler kötü karma nedeniyle gerçekleşir

Vish Yoga'nın birçok olumsuz etkisi var; Belirli tedavilerle, bu yoganın olumsuz etkilerini yenebilecek olabilir. Tedavilerin bir kısmı:

• Gündüz ve gece saatlerinde Om Om Namah Shivaya'yı

• Sabahları boş mideyle Tulsi yaprağını yemek (fesleğen yaprağı)

• Cumartesi günler fakirlere yetimlere bağış yapın

• Gündelik hayatınızdaki koyu renk ve gölgeli renk kullanmaktan kaçının

• Cumartesi su peepal ağacı çınar ağaç yaslanın…

Vish Yoga veya Punarphoo Dosha Günlerinde Yapılmaması Gerekenler
Ay ve Satürn aynı evde ya da karşı karşıya asla nişan söz evlilik yapmayın.
Ay ve Saturn karesinde veya aynı evde olduğunda karşı karşıya yeni daireye satın almayın,
Vish Yoga gününde yeni İşe başlamamak için elinizden geleni yapın.
Bu gün araç veya herhangi bir yeni elektronik cihaz / veya mobil, giysi vb. Satın almayın,
O gün kimseyle buluşmayı veya seyahat etme girişimde bulunmayın Bulmak istediğiniz kişi müsait olmayacak sorun olacak ve geri gelmeniz gerekecek.
Özel günlerinizde Visha Yoga günlerinde buluşmamaya özen gösterin
Her ay 4 gün Vish Yoga var, bu günlere dikkat diniz..
Yukarıdaki tüm bulgular, uzun araştırmalarım ve gözlemlerim dışındadır ve birçok kez test edilmiştir. !!!

Shani Vish Yoga Saturn-Rahu veya Saturn-Ay karışımı olduğunda oluşur . Satürn, sinizmi soğukluğu karamsarlığı şüpheyi genişletir ve Rahu bu karamsarlığı arttırır Bu yoga hayatının her bölümünü etkiler. yaşamında çeşitli sakıncalar çalkantılar yaratıyor. Aynı şekilde utanç, parasal talihsizlik, rahatsızlık getirir
Satürn'le Ay - düşmanıdır ikisi karşılıklı yada kavuşum olduğunda vish yoga oluşturur kişisel yaşamın mutluluğunun soru işaretidir duygusallığı çok az ve acımasızdır ama iş yaşamında duygularını kontrol eder başarılı olur ,
Kendra evler ve 6 / 11. evde de oluşan yoga bağın iyi sonuçları iyidir görülmüştür, ancak kişisel yaşamın çoğu durumda acı çekecektir (Ay ile Satürn'den daha zayıfsa anne ile özel ilişki ve acı verir ).

Bu yogada Doğanlar anlamsız endişe ve gerginliğe meyillidir. aptalca düşünceler yüzünden kendine zarar verme eğilimlerine tanık olurlar..


Bu yoga, yerel halkın bireysel varlığına karşı tavırlar atabilir.Akrabaları ile tartışılmaz kaçınılmaz acı sorunlara girebilir. Bu yoga ilişkilerin düz mantık mutsuz bir şekilde düşmesine neden olur ve suç ortağı tarafından ihanet olasılığını arttırır.

Vish Yoga'nın birçok olumsuz etkisi var; Belirli tedavilerle, bu yoganın olumsuz etkilerini yenebilecek olabilir. Tedavilerin bir kısmı:
• Gündüz ve gece saatlerinde Om Om Namah Shivaya'yı
• Sabahları boş mideyle Tulsi yaprağını yemek (fesleğen yaprağı)
• Cumartesi günler fakirlere yetimlere bağış yapın
• Gündelik hayatınızdaki koyu renk ve gölgeli renk kullanmaktan kaçının
• Cumartesi su peepal ağacı çınar ağaç yaslanın…

DAHA FAZLASI..

NEW 8999850976915061856

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item