SaptaVimsamsha-(D-27) -Nakshatramsha-(D-27)

SaptaVimsamsha-(D-27) -Nakshatramsha-(D-27)

Saptvimsamsha haritası veya D27 çok önemli bir bölme haritasıdır.Sage Parashar, D27 haritasının bir kişinin gücünü ve zayıflığını gösterir..

Saptvimsamsha haritası, her zodyakın 27 bölümüdür. Bunlar, bir kişinin gücünü kontrol etmek için kullanılan kurallardır.


Saptvimsamsha   D 27

Saptvimsamsha   D 27'de Ortak Çıkarımlar

Gezegen Mars, bu haritanın doğal göstergesidir. Kişinin gücünü ve fiziksel yapısını gösterir. Mars'ın yerleşimi çok önemlidir.


D27 Haritasındaki 5. evi etkileyen Jüpiter, harika bir vizyon sahibidir. Ayrıca kişinin ileri görüşlülüğünü artırır.


Ay dan itibaren 6. ev, faydalı gezegenler tarafından işgal edildiğinde, kişiyi yetenekli yapar.

4. ve 10. evler ayrıca, kendi lagnalarına yerleştirilmiş faydalı gezegenler veya lordlar tarafından açı yapıldığında, kişiyi keskin bir kararlılık ve irade gücüyle fiziksel olarak güçlü kılar.

Her gezegen belirli bir organı, vücut parçasını belirtir; haritada bir gezegen zayıfladığında, kişi o organda hastalıklar yaşayabilir ve yüceltme durumunda iyi bir sağlık yaşayabilir.

D 27 tablosu, teşhis edilmesi zor ölümlerde hayati bir rol oynamaktadır. D 27 haritasının derinlemesine ve doğru bir şekilde incelenmesiyle, teşhis edilmesi zor olan ölümler teşhis edilebilir. Bu harita tıbbi astroloji açısından çok önemlidir.

Tıp bilimindeki büyük gelişmelere rağmen, gerçek bir ölüme ulaşmanın zorlaştığı birçok olay vardır. D27, gizemli ve teşhis edilmesi zor olan ölüm alanını gösterir.

SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya tablosu ile ilgilidir. Tüm sağlığımız ve refahımızla nasıl bağlantı kurduğunu ve ayrıca güneş, ay, Jüpiter, Merkür, Venüs, Satürn, mars'tan Rahu'ya (ejderhanın tepesi) ve ketu'ya (ejderhanın kuyruğu) kadar 9 gezegenin her birinin nasıl olduğunu anlatır.

SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasındaki yerleşimlerine göre sağlığınıza ve iyiliğinize nasıl katkıda bulunduklarını anlatır.

27 bölümün her birinin açıklaması, gezegeninizin Kundli veya Burcunuzda hangi 27 bölümden olduğuna bağlı olarak tahminleri görmek için burcunuza veya haritanıza başvurmanın çok yararlı bir yolu olarak verilmiştir.

sağlık SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burç, kişinin SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) haritasındaki konumuna göre genel sağlığını verir. Bu çizelge, kişinin genel canlılığı için vücudunuzdaki çeşitli işlevlerin bedensel gücünü yargılamak için kullanılır.

Güneş surya SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölünmüş veya varga haritası veya burç

D27 çizelgenizdeki güneş veya Güneş gibi, kalbinizin, kanın ve ayrıca kemiklerin ve midenizin sağlığını yönetir. Aslan veya simha burcu olarak 5. burcu yönetir ve mideye bağlanır. GÜNEŞ, vücuttaki iltihaplanma ve baş ağrılarına doğrudan bağlanır.

Ay'ın SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasındaki rolü nedir?

ay chandra SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölünmüş veya varga harita AY, kişinin zihnini veya zihinsel yeteneklerini yönetir. Aynı zamanda, kalbi yöneten 4. işarete hükmettiği için sıvıları ve kalbi de yönetir.

bu nedenle herhangi bir zihinsel sorun veya salgıyla ilgili sorun veya hatta kanla ilgili sorun, Ay veya Chandra'nın SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa'ya yerleştirilmesiyle burada yansıtılır.


SaptaVimsamsa(D-27
) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasında MARS veya Mangal'ın rolü nedir?

mars veya Mangal, raja yoga gezegenidir ve siyasete ve güce de hükmeder. Kişide hareket ve canlılık verir. Mars veya Mangal ayrıca kazaları ve ameliyatları da yönetir. mars ayrıca yüksek tansiyonu da yönetir .

mars'ın SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga burcunda yerleşimi kişi hakkında da aynı şeyi önerir.

SaptaVimsamsa(D-27)
veya nakshatramsa(D-27) bölüm veya varga Burç veya haritasında MERKÜR veya budha'nın rolü nedir?



Merkür kişinin zekasını yönetiyor. 3. ve 6. evin yöneticisi olduğu için cildi, akciğerleri ve ayrıca boğaz ağrısı ve burnu yönetir. Bu nedenle onu güçlü tutmak çok önemlidir. Merkür aynı zamanda konuşmayı da yönetir. bu yüzden tüm bunlar herkes için SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta yansıtılır.

Jüpiter veya gurunun SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasındaki rolü nedir? Jüpiter veya guru, karaciğeri ve vücut yağını yönetir. Jüpiter ayrıca pankreası, karaciğeri ve kulakları da yönetir. üç numara olarak kulak ve dalağı yönetir. Jüpiter veya guru ayrıca vücuttaki karaciğer problemlerini ve diyabeti kontrol eder. yani SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta aynı olanın gücü veya zayıflığı. aynı şeyi yansıtır.

SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölüm veya varga Burç veya haritasında VENÜS veya shukra'nın rolü nedir? Venüs veya shukra, cinsel dürtü ve cinsel ilişkileri ve ayrıca üreme sistemi yönetir. Venüs yedinci ve 2. burcun efendisi olduğu için üreme sistemi, gözler, yüz, şeker ve böbrek de yönetilir. yukarıdaki öğelerin tümünün sağlığı SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta yansıtılır.

Satürn veya Shani'nin SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasındaki rolü nedir? SATÜRN doğal zararlıdır ve Shani dev olarak adlandırılır. Herhangi bir sistemdeki vata veya hava dengesini kontrol eder. bu yüzden Satürn stres problemlerini kontrol eder. ayrıca Satürn veya shani dev 10. ve 11. burçları yönettiği gibi ayakları ve bacakları da yönetir.

SATÜRN veya Shani dev, sinirlerinizi, evinizi, rektumunuzu veya bağırsaklarınızı da yönetir. Bezlere ve tümörlere bağlı hastalık veya kanser de buna bağlıdır.

depresyon ve bazı durumlarda mide rahatsızlığı SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölüm veya varga haritasından veya burçtan bakılır.



RAHU'nun SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasındaki rolü nedir?

Rahu zehirleri ve ayrıca cüzzamları yönetir. RAHU (ejderhanın başı) mantıksız korkuları da yönetir ve Rahu kronik hastalıklara ve zehirle ilgili sorunlara yol açabilir. veya kimyasal dengesizlik sorunları verir,

SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga Burç veya haritasında ketu veya ejderha kuyruğunun rolü nedir?

KETU, hastalığın teşhis edilmesinde sorunlar yaratır. ve aynı zamanda, tıpkı mars gibi, çıbanlara neden olmak gibi, patlayabilir ve doğa olabilir. ayrıca sorunların sonucu belirsiz olabilir veya düzeltilemeyebilir, sorunlara neden olabilir.



SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27)'nin bölünmüş veya varga haritası burçu.



1) Ashwini Kumar:



o ilahi şifacıdır. Arabaya biner ve Lord Ganesha, SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölüm veya varga haritası veya burcunun bu bölümünü yönetir.

2) Yama:



ölümün efendisi Yama'dır. yama, Satürn veya Shani dev'e çok yakındır. Bu, doğru davranışla ve temelde Karma'ya dayalıdır. Satürn, doğru şeyleri ve doğru davranışı önerir ve SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27)'nin bu bölümü veya varga haritası veya burcu etkilenirse, kişiye kötü davranışı verin.

3) Agni:



Agni bölümü SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burç ateşine bağlıdır. şimdi ateş, kişinin temel yaşam gücüdür.

4) Brahma:



brahma göksel babadır. Brahma, kişiye gelen genetik problemlere bağlanır. bu nedenle, herhangi bir gezegen iyi yerleştirilmişse, kalıtsal ihtiyaçlardan dolayı sağlık sorunlarına dikkat edin.

5) Ay:



tıbbı ve hastalıktan kurtulmayı temsil eder. SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta herhangi bir gezegen varsa, hastalık ego sorunlarından kaynaklanır.

6) Rudra:



Rudra, Lord Shiva'nın benzer Avatarıdır. Rudra'nın aynı zamanda korku ve ıstırap anlamına da geldiğini lütfen unutmayın. bu nedenle, SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burcunun bu bölümündeki gezegenler ciddi sıkıntılar ve ıstırap verebilir. Rudra ayrıca vücudun sinirlerini de yönetir.

7) yazı:



aditi güneş tanrısı Surya Dev'in annesidir. Çok aktivite verir. SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölüm veya varga haritası veya burcunun bu bölümünde herhangi bir gezegen varsa, Sağlık ve hastalıkların canlılığı ve sorunları geri alınabilir.

8) Brihaspati:

Brihaspati veya Guru, o Tanrıların Guru'sudur. Bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burcunda herhangi bir gezegen varsa, iyi bir danışmanlık gücü ve sağlık sorunlarından korunma sağlar.

9) Yılan:



yılanlar veya yılanlar yeraltı unsurunu temsil eder. eğer herhangi bir gezegen SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burcunun bu bölümündeyse, su kaynaklı hastalıklara eğilimlidir ve neden olduğu sorunların doğada derin olabilir.

10) Pitris:



Pitris, ayrılan yaşlılardır. Daha önceki nesilleri ve atalardan gelen kutsamaları veya lanetleri yönetir. Şimdi ön babanız, bhoga ya da zevk ya da acı olan güç ya da zayıflık veriyor.

11) bhaga:



Bu bhaga veya zevk bölümüdür, Buradaki enerji güzel görünmeyi sever, bu yüzden çirkinlikten kaçınır. Yani gezegenler özellikle Venüs veya buradaki ay burada SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burç bu geçerli olacaktır.

12) Aryaman:



Aryaman bölünmesi gezegenlerin güç ve şeklini korumalarına yardımcı olur. eğer gezegenler burada SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçtaysa, bir hastalığı tedavi etmenin bir yolunu da bulurlar.

13) Savita :



Savita, güneşin ilk ışınıdır. Günün başında çıkıyor. Yeni güne başlarken fiziksel rahatsızlıkların ve sorunların giderilmesine yardımcı olur. yani, eğer gezegenler bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçtaysa, kesinlikle iyileştirici güçleri vardır.

14) Vishwakarma:



Vishwa karma gök mimarıdır. dünyayı beş elementle yaratır. sonuçları umursar. sağlık için iyi veya kötü gezegen, bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burçtaki gezegen ise kişinin kendi yaratmasıdır.

(15) Vayu:



15. bölüm Vayu hava veya vata veya zihinsel stres var. Akıl dinlenmiyor. gezegen bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçtaysa sağlık sabit ve değişken değildir.

(16)Indragni bölümü:



yani, burada iki şey var Indra ve Agni .Agni ateş ve Indra dev temelde kötü eylemleri için gözden düştü. yani bu bölünme, eşyalara aşırı düşkünlükle bozulan kişinin sağlığı olacaktır. ayrıca Agni'nin ateş olduğuna dikkat edin, bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta gezegendeki herhangi bir şeyi yok edebilir.

(17)mitra veya bölüm veya 17. bölüm:



bu bölünme kişiyi çok arkadaş canlısı yapar. bu yüzden Mitra arkadaş canlısıdır ve iyi arkadaşlar olmadan yaşayamaz. Buradaki tedavi, birçok hastalığın kök nedenlerini iyileştirmek içindir. Dizginleri olmayan arkadaşlık, eğer gezegen bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burcundaysa, bedene ve zihne zarar verebilir.

(18) 18 numara veya Indra:



Indra Tanrıların Kralı. yani bu bölünme etkilenir ve vücuda zarar verebilir. Ama eğer tamamsa, o zaman kişinin sağlam sağlığı vardır.

(19) Nirriti veya 19 numara:



Niritti ölüm demektir. Orada dünyadan kopukluk var ve buradaki gezegenler ruhsal özellikleri teşvik ediyor. Eğer gezegen bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçtaysa bir kişi bedeni hiç umursamayabilir.

(20) ceylan :



jala sudur ve su vücudun içinde çok derin olduğu için. yani, bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burçtaki gezegenler su ile ilgili problemler verebilir ve tedavi su ile de aynı şekilde gelebilir. Bütün bunlar Ayurveda'ya dayanmaktadır.

(21) vaishdev:



o evrenin tanrısı ve genel olarak vücut sağlığının sağlayıcısıdır. eğer bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burcunun bir sıkıntısı varsa, o zaman vücutta bir zayıflık vardır.

(22) vişnu:



Üçlemenin önerdiği gibi Vişnu, eğer kozmossa koruyucudur. eğer gezegen bu SaptaVimsamsha(D-27) ya da nakshatramsha(D-27) bölümlü ya da varga haritasında ya da burcundaysa vücudun ihtiyaçlarını gerçekten iyileştirir.

(23) ashta vasu:



Bu, koruma ve iyi sağlık ve ayrıca uzun ömür sağlar. Eğer bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta ıstırap kötücül olarak varsa o zaman sağlık ve uzun ömür etkilenebilir

(24) Varun :



varun dev, hayatın nektarı olan suyun efendisidir. elinde bir ghada ya da sihirli ambrosia sürahisi var. Tüm sorunları ve hastalıkları tedavi ettiği söylenir. Ancak bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçta bir rahatsızlık olduğunda, bu sağlık sorunlarına neden olabilir.

25)



ajakapat, Sanskritçe dilinde keçinin bir ayağıdır. yani, bu Lord Shiva'nın vücudu tek ayak üzerinde dengeleyen Tandav dansıyla bağlantılıdır. aynı zamanda, gezegenler bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burcundaysa, yok etme ve çözülme anlamına gelir ve vücuttaki hastalığı ortadan kaldırır.

(26) ahir budhanya :



ahir budhanaya temelde adanın yılanı anlamına gelir. Yani alt kısmı yılan, üst kısmı ise alt kısmı koruyan Allah'a aittir. yani, eğer gezegen burada bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritasında veya burçtaysa hem koruyucu hem de yıkıcı bölümler söylenebilir.

(27) Opusan :



o refahtır. bu güneş ışığının tanrısı ve karanlığın kovucusudur. bu SaptaVimsamsha(D-27) veya nakshatramsha(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burçtaki gezegenler, hastaya tedavi değişikliği veya iyileşme yönteminde bir miktar yanal kayma ile yardımcı olur.😉

SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölümlü veya varga haritası veya burç

SaptaVimsamsa Bölünmüş Tablosu Nasıl Hesaplanır? Ayrıca hangi enerjiler veya tanrılar

yönetir İşaretin çeşitli bölümleri SaptaVimsamsa(D-27) veya nakshatramsa(D-27) bölünmüş veya varga haritası dağıtımı Koç burcundan/Ağdan ve 12 burcun tümü için diğer Hareketli burçlardan veya döküntülerden başlar. Saptavimshamsa veya bir işaretin 27 bölümüdür.

DAHA FAZLASI..

Vedıc astrolog 38085102091613115

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item