Uttara Bhadrapada Nakshatra

Uttara Bhadrapada Nakshatra

Bu nakshatra için mango ağacı
-Vücut kısmı -Kala-purusha'nın Alt Bacakları ve Baldırları
- Ahir budhnaya'ya, Uttara Bhadra'ya uygun adağı sunan kişi, bir temel kazanır.
-Uttra Bhadrapada nakshtra insanları yaşlı kişiler, eski kurallar, katı yapılar, yaş ve zamandır,
değişime karşı direnç, statü hiyerarşileri, sosyal sınıf engelleri, büyük kuruluşlar, kamuoyu, bürokrasiler,düzenleyici gereklilikler, yasal sistemler ve kurumsal veya kurumsal yetkililer özellikle etkili olabilir.

Uttara Bhadrapada Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Planet Satürn veya Shani.

Yönetici tanrı: Derinliğin Yılanı Ahirbudhnya.

Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın konumu: 03°20' - 16°40' Balık burcunda, Meena Rashi.

Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın Sembolü: Bir cenaze karyolasının arka bacakları.


Uttara Bhadrapada'nın çevirisi: Geri İyi ayaklar veya Arkada olan iki şanslı ayak.

Astronomik Yıldız Adı: γ Pegasi veya Gama Pegasi.

Uttara Bhadrapada Nakshatra Cinsiyet: Erkek

Uttara Bhadrapada Nakshatra Nadi: Pitta veya Safra

Uttara Bhadrapada Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Uttara Bhadrapada Nakshatra Doğa: Sabit veya Kalıcı (Dhruva)

Uttara Bhadrapada Nakshatra Tattva veya Element: Eter

Uttara Bhadrapada Nakshatra Kast: Kshatriya


Uttara Bhadrapada Nakshatra Gana: Manushya

Uttara Bhadrapada Nakshatra Yoni: İnek (Gow Yoni)



Uttara Bhadrapada Nakshatra   

3:20 16:40 BALIK BURCU
Yöneticileri: Satrün sabit nakshatra
Uttara Bhadrapada Nakshatra Efendisi /: Derinliklerin ejderhası yöne Ayak Bilekleri uğurlu evlilik
Uttara Bhadrapada Nakshatra Sembol: derinlikler ejderha
Uttara Bhadrapada Nakshatra Sayı: 26
Cinsiyet: Erkek taşı mavi safir
Uttara Bhadrapada Nakshatra Şanslı harfler: D, Z, N & Y Şanslı Renk: Mor sayısı 8
U.Bhadra Takım yıldızında doğanlarTercüme Son şanslı ayaklar
Sembol İkizler, Cenaze karyolasının arka ayakları, Suda yılan
hayvan sembolü dişi inek
Başkanlık Tanrısı Ahir Bhudhanya, Kundalini'ye bağlı yılan
Gezegenin Yönetici Tanrısı Hanuman
Doğa Manushya (insan)
doşa pide
Guna Tamasik
eleman Eter
eğilim Sabit
Kuş Kotan
Ağacın Ortak Adı Bakül
Ağacın Botanik Adı Borsalli
tohum sesleri Du, Tha, Jha, Jna
Cinsiyet erkek
Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın cinsiyeti erkektir ve cesur ve dengelidir. Bununla birlikte, bu Nakshatra'daki Ay'dan etkilenirse, çabuk sinirlenebilir, çok tutkulu ve saldırgan olabilirler.

Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın 4 padası

1 st çeyrek Güneş tarafından yönetilir
2 nd çeyrek Merkür tarafından yönetilir
3rd çeyrek Venüs tarafından yönetilir
4 th çeyrek Mars tarafından yönetiliyor


Uttara Bhadrapada Nakshatra

Uttara Bhadrapada Nakshatra Özellikleri Uttara Bhadrapada nakshatra'da doğmak, masumsun ve büyülü bakışlarınla ​​insanların dikkatini çekebilirsin.

Tüm kastlardan, statülerden ve standartlardan bireylerle iyi anlaşabilirsiniz.

Her zaman karşı cinsle birliktelik ararsınız ve onlarla vakit geçirmekten hoşlanırsınız.

Büyük adalet ve tarafsızlık özelliklerine sahipsiniz.

Kariyer basamaklarının en üstünde olmak için kesin kararlılığa sahipsiniz.


Doşa: Pide
Bu Nakshatra'nın sıcaklıklardan ve yiyeceklerden kaçınmaya çalışmalı ve serin ve kuru yiyecekler tüketmelidir. Genel olarak diyetlerine ve faaliyetlerine ılımlılığı dahil etmeye çalışmalılar.

Guna: Tamasik

Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın gunası Tamasic'tir. Bu Nakshatra i benmerkezci, tembel, içine kapanık ve bağımlılığa eğilimli olabilir.

Öğe: Eter

Bu Nakshatra yaratıcıdır. Ancak, bazen pasif ve anlaşılması zor olabilirler.

Kuş: Kotan
Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın simgesi olan kuş Kotan'dır. Uttara Bhadrapada Nakshatra'da doğanlar her zaman doğayla bağlantı kurmayı severler.
Açık tenli ve güzel bir fiziğe sahip olur. Geniş ve çıkıntılı gözleri ile masum bir görünümleri vardır. Görünüşünde manyetik bir çekim vardır. Hafif bir gülümseme ile karşısındakini kölesi haline getirebilirler.

U.Bhadra takım yıldızında doğanlar, etkileyici konuşma uzmanlarıdır. İşlerinde ve çalışma hayatlarında olağanüstü kapasite ve yeteneği nedeniyle de çok çabuk parlar ve ilerlerler. Tembellikten nefret ederler. Bir işe başladıklarında iş tamamlanana kadar o işi bırakmazlar. Başarısız olduklarında bile inatla devam edip alternatif yollar arayıp o işi bitirir.

U.Bhadra takım yıldızında doğanların hayatında istikrar en önemli unsurdur. Çok genç yaşta (18-19) çalışmaya başlarlar. 19. 21., 28., 30., 35. ve 42. yaşlarında hayatlarında önemli değişiklikler yaşarlar…

U.Bhadra Takım yıldızında doğanların sağlıkları çok iyi olacaktır. Fakat yine de kendi sağlığı hakkında pek bir şey bilmez ve sağlıklarına dikkat etmezler. Dolayısıyla hasta olduğu zaman derhal bir doktora gitmelidirler. Mide problemleri, kasık ve fıtık eğilimli romatizma ağrılar, akut hazımsızlık, kabızlık, sorunları yaşayacaklardır.


Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


İnsani, son derece çekici, hizmet odaklı, finansal açıdan sağlam, yüksek disiplinli, duygusal olarak dengeli, kibar ve cömert, büyük danışman, merhametli, şefkatli, besleyici, ilham verici konuşmacı, hayırsever, ilkeli, ekonomik, akıllı, aile odaklı ve bilge.

Uttara Bhadrapada Nakshatra Zayıf Yönleri


Ben merkezli, sorumsuz, anlaşmazlıkları çözemeyen, uyuşuk ve tembel, fazla duygusal, hevessiz, bağımlı ve kafası karışık.

Uttara Bhadrapada Erkek Özellikleri

Uttara Bhadrapada Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, insanları sosyal konumlarına göre ayırt etmeniz ve daha ziyade onları oldukları gibi kabul etmeniz olası değildir. Kalbinde safsın ve her zaman sözlerinle başkalarını incitmediğine emin ol. Ancak, bazen sizi çatışmanın bir parçası yapan asabisiniz. Sevdiğiniz veya hoşlandığınız kişi için muhtemelen her şeyi yapabilirsiniz. Çoğu zaman, çeşitli şeyler ve konular hakkında engin bilgiye sahip olan bilgin kişi olarak anılırsınız.

Uttara Bhadrapada Kadın Özellikleri


Uttara Bhadrapada Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman aileye büyük bir servet getirmeniz muhtemeldir ve ilahi karaktere, iyi şansa ve servete sahip bir hanımefendi olarak saygı duyulacaksınız. Yaşlı insanlara saygı duyuyorsunuz ve aynı zamanda çok iyi huylusunuz. Çok fazla esnekliğe sahipsiniz ve tüm koşullara ve durumlara uyum sağlayabilirsiniz. Gerçeği savunuyorsun ve herkese karşı tarafsız kalıyorsun.


Uttara Bhadrapada Eğitim/ Kariyer İlgi Alanı/ Meslek

Çok nitelikli olmasanız bile, birkaç konuda ustalık kazanma yetkinliğine sahipsiniz. Güzel sanatlara yatkınlığın var ve kendini yetiştirmiş bir insan olduğuna da inanıyorsun. Mesleğinizde mükemmelliğe ve işiniz için çok fazla tanınmaya ve övgüye ulaşmanız muhtemeldir.

Hırsınız ünlü bir yazar olmakta yatıyor.

42 yaşından sonra kariyerinizde birçok iniş çıkışlarla karşılaşabilir ve yerleşik bir hayata sahip olabilirsiniz.

Uttara Bhadrapada Nakshatra'nın kadın bir bireyiyseniz, kariyerinizde hem popülerlik hem de zenginlik kazanma olasılığınız yüksektir. Ancak işiniz için çok seyahat etmeniz ve bazen de denizaşırı bölgelere gitmeniz gerekecek.

En Uygun Meslek: Filozof, Sosyal Hizmet Uzmanı, Aziz, Öğretmen, STK , Yazar, İthalatçı ve Seyahat Endüstrisi

Uttara Bhadrapada Nakshatra


Bu nakshatra ile doğan insanlar, hedeflerine bir miktar sabırla ulaşmak ve çabalarının meyvelerini beklemek için motive edilirler.
Uttara Bhadrapada'da Yükselen: Ağır ve uzun yapılı, çekici fiziksel görünüşe sahip, konuşmada iyi, doğada hafif, gizli bilimle ilgilenen, insani doğaya sahip, aile sevgisi ve hayatta seyahat etmek.

Uttara Ashada insanları genellikle mütevazı, yumuşak konuşulur, adanmış ve yardımcı bir doğaya sahiptir. Böyle insanların güçlü görüşlere sahip olduğu durumlarda, kimseye zarar vermeden veya acı olmadan bunu ifade etmenin çok etkili bir yolu vardır.

Uttara Ashada halkı Oğlak'ın etkisinden dolayı aşırı disiplinli olması nedeniyle katı ve sert olarak görülebilir. Bazen çalışmaları için takdir edilmezlerse kendilerini depresif veya mutsuz bulabilirler. Geleneklere saygı duyarlar ve ataları ve toplumları tarafından belirlenenleri takip ederler, ancak insanlara fayda sağlamazlarsa veya koşullarla kilter dışı görünüyorlarsa bunlara meydan okumaya açıktırlar.
Nakshatra ateşli enerjiye sahip ama daha yumuşak bir formda. Öfke, tutku ve saldırganlık sorunları var. Bu insanlar dedikodu eğilimi ile çok gizli, kurnaz olabilirler. Eğer hastalanırsa, kişi tembel, dikkatsiz ve sorumsuz olabilir. Öfkelendikleri takdirde savaşçı olmalarına rağmen herkesi yenebilirler. Satürn'ün enerjisi nedeniyle gecikme yaşar ve başarı ile kırılır. Manevi ve dünyevi amaçlarına ulaşmak için yalnızlığa ihtiyaçları vardır.

Uttara Bhadrapada Pada 1: Aslan Navamsa'ya düşer ve Güneş tarafından yönetilir. aktif, aydınlatıcı, gururlu ve başarı odaklı yanını temsil eder.

Uttara Bhadrapada Pada 2: Merkür tarafından yönetilen Başak Navamsa'ya düşer. Bu analitik, hesaplayıcı ve planlama tarafı ile ilgilidir. Küçük şeylerde bilgelik bulma eğilimindedir.

Uttara Bhadrapada Pada 3: Venüs tarafından yönetilen Terazi Navamsa'ya düşer. Bu pasif, denge arayışı ve dengeli tarafı ile ilgilidir.

Uttara Bhadrapada Pada 4 : Mars tarafından yönetilen Akrep Navamsa'ya düşer. gizli, gizemli ve gizli yönü ile ilgilidir. Bu pada aşırı karışıklık derinliklerine veya bilgelik derinliklerine gidebilir.

Uttara Bhadrapada'da Güneş: zeki, esprili, yaratıcı, huzurlu , cömert ve hayırsever mistik zihin, çalışkan, manevi, kurnaz ve gizemli olabilir.

Uttara Bhadrapada'da Ay: çekici, huzurlu bakışlar, erdemli, yürekten iyi, hizmet odaklı, konuşmada akıllı, duygusal istikrar ve ailede duygularda güvenlik istiyor.

Uttara Bhadrapada'daki Mars: organizasyon becerisi, huzurlu manevi savaşçı, yogada ve şifalı yoga uygulamaları için iyi.

Uttara Bhadrapada'daki Merkür : örgütsel becerilerini ve entelektüel ayrımcılığın tehlikeye atıldığını gösteren zayıflatılmıştır.
Uttara Bhadrapada'daki Jüpiter : zenginlik ve ruhsal öğrenme için çok güçlüdür. Meditasyonda iyi ve yaşam bilgeliği kazanmak.
Uttara Bhadrapada'daki Venüs : doğada çok sevgi dolu, manevi ve fedakarlık potansiyeline sahiptir.
Uttara Bhadrapada'daki Satürn: yaşamın gizemi, meditasyon ve manevi uygulamada iyi. Yalnız olmayı sever.
Uttara Bhadrapada'daki Rahu : Jüpiter tarafından yönetilen Balık'ta, ancak kısıtlayıcı Satürn'ün yönettiği bir Nakshatra'da. Manevi kökenlerini aramak için tüm bu sıkıntılarla yüzleşmek için bilgelik elde edinmeyi ister.

Uttara Bhadrapada'daki Ketu: Balık, manevi yolculuğun sonu , bu hedefi neredeyse tamamladığımız geçmiş bir yaşamı gösteriyor. Bir kişi hayatında evrensel bilince sahip olduğu bir zamana ulaşabilir. çok manevi.

Meslekler: Yoga öğretmeni, Meditasyon Uzmanları, Danışmanlar, Her Türlü Terapistler. Şaman, Şifacılar, Tantra ve Diğer Gizli Bilimler Uygulayıcıları. Yardım Kuruluşlarında çalışanlar; Araştırmacılar; Filozoflar, Şairler, Yazarlar, Müzisyenler ve Sanatçılar.

DAHA FAZLASI..

Uttara Bhadrapada Nakshatra 2200703339666443426

Yorum Gönder

  1. Hem tembel hem de tembellikten nefret eder nasıl oluyor. Çelişki dolu. :)

    YanıtlaSil
  2. Ay'ım bu nakşatrada. Büyük dönüşümlere, küllerinden yeniden doğanlara :))

    YanıtlaSil
  3. zenginlik loadingg

    YanıtlaSil
  4. çok doğru. 19umda ailevi krizler, 21 yasında ilk cinselligimi yasadim. 28 yasımda da çok büyük krizlerden ve dönüşümlerden geçiyorum. karşı cinslerle ilişkim cok iyidir, önemserim de hep bir flörtüm konustugum kisi olur neyle alakali bilmiyorum fdjfj hemcinslerime de duskunum. yeni insanlar tanımak arkadaşlarım ve ailemi önemserim bununla birlikte yalnız kalmaya sık sık ihtiyaç duyarım. yalnız kalıp kendimle baş başa vakit geçiremezsem hastalanırım. hasta olmaya tahammülüm yoktur, en ufak şeyde ya doktora giderim ya çözerim bol bol araştırırım. kabızlık, hazımsızlık cok fazla özellikle bir şeye öfkelenir ve üzülürsem direkt mide ve bağırsaklarıma vuruyor. bol bol seyehat ederim, şehir değiştirdiğimde ilk birkaç gün yine bağırsaklarım bundan etkilenebiliyor. ama doktora gittiğimde hiçbir problemin yok sorun psikolojik denilebiliniyor. merak ediyorum benim gibi aynı nakşatraya sahip olup bunları yaşayan var mı. onun dısında istikrarsızlık büyük sorun, çok girişkenim :D

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item