Ayın Zararlı Etkisi İçin Çareler

Ayın Zararlı Etkisi İçin Çareler


İnsanlar gezegenlerin zararlı etkisini ortadan kaldırmalı ve korumalıdır. Gandmool, Gandant veya Abhukt Moola Yoga'da doğduysanız, iyiliğiniz ve duygusal sağlıklı bir yaşamınız için tarafından önerilen uygun ilaçları kullanın .



Ayın Zararlı Etkisi İçin Çareler

Sağlık, para, iyi eğitim veya iş ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız bu Remdy kullanmalısınız. Faaliyetlerinizde servetinizden destek alamıyorsanız bile bu çarelere başvurabilirsiniz.


Bu ilaçları doğru yöntem ve ilkelerle uyguladığınız takdirde işlerinizde başarılı olabilirsiniz. Kişi bu tür çareleri doğruluk ve kutsallıkla kullanmalıdır, aksi takdirde tam tersi sonuçlar elde edebilir.

Ay'ın uğuru için yapabileceğimiz bazı çareleri .

Ay ile İlgili Ürünleri Kullanarak Banyo Yapın Ay ile ilgili ürünleri banyoda kullanıp güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ay ile ilgili birçok ürün var. Banyo yapmak için lor kullanabilirsiniz ancak bunu yapmadan önce güvenmeli ve kabul etmelisiniz. Aynı zamanda, faydalı sonuçlar elde etmek için Ay Mantrasını büyüleyebilirsiniz. Masajdan sonra su ile banyo yapabilirsiniz. Banyo yaparken efendisi Ay'ı meditasyon yaparsanız, sizi olumlu sonuçlarla kutsayacaktır.


Ay ile ilgili Ürünleri Bağışla

Ay ile ilgili ürünler olduğu için süt, lor, pirinç, şeker bağışlayabilirsiniz. Onları Pazartesi günü bağışlarsanız, iyi sonuçlar elde etme olasılığı yüksektir.

Erken kalkıp banyo yapmalı ve tanrıya ibadet ettikten sonra bağış yapmalısın. Verimliliğinize göre bağışta bulunmalı ve bu masrafları kimseyle tartışmamalısınız. Ay'dan iyi sonuçlar almak istiyorsanız, hayırlı Muhurtha'da bağışlar yapılmalıdır. Avantajlardan yararlanmak için ürünleri kendi kazancınızdan satın alın. Bağış için bu ürünleri satın almak için borç para alırsanız, Moon size daha iyi sonuçlar vermeyebilir.

Ayın Mantrasını Söylemek

Ay Mantrasını söylemek gezegenin olumsuz etkisini ortadan kaldırabilir. “Om Namah Shivay” büyüsü, Ay'ın hayrını arttırır ve size zihinsel huzur sağlar. Küçük konularda rahatsız olan kişi bu Mantra'yı büyülemelidir. Bu Mantra'yı Lord Shiva'nın bir resminin önünde söylerseniz iyi sonuçlar alırsınız. Bu, Ay'ın Vedik Mantrasıdır mantra yaparken başka şeyler düşünme ve o gezegene konsantre ol.

Ayın Yantrası Yapmak

Ayın Yantra'sını papirüs veya gümüş tabaka üzerinde yapabilirsiniz. Papirüsün üzerine nar, safran ve misk tüyü ile yapabilirsiniz. Bu Yantra'ya herhangi bir taraftan yazılan sayıları eklerseniz toplam 18 elde edersiniz. Bu Yantra'yı yaptıktan sonra, onu evin tapınağına yerleştirin ve ona düzenli olarak ibadet edin. Moon meslekle ilgiliyse iş yerinizde kurabilirsiniz.

Moon's Yantra kutusuna, ilk üç bölüme 7, 2, 9 yazın, ardından orta bölüme 8, 6, 4 ve son üç bölüme 3, 10, 5 yazın.


DAHA FAZLASI..

NEW 4069434480482891748

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item