Navamsa D 9 Tablosunu Okumak

Navamsa D 9 Tablosunu Okumak

Navamsa bir burcun 9. bölümüdür ve Vedik Astrolojideki en önemli haritalardan biridir . Navamsa Haritası Harita bize bir kişinin kaderini, eşini ve evliliğini anlatıyor.

Navamsa Haritaları, Vedik Astrolojide büyük önem taşır ve aslında, sadece Navamsa haritasına bakan bazı geleneksel astrologlar vardır.
D9 geçmiş yaşam Karmaları ve bizim iyi ve kötü işlerimizin sonuçlarıdır, bu nedenle kader zaten kararlaştırılmıştır ve bu nedenle D9 haritasında gezegenler zayıf olduğunda çareler normalde çok az fark yaratır.




Navamsa Haritasının Önemi ve Önemi


Navamsa haritasının temel kullanımı sadece kişilerin evli yaşamlarını, kaderlerini ve kaderlerini yorumlamak değil, aynı zamanda gezegenlerin gücünü de belirlemektir.

Evet, D9 veya Navamsa haritası 9. evin Kuşbakışı görünümüdür ve buradan bir kişinin kaderi açılabilir.

Bir gezegen doğum haritasında zayıf, D9 veya Navamsa haritasında güçlü ise Dahsa veya Antar-Dasha dönemlerinde iyi sonuçlar vereceği söylenir.

Doğum haritası bize haritadaki gezegenlerin genel durumunu anlatır. Bize gezegenlerin nasıl performans göstereceklerini ve hangi sonuçların muhtemel veya potansiyel olarak verebileceklerini söyler.

Gezegenlerin gücünün yanı sıra, D 9, kişinin evlilik koşullarını kontrol etmek amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Evliliği kontrol etmek için D9 haritasının 7. evi analiz etmek ve kontrol etmek için son derece önemli hale gelir.

Sadece 7. eve ve 7. evin efendisinin konumuna bakarak pek çok şey tahmin edilebilir.

Navamsa'daki evler ne anlama geliyor?


1. ev – Kişinin evlenme arzusu. İlişki dinamiklerindeki benliği ve evliliğin genel sağlığını gösterir.


2. ev – Bize evlilik yoluyla serveti gösterir ve evliliğin servetini biriktirir. Kişinin eşinden miras kalan malları kazanıp kazanmayacağı veya kişinin evlendikten sonra daha zengin olup olmayacağı 2. evden görülür.

Ayrıca kişinin büyük bir ailede mi, ortak bir ailede mi yoksa küçük bir ailede mi yaşayacağını gösterir.


3. ev – 3. ev , kişinin evliliği sürdürmesi için gereken çabayı temsil eder .

4. ev – Evlilikte evin durumunu ve durumunu bize gösterir. Ve kişinin evlilik hayatının ne kadar huzurlu olacağı ve bir çift olarak huzur, rahatlık ve mutluluk yaşayıp yaşamayacakları.

5. ev – 5. ev, evlilik sırasında romantizmi ve eğlenceyi temsil eder. Eşinizle geçireceğiniz eğlenceli anları bize gösteriyor.

6. ev – Evlilik yoluyla borç birikimini ve boşanma olasılığını temsil eder. Aynı zamanda ortaklar arasında meydana gelen tartışmaları da hastalıkları temsil eder .

7. ev – Bir kişinin alacağı eşin türünü, kişiliğini, özelliklerini temsil eder. Eşler sevecek ve destekleyecek olsun ya da olmasın.

8. ev - Evliliğin uzun ömürlülüğünü ve evlilik yoluyla biriken ortak varlıkları temsil eder . Evliliğin ne kadar süreceğini gösterir.

9. ev – 9. ev , evlilikteki şansımızı ve servetimizi temsil eder . Bir kişinin şansının ve kaderinin gücünü temsil eder .

10. ev - Evliliğin itibarını ve insanların evliliğiniz hakkında nasıl düşündüğünü temsil eder.

11. ev - Eşin umutlarını, isteklerini ve arzularını ve kişinin bu arzuları yerine getirip getiremeyeceğini temsil eder.

12. ev – Evlilikte yatak zevklerini, yabancı toprakları, bağışları, manevi hayatı, evlilikte yurtdışı seyahatlerini temsil eder. Ayrıca evlilikte ayrılık ve kavgaları temsil eder.

Atmakaraka Doğum Haritası Gezegenini kontrol edin ve D9 haritasındaki konumunu kontrol edin. Atmakaraka Gezegeni , doğum haritasında en yüksek dereceye sahip olan gezegendir. Bu gezegen doğum haritanızdaki en güçlü gezegenlerden biridir ve hayatınızı, kariyerinizi ve başarınızı büyük ölçüde etkileyecektir.

Düşünme sürecinizi, kişiliğinizi ve hayattaki her şeyi ve buna nasıl tepki verdiğinizi yönetir. Örneğin Atmakaraka gezegeniniz Güneş ise, içinizde yoğun bir irade ve güven olacaktır.

Bu sayede kötü zamanlardan geçiyor olsanız bile kendinizi bu kötü durumdan motive edebilirsiniz. Benzer şekilde, Jüpiter sizin Atmakaraka gezegeninizse, yaşamdaki en güçlü noktanız olacak bilgeliğe ve bilginin gücüne sahip olacaksınız. Ve hayatta ne yaparsanız yapın, başarı ve servet kazanmak için bilginin gücünü kullanacaksınız .

Ay' Atmakaraka Ay'ın zayıf olması bir takım duygusal ve zihinsel dalgalanmalara neden oluyor

yoğun irade sadece Güneş'ten kazanılır.

Jüpiter ise kişiyi son derece bilgili yapar.

Hayatında insanların her zaman takip ettiği ve tavsiye aldığı türden insanlar olabilir, bu tür insanlarda Jüpiter çok güçlüdür.

doğum haritanızın Amatyarakaka Gezegenini kontrol edin ve D9 haritasındaki konumunu kontrol edin. Amatyakaraka gezegeni, doğum haritasında ikinci en yüksek dereceye sahip olan gezegendir. Harekete geçmenize ve düşüncelerinizi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olan doğum haritanızın ana yürütme gezegeni gibidir.

D9 haritasındaki konumunu ve bu gezegenlerin yüce mi, zayıf mı yoksa zayıf bir konumda mı olduğunu kontrol etmelisiniz.

Bu gezegenler Kendra Evleri(1,4,7,10) veya Trikonas (1,5,9) gibi güçlü bir konumdaysa ve daha da iyisi, uğurlu yogalar oluşturuyorlarsa ve yücelerse veya kendi burcundalarsa, o zaman daha iyi olur. doğum haritanızdaki ana gezegenler çok güçlü. Başka bir deyişle, grafiğiniz iyi bir güce sahip.

Astrolojide Vargottama Gezegeni: D1 Haritası ve D9 haritasındaki herhangi bir gezegen aynı işareti paylaşıyorsa, gezegenin Vargottama durumunda olduğu söylenir.

Vargottama olan gezegenlerin çok güçlü bir durumda olduğu söylenir. Doğal güç kazanırlar ve Dasha veya Maha Dasha'da muhtemelen iyi sonuçlar veririm.

Venüs, D9 Haritasının Karaka'sı olarak bilinir, bu nedenle Venüs'ün Doğum Haritasındaki konumunu kontrol etmek çok önemlidir .

Navamsa'nın 1. Evi lagnası iyicil bir gezegenden görünüm alıyorsa, kişiyle evlilik garanti edilir. 2. ev ve 7. evler ise sonraki hususlardır. Lagan 2. ev veya 7. ev ile ilişkilendirilirse, evlilik için hayırlı olduğu kabul edilir.

Ancak doğum haritasındaki 1. evin ve 7. evin efendisi 6, 8, 12 ve hatta Navamsa D9 Haritası gibi kötü niyetli evlere yerleştirildiyse, bu gezegenler iyi yerleştirilmemişse evlilik reddedilebilir.

7. evin efendisi 6, 8, 12'de yer alıyorsa ancak yogaları oluşturan güçlü bir konumdaysa, yüceltilmiş veya iyicil gezegenlerden açı alıyorsa kişi evlenir ancak evlilik hayatında bazı sorunlarla karşılaşabilir.

Venüs evlilik için en önemli gezegenlerden biridir ve Doğum Haritasında Venüs tutulmuşsa, evlilikte ya da evlilik hayatında sıkıntılar görülür ancak Venüs D9 Navamsa haritasında iyi konumlanmışsa kişinin alacağını garanti eder.

Venüs doğum haritasında iyi bir konumda olmasa da.

7. ev Rahu, Ketu veya Satürn gibi birçok zararlı gezegenle ilişkilendirildiğinde, kişinin hayatında birden fazla evlilik olabilir.

Ancak, bir kişinin hayatında birden fazla evliliğin gerçekleşmesi için Navamsa Haritasında Dhan Yoga'nın varlığı gerekir.

D9 haritasındaki upchaya evlerinde 2., 7. ve 12. evin lordunun yerleşimi, kişinin birden fazla evlilik yapacağını gösterir.

Bu da bize kişinin çok zengin bir eşi olabileceğini söyler.

Navamsa haritasında özellikle 7. ev ve 2. evi ilişkilendiren herhangi bir Raj Yoga varsa, kişi zengin veya varlıklı bir aileden bir eş alır.

7. ev lordu güçlüyse veya Upchaya evinde konumlanmışsa, kişi daha yüksek bir statüden bir eş alır.

Navamsa haritasındaki 7. ev lordu faydalı gezegende olduğunda, bir kişinin hayatında şefkatli bir eş görülür. Aynı zamanda, Venüs de faydalı bir burçtaysa ve 7. ev lordu D9 haritasında iyi bir konumdaysa.


Eşin Güzelliği: Venüs D9 haritasında iyi yerleştirilmiş ve güçlüyse, genellikle güzel bir eş görülür. Ancak Venüs, Satürn ile ilişkilendirilmemelidir ve koca için genellikle Jüpiter görülür.


Evlilik sonrası refah, D9 Tablosunda 7. evin lordu 2. evde bulunduğunda görülür. Venüs 2. evde olsa bile evlilik sonrası bolluk ve bereket getirir.

Yedinci evin lordu Üçlü veya 10. evde olduğunda, evlilikten sonra refahı gösterir . Özellikle 10. ev ile ilişkiliyse büyüme.

7. ev lordu D9 haritasında veya Doğum Haritasında 11. evde konumlandığında, evlilik sonrası servet belirtilir.

Yükselen D9'dan 5'inci ev Jüpiter ve Venüs tarafından işgal ediliyorsa, eşiniz olarak büyüleyici bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.

7. ev Satürn'ün evi ise ve içinde malefik varsa, eş yaşlı görünebilir veya ikinci bir evlilik olabilir.

7. evin lordu 6. evin lordu ve ayrıca Venüs ile birleşirse, ayrılık veya boşanma olacaktır.

7'den D9'a yükselen Venüs, evlilikte uyumsuzluğu gösterir.

D9 haritasında 7. evdeki Eşin Kişiliği


Ay : Kişinin eşi duygusal ve çok hassas olacaktır. Güzel olacak ve beyaz bir tene sahip olacak. Kişi için çok sevecen ve sevgi dolu olacak.

Güneş: Güneş 7. evin efendisi olduğunda, kişinin eşi baskın bir figüre sahip olacak ve yüksek benlik saygısı ve egosu olacaktır. Kişi eşi toplumdan saygı görmek isterken eşi çok saygın bir aileden olabilir.

Jüpiter:
kişinin eşi çok zeki olacak ve özellikle içinde büyük bir zeka ve bilgelik düzeyine sahip olacak. Dürüst olacak, iyi eğitim alacak ve edebiyata düşkün olacak.

Satürn: kişinin eşi oldukça ciddi bir yapıya sahip olacak ve hayata karşı çok pratik bir bakış açısına sahip olacak. Eş, kendilerinden kıdemli olan ve toplumda yetkili bir konuma sahip olan insanlarla kaynaşmayı sevecektir.

Mars : Mars'ın 7. evin efendisi olması, kişinin eşinin çok agresif ve sert bir kişiliğe sahip olmasını sağlar. Çabuk sinirlenir, ancak uzun sürmez. Kişi, aile içinde sık sık tartışmalarla uğraşmak zorunda kalabilir. Bununla birlikte, kişinin eşi hiperaktif olacak ve spor yapmayı, çalışmayı ve spor salonuna gitmeyi veya herhangi bir fiziksel aktivite yapmayı sevecektir.

Venüs: kişinin eşi çok güzel olacak. Kişi çok sevecen ve ilgili bir eşe sahip olacak, lüks eşyalara ve her türlü maddi konfora düşkün olacaktır.

Merkür
: kişinin eşi çok konuşkan olacak ve iletişimde gerçekten iyi olacak. Çok neşeli bir kişiliğe sahip olacak ve insanlarla kaynaşmayı çok sevecek. Eş, hayatta iş yapmakta iyi olacak.

DAHA FAZLASI..

Varga harita 3396319525867465849

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item