Koç burcu

Koç burcu  Vedık  Astrolojisi

 Koç Zodyak'ın ilk burcudur Koç'un sembolü Ram'ın boynuzlarıyla belirtilmiştir. 0 dereceden başlar ve 29 dereceye kadar uzanır. Güneş, 14 Nisan - 14 Mayıs tarihleri ​​arasında doğanlar..

Koç burcu Mars, kardinal, ateşli, erkeksi burcudur , başı, beyni yönetilir. Özellikleri canlılık, cesaret, güçlü fiziksel enerji, güçlü kişilik, güçlü irade ve egoizmdir.


Koç, tüm başlangıçların noktasıdır. Koç'ta güneşi olan kişi yeni bir kişilik kurma sürecindedir. Tüm enerjilerde öncü ve bencildirler hızla otoriteyi üstlenir ancak önde olanı itip kakmaya karşı koymalı.


Koçluğun Olumlu Özellikleri: Enerjik, Dürüst, Öncü, Cesur, Kendine Güvenen, Dinamik, Girişimci.


Koç'un olumsuz özellikleri: Bencil, Dürtüsel, Çabuk tembel Sabırsız, Ham, Zorba


14-23 Nisan arasında doğarsa, Güneş Mars'ın yönettiği Koçan'ın 1. Decan'ında kalır. Açık sözlü dobra özgürlükçüdür. İticidirler, kafaları karışık korkusuzlar, öncü ve ilerici ruhlardır.dünyada iddialı ve yükseliş arzusundalar.


24 Nisan - 3 Mayıs tarihleri ​​arasında doğarsa Güneş tarafından yönetilen Koçan'ın 2 Decan'ında kalır. Bu Decan, başın güçlü eğilimini ve Kader, gurur ve sosyal konfederasyonlardan etkilenir, yaşam canlılığı artar ve karakter ahlaki olarak güçlendirilir.


4-14 Mayıs tarihleri ​​arasında doğarsa, Güneş Jüpiter'in hüküm sürdüğü 3. Decan'ında kalır kişiyi daha şanslı yapar. Gösteri ve ifade etme arzusunu artırır hayatın felsefi ve dini yönlerine çeker. İdealizmi teşvik eder ve dürtüsellik arttırır.

SAĞLIK Koç'un kafa, beyin ve kafatasının ve yüzün kemiklerini belirttiği gibi kafaya, yaralanmalara, kesiklere ve morluklara eğilimlidir. Baş ağrısı, migren, yanıklar, iltihaplı hastalıklar, yüksek ateş, uykusuzluk, beyinlerin tutulması, Muzdariptir. Zihinsel ve fiziksel dinlenme ve yeterli uyku gerektirir.
Uyarıcı ve et kullanımı ılımlı olmalıdır


MESLEK Saldırganlık, silahlar, ateş, metaller, yüksek enerji ve çaba ile ilgili tüm meslekler Koç ile bağlantılıdır. En yaygın askerler, ordu subayları, savunma departmanında çalışanlar, polis, itfaiyeciler, güvenlik görevlileri, güreş, boks, dövüş sanatları vs. cerrahlar, koyun çiftçileri, kasaplar, tamirciler, metal endüstrisi çoğunlukla demir çelik.

Ashwini Nakshatra'da doğanlar , alınan işi herhangi bir eksiklik olmadan bitirme yeteneğine sahiptirler, liberal bağışçıdırlar, yiğit bir insandır, yalan söylemezler, süslerle ilgilenirler, ünlüdürler, ancak küçük şeyler için bile sinirlenirler.

Bharani Nakshatra altında doğan kişiler , ebeveynleri için sevgili, zeki, ünlü, zeki ve belagat sahibidir ve daha az uyku konforuna sahip olacaklardır.

İlk pada altında doğmuş kişiler Krittika atanan gümrük, oldukça öğrenilen ve seçkin kişi, bir soylu, bir usta savaşçı veya kahraman, bilge kişi aşağıdaki olacak ama hastalıklardan muzdarip olacaklar

Koç, Ashwini Nakshatra , Bharani Nakshatra ve Krittika Nakshatra'nın dörtte biri olmak üzere üç Nakshatra veya ay konağı içerir.
Cinsiyet : Eril
Element: Ateş Öncü kardinal
Yönetici Gezegen: Mars (savaşlar ve savaş tanrısı)
Sembol: Ram koç
Bedenin kısmı: Baş
Yüceltme işareti: Güneş
Debil Düşüş : Satürn
Caydırıcı : Venüs
Şanslı Numaralar: 1 ve 9
Şanslı Yıllar: 18, 27, 36 ve 45
Şanslı Gezegenler: Güneş ve Mars
Şanslı Taş (Vedik): Kızıl Mercan
Şanslı Metal: Demir Renk: Kırmızı
Şanslı Yön: Kuzey
Çiçekler: Sardunya, Hanımeli, Bezelye,
Ağaçlar: Diken taşıyan ağaçlar, Çalılar ve Köknar (Abies).
Otlar: Kapari, Kırmızı Biber, Kırmızı Chilies, Hardal kavun
Hayvanlar: Koç ve Koyun saksağan
Ülkeler: Danimarka İngiltere, Almanya, İzlanda, İsrail, Litvanya, Filistin, Polonya, Suriye
Koç burcu ünlüleri DaVinci: 15 Nisan 1452 Charlie Chaplin: 16 Nisan 1889
JP Morgan: 17 Nisan 1837 Adolf Hitler: 20 Nisan 1889
William Shakespeare: 23 Nisan 1564 Karl Marx: 5 Mayıs 1818




Yükselem Koç burcu gezegen etkileri

Jüpiter ve Rahu arkadaş, Ketu düşman, Ay, Venüs ve Merkür eşit veya tarafsız olarak kabul edilir, Güneş yükselir ve Satürn zayıflar.

Güneş'in derin yüceltme noktası 10 derece ve Satürn'ün derin zayıflama noktası 20 derece Koç'tur.


Koç burcunda lagna olarak her gezegenin görevleri nelerdir ve nasıl davranmaları gerekir?

Koç  Mars 


Mars Koç'ta Eril ve ateşli bir gezegen olan Mars, kendi burcundadır.. Mars'ın böyle bir yerleşimi ile doğan insanlar oldukça güçlü, sağlam, agresif, baskın ve enerji ve dayanıklılıkları yüksektir. Bu insanlar fiziksel olarak zorlayıcı aktivitelere düşkündürler. Orduda, poliste ve diğer zorlu alanlarda başarılılar. Bu tür insanlar Kendi başlarına çalışmayı ve mevcut fikirleri takip etmektense yeni fikirler yaratmayı severler.

Hayatları bir macera dizisidir. Bu insanlar maceralı aktivitelere katılmayı severler. Oldukça zeki ve kararlıdırlar. Kişiliklerinde belirli bir hızlılık vardır. Araba kullanmak da dahil olmak üzere, zaman zaman riskli olabilen işleri hızlı yapmaktan hoşlanırlar. Bu insanlar ayrıca tartışmacı bir yapıya sahiptir. çoğu zaman sesleri ve saldırgan içgüdüleriyle insanları incitirler.

Bu kişiler bir yerde uzun süre kalamazlar. Öfke ile birlikte, karakterleri de bir egoizm çizgisiyle işaretlenir. Bununla birlikte, ilişkilerinde oldukça dürüstler ve kalplerinden geçeni söylüyorlar. Koç burcundaki insanlar sabırsız, pervasız, yenilikçi, ve açık sözlüdür, tıpkı açık bir kitap gibi.

Mars, Lagna Lordu veya 1. evin sahibi olmasının yanı sıra 8. evin de sahibidir. “ Eğer Lagna Lordu aynı zamanda 8. evin de efendisi olursa, tam benefik olur ” kuralına göre , yani bu şekilde - Mars, Koç Lagna için tamamen faydalı bir gezegendir. Ordu Şefi Mars, kendi evinde Lagna'ya veya 10. evde (Oğlak burcunda) yüceltme pozisyonuna yerleştirilirse, kişi Tanrıça Lakshmi'nin daimi kutsamasına sahip olacaktır.


Eğitim mühendislik, bilim veya hukuk alanlarında olacaktır. Meslek de aynı çizgide olabilir. Bahsedilen kişi Cesaret sahibi olacaktır, çok aktiftir, her şeye ciddiyetle girer, otoriteyle başkalarını daima bastırır, her konuda şans vardır, Mars'ın üreteceği tüm sonuçlardır.

Mars 8. eve yerleştirildiyse, sonuç olarak uzun yaşam, yabancı yolculuk veya araştırma faaliyetleri vardır.

Mars'ın 1., 2., 5., 6., 10. veya 11. evlere yerleştirilmesi, Koç Lagna insanları için iyi sonuçlar verecektir. Mars güçlü olmalı. Mars zayıfsa, uzun ömür kısalacak. Ayrıca fıtık, hidrosel, basur, Balgam gibi kötü sonuç verecek hastalıklardan etkilenme olasılığı vardır.

Mars, Yengeç'te 4. evde zayıflar ve eğer Jüpiter orada yükselirken katılırsa, Mars Neecha Bhanga'yı (Zayıflığın İptali) alır.

 Koç  Ay

Anne, ev, araç, konfor, beceri, süt, inek, ilişkiler 4. ev efendisi Ay'ın belirtileridir ve Matru Karaka olur. Akıl için bir karaka olduğu ve ayrıca Lagna efendisinin Ay ile olan dostluğu nedeniyle, heyecan için karaka olur. Ay, gezegenlerin kraliçesi olarak kabul edilir. Kendi 4. evine yerleştirilse bile, “ Karka Masthi Bhaveshu ” doshası uygulanamayacak ve bunun üzerindeki etkiler sadece daha az olacaktır.

İyi eğitim, Devlet işi, Gemi mühendisi, fitness, kimya, araştırma 10. eve yerleştirilirse meslek alanı olacaktır.

Ay 6, 8 veya 12'nin gizli evlerine yerleştirilmemelidir.

Ay, düşman evine bile yerleştirilmemeli ve güçten düşmemelidir. (Koç Lagna için 8. ev olan Akrep, Ay'ın zayıflama evidir. Ayrıca akılda tutulması gereken Ay'ın hiçbir düşmanı yoktur.)

Ay 1., 2., 4., 5., 9. veya 10. sıraya yerleştirilirse, iyi olduğu söylenir.
Ay'ı Koç'ta olan insanların mizacı huysuz, bazen sıcak bazen soğuktur. Sen uğraşacak birçok yeni fikri olan, kendi kendini motive eden bir insansın. Çok aktif bir zihniniz var ve.Bununla birlikte, kişiliğinizde de bir miktar ego var. Duygusal katılımdan uzak durma eğilimindesiniz ve özgürlüğü seven bir ruhsunuz. Ay Koç'ta sizi finansal olarak sağlam yapar, genel olarak müreffeh bir hayatınız va

 Koç Güneş

5. ev önemli bir evdir ve Purva Punya'nın, öğrenmenin, anlayışın, öğrenilenlerin söyleminin, Mantra güçlerinin kazanılmasının ve Bilginin Ekselanslarının göstergesidir. Gezegenlerin Kralı olarak kabul edilen ve aynı zamanda Yükselen Lord Mars'ın arkadaşı olan Güneş en önemli evin sahibidir. Devlet veya Memurlar aracılığıyla sağlanan faydalar, kişinin çalıştığı departmanla ilgili sınavlarda başarılı olması ve daha yüksek bir görev alması 5. evin lordunun faydaları arasında yer alır. O tam bir Yoga karaka gezegenidir. Jüpiter veya Ay ile birleşirse Rajayoga olur.

Güneş Koç Yükselen yerleşimi kişi bir Yargıç veya yüksek bir Devlet memuru olabilir.

9. eve yerleşirse, akrabalar arasında şöhret olur, ünlü kitapların yazılması olabilir, Devlet işi hepsi mümkün. Çocuklar iyi bir eğitime ve statüye sahip olacaklar ve iyi parlayacaklar.

Eğer bu 5. ev yöneticisi Güneş 10. evdeyse, yukarıda belirtilen sonuçlar da gerçekleşecektir.

Güneş 4. eve yerleştirilirse, annenin mutluluğu, Tanrıça Lakshmi'nin yardımseverliği, şöhret, yetkili makam ve çocukların üremesi gelecek faydalı sonuçlardan bazıları olacaktır.

Genel olarak, 5. ev yöneticisi olmak, 1., 4., 7. veya 10. evde yer alıyorsa, bu iyidir. 6., 8. veya 12. katlar dışındaki yerler ve ona düşman olan evler, yerleşimi kişiyi maddi ve kişilik olarak ağır imtihanlar yaşatacaktır
Güneş Koç'ta
Ateşli bir eril gezegen olan Güneş, başka bir şiddetli erkeksi gezegen olan Mars tarafından yönetilen Koç burcuna yerleştirildiğinde yüceltilir. Güneş, Mars ile dostane bir ilişki paylaştığından, Güneş'in Koç'taki konumu, Vedik Astroloji ilkelerine göre kişiye olumlu sonuçlar getirmek için tutulur. Böyle bir kişi bir liderdir. Yol gösterme ve kitleleri etkileme yeteneğine sahiptir.

Ancak Koç burcundaki Güneş de kişiyi biraz agresif yapar. Bu tür insanlar bazen çok açık sözlü ve açık sözlüdürler ki bu her zaman takdir edilmez. Egoist ve baskın da olabilirler. Sağlık açısından, Güneş'i Koç'ta olan kişi, özellikle gezegenlerin zararlı etkisi varsa, kan bozukluklarına eğilimlidir.


Koç Merkür

Koç, Mars tarafından yönetilen bir ateş burcudur. Mars ve Merkür arasındaki ilişki düşmancadır ve her ikisi de element ve cinsiyet açısından çelişkilidir. Bu tür insanlar oldukça esprili ve bilgedir. Yenilikçi fikirler ve çözümlerle donatılmış görünüyorlar. Keskin görüşlüdürler ve tartışmalarda başarılıdırlar. Fikirlerini ortaya koymakta çok az tereddütleri var. Merkür, kişiye kararlı bir zihin sağlar. Merkür ile Koç'ta doğan insanlar hızlı karar verirken, Mars'ın etkisi nedeniyle bazen fevri davranabilirler ve bu da yanlış hareketlere yol açar.

Koç'taki Merkür, kişiyi de hızlı öğrenen biri yapar. Aynı zamanda sanat, müzik ve dansa ilgi verir. Bu yerleşim, cinsel arayışlara olan eğilimi arttırır. Böyle bir insan işleri çabucak bitirmek ister. Hızlı sürüş de bu yerleşime eşlik eder. Bu yerliler işlerini ertelemeyi veya ertelemeyi sevmezler.. Ancak, bu yerleşim kişiyi  sabırsız, ahlaksız ve kararsız yapar.

Merkür iki kötü eve sahiptir – 3. ve 6. ev ve bu nedenle tam bir malefik olur. Mars için Merkür bir düşmandır, ancak Merkür Mars'a eşit muamele eder. Üçüncü ev, kendi başına hareket etmeyi, cesareti, yazma kabiliyetini, hava yolculuğunu, güvenliği, bilgi ve yayıncılığı gösterir. Bu satırlarda mesleği de belirtir.

Dolayısıyla Merkür güçlüyse, finansal durum iyileşir. Ne kadar şımarık olursa, yerlinin ekonomisi o kadar iyi olur. Ama aynı zamanda üçüncü evin sonuçları bozulacak.


Merkür'ün 1., 3., 5., 9. veya 10. evlere yerleştirilmesi daha iyidir. 11. eve yerleştirilmesi o kadar iyi değil. 6. evin efendisi olmak, 2. eve yerleştirildiyse, kişi bir öğretmen veya profesör olabilir.

koç Venüs

Venüs, Koç Lagna için 2. ve 7. evlerin lordluğunu alır. Koç hareketli bir burç olduğundan, her iki yer de maraka yerleridir ve bu nedenle Venüs en kötü malefik olur. 7. evin daha fazla sahibi Kendra, Kendradhipatya Dosha da geçerlidir. Ama her iki ev de önemli evler. 2. ev aileyi, finansı, eğitimi, konuşma ve belagatını, sağ gözü, yemeği, durumu gösterir. 7. ev genel olarak eşi, canlılığı, işi ve ortakları gösterir. Dolayısıyla bunlar güçlendirilmelidir. “ Kötü bir adam şımarırsa Rajayoga üretir ” sözünde olduğu gibi, Venüs 6, 8 veya 12 gibi kötü evlere yerleştirilirse iyilik yapar. 2. eve yerleştirilirse, o da faydalı sonuçlar verecektir.

Venüs, Mars ve Jüpiter ile 2. evde, Ay ile 4. evde, Jüpiter veya Mars ile 9. evde, Güneş Lagna'da, Güneş ve Merkür 11. evde ise iyi sonuçlar verecektir.

Venüs yüceltmenin 12. evine yerleştirilirse, bu iyi Yoga sonuçları verecektir.

Venüs herhangi bir Kendra'ya yerleştirilmemelidir.

Koç Lagna yerlisinin eşi, yaşamın her alanında daha yüksek veya en azından eşit olacaktır. Servet eş aracılığıyla beklenir.

Venüs hem de Mars birbirlerine karşı nötrdür. kişi özellikle aşk hayatında ifadelerinde iddialı hale gelir. Bu tür insanlar, yaşam için çarpıcı bir hevesle, neşeli ve pozitif olma eğilimindedir. Etrafta olmak eğlencelidir ve auralarında bir heyecan duygusu vardır. Romantik durumlarda, bu insanlar aşırı enerjik ve sabırsız olma eğilimindedir.

Aşk hayatlarında da zaman zaman dikkatsiz olabilirler. Birini sevme biçimleri oldukça doğrudan ve açık.

Hem Venüs hem de Mars tutkuyu ve şehveti temsil eder ve enerjilerinin birleşmesi aşırı cinsel duygulara ve çekiciliğe yol açar.

Koç'taki Venüs ayrıca başkalarının eşlerine ilgi gösterme eğilimi verir. Aynı zamanda dinsizdirler ve yaşamın materyalist ya da gerçekten bedensel yönlerine doğru oldukça yönelirler. Yine de çekici bir kişiliğe sahipler. Yaratıcı arayışlara, güzelliğe ve güzel sanatlara karşı güçlü bir eğilimi olan sanatsal varlıklardır.

 Koç Jüpiter

Jüpiter 9. ve 12. evin sahibidir, Yükselen yöneticisi Mars arkadaşıdır. 9. en güçlü trikonadır ve dolayısıyla 12. lordluktan kaynaklanan kusur en aza indirilir ve Jüpiter'i tam bir Rajayoga gezegeni yapar.

9. ev babayı, babadan dolayı mutluluğu, bağlılığı, Dharma'yı, erdemli veya dini işler yapmayı, serveti gösterir. Bu iyi sonuçlar için 9. evin lordu burçta güçlü olmalıdır. Öyle ise, ün, mevki, gelir, eğitim, ev, taşıt ve benzeri güzel şeyler yerlinin hayatına girecek ve bu sayede hayattaki üstün şeyler ve statü bahşedilecektir.

12. ev, özgürleşmenin veya Moksha'nın evidir. Ayrıca yatak konforu, yabancı ülkede çalışma ve kayıplar bununla gösterilir.

9. ev Jüpiter'in Moolatrikona'sı olduğundan, 9. evin sonuçları hakim olacak ve Jüpiter bir ' Karpaga ağacı veya Kalpavriksh ' gibi davranacak . (İndra krallığında her istediğini veren mucizevi bir ağaçtır).

Jüpiter 1., 4., 5., 7., 9. veya 10. evlere yerleştirilirse, iyi sonuçlar alınacaktır.

Jüpiter 6. eve yerleştirilirse, görünümü geçim kaynağının 10. evinde, 8. eve yerleştirilirse, görünümü 2. zenginlik evinde ve 4. konfor evinde olacaktır ve 12. evde yerleştirilirse, görünümü 2. evde olacaktır. açı konforla ilgili 4. evde ve uzun ömürlülükle ilgili 8. evde olacak ve dolayısıyla tüm bu açı evleri gelişecek.

Jüpiter 10. evdeyse, ölüme de neden olabilir.

Mars hem de Jüpiter erildir ve birbirleriyle dosttur.. 

Mars'ın bu konumdaki güçlü etkisi kişiyi tartışmacı yapar, ancak Jüpiter kişiye bilgelik, mantık ve zeka da verir, bu nedenle bu yerliler Mars'ı Koç'ta olanlara göre daha az dürtüsel olma eğilimindedir. Koç'taki Jüpiter, hukuk gibi alanlarda güçlü bir tutuş sağlar, çünkü Mars'ın enerjisi, kişinin zihnini tartışmaya yönlendirir. Bilgili, felsefi, eğitimli ve maneviyat ve yüksek öğrenime yönlendirilirler.


Koç'taki Jüpiter, maneviyat ve dini kitaplar okurlar, Jüpiter ayrıca onlara şefkat ve cömertlik de sağlar. hayır kurumlarına ve dini yerlere bağış yapmayı severler. Girişimci yetenekleri olağanüstüdür.


 Koç Satürn

Satürn, Mars'a karşı düşmandır. Dahası, Satürn Koç'ta zayıflar, bu da bu konumu kişi için elverişsiz hale getirir. Böyle bir yerleşimin düştüğü ev, özellikle 7. ev ise, evlilik ve partner ile ilgili olduğu için en çok etkilenir ve Mars bir tutku göstergesidir. Vedik Astrolojide, özellikle evlilik gibi uğurlu durumlarla da ilgilidir. 7. evde Koç'ta Satürn'ü olan insanlar ya evlilikte gecikme ya da evlilik hayatlarında sorunlarla karşı karşıya kalırlar. Satürn'ün bu konumu davranıştaki saldırganlığı da artırır.

Bu konuma sahip, ilişkilerinde birçok engelle karşılaşırlar. Bu onlara hayatta çok fazla endişe ve stres verir. Liderlik yeteneklerine sahip olsalar da liderlik pozisyonlarında çok acı çekiyorlar. Ayrıca yasadışı faaliyetlerde bulunurlar ve günahkar ve kıskanç olabilirler. Onlar da o kadar güvenilir değil. Genellikle kendi hatalarından dolayı suçlanırlar.


Satürn 10. ve 11. evlerin efendisi olur. 10. ev, meslek veya iş evi, yetkili konum, gerçek bilgelik, ibadet, Tanrı'ya bağlılık, büyüklük veya onur ve babanın günahlarını yıkamaktır.

11. ev büyük kardeşleri, kazançları, kıyafetleri, süs eşyalarını, bilgiyi, genç eşi (2. eş) gösterir. 10. evin Kendra efendisi ve 11. badhakasthana Satürn'ün efendisi olmak zararlı olur.

Meslek veya iş, Satürn'ün Karkatwa'sına dayanacaktır. Bir emeğin ya da çalışkan bir kişinin işareti olduğu için çoğu zaman meslek aylık maaş almak gibi olacaktır. İş, demir, gübre, şeker kamışı, tahıllar, yağ, kök sebzeler, eski demir parçalar ve makine yedek parçaları gibi öğelerle uğraşıyor olabilir. Mühendislik eğitimi bağlantılı Araç, . Siyasete de girebilir.

Satürn'ün Güneş ve Rahu ile ve 2. ev veya 2. evin efendisi ile ilişkili veya kavuşum halinde olması durumunda, eğitim alanı tıp olabilir.

Satürn'e "Kral Yapıcı" denir. 10. ya da 11. eve faydalı güçle yerleştirilirse, çöpe atılan bir kişi bile kaldırılır ve bir kulenin tepesine yerleştirilir. Yani fakir bir ailede doğsa bile hayattaki en yüksek zirvelere ulaşacaktır. Ama aynı zamanda yerliyi aniden bir uçuruma sürükleme yeteneğine de sahiptir.


Oğlak burcunun 10. evi ve Ay'dan 10. ev ile Satürn'ün Navamsa Lordu kişinin mesleğini veya işini belirleyecektir.



Rahu Koç ta

Koç, ateşli Mars tarafından yönetilir. Rahu havadar bir gezegendir, bu nedenle Mars ve Rahu arasındaki ilişki o kadar olumlu değildir. Hava, ateşi körükler, bu nedenle Rahu ile Koç'ta doğan insanlar genellikle oldukça agresiftir. Pervasız ve dürtüseldirler ve sonuçları düşünmeden her zaman savaşmaya hazırdırlar.

Ancak Rahu akıllı bir gezegendir. Kişiye çok fazla zeka ve keskin bir zihin de sağlar.

Rahu ile Koç'ta doğan insanlar beklenmedik bir şekilde servet kazanırlar. Hayatta başarılı olmak için güçlü bir istek var. Bu kişiler iş hayatlarına gelince oldukça kararlıdırlar. Kariyerleri genellikle sıkı çalışma ve gösterdikleri çabalar sayesinde ilerler. Aceleci yaklaşımları evlilik ve aşk hayatlarında da sorunlar yaşanmasına neden olur. Bu kişiler zaman zaman bencil ve egoist de olabilirler, bu da aşk ilişkilerini olumsuz etkiler.

Koç'ta Ketu


Aslında Ketu'nun Mars gibi sonuçlar verdiği söyleniyor. Ketu, Ejderhanın kuyruğudur. Hindu mitolojisinde başsız olarak kabul edilir. Ketu ile Koç burcunda doğan insanlar eylemlerine ve konuşmalarına dikkat etmezler. Koç, ateşli erkeksi bir gezegen tarafından yönetilen ateştir ve Ketu, kişiye akılsızlık katar, bu nedenle kişi genellikle gereksiz yere ve düşünmeden konuşur.

Ketu ile Koç burcunda doğanlar genellikle neşeli, ve konuşkandır. Ancak zaman zaman huysuz olabilirler. Onların eğilimi tahmin edilemez ve kararsızdır. Değişim arama ve bir yerden başka bir yere taşınma eğilimi vardır. basit bir yaşam sürmeye inanırlar. Hayatta sakin ve sessizliğe güçlü bir ihtiyaç vardır. İşleri halletmek için her zaman barışçıl yollar ararlar. Bu insanlar ilgi odağı olmayı sevmezler. Perde arkasından çalışmayı severler. Yaptıkları her şey için çok çaba harcarlar. Ancak ilişkilerinde şüpheci ve endişeli kalırlar.
#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

NEW 4910234314740312198

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item