Güneş yogaları


Güneşin zodyak döngüsünü tamamlaması neredeyse bir yıl sürer ve her burçta yaklaşık bir ay geçer. Beşinci ev olan Aslan'ın karar gezegenidir. Güneş, Ay, Mars ve Jüpiter ile iyi niyetli bir ilişki kurar. Her durumda, Venüs ve Satürn ile bir düşmandır.


BHASKAR YOGA


Bhaskar, Güneş'in diğer adıdır. Bu yoga, Merkür'ün Merkür'den onbirinci evde Güneş ve Ay'dan ikinci evde ve Jüpiter Ay'dan beşinci veya dokuzuncu evde olduğunda yapılır.

Bu Yoga, doğum şemasında arada bir olur, ancak bu inanılmaz Yoga, herhangi birinin dünya grafiğine girişinde gerçekleşmesi ihtimaline karşı olağanüstü bir karakter olacaktır.

Müreffeh bir varlığa sahip olacak ve mülk, arazi ve araçlara sahip olmaktan onur duyacaktır. Diğer insanlara karşı ifadelere ve sevgiye ilgi duyacaktır.

Güneş yoga ,Sun yoga,

BUDHA ADİTYA YOGA



Güneş, herhangi bir sıkıntısı olmayan bir evde Merkür ile birlikte olduğunda, oluşturan Yoga Budh Aditya Yoga olarak adlandırılır.Bu kavuşmanın sonuçları Başak, Aslan, Koç ve İkizler burcunda gerçekleştiğinde daha olumludur. Güneş ve Merkür derecesi ne kadar yakınsa, Yoga o kadar etkili olur. Yükselen veya 10. evde meydana gelirse, bu Yoga daha güçlü hale gelir. 6. ve 12. evlerde de olumsuz sonuçlar verebilir.

Genel olarak, Budh Aditya yoga kraliyet konforu, refah, zenginlik ve mutluluk ile donatır.Bu Yoga aynı zamanda iş dünyasında daha iyi kazanç sağlar.çok zeki, ünlü, keskin fikirli ve zihinsel olarak güçlü olabilir.Kombinasyon aynı zamanda hızlı bir şekilde öğrenme yeteneği ile sağlar. Bu insanlar muhasebe, ticaret, tartışma ve devlet sektörlerinde üstünlük göstermektedir. Onlar da çok esprili olma eğilimindedirler.

BUDHA-AADİTYA YOGA (NİPUNA YOGA


Budha Merkürü, Aaditya Güneş’i ve Yoga beraberliği ifade eder. Güneş ve

Merkür beraber (aynı burçta) ise, bu yoga oluşur.

Sonuçlar: Bu yoga ile doğmuş bir kişi zeki ve tüm işlerinde beceriklidir. Kişi iyi bilinen,

saygı duyulan ve mutlu biridir. Nipuna anlamı uzman demektir.


Not: Eğer Merkür Güneşe çok yakın ise, yanık pozisyondadır.

Yogalar yanık gezegenler ile oluşmuşsa, gezegenler olumlu güçlerinin bir kısmını

kaybeder. D-10 gibi bölümlü haritalarda en güçlü yogadır. Eğer Merkür yanık değilse,

aynı zamanda Rasi haritasında, benzer sonuçlar verebilir. D-10 haritasında Güneş ve Merkür’ün Aslan’da olduğunu varsayarsak, bu kişi kariyerinde çok güçlü bir BUDHAADİTYA yogaya sahiptir. Bu etki kişinin tüm hayatı boyunca hissedilir ve özellikle Güneş,

Merkür ve Aslan dönemlerinde çok etkilidir.

UBHAYACHARİ YOGA


Rahu, Ketu ve Ay dışında bir gezegenin Güneş'in arkasındaki önünde bir evde olması durumunda, yani Rahu, Ketu ve Ay dışındaki herhangi bir gezegenin Güneş'ten ikinci ve onuncu evi işgal etmesi durumunda Ubhayachari Yoga denir. Böyle bir insan sofistike bir kişiliğe sahip olma eğilimindedir. iyi huylu, cesur ve iyi bir sosyal hayata sahiptirler Bu Yoga geniş bir servet ve hizmetçilerin rahatı ile verir., tatmin edici bir yaşam sürür ve toplumdan çok destek alır.



VESHİ YOGA



Rahu, Ketu ve Ay dışındaki herhangi bir gezegen Güneşten ikinci konuma getirildiğinde, buna Veshi Yoga denir. Bu Yoga doğan kişiler doğru, sadık ve dindar bir kişilik verir. Bu Yoga'da doğan insanlar ruhsal dini eğitime ritüellere eğilimlidir. Aynı zamanda iletişim ve tartışmalarda iyidir.Konuşmalara daima mantıkla somut bilgilerle desteklenir. Bu Yoga da sahip olan kişiler birden fazla gelir kaynağına sahip olurlar..





VASHİ YOGA



Rahu, Ketu ve Ay dışındaki herhangi bir gezegen Güneş'ten 12. sırada olduğunda Vashi Yoga oluşur. Bu durumda, yerel yönetimde yetkili bir konuma sahiptir. Bu kişiler krallık hayatı yaşar .Çok yetenekli ve entelektüeldirler. Hafızaları keskin ve irade güçlü fazladır çok çalışkandırlar . Çok cömertler ve bağış ve sadaka da verirler

GÜNEŞ -GURU RAJA YOGA, (Güneş) ve (Jüpiter) uygun bir kombinasyonu ile elde edilen bir burçtaki en iyi oluşumlardan biridir. Guru Raja Yoga'nın oluşumu için Jüpiter ve Güneş ya birbirine bağlı, birbirlerine açılar ya da zıt konumlarda olmalı ve Jüpiter ne gerilemeli ne de Güneş'e çok yakın olmamalıdır.

Bu Rajyoga'ya sahip insanlar, sosyal hayatta önemli bir konuma sahip olacak ve çoğunlukla devlet işlerinde veya kamu hizmetlerinde zirvede olacaklardır. Bu insanlar zenginliğin, şöhretin ve başarının tadını çıkarıyor ama bunun için de çok çalışmak zorundalar.



Çoğunlukla bu başarı, yaşamın gençlik döneminden sonra gelir. Güneş ve Jüpiter'in birleşimi, bireye kişiliklerine bir tatmin duygusu ve olumlu hisler verir. Bu tür insanlar genellikle olağanüstü oyunculuk becerileri gösterirler ve bu nedenle bu birlikteliği aktörlerin ve aktrislerin hayatında sıklıkla görürüz.


Güneş ve Satürn kavuşumu, Vedik Astrolojide en korkulan kombinasyonlardan biridir. Her iki gezegen de birbirinin amansız düşmanıdır. Doğum haritasında bunun Kötü Bir Kombinasyon olduğuna dair genel bir fikrimiz var. Ancak şunu anlamalıyız ki her yıl Satürn ve güneş bir ay boyunca belirli bir burçta kavuşacaklar. O Bir aylık Dönemde kim doğacaksa, Güneş ve Satürn Kombinasyonu haritada olacaktır.



Herhangi bir Burçtaki Güneş ve Satürn birleşimi, Baba ile Görüş farkı verebilir. Baba ve Oğul'un düşüncesi Uyuşmayacak. Baba ve Güneş arasında Ego çatışması olabilir. Bu kombinasyona sahip olan kişi, Babadan farklı bir Meslek Seçebilir. 9. ev, 9. evin lordu da etkilenirse, Kişi babasını erken yaşta kaybedebilir.

Devletten ve Alt Sınıf İnsanlardan Sorunla Karşılaşma ihtimali vardır.

Güneş Kendine Güveni temsil eder. Güneş Satürn ile kavuştuğunda, özellikle Güneş de zayıflamışken kişinin kendine olan güvenini engelleyecek ve azaltacaktır. Bu kavuşumun gerçekleştiği eve bağlı olarak, Hayatın bu yönü bir ömür boyu kafa karışıklığı ve çelişkili ikilem haline gelir.

Satürn, Güneş ile ilişkilendirildiğinde, yerliler arasında kibirlenmeye neden olur. Güneşin Egosu, Satürn'ün sert gerçekliğinden zarar görür. Çok fazla sorumluluk veya görevle yükümlü olduklarını hissedecekler. Bu da kişiyi erken yaşta olgunlaştıracaktır. Güneş ve Satürn kavuşumu, özellikle bu kombinasyonun meydana geldiği ev için Yaşamda doğal bir çalışmayı zorlaştırır.

Satürn, evde güneşten önce konumlandırılırsa iyi sonuçlar verir. Bu, topluma ve Hükümete hizmet etmek için iyi bir kombinasyon. Avukat, Yargıç, Devlet Yetkilileri hatta siyasi Liderler 6. evde, 7. evde veya 10. evde Satürn ve Güneş Kombinasyonundan görülebilir. Güneş-Satürn kombinasyonu tıp mesleği için iyidir.

7. evdeki Güneş ve Satürn kavuşumu, Karı ile ilişkide sorun yaratabilir. Olumsuz bir şekilde yerleştirilirse, Evlilik Hayatında ve İş Ortaklarında ayrılığa neden olabilecek sahte bir ego hissi verebilir.

4. evdeki Güneş ve Satürn kavuşumu, mülkle ilgili konularda baba ve Oğul arasında sorun yaratabilir. 4. ev aynı zamanda Aile Mutluluğu olduğundan, 4. evdeki Satürn-Güneş yuti Aile Mutluluğu için zararlı olabilir. 4. aynı zamanda Eğitim evidir. Yani Güneş ve Satürn 4. evde kavuşuyorsa ve Evil evlerin efendisi ise, Temel Eğitimde bozulabilir veya Sorun yaratabilir ve hatta Anne için kronik sağlık sorunu yaratabilir.

Satürn ve Güneş 2. Evde yakın kavuşumdaysa, kişi birçok Sağlık sorunuyla karşı karşıya kalabilir. Bu kombinasyon, gözlerini etkileyebilir.

Güneş ve Satürn Koç veya Oğlak burcunda ilişkiliyse, kişi daha fazla acı çeker. Bu Kombinasyon İkizler burcunda oluştuğunda o kadar da kötü değildir. İkizler Merkür tarafından yönetilir ve hem Güneş hem de Satürn cıvaya karşı nötrdür. Ayrıca İkizler, Akıl ve iletişimin işaretidir. Bu yüzden o kadar olumsuz bir sonuç getirmeyecektir.



Benzer şekilde Kova da Havadar burçtur ve Satürn'ün kendisine aittir. Yani Güneş ve Satürn Kova'da kavuşuyor o kadar da kötü değil. Terazi burcundaki Güneş ve Satürn kombinasyonu ilişkide sorun yaratabilir. Ancak aynı zamanda, Terazi'deki güneş satürn birleşimi , Güneş'in zayıflamasını iptal edecek olan Neech Bhnaga Raj Yoga'yı yaratacaktır .

10. evde Güneş ve Satürn kavuşumu materyalist Beklenti için Çok İyi. Güneş 10. evde Yönlendirme Gücünü alır ve Satürn kariyerin Göstergesi olduğundan, 10. evde her zaman iyidir. Bu size sosyal amaç için savaşmak istediğiniz bir meslek verebilir. Bu aynı zamanda Devlet İşi İçin İyidir. Ancak bu, ailede Patron ofiste ve Kayınvalide ile de bazı çatışmalara neden olabilir.

9. evde Güneş ve Satürn kavuşumu Baba için zararlı olabilir. Bu iki gezegenin İyi burcunda olmaması veya başka şekilde etkilenmesi Yükseköğretimde sorun yaratabilir. 9. Sıra Şans Evi ve en güçlü Trikona Evi olarak bilindiğinden, bu evde böyle iki acı düşmanın olması son derece istenmeyen bir durumdur.

Güneş ve Satürn kavuşumu 11. ev Finansal Kazanç için iyidir. Ancak Büyük kardeşlerle farklılıklar yaratabilir. 11. evden, her iki Gezegen de çocuk doğumunun 5. evine bakacak. 5. evin lordu da zayıfsa çocuk doğumunda sorun yaratabilir.

6. evde Güneş ve Satürn kavuşumu da Çok İyi. Düşmanlarınızı tamamen yok edecek. Mahkeme davasını veya her türlü davayı kolayca kazanacaksınız. Bu kombinasyon, rekabetçi sınavda başarılı olmak için yararlıdır. Ancak Kredi veya borç alırken dikkatli olmalısınız. Amcanızla ilgili bir sorun olabilir.



8. evdeki Güneş ve Satürn kombinasyonu, Yararlı Bir Şekilde Yerleştirildiyse, Ortaklık veya İş Hayatında Başarı verebilir. Ancak Evlilik Mutluluğu için iyi olduğu düşünülmez. Ayırıcı Gezegen olan Satürn ve Güneş, 8. evi işgal ettiklerinde, diğer hafifletici faktörler mevcut değilse, Evlilik hayatında ciddi sorunlar yaratabilir.

DAHA FAZLASI..

Yogalar 1589094023949796395

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item