Grahan yoga evlerde

Grahan yoga evlerde 

surya grahan yoga, chandra grahan yoga

grahan yoga :güneş ve rahu aynı eve yerleştirildiklerinde veya birbirlerine baktıklarında, purna surya grahan dosh olarak bilinir.

güneş ve ketu aynı evde bir arada bulunduğunda veya birbirlerine yöneldiklerinde , surya grahan dosh olarak bilinir.

ay ve ketu aynı evde bir araya getirildiğinde veya birbirlerine görünümlerinde , o zaman purna chandra grahan dosh olarak bilinir.

ay ve rahu aynı evde bir arada bulunduğunda veya birbirlerine yöneldiklerinde chandra grahan dosh olarak bilinir.

grahan yoga


dosh'tan kaynaklanan başlıca sorunlar hamilelik sorunlar ve tekrarlanan düşükler veya çocukların sık hastalanması ayrıca, diğer ters etkisi ise grahan dosh nedeniyle sık hamile kalabilir.

evde işletmede bilinmeyen tekrarlanan sorunlar olabilir ve bu durum akut hayal kırıklığına neden olabilir. ev işyerinde barış ve uyum eksikliği ve olumsuz hisler .

grahan yoga çalışanı doğru kariyer seçiminde sorunla karşı karşıya kaldığından, sık kariyer iş değişimi ortaya çıkar.

kronik hastalıklar insanı çevreler, hayal kırıklığı ve depresyon insanı hayatını mahveder. insanın hipnotik gücünden etkiler alır ve bu nedenle başkaları üzerinde olumlu etki yapamaz.

Grahan yoga evlerde

grahan'ın evlerde etkileri

1 evdeki grahan

ilk evdeki grahan, hız yüzünden kazalara eğilimlidir. sakatlık, kaygılar ve endişeler biraz fazladır..

yükselen ateş burcunda ise , ilk evdeki bir grahan kısa boylu ama cesur ve zekidir konuşmayı öğrenmeye geç kalır eğer yükselen toprak ise, kişi çok bencildir, eşine sert ve hasta davranır, her zaman para biriktirmek ister ve aynı zamanda bazı ahlaki değerleri de dikkate almaz..

ikizler, terazi veya kova'da kişi çocukluk çağında hasta kalır, zihinsel sorunları vardır, sosyal karşıtıdır ve eğitimde engellerle karşı karşıyadır.

yükselen, yengeç, akrep veya balık gibi sulu bir işaret ise, kişi şanslıdır, fakat genellikle zihinsel ve duygusal hastalıklardan muzdariptir. para konusunda sıkıdır.

ikinci evdeki grahan yoga


2. evdeki grahan, bireyin banka bakiyesini ve ek gelir kaynaklarını geliştirmesinde yardımcı olur. grahan noktası boyunca gezegenin olumsuz yönleri ve geçişleri finansal kayıplar ve girişimlerin başarısızlıkları anlamına gelebilir. bu şartlardaki bütün kareler veya karşıtlıklar ters etki anlamına gelir.


eğer ev olumlu yönlerin altında ateşli bir işaretse, grahan herhangi bir destek olmadan kendi çabasıyla ilerleyecektir. böyle bir kişi yeterli para kazanır. sosyaldirler ancak görgü kuralları ve görgü kurallarına dikkat etmezler.

evin toprak burcuna düşmesi durumunda, grahan, kendi çabalarıyla artan ılımlı finansal kaynaklara sahip oldukları anlamına gelir. başarılı iş adamları. hayatlarının ilerleyen yarısında daha iyiler.


ikinci evdeki surya grahan , kişinin atalarının mülküne sahip olduğu anlamına gelir, çok çalışıyorlar ve biraz ilerleme kaydediyorlar. korkusuzlar ve kendilerine özgü konumlarını yeniden kazanmak için çalışıyorlar. doğası gereği konuşkan değiller,


olumsuz yönleri , aile üyeleri, özellikle benzer şekilde ölür ve aile, iki kuşak içinde biter. grahan olumlu yönlere düşerse, ailenin iki şeyden birine sahiptir. daha önce maddi varlık varsa, maddi varlık yerine bilgelik ve zekaya sahip olacaklar. daha önce istihbarat ve bilgeliğe sahiplerse, şimdi bilgeliğin ve zekanın yerine maddi bir etkiye sahip olacaklardır.

üçüncü evdeki grahan


olumlu yönleri akrabalar yardımcı olurlar ve iletişim her zaman iyi bir haber olacaktır. olumsuz yönleri üzüntü ve tahrişe neden olur. iletişim ya alınmamıştır ya da geç alınmakta ve kötü haberler içermektedir. yakın ilişkiler endişe kaynağıdır.


üçüncü evdeki chandra grahan , kadın için neredeyse ölümcül. ya ölürler ya da dul olurlar. bu tür bir şey olmazsa aile anlaşmazlığı vardır.erkek durumunda, sakin ve sessizdirler..

dördüncü evde grahan


dördüncü evde uğurlu bakış açılarıyla gerçekleşen grahan, her yere neşe, huzur ve mutluluk getiriyor. aile üyeleri ve ebeveynler genellikle neşe ve mutluluk

kaynağıdır. olumsuz yönleri . ev hayatı tüm uyuşmazlık var. endişeler ve sefalet. ebeveynler ve diğer yakın akrabalar yük ve kaygı kaynağı olurlar.

chandra grahan , annenin erken ölümü ve genellikle doğum yerinden uzaklarda yaşayacaktır . hayatta bir başarısızlık, aşağılanmış ve güvenilmez duyguları taşıyacaktır işini yürütme konusunda genellikle hata yapar. taşınmaz mal kayboldu, istikrarsızlık askıda kaldı ve her zaman kullanılabilir durumda.


grahan, yerlinin ailesinin daha önceki lanetlerin kötü bir şekilde büyüdüğünü gösteriyor. iyi yönüyle grahan, yerli halkın adını, şöhretini ve namusunu gösterir. başkalarının hizmetinde bulunuyor ancak kendi takımlarının ve kıyafetlerinin iyileştirilmesi için hiçbir şey yapmıyor. yaşlılıkta onun çocukları rahatsız.


güneş grahan olumlu yönlere düşerse kişinin atalarının mülkü yoktur veya aynısı tasfiye edilir. işinde kazancı ve ilerlemesi için çok çalışmalı ve başkalarının güvenini kazanmalıdır. iyi para kazanıyor ve sadaka ve sadaka harcamaktadır.


olumsuz yönleri güneş grahan , bireye güvenilmez hale getirir, hakikat ya da yanlışlık için hiçbir değeri yoktur, doğru ya da yanlış ya da ahlaki ya da ahlaki yaşam tarzı. yani hiç arkadaşı ya da iyi dilekçisi yok.

beşinci evdeki grahan


grahan'ın beşinci evdeki iyi ya da kötü sonuçları aile koşullarına ve topluma kavuşmasının olumlu yönlerine bağlıdır. çocuklar şefkatli ve sevgi dolu. çocuklara bir tür tanıma veya yükseltme, neşe ve zevk verir. olumsuz yönleri altında çocuklar endişe nedeni olur. aile onu sürükleyebilir. duygusal yaşamdaki hayal kırıklığı onun sağlığı ve zihinsel huzuru söyleyebilir. yatırımlar zarar ve spekülasyonları beraberinde getirir…


elverişli yönleriyle bu evdeki chandra grahan , kişiyi zeki, araştırmaya duyarlı ve sessiz çalışan yapar. yüce sevgi istiyor ve aynısını eşine de verir. cinsellik ile pek ilgilenmiyor. ya oğlu yoktur ya da kısa ömürlüdür. annesi erken ölür. olumsuz yönleriyle, kişi yozlaşmış ve ahlaki hale gelir.


bu evde iyi bir bakış açısı olan güneş grahan bir yoga, şöhret için gezegenlerin bir kombinasyonu haline gelir. büyük karlı işletmelerle ilgileniyor. öğrenmesi nedeniyle yurtdışına gider ve değerli organizasyonlar kurar. kendisi sessiz, sosyal ve iyi kalpli bir kişidir.


olumsuz yönleri altında aynı grahan onu başkalarına az dikkat göstererek kibirli kılar. uyuşuktur, duygusal olarak hareketsiz, kısa temperli ve başkaları için engel oluşturmayı seviyor. o bir söylenti satıcı ve gevşek karakterli. mide rahatsızlıkları benzerliği var.

altıncı evdeki grahan


altıncı ev düşmanlar, genel sağlık, hizmet ve istihdam anlamına gelir. iyi yönüyle grahan, sağlıklı bir vücuda yardım eder, ancak birçok düşman oluşturur. düşmanlık, ancak uzun sürmez. hizmet istihdamı herhangi bir engel veya engel olmadan devam eder, terfi ve emeklilik statüsünü kolayca alır. yoga ile ilgilenir. . eğer grahan olumsuz yönlere düşerse, kişinin sağlığı sorunlu olarak kalır. tekrarlayan hastalıklardan muzdarip.


herhangi bir alandaki gelişimi için ne yaparsa yapsın, başarısızlık olduğunu kanıtlar. insanlar onu eleştirmeye başlar ve onu gereksiz tartışmaların bir nesnesi haline getirir, sonuç olarak tartışmalı hale gelir ve birçok düşmanı oluşturur.

genel olarak, bu evdeki grahan, anne amcalarına ve anne teyzelerine zararlıdır. anne teyzeler, annelerin kız kardeşleri, hastalığa maruz kalabilirler ve annenin amcaları erkek soyunu alamaz.


vashisht'e göre grahan'a göre, chandra veya surya, evlerin 3, 6 ve 10'lara düşerse, hayırlı ya da faydalı olduğu söylenebilir. evlerin 2, 7 ve 9'larına düşerse ve diğer tüm evler.


yedinci evinde grahan


olumlu yönleri altında, işbirlikçi ruha ve karşılıklı iyi bir anlayışa neden olabilir. karşılıklı ilişkilerde uyum görülebilir.

olumsuz yönleri karşılıklı yanlış anlaşılmalar veya uyuşmazlıklar olabilir. birey bu gibi konularda çok dikkatli olmalıdır. haksız davalara karışabilir. iş ortakları ve ortak profesyoneller samimiyetsiz veya aldatıcı olabilirler.

birden fazla evlilik var. ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda istikrar yok. talihsizlik ve sefalet hayatın bir parçası haline gelir. bir çoğu dünyadan vazgeçmeyi veya intihar etmeyi düşünüyor…

yedinci evdeki olumlu yönler altında bulunan surya grahan , yaşamdaki herhangi bir engel teşkil etmiyor. evlilik ilişkileri normal ve hoştur. kişi toplumda tanınır. sosyal hizmetle meşgul ve olanaklarının ötesinde bir girişimde bulunuyor. olumsuz yönleri altında her şey üzgün. yaşam partneri ile ilişki uyumsuzdur ve birden fazla evlilik olabilir. istihdam istikrarlı değil. yaşayacak bir ev bulmak bile zor.

sekiz evinde grahan


diğerlerinin yanı sıra sekizinci ev, uzun ömürlülüğü, mirası ve yaşamın gizli tarafını vb. ifade eder. sekizinci ve dokuzuncu evler genellikle doğal olanı fiziksel olmayan bir şekilde etkileyen evlerdir. sekiz evin çalışmalarına gizli çalışmalar dahil edilmiştir.


burada elverişli kombinasyonlar altında chandra grahan , 38-40 yıla kadar olan yerlilerin yaşamını gösterir ancak bu kısa sürede iyi bir isim ve tanınma kazanır. olumsuz kombinasyonlar altında grahan olumsuz etkiler gösterir. yerli kısa yaşadı ve hayatın yolculuğu oldukça acı verici hale geldi. olumlu yönleriyle surya grahan , 50 yıla kadar bir ömür veriyor..

sadece bir erkek çocuk var. ortalama sağlıklı bir yaşamı vardır, ancak alier dönemde bazı sıkıntılar vardır. grahan'ın elverişsiz kombinasyonlara düşmesi durumunda, evlilikte zorluk, para kaybı ve hastalık var. astım ve tb endişe ve endişeleri artıran olası hastalıktır.

dokuzuncu evde grahan


ev, fakir punva'yı, yani önceki yaşamlarda yapılan değerli işleri ifade ediyor. dini görüş, baba, uzun yolculuklar, hac ve şans konularını kapsar. bu ev üzerindeki olumsuz etki tüm yaşam boyunca dengesizlik yaratıyor. faktörler doğada fiziksel olmadığından, sonuçları önceden tahmin etmek genellikle zordur.


olumlu yönleriyle evdeki chandra grahan , uzun yolculuklara ve haclara işaret ediyor , maneviyatta bir dolgunluk yaratıyor . insanın yaşam öncesi sıkı çalışması gerekiyor ama daha sonra istihdamı sabittir. ebeveynlerden biri erken ölür. biri daha sonra onun tarafından arttırılmış olan bazı mülk mülklerini alır. elverişli yönler altında olan grahan da birden fazla evliliğe işaret eder ve genel olarak kadın soylarını verir.

olumsuz yönleri altında, grahan, bireyi, gevşek kısırlar adamı yapabilir. birey cinsel olarak alt sınıftan kadınlarla ilgilenmektedir. bakım için başkalarına güvenmek zorundadır. o yollu ve sırayla övünüyor. aileye hasta adını getiriyor.


olumlu yönleriyle bu evdeki surya grahan , bireye iyi isim getirir. şanslı çocukları olur. dışarıdan yardım almadan kendi mücadeleleri ile yükselir. öğrenilmiş, iyi davranılmış, sosyal ve iyi kalpli. aşk evlilik için giriyor. erkek ve kız kardeşler arasında her zaman bir anlaşmazlık vardır. hem eğitim hem de meslek için doğduğu yerden uzakta. paradan daha iyi irade, isim ve tanınma kazanır. grahan istenmeyen yönlerin altına düşerse, talihsizlikler yerlileri çevreler.


ebeveynler erken yaşta ölürler. ya ortak borcu yok ve öyleyse, sadece kavgalar, anlaşmazlıklar ve anlaşmazlıklar var. kişi pasaport ve cinsel açıdan yozlaşmış. ya yaşam tarzı yoktur ya da oradalarsa, çok dengesizdirler.


onuncu evdeki grahan


onuncu ev, bireyin karmasthanasıdır. bu, kişinin kendini dış dünyaya ve aldığı tanıma / amortismana vb. maruz bıraktığını gösterir. diğerlerinin yanı sıra ev, mesleği ifade eder. meslek, geçim kaynağı, geçici onur, onur vb. olumlu yönleri olan chandra grahan , kişinin atalarının mülküne sahip olmadığını gösterir. eğitimini veya öğrenimini kendi maddi çıkarları için kullanmaz. gelirinin oldukça büyük bir kısmı sosyal yardım çalışmalarında kullanılıyor.


gelirinin oldukça büyük bir kısmı sosyal yardım çalışmalarında kullanılıyor. zekayı arzuladı ve adaleti seviyor. olumsuz yönleriyle grahan, kişiyi son derece bencil kılar ve zamanını dedikodularla harcar. yararlı işlerde engellere neden olması onun temel karakteristik özelliğidir. atalarının mülklerinden uzaklaşıyor. hiçbir zaman bir işe yapışmaz ve tartışılmazdır.

onuncu evdeki güneş grahan 

hayırlı kombinasyonlar altında, kişinin atalarının mülküne sahip olmaması durumundadır. ebeveynler erken ölür. ancak, kişinin eğitimi alması birçok zorluğa katlandıktan sonradır. o ya çok kıdemli bir subay ya da beklenmedik bir şekilde yükselen bir yıldızdır. surya grahan'ın olumsuz yönleri varsa, yerlilerin birçok yaşam biçiminde istekte bulunmaları gerekir . yerlisinin geri çekilecek atalara ait bir özelliği yoktur. ebeveynlerden hiçbir faydası olmaz. çocuğu yok.


ya bir çocuk evlat edinir ya da kendisi bazı kişiler tarafından evlat edinilir. yaşam, daha iyisi için hiçbir belirgin iyileşme veya değişiklik olmadan devam eder. normal şartlar altında, yani rahatsızlık veya destek olmadan, onuncu evdeki surya grahan , yaşamdaki bazı ilerlemelerin veya iyileşmelerin bir göstergesidir.

on birinci evde grahan


on birinci ev, esasen kazanç ve umutları ifade eder. arkadaş ve yaşlı ortakları içerir. elverişli yönü altında chandra grahan kazanımların göstergesidir. kişi yasama meclisinin alt meclisine seçilebilir. kendisinde sorun yaratmayacak


kadar çok sayıda kız çocuğu var. olumsuz yönleri altındaki grahan kişinin herhangi bir soy olmadan kaldığını gösteriyor. yerli halkın yaşadığı hastalık kulak ve göz hastalıklarıdır.


olumlu gezegensel yönler altındaki surya grahan , 36. yıldaki ani büyük kar, onur ve şöhret demektir. hayatının ilk yarısında, girişimlerinde başarılıdır. olumsuz yönleri altında, bireyin çocuğu yoktur. karısı adet ve diğer sorunlardan muzdarip. sık kürtaj yapılır ve çocuklar varsa kısa süre yaşarlar. işinde daima kayıplar var ve aşağılanma ve finansal sorunlara maruz kalıyor.

on ikinci evdeki grahan


ev, diğer şeylerin yanı sıra kayıplara, ölümden sonraki hayata ve geçmişin kalıntılarını parçalayan henüz karmaya işaret etmez. bu evde iyi yönleriyle chandra grahan ün ve onur anlamına gelir. erken yaşamda geçimini sağlamak için çok seyahat var. daha sonraki yaşamda işler istikrar kazanır. ortaklar arasındaki evlilik ilişkileri iyidir. kişi dünyadan vazgeçmiyor, ancak dünyada olmak aslında maddi bir dünya adamı değil. işinde ustalaşmıştır. bazen bazı tartışmalar olabilir ama kolayca geçer.

chandra grahan'ın olumsuz gezegensel yönleri altında olmasıyla kişi yozlaşır , tartışmaya ve beklenmedik sefalete maruz kalır . az sayıda erkek çocuk ona karşı çıkıyor. karından ayrılma olabilir. bazı durumlarda hapis cezası da reddedilemez.


surya grahan kişiye ün kazandırır. toplumda, ve iş yerinde popüler. hizmette ise yüksek statüye kavuşursa ve iş yerinde ise büyük bir işi olur. hayır kurumlarında ve iyi kurumlara veya toplumlara bağışlarda serbesttir.


surya grahan'ın olumsuz şartlar veya koşullar altında olması durumunda, kişi ahlaki açıdan yozlaşmış ve istenmeyen şeylere para harcıyor. yaşamı için çeşitli işlere gitmesi gerekiyor. bazen işle ilgili diğer durumlarda hizmettedir. asla güvenilir ve güvenilir değildir. ayrıca asla iyi işler yapmaz. sosyal ve politik ajitasyonda yer alır ve hükümdarların gazabı ile karşı karşıya kalır, hapse atılabilir veya aynı şekilde sürgün edilebilir.

DAHA FAZLASI..

Yogalar 4856790043262909702

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item