melafic yogalar

 melafic yogalar 


Dur Yoga'nın Olumsuz Yönleri

Bu tür bir yoga bize iyi ya da kötü deneyimler yaşatabilir. Örneğin, Dur graha yoga, onuncu evin efendisi burcun birinci evden veya yükseleninden altıncı, sekiz veya onuncu evde oturduğunda oluşur. Vedik astrolojiye göre, bu tür gezegen konumları bir talihsizliktir. Ve bu doğum haritasına sahip bir kişi başarılı bir kariyere sahip olmayabilir. Yani, bazı astrologlar bu tür yogayı bir kişi üzerinde kötü bir etki olarak görürler. Mesleğinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. En önemlisi, istikrarlı bir kariyeriniz olmayabilir ve geçiminizi sağlamak için fiziksel emeğe bağımlı olabilirsiniz.


Dur graha olumsuz bir şansa sahip olabilir ve mesleğimizi ve itibarımızı etkileyebilir.

Dur graha yogalar daha olumsuz veya kötü sonuçlarla bağlantılı olabilir. Örneğin, bu yogaya sahip bir kişi, doğasına göre kötü bir özelliğe sahip olabilir. Yasadışı faaliyetler onları çeker. Normalde ahlaksız işlere karışabilirler. Bu insanlar utanç ve saygısızlık içinde yaşıyorlar. Aslında, maddi kazançlar için birine zarar vermeye başvurabilirler. Bu yoganın etkisi altında kaçakçı, silah tüccarı veya terörist bulmak hiç de şaşırtıcı değil!


dur graha yoga, kötü veya iyi işlerimizin bir sonucu olabilir

Dur graha yoga ve Karma

Yine bir başka büyüleyici etki, Mars'ın onuncu evin efendisi olarak haritanızın sekizinci yerine yerleştirilmesi olabilir. Böyle bir pozisyon sizi bir astrolog, cerrah, yargıç ve hatta psişik bir medyum yapabilir. Bu nedenle, onuncu ev efendisinin konumu, yogalar sırasında oluşan tek faktör değil, aynı zamanda haritada mevcut olan diğer çeşitli önemli etkilerdir.


Dur Graha Yoga Sizi Nasıl Etkileyebilir?


Çoğumuz dur yogayı uğursuz olarak görürüz. Bildiğimiz gibi, onuncu ev iyi bir profesyonelin, itibarın ve şöhretin evidir, bu yoga tüm bu yönleri etkileyebilir. Etkisi nedeniyle istikrarlı bir kariyeriniz olmayabilir. Ayrıca, mesleğiniz olmadığı için maddi sıkıntılar veya gelir eksikliği yaşarsınız. Bu nedenle, umudunuzu kaybedersiniz ve sıradan işçiliği tercih edebilirsiniz. Bazı kişilerde ise deforme bir karaktere yol açabilir. Yani ahlaki değerlerden yoksun olabilirler ve etik olmayan davranışlara kapılabilirler. Böylece toplumda yok sayılmakta ya da kötü bir üne veya şöhrete sahip olmaktadırlar.


Bu kötülük neden oluşur? Kötü bir iyilik olasılığı, altıncının,sekizve on ikinci evler, onuncu evin efendisi için kötü yerler olarak kabul edilir. Bu nedenle, bu gezegenler orada barındırıldığında, zararlı etkilerle bulutlanırlar.



Karma ve Dur Graha Yoga

Karmamız, geçmiş yaşamın iyi ve kötü eylemlerinin bir sonucudur.

İyi ve kötü


Geçmişimiz doğum haritalarımıza yansır. Ve eylemlerimizin sonuçlarından asla kaçamayabiliriz. Başka bir deyişle, graha yogaları reddetmek için araçlara sahip olmasak da, nedenlerini ve sonuçlarını bilerek onunla daha iyi başa çıkabiliriz.

bandhana yoga


yükselen yöneticisi 6'ncı 8 12 evde satürn, rahu veya kethu'lu kavuşumunda gerçekleşir

satürn, mars, rahu ve kombinasyonları kötü bir kombinasyondur şiddet toplu cinayetlerlerden zevk alan bu kombinasyondan kişi bir zalim yapar.

bandhan yoga aynı zamanda, yükselen efendinin yanması ve güneş'in kötü ve zayıf gezegenlerin kavuşumda gerçekleşir ve dasa periyodu ve alt periyodunda uzun süre hastanede yatar...

6 ve 8inci yöneticisi satürn ve rahu ile birlikte ölümcül kazalara ve hastanede uzun süre kalmaya neden olabilir.

şeytani yoga, 6. yöneticisi ve satürn'ün yükselen üzerindeki birleşik etkisi. gereksiz aşağılanma, maddi kayıp, çaresizlik hareketsiz bir yaşam; sağlık sorunu ve mali iflas borçlarının geri ödenememesi nedeniyle hapis cezası alır..

12. evdeki rahu alkollü ve diğer kötü alışkanlıklar verir ay'ı etkilediğinde rahu, kişiyi içme veya diğer ahlaksız yollarla deneme yüzünden iflas durumuna götürür.

eğer mars bu kombinasyona katılırsa, bir kişiyi ahlaki değeri olmayan bir canavara dönüştürür .



arishta kushtaroga yoga


ay göre 6 evdeki jupiter, satürn . kişi epilepsi karşı savunmasızdır. ay göre 6 evde merkür oluşu da zihinsel piskolojik sorunlar verir kişi cüzam hastalığına karşı savunmasızdır.

anapha yoga


güneş'ten başka bir gezegen ay'ın on ikinci evi işgal ettiğinde, anapha yoga ile sonuçlanır. anapha yoga'nın 31 farklı değişeni olur, sunapha yoga, ayın 2. evinde gezegenlerin olduğu gibi daha fazla biriktirme ve servet sahibi olmasını sağlar. anapha yoga ise ayın 12. evindeki gezegenlerden dolayı oluştuğu için harcama ve keyif konusunda daha fazla isteğe ve strese maruz kalıyor

buna göre, anapha yoga ile doğan kişiler sağlıklı, cömert, bedensel zevk için daha fazla harcama yaparlar

mars ayın on ikinci evini işgal ettiğinde güçlü cesur gözü kara liderlik getirir. merkür on ikinci evdeyse kişiyi mükemmel sosyal becerilere sahip iyi bir hatip yapar. ay göre jüpiter, halkı için çalışan dürüst ve hayırsever bir insan olmasını sağlar. venüs, saygın, tatlı dilli ve kadınlar arasında popüler yapan biri yapar. kişi tüm yaşam lüksüne sahip olacak ve muazzam bir servete sahip olacak. iyi bir profili ve sağlıklı bir vücudu olacak.

anapha negatif enerjisi çeşitliliği, kişinin, hırsızlık, hırçın, öfkeli, cesur, kıskanç esnek olamayan, güzel görünüşlü ve kişinin annesinin de dahil olduğu herkese zarar veren bir grup lideri olduğunu gösterir. kişi bir ruhsal bozukluğun gelişimine karşı savunmasızdır

nisva yoga


yoga (2. evin yöneticisi ) olumsuz 6,8,12 evdeyken ortaya çıkar. ve nisva, servetten yoksun olan anlamına gelir, çünkü 2 h servet evidir! bu, problemli bir yoga, çünkü zenginlik, bu dünya tarafından hayranlık duyulan bir şey! ama kazandıklarını tutamamak kaybetmek gibi handikapları oluşur..

nirbhaya yoga


9 evin yöneticisi 6,8,12 evde olduğunda tezahür eder. başka bir sorunlu yoga. şans veya servet i kaybeder babaların kronik rahatsızlıkları maddi iflası yada baba erken yaşta kayıp etmek


daridra yoga


zararlı fakirlik yogalardan bir tanesidir. 11.ci evin yöneticisi 6.cı, 8.ci veya 12.ci evde olursa yoga oluşur. kişi yaşamda talihsiz, fakir ve başarısız olur. bir çok astroloji yazılımında okudum ve12., 2., 5., 9., 10. ve 11. lordun 12. eve yerleştirilmesinin dadridra yoga yarattığı etkiler çünkü 2., 5., 9., 10., 11. efendiler para üretiyor ve 12. ev ise kayıp ev, yani eğer bu gezegenler 12. eve girerse, bu yüzden eski metin gezegenlerin daridra yoga gibi konumlarına bakar. yoga nun diğer üç önemli özelliği ise fiziksel zihinsel parasal yoksullu vermesidir

daridra yogalar bir kişinin haritasında aşağıdaki yogalar (kombinasyonlar) var ise kişi fakirliği deneyimler:
(1) yükselen lordu 12. evde ve 12. evin lordu lagna da, ikisi de bir maraka gezegen ile kavuşumda veya görünümde ise. not: 2. ve 7. evler maraka’lardır (ölüm evleri). bu evlerin lordları marakadır (ölümcül). herhangi bir malefik 2. ve 7. evlere yerleşmiş ve 2. ve 7. ev lordları ile ilişkili ise aynı zamanda malefik olurlar.

(2) yükselen lordu dusthana evlerde (6., 8. veya 12. evler) bir malefik ile birlikte , 2. evin lordu güçsüz veya düşman burçta ise, kraliyet evladı olsa bile bu kombinasyon kişiyi fakir yapar.

(3) yükselen lagnada, 9. ve 10. evin lordları olmaksızın malefiklerin olması ve marakalardan görünüm veya kavuşum alması halinde. (7) 6., 8. ve 12. ev lordlarının yerleştiği burçların lordları, malefikler ile 6., 8. ve 12. evlerde, kavuşumda veya görünüm alıyorsa.

(4) navamsada ay’ın yerleştiği burcun lordu marakalar ile beraberse veya maraka evlerde (2. ve 7. ev) ise.

(5) rasi ve navamsada lagna lordları marakalar ile birleşmiş veya görünümde ise.

(6) benefikler malefik evlerde ise.

(7) mars ve satürn 2. evde ve merkürden görünüm almıyorsa. (harici durum: eğer merkür 2. evde mars ve satürn’den görünüm alıyorsa, büyük bir zenginlik oluşur.)

(8) güneş, satürn görünümü ile 2. evde yer alıyorsa. (harici durum: eğer 2. evdeki güneş satürn’den açı almıyorsa zenginlik verir.)


papa karthari yoga

Hayatta sık sık kayıplar yaşarsınız. Kişisel veya finansal olabilir. Yani, zararlı ve faydalı. Bu yoga zararlı olabilir. Bu nedenle, diğer pozitif gezegenlerin iyiliğini eksiler. Paap kartari dosh altında üç tür yoga vardır. Ancak tüm etkiler olumsuz değildir. İlk olarak, özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmemiz gerekiyor. Çeşitli konumlarının daha derin bir analizi, etkilerini daha iyi bilmemize yardımcı olabilir.


Burcumuzdaki faydalı gezegenler başarımızı destekliyor

Haritamızdaki faydalı gezegenler

Paap Kartari kelime anlamı olarak 'günahları kesmek' anlamına gelir. Böylece dosha, geçmiş günahlarınız için bir 'geri verme' olarak bu doğumdaki mutluluğunuzu engeller. İyi ve kötü karmalarınız bu dosha tarafından yansıtılır. Aslında geçmiş yaşamınızın günahlarının şimdiki yaşamınızda doğrudan etkisidir. Bununla birlikte, paap kartari dosh yaygın bir yogadır ve birçok burçta bulunabilir.


Paap Kartari Dosh'u Daha İyi Anlamak

Kartari Dosha'lar her zaman kötü değildir. Bu yoga, olumsuz sonuçların yanı sıra iyi sonuçlar da gösterebilir. Bunun sonuçlarından korkmanıza gerek yok. Ancak, paap kartari dosh türünü anlamak önemlidir. Normalde, bu tipte üç dosha vardır:



Shubh Kartari Yoga

Karma Kartari Yogası

Paap Kartari Yoga

Shubh Kartari Yoga olumludur. Faydalı gezegenler Jüpiter, Venüs, Merkür ve büyüyen Ay'dır. Haritanızda bir çift olarak konumlandıklarında Shubh Yoga'ya sahipsiniz. Böylece onların yüce konumundan yararlanırsınız. Bu yoga iyi bir etki. Paap kartari dosh'un aksine, hayatınıza mutluluk ve başarı getirir.

Ayrıca, evdeki gezegenin karakterini zenginleştirebilir. İnsanlar shubh kartari yoganın sizi en üst seviyeye çıkarabileceğine inanıyor. Ancak, bu tamamen doğru olmayabilir. Bu yoga, ev sahibi gezegene basitçe değer katabilir. Sonuç olarak, gezegenin iyi etkisi yaşamınızda daha belirgindir.



Paap kartari dosha, geçmiş doğumların günahlarının bir yansımasıdır.

Paap Kartari Dosh – Bir Karma Etkisi!

Karma Kartari Yoga, başka bir kartari dosha türüdür. Paap kartari dosh'tan biraz farklıdır. İlk olarak, bu dosha, zararlı ve faydalı gezegenlerin bir birleşimidir. Bir evde zararlı ve faydalı bir gezegen eşleştiğinde ortaya çıkar. Bu nedenle size karışık sonuçlar verebilir. Hem olumlu hem de olumsuz etkiler bekleyebilirsiniz. Yine de bu yoganın da önemli olduğunu bilmeliyiz. Ve ona göre davranılması gerekiyordu.



Paap Kartari Evlilikleri Erteler mi?

Ne yazık ki, paap kartari dosh, evliliği geciktirme kapasitesine sahiptir. Bu dosha, geç evliliğe sahip insanların neredeyse %60'ında bulunur. Ve bir depresyon ve başarısızlık kaynağı olabilir. Bir aşk ilişkisi söz konusu olduğunda bile, bu dosh, ittifakta öngörülemeyen bir kırılmaya yol açabilir. Şimdi bu etkilenen kişi genellikle evli kalmayı tercih ediyor. Bu dosh'un bir sonucu yalnız bir hayat olabilir.



Son olarak paap kartari dosh'u tanıyalım. Şimdi, bu dosha oldukça zararlıdır. Faydalı gezegenlerin iyi etkilerini kesebilir. Burcunuzda bu doshanın farkında olmanız gerekir. Karmalarınızın bir sonucu olarak kabul edilir. Genellikle daha önceki doğumlarda kötü tabiatlı kişilerde olur. Ayrıca, paap kartari dosh ilaçlarını da bilmeniz gerekir. Kötü etkilerini yönetmenin en iyi yolu budur. Peki, işlediğin günahı nasıl buluyorsun? Oldukça basit! Sarılı gezegen geçmişinizi ortaya çıkarıyor! Önceki doğumunuzun eylemlerini gösterebilir. Bu nedenle, iyi ve kötü karmanız size bir sonraki yaşamınızda nihai kararı verir.



Paap Kartari Dosh ile anlaşma

Genel olarak, gezegenler karmanızla bağlantılıdır. Onlar sadece hayatınızdaki bir karma etkisidir. Paap kartari dosh, grafiğinizde zayıf bir faktör olsa da, başarınızı tamamen sona erdirmez. Birçok ünlü kişi de bu doshadan etkilenir. Ve hayatlarını başarılı seviyelere değiştirdiler. Bu nedenle, bu yogadan korkmanıza gerek yok, sadece onunla etkili bir şekilde başa çıkmayı öğrenin!


sarpa yoga


eğer üç kendra eve doğal malefikler yerleşmiş ise bu yoga oluşur. bu yoga ile doğan kişi sefil, mutsuz, zalim, fakir ve yiyecek için diğerlerine bağımlı olur. bu çok kötü bir kombinasyondur. sarpa yılan anlamına gelir. eğer bir benefik gezegen bu kendralardan birine yerleşmiş ise, bu yoga iyi çalışmayabilir. örnek olarak, lagna akrep’te, mars

kapata yoga

4 evin melafic gezegenler oluşu veya 4 evin yöneticisi melafic gezegenler kavuşum yapması halinde gerçekleşir iç dünyamızı gösteren 4. evin kötü etkilenmesidir. kişiyi iki yüzlü yapar. 4. ev karakter sağlamlığına bakılan evlerden en önemlisidir

DAHA FAZLASI..

Yogalar 5034433679553262127

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item