AY CAHANDRA Ay Yogaları

AY CAHANDRA  Ay  Yogaları 


Ay tahriş olur zihinsel duygusal ruhsa huzursuzluğa ilişkilerde başarısızlığa yol açabilir Zihnin temsilcisi Duygusallığımız olarak kabul edilen AY, doğum haritasında en önemli temel göstergedir.

Ay’ın olumsuz bir burçta tek başına olması, olumlu bir burçta başka gezegenlerle olmasından daha iyidir

Ay sakin ve sessiz tek başına olmayı sever. Ay Güneş’ten aldığı ışığı yansıtan Ay ne kadar çok ışıklı olursa o kadar güçlü zihin duygusal güç için makbuldür.

Ay parlak ve zedesiz olursa kişi erdemli ruhsal hakikati arayan bir kişi olur.

Ay yerleşimi iyi ve kuvvetli ise, yaşamınızda ne kadar sorun yaşarsanız yaşayın, her zaman mutlu olursunuz ve yaşamdaki en yıkıcı sıkıntılarınızda bile gülümsersiniz.

Ay zihni temsil eder, bu nedenle debil burçtaki zayıflaması depresifliği ve çeşitli zihinsel gerilimleri gösterir. Dünyevi yaşamda ne kadar zengin olursanız olun, zihinsel duygusal yoksulluktan muzdarip seniz, hiçbir şey sizi mutlu edemez..

YANIK AY VE AMAVASYA KARANLIK AY DEMEKTİR


Yeni ay oluşmamış haline, Güneş Ay'dan 12 derece Ay Güneşten geride kaldığında Güneş ve Ay'ın bu birlikteliğine amavasya diyoruz,

Ay ışıktan yoksundur, bu yüzden Kişinin iki tane Rahu var derler, kişinin değişik yüzleri var: derin bir karanlık döneminden sonra ışığa kavuşmanın göstergesidir. . Genelde anne ve duygusal ruhsal sorunlardan sonra gelinebilecek hakikat ışığına kavuşulmasıdır

Ay'ın durumuna göre Anapha, Sunapha veya Durudhara Yoga' oluşur 3 yoga birini oluşturan bir gezegenler yanıyor ve düşüşte ise ayı ciddi şekilde etkiler. Ay tahriş olur zihinsel duygusal ruhsa huzursuzluğa ilişkilerde başarısızlığa yol açabilir..

DURUDHARA YOGA

Ayın hem ikinci hem on ikinci yılında gezegenlerin varlığı yogaya neden olur. Burada yine Güneş düşünülmemelidir. Bu yogada doğmuş biri, iyi konuşma, öğrenme, cesaret ve erdem ile ün kazanır. yoga, doğal zenginlik fiziksel rahatlıklar ve düşmanlara karşı başarının göstergesidir… doğasında hayırseverlik vardır konuşmada bilge cesaretli ve erdemli olacaktır, ruhen zihnen özgür olup rahat edecek, liberal olup aile üyelerini koruyup aile üyelerine İyi ve saygılı davranır.

Durudhara'da yogada gezegenlerin güçleri yerleşimleri dikkatli analiz edilmelidir

Durudhara Yoga'ya Mars ve Merkür ile gerçekleşirse usta bir yalancı varlıklı olup kötü ve yaşlı bir bayana bağımlı olacak hırsızlığa yolsuzluğa yatkın olacaktır…

Durudhara Yoga'nın Mars ve Jüpiter'den oluşumu kariyer ve işleriyle ünlü güçlü ve zengin olacaktır, doğası öfkeli ve çok rakibe olacaktır , arkadaşlarını koruyacak ve adil yollarla kazancı olacaktır.

Ay'ın her iki tarafında Venüs ve Mars varsa, erdemli bir eşe sahip olacak, şanslı olacak, tartışmalı, saf ve becerikli olacak, egzersiz yapmaktan hoşlanacak ve doğası cesaretli ateşli olacaktır.

Satürn ve Mars bu yogaya neden olursa (ayrıca bir Paap Kartari Yoga) kötü bir eşi olacaktır. Dünyevi yaşamda Çok parası olur çünkü para kazanmak için her yol deneyecektir aniden Öfkeye kapılacak Çalışma alanındaki düşmanlarını çok olup onlara karşı şiddetle hile ile başarılı olacaktır..

Jüpiter ve Merkür Durudhara yoga kişiyi erdemli yapacaktır, Shastras'ta öğrenilmiş, şahane, iyi bir şair, varlıklı, fedakarlıkta bulunabilecek ve ünlü olacaktır.

Durudhara Yoga'nın Merkür ve Venüs' durumunda, kişi tatlı bir konuşmacı olup, şanslı, ihtişamlı ve güzel olacaktır, dans düşkünü ve şarkı söyleyecektir..

Merkür ve Satürn yogaya neden olursa, kişi para kazanmak için bir ülkeden diğerine geçecektir. Çok eğitimli olmayacak, başkalarına itaatkar olup hizmetli ruhlu olacaktır..

Jüpiter ve Venüs bu Yoga'ya olursa, Ay'ın iki tarafında olmakla birlikte, kişi cesur, zeki, politik bilgeliğe sahip olacak, altın ve değerli taşlara sahip olacak, ünlü olacak ve bir devlet çalışanı olabilir.

Jüpiter ve Satürn bu tür gezegenler olursa, Durudhara Yoga' mutlu olacaklar, siyaset bilgisine sahip olacaklar, konuşmada tatlı olacaklar, öğrenilmiş, huzurlu, zengin ve güzel görünecekler.

Venüs ve Satürn'ün neden olduğu Durudhara Yoga kendini yaşlı sevgili yada eş (yani olgun) becerikli, sevgili ve bol paraya sahip olacak.




SUNAPHA YOGA


Ay işaretinden ikinci ev güneşin dışında bir gezegen tarafından işgal edildiğinde, Sunapha yoga ortaya çıkar. Bu yoga, yerel statü, devasa servet ve servetini, dini eğilimini, erdemli arayışlarını ve sessiz bir doğasını kazanma kapasitesini veriyor

yoga hayattaki birikimi ve mülkiyeti ifade eder , Bu yoga kişinin hayattaki dünyevi değerleri almak için doğduğu anlamına gelir. Karmik Teoriye göre - Anneye, akrabalarına, ailesine ve arkadaşlarına hediye vermeyi inanan kişi, bir sonraki doğum Sunapha yoga i kişiyi ödüllendirir(Her şey alma ile ilgili).

Sunapha Yoga ile doğmuş biri zengin ve şanslı erdemli olur, Dharmik kitaplarında öğrenilir, toplumda saygın ve hoş bir kişilik olur.

Sunapha Yoga Mars'tan kaynaklanıyorsa (Ayın 2.'sinde olmakla birlikte) şerefli, zengin, konuşmada sert acımasız, grupta şef olacak, zalim, doğası itici olacaktır.

Merkür Sunapha Yoga Veda, Shastras ve müzik alanında uzman olacak. Erdemli olacak ve bir şair olabilir. O yüksek fikirli olacak, herkes için iyi düşünmeye niyetli ve parlak bir fiziğe sahip olacak.

Sunapha Yoga'ya Jüpiter , kişi yaşamda yüksek bilgiye sahip olacak, ünlü olacak ve kendisi bir kraliyet kişiliği olacak ya da bakanlara ya da daha yüksek makamlara sevgili olacaktır. İyi bir aileye sahip olacak ve büyük bir servete sahip olabilir.

Venüs Sunapha yogasına neden oluyorsa, büyüleyici bir eş, topraklar, zenginlik, cesaret, dörtlü ve cesaret verici olabilir. halk, akrabalar ve toplum tarafından da onurlandırılacak,

Satürn , Sunapha Yoga'ya Ayın 2.'sinde dişlerde boğazda sorun oluşur yetenekli olacak, köyü ve şehri ile ilgilenebilir ve kariyerle ilgili meselelerle yüzleşebilir ancak işine adanmış ve cesur olacaktır.

ANAPHA YOGA


Ay dan itibaren on ikinci evi güneş dışında Gezegenler olduğunda ortaya çıkar. Bu yoga, doğal, sağlıklı, ünlü ve ünlü, yetenekli, zengin, çeşitli konforlara verilen ve mutlu olan kişi yapar.

harcama ve eğlenceyi ifade eder yoga kişinin harcamak ve başkalarına hediye vermek için doğduğu anlamına gelir.

Bu yoga ile doğmuş biri zeki ve özel kişilikleri verir. Etrafı Konforlarla çevrilidir, her zaman başkalarına yardım etmeye hazırdır, para harcamadan önce fazla düşünmez konuşmaya katılır, çok büyük, erdemli, karşı cinsten iyi bir şirketten zevk alır, mizacında sakinleşir, aynı zamanda kişiyi öfkelenir ve kişi oldukça kolay dövüşme eğilimindedir, aynı zamanda oldukça sosyal bir kişilik olurdu ...

Karmik Teoriye göre - Hayır kurumuna inanan, başkalarına hizmet eden, başkalarına yardım eden, kendileri ve başkaları için ücretsiz harcama yapmaktan hoşlananlar bir sonraki yaşamda , Anapha yoga ile bu kişiyi ödüllendiriyor (Her şey vermekle ilgilidir).

Anapha Yoganın Ay'a göre onikinci evin sakinlerinin doğasına ve sayısına bağlı olarak sayısız çeşidi vardır.

Anapha Yoga, Mars'ın Ay'ın 12.'sinde olması kişi bir hırsız grubuna başkanlık edecek yetenekte hırsta donanımda hırsta olacaktır mizacında kibirli ve savaşçı olacaktır , doğası kızgın öfke sorunları olacaktır..

Ayın 12’sinde Merkür kişi şarkı söyleme, dans etme ve yazma konusunda uzman, şair ve yetenekli bir hatip olacak. Sosyal çevre tarafından onurlandırılacak ve parlak bir vücuda sahip olacak ve ünlü işler yapacak.

JÜPİTER'in neden olduğu Anapha yoga, görkemli, güçlü, zeki ve ün kazanacak ve servette şair ve yaşamında maddi dalgalanmaları ile karşılaşacaktır (Shakat Yoga nedeniyle). Yoga'ya neden olan Venüs kadınlar için son derece büyük bir zevk verirse. toplum için sevgili olacak dünyasal zevklerin tadını çıkaracak. O görkemli, ünlü olacak ve büyük mülk sahibi olacak.

SATÜRN bu Yoga'ya neden olursa, konu geniş omuzlu olacak, lider olacak, taahhütlerini yerine getirecek kişi, dörtlüler açısından zengin olacak ve her zaman alt sınıf insanlarına yardım edecek.

Venüs, kişiyi bir kadın avcısı olmasına rağmen otorite tarafından saygı duyulan bir kişi yapar. Satürn, şaşkınlığa ve düğümlere sapkınlığa yol açar..

Venüs, kişiyi bir kadın avcısı olmasına rağmen otorite tarafından saygı

ADHİ YOGA


Ay’ın 6., 7. ve 8.’de yer alırsa veya yükselen Adhi Yoga oluşur.

Adhi yoga insanı kibar, sağlıklı kılar ve lüksle çevrili mutlu bir yaşama götürür. Erkeklerde biri düşmanlarını alt eder ve uzun yaşar.

Adhi Yoga, göz ardı edilemeyecek en önemli kombinasyonlardan biridir. Astrolojik otoriteler bu Adhi Yogayı Papadhi yoga ve Shubhadhi yogi olarak sınıflandırır.

Merkür, Jüpiter ve Venüs, Adhi Yoga'ya neden olabilir. Bütün bu faydalar 6., 7. veya 8. veya iki evde olabilir veya hepsi bu evlerin herhangi birinde olabilir. Bu işaretlerin herhangi birinde tam güçte bir gezegen varsa, o kişi lider olur. Eğer iki tane varsa, o bir bakan olacak ve eğer üç tane varsa, o yaşamda önemli bir yere sahip olacak.

KEMADRUMA YOGA


Ay'ın 2. veya 12. pozisyonunda gezegen yok

Aya açılı gezegen yok (yani 1., 4., 7. veya 10. pozisyon)

Yükselen bir açıyla gezegen yok

Ay yükselen bir açısı yok Bu Yoga altında doğan kişi kirli, kederli, alçak fikirli ve zenginlikten yoksundur

Ay yalnız olmalıdır ama sağı ve solu boş olmamalıdır. Kemadruma yoga varsa yani sağı ve solu boş ise Ay'dan 4. ve 10. evi boş ise Kemadruma yoga olur, kişi yalnızdır, tek başına olmak ister, sosyelleşme azalır, bu konum ruhsal işlere meyil verebilir. Kişi hakikati anlar çünkü etrafına köle olmaz.

ARİSHTA KUSHTAROGA YOGA


Ay göre 6 evdeki Jupiter, Satürn . Kişi epilepsi karşı savunmasızdır. Ay göre 6 evde Merkür oluşu da zihinsel piskolojik sorunlar verir


ARİSHTA KUSHTAROGA YOGA


Jüpiter, Satürn ve Ay ile ilişkili olan 6. evdedir (orijinal kaynak bilinmiyor).

Sonuç : Kişi cüzam hastalığına karşı savunmasızdır.


ARİSHTA MATİBHRAMANA YOGA


Satürn, zayıf veya azalan bir evrede olan (Sarvartha Chintamani) 12. evde Ay ile kavuşum halindedir.

Sonuç : Kişi zihinsel bir bozukluğun gelişmesine karşı savunmasızdır.

ARİSHTA MATİBHRAMANA YOGA


Ay, herhangi bir Dusthana'da (6., 8. veya 12. evler), özellikle 8. evde (Binbaşı SG Khout) Mars, Rahu veya Satürn ile kavuşum.

Sonuç : Kişi zihinsel bir bozukluğun gelişmesine karşı savunmasızdır.

ARİSHTA MATİBHRAMANA YOGA


6. evin efendisi bir malefik ile kavuşumdadır veya bir malefik tarafından görünüm alır, 6. evin kendisi malefikleri tutar veya bunlardan görünüm alır, Merkür ve Ay Trikon evlerindedir veya malefiklerden görünüm alır

Sonuç : Kişi zihinsel bir bozukluğun gelişmesine karşı savunmasızdır.

ARİSHTA HARSHAMOHA YOGA


Rahu veya Satürn ile Ay ve Merkür zayıf veya etkilenmiş.

Sonuç : Kişi histeri gelişimine karşı savunmasızdır.

ARİSHTA KHALVATA YOGA


Yükselen , Yay veya Boğa ile aynıdır veya zararlı gezegenlerden görünüm alan zararlı bir işaret olabilir.

Sonuç : Kişi saç dökülmesine ve kelleşmeye karşı savunmasızdır.


ARİSHTA NİSHTURABHASHİ YOGA


Ay, Satürn ile kavuşum halinde.

Sonuç : Kişide konuşmada sertlik eğilimi vardır.

SONMADAKA YOGASI


Ay 12. evde Satürn'e katılıyor Sonuç : Kişi bir zihinsel bozukluk veya deliliğe karşı savunmasız olabilir (lafzen 'neşenin yok edilmesi', muhtemelen distimik depresif bozukluk)

DAHA FAZLASI..

Yogalar 7848329632893899281

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item