Ay yogaları Chandra yogalar

amala yoga

yükselen ve ya ay’dan itibaren 10. evde yalnızca doğal benefikler varsa bu yoga oluşur. bu yoga ile doğan kişi unutulmaz bir üne sahiptir. bu yoga ile doğan kişi unutulmaz bir üne sahiptir. lüks içindedir ve faziletlidir. diğerlerine yardım eder. amala saflık demektir. çünkü 10. ev kişinin toplumdaki davranışlarını gösterirken, benefiklerin varlığı da onun toplumda saf ve temiz bir insan olduğunu gösterir.





adhi yoga

eğer ay’dan itibaren 6. 7. ve 8. evlerde doğal benefikler yerleşmiş ise bu yoga oluşur. örneğin, eğer ay boğa’da, merkür ve jüpiter başak’ta ve venüs aslan’da ise bu yoga vardır. sonuçlar: bu yoga ile doğmuş kişi, gezegenlerin gücüne bağlı olarak kral, bakan veya ordu komutanı olur.

anafa yoga

rahu, ketu ve güneş dışında bir veya daha fazla gezegen, ay'ın bulunduğu 12. evde konumlandırıldığında anafa yoga oluşturur. çekici bir kişiliğe sahip ve karizmanızı yüksektir. çok fazla olumlu özelliğini kibar ama etkili bir konuşma tarzı olur iletişimi içeren tartışmalarda ve alanlarda başarıdırlar toplumda çok fazla ün saygı kazanma eğiliminde olurlar.

sunafa yoga

(rahu, ketu ve güneş hariç), ay'ın herhangi bir zarar görmeden yerleştirildiği ikinci eve yerleştiğinde , sunafa yoga'yı oluşturur. ay'ın ayrıca d-9, navamsha haritada pozitif olarak yerleştirilmesi gerektiğini unutmayın. iletişim konusunda oldukça yetenekli ve iyidirler sesi ikna edici ve olumludur. bu yoga insanlar çok çalışarak zenginlik kazanırlar. onlar iyi motive ediciler ve ailesi ile mutlu bir yaşam sürdüler. oldukça zeki, çekici, bilgili ve iyi huylu dini kitap okumaya eğilimindedir. ayrıca sağlıkta ve sporda iyidir

gauri yoga

boğa ay'a veya yengeç burcuna içine yerleştirildiğinde veya ascendant'dan jüpiter'in özelliğine sahip bir trine evini işgal ettiğinde, gauri yoga'yı oluşturur. gauri yoga sahip olanlar çok çekici ve güzel. ebeveynleri çok destekleyici olur zengin olma eğilimindedirler ve arkadaşlarınızla ve ailenizle huzurlu bir yaşamın tadını çıkarırlar. ayrıca seçtikleri bir eşle evlenirler.

durudhara yoga


rahu, ketu ve güneş dışındaki bir veya daha fazla gezegen, ay'ın on ikinci evinin yanı sıra ay'ın hemen önündeki evi yerleştiğinde,

durudhara yoga'yı oluşturur. gezegenler olsa da hiçbir malefik etkisi altında olmamalıdır. bu yoga'nın sonucu, dahil olan gezegenlerin gücüne çok bağlıdır bu yoga istihbaratla donatır. bu insanlar nasıl bir yol bulacağını iyi bilirler. kalpleri saftır .çabaları ve sıkı çalışmaları ile yaşamda karşılığını verir . . bu insanlar toplumda iyi bir isim yapar ve arkadaşları ve aileleriyle mutlu bir yaşamın tadını çıkarır.

chandra ay yogalar


ay temelli birkaç yoga vardır.

(1) eğer ay, güneş’den itibaren bir kendrada ise, kişi az bir servet, zekâ ve yeteneğe

sahiptir. eğer ay, güneş’den itibaren panaparada ise, kişi ortalama bir zenginlik, zekâ ve yeteneğe sahiptir. eğer ay, güneş’den itibaren apoklimada ise, kişi çok fazla zenginliğe sahip olabilir, çok zeki ve yeteneklidir.


(2) eğer ay kendi navamsa’sında veya adhimitrada (iyi arkadaş) ise bu iyidir. böyle bir durumda, jüpiter’in ay’a görünümü, gündüz vakti doğanlara zenginlik ve konfor sağlar.

(sırasıyla). aynı sonuç gece doğan kişilerde, venüs’ün ay’a görünümü ile elde edilir.

diğer taraftan, gece doğumlularda jüpiter’in ay’a görünümü ve gündüz doğanlarda

venüs’ün ay’a görünümü kişinin zenginlik ve konforu üzerinde zararlı etki gösterir.

(3) ay’dan itibaren upachayalara (3. 6. 10. ve 11. ev) doğal benefikler yerleşmiş ise, kişi büyük zenginliğe sahip olur. ay’dan itibaren upachayalara iki benefik yerleşmiş ise, kişi orta derecede zenginliğe sahip olur. ay’dan itibaren upachaya’ya sadece bir benefik yerleşmiş ise, kişi çok az zenginliğe sahip olur.

ay, güneş'e göre apoklima'daysa, kişinin zenginliği, zekası ve becerisi mükemmel olacaktır

chandra “ay” yoga

10. ev yöneticisi veya ay'dan 2. ev yöneticisi.

“kişi özel türde mücevherlere, elmaslara ve mücevherlere sahip bir kral olur.”

bu yaygın yoga, kişinin zihni ile karmaları arasındaki ilişkinin önemini gösterir. bir açıda, üçgende veya ay'dan 2. evde 10. ev yöneticisi, kişinin zihni ve karmaları arasındaki uyumu gösterir.

kişinin davranışları zihniyetlerine uygun olacak ve işlerinde daha rahat olacaklardır. öte yandan, bu yerlerde olmayan 10. evin lordu, kişinin zihni ve karmaları arasında, 10. evin lordunun ay'dan 6. veya 8. evde olması durumunda, uyum eksikliğini veya çatışmayı gösterir. bu durumda, kişinin eylemleri illa ki zihniyetlerine uygun değildir ve yaptıkları işlerde kendilerini o kadar rahat hissetmezler. bu yoga, kendi başına, çok güçlü bir başarı üreticisi değildir, ancak kişinin yalnızca kariyeriyle değil, aynı zamanda gerçekleştirmesi gereken tüm eylemlerle olan ilişkisi üzerinde de önemli bir etki yaratır.

DAHA FAZLASI..

Yogalar 7012671613599601755

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item