Vedıc Astrolojide Karmik İlişki (Synastry)

Vedıc Astrolojide Karmik İlişki (Synastry)


Rahu (Kuzey Düğüm) ve Ketu (Güney Düğüm)

Karmik ilişkiler nelerdir? Astrolojide "Karmik İlişkiler", iki insan arasındaki ilişkiyi bilmemize yardımcı olur. Doğum haritasındaki Rahu (Kuzey Düğüm) ve Ketu'nun (Güney Düğüm) konumuyla belirtildiği gibi, her insan kendi karmasını ilişkilere getirir. İki kişinin doğum çizelgeleri arasındaki çapraz kontrol, insanların birbirleriyle ne tür karmik ilişkileri olduğu hakkında daha fazla bilgi verir.

Karmik ilişkiler, genel olarak romantik ortaklar ve karı koca ilişkileri için çok yardımcı olabilir.






Vedıc Astrolojide Karmik İlişki (Synastry)



Synastry, gezegenlerin başka bir kişinin gezegeninin karşılaştırarak iki kişi arasındaki uyumluluğu belirleyen astrolojik bir tekniktir. Bu teknikte, doğum haritasındaki benzer işaretlerin diğer kişinin haritasındakilere benzer işaretler olup olmadığını kontrol ederiz.
örneğin Satürn'ünüz Boğa'da ve eşiniz Rahu/Kuzey Düğümü Boğa'daysa, bu, Satürn burcunuzun Rahu/Kuzey Düğüm burcuna düşmesi anlamına geliyorsa, o zaman onlarla karmik bir ilişkiniz var demektir.

Bu olduğunda, bir partnerle geçmişte bir bağlantı olduğunu gösterir, bu yaşamda o kişiyle bazı öğrenmeler vardır.



Biriyle tanıştıklarında kendilerini cezbeden bir şey hissettiklerini, son derece romantik bir şekilde birine çekilebileceğini söyleyenler var ama bu onların uzun süreli bir ilişkileri olduğu anlamına gelmiyor. Bu, gezegenlerinin bir miktar manyetik çekim yaratan doğum haritasındaki yerleşimlerinden kaynaklanmaktadır.


Rahu (Kuzey Düğüm) ve Ketu (Güney Düğüm) ile başka bir kişinin doğum haritasına hangi gezegenlerin dahil olduğuna bağlı olarak çok olumlu veya olumsuz olabilir. Bir çizelgedeki karmik ilişkiler, öğrenmeniz gereken dersi önerir. Böyle bir durumdaysanız, bunun evrenden değerli bir hediye olabileceğini düşünün.

Bir sonraki bilinç düzeyine geçebilmeniz için bunun üstesinden gelmeniz isteniyor.


Hayatınızdaki önemli insanların size öğretmek için orada olduklarını ve onlarla geçmiş yaşam bağlantınız olup olmadığını nasıl kontrol edebilirsiniz. Bu yöntem, bir ilişkinin yaşamınızda kalma olasılığının mı yoksa uzun vadede başarısız olma olasılığının mı daha yüksek olduğunu belirlemenin astrolojik bir yolunu öğretecektir.


Rahu (Kuzey Düğüm) bir yükselticidir ve yapılacak gelecekteki karmadır ve Ketu (Güney Düğüm) çözülecek geçmiş karmanın zayıflatıcısıdır.


Bir partner ilişkisinde kadınlar aldıklarında kendilerini iyi hissederler ve erkekler verdiklerinde kendilerini iyi hissederler. Bu, biyolojik olarak erkek ve kadınlar arasında kurulmuş normal bir dişil ve eril enerji ilişkisi zihnidir. Tersi giderse, ilişkiler mahvolabilir.



Güneş Kral, Gurur, İlham, Ego ve Liderliktir.



Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadın Güneşinin üzerine kavuşumu : Rahu/Kuzey Düğüm, kadınların Güneş kalitesini yükseltir, bu iyi bir sinastri eşleşmesi değildir, çünkü Güneş kral, gurur, ilham, ego ve liderliktir. Başlangıçta erkekler kadınların otoriter ve liderlik rollerine ilgi duyarlar, ancak zamanla kadınları lider rollerde sevmezler. Zamanla sorun yaratır çünkü insan bu rolde olmak ister ki bu da erkek için ego sorunu yaratır ve bu ilişki uzun vadede yürümeyecektir.


Kadın Rahu (Kuzey Düğüm) Erkek Güneş'e kavuşumu : Bu ikisi için de iyi bir kombinasyon sinastri eşleşmesidir çünkü kadın Rahu/Kuzey Düğüm, uzun vadede iyi olan erkek Güneş kalitesini yükseltir. Bir kadın, kendisine her zaman toplumda onurlu bir şekilde ilham veren ve yönlendiren bir erkekte her zaman yetkili ve liderlik niteliği ister.



Erkek Ketu (Güney Düğüm) Kadın Güneşine düşer: Bu iyi bir kombinasyon sinastri eşleşmesidir, çünkü erkek Ketu (Güney Düğüm) kadın liderliğini ve kadın erkek ilişkisinde olması gereken otoriter kaliteyi azaltır. Bu ilişki yürür ve uzun sürer.



Kadın Ketu (Güney Düğümü) Erkek Güneşi kavuşumu : Bir erkeğin liderliği, otoriter ve ilham verici niteliği budur. Başlangıçta kadınlar erkeklere çekilir, ancak zamanla ilişkiler daha az ilham verici ve zamanla umursamaz hale geldi.


Ay, duygular, özen, anne sevgisi ve özverili sevgidir.


Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadın Ayına düşer: Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) kadının üzerine düştüğünde Ay için iyidir çünkü kadının şefkatli ve besleyici doğasını güçlendirir. Erkek ayrıca kadınlara birçok yönden yardım eder.


Kadın Rahu (Kuzey Ay Düğümü) Erkeğin Ay'a düşer: Ay'ın durumuna bağlıdır. Ay büyüyor veya azalıyor. Ay büyüyorsa, o zaman iyidir veya Ay küçülüyorsa, o zaman iyi değildir.


Kadın Ayına Erkek Ketu (Güney Ay Düğümü) ya da Kadın Ayına Kadın Ketu (Güney Ay Düğümü) düşer: Her iki durumda da iyi değildir, birbirinin sevgisini ve şefkatini en aza indirir. Birbirlerine karşı daha az duygusal ve zamanla çok kuru hissederler.


Mars, Bireycilik, Aksiyon ve Mücadele Yeteneğidir.


Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadın Mars'a düşer veya Kadın Rahu (Kuzey Düğüm) Man Mars'a düşer:. Ne zaman kadın Mars veya erkek Mars birbirinin üzerine düşerse Rahu/Kuzey Düğümü bu tartışmayı güçlendirir ve birbirleriyle savaşır. Başlangıçta bu insanlar birbirlerini çekerler ve kavga etmekten hoşlanırlar, ancak zamanla artar, bu da uzun vadeli bir ilişki için iyi olmayan birçok çatışmaya ve soruna yol açabilir.



Kadın Ketu (Güney Düğüm) erkek Mars'a düşer veya erkek Ketu (Güney Düğüm) Kadın Mars'a düşer: Bu iyi bir sinastri eşleşmesidir çünkü bu kombinasyon geçmiş yaşam sorunlarını birbiriyle çözer. Bu kombinasyon, birbirlerinin tartışma ve kavga alışkanlıklarını azaltır. Bu kombinasyon uzun vadeli bir ilişki için iyidir.


Merkür İletişim, İlgi, Eğlence ve Zevktir.


Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadına düşer Merkür veya Kadın Rahu (Kuzey Düğüm) Erkek Merkür'e düşer: Bu iyi bir sinastri eşleşmesidir çünkü bu kombinasyon Merkür'ü birbiriyle iletişim kuran, zamandan zevk alan, birbirini destekleyen ve ilgiyi artıran şeyleri büyütür ve birbirleriyle beceri öğrenmede yardımcı olur. Bu kombinasyon uzun vadeli bir ilişki için iyidir.



Kadın Ketu (Güney Ay Düğümü), Erkek Merkür'e ya da erkek Ketu (Güney Düğüm) Kadın Merkür'e düşer: Bu iyi bir sinastri eşleşmesi çünkü bu kombinasyon, birbirinden zevk alan, eğlenen, öğrenen ve eğlenen Merkür öğelerini azaltır veya azaltır. . Bu uzun süreli bir ilişki için iyi değil.



Jüpiter Umut, Bilgelik, Çocuklar ve Yüksek Öğrenimdir.


Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadın Jüpiter'e düşer veya Kadın Rahu (Kuzey Düğüm) Erkek Jüpiter'e düşer: Bu iyi bir sinastri eşleşmesidir çünkü bu kombinasyon Jüpiter bilgeliğini ve genişlemesini güçlendirir. Bunlar umutlar, yüksek öğrenim ve yaşam bilgeliğidir. Bu insanlar birbirleriyle büyüyor. Zamanla çocuklarla ilişkileri gelişir ve birbirleriyle vakit geçirmekten zevk alırlar.


Kadın Ketu (Güney Düğüm) Erkek Jüpiter'e veya Erkek Ketu (Güney Düğüm) Kadın Jüpiter'e düşer: Bu kombinasyon, 'Kahu/Güney Düğüm'ün Jüpiter'e düşen öğrencisi veya çocuğuna düşer. Bu iyi bir sinastri eşleşmesi değil çünkü bu kombinasyon Jüpiter etkilerini azaltır. Yüksek öğrenime ve büyüyen çocuklara olan ilgilerini kaybederler. Bu uzun süreli bir ilişki için iyi değil.


Venüs Güzellik, Aşk, Karşılıklı Saygı, Romantizm ve Sekstir.



Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadın Venüs'e düşer veya Kadın Rahu (Kuzey Düğüm) erkek Venüs'e düşer: Bu iyi bir sinastri eşleşmesidir çünkü bu kombinasyon Venüs enerjisini güçlendirir. Aşk, romantizm, saygı ve uyum, birbirlerine olan sevgi. Birbirlerine karşı daha sevecen olurlar. İlişkileri zamanla büyür, uzun vadeli bir ilişki için iyidir.


Kadın Ketu (Güney Düğüm) Erkek Venüs'e veya Erkek Ketu (Güney Düğüm) Kadın Venüs'e düşer: Venüs bir erkeğin karısıdır, erkek Venüs kadın ahu/Güney Düğüm'e düştüğünde, bu onun geçmiş yaşamda onun karısı olduğu anlamına gelir. Venüs olaylarını azaltır veya azaltır. Zamanla birbirlerini sevmeye olan ilgilerini kaybederler, daha az romantik olurlar ve birbirlerinden sıkılırlar. Birbirlerine saygı göstermediler ve taviz vermediler. Bu uzun vadede iyi değil.


Satürn Sınır, Engel, Sertlik ve Soğuk Gezegendir.


Erkek Rahu (Kuzey Düğüm) Kadın Satürn'e ya da Kadın Rahu (Kuzey Düğüm) Erkek Satürn'e düşer: Bu çok zor bir sinastri eşleşmesidir çünkü Satürn bir engel, sertlik, disiplin, içerleme, kontrolden kopma ve soğukluktur.

Rahu/Kuzey Düğümü tüm bu Satürn enerjilerini yükseltir ve uzun vadeli ilişkilerde sorunlar yaratır. Bu kombinasyon uzun süreli bir ilişki için iyi değildir.

Kadın Ketu (Güney Düğüm) Erkek Satürn'e düşer veya Erkek Ketu (Güney Düğüm) Kadın Satürn'e düşer: Bu iyi bir sinastri eşleşmesidir çünkü bu kombinasyon Satürn etkilerini azaltır.

Geçmiş Satürn karmasını çözer ve Satürn sorunlarını çözer. Bu uzun vadede iyidir, zamanla daha pürüzsüz hale gelir. Başlangıçta kişi ilişkiden kopuk hisseder ancak zamanla Satürn'ün zorlukları ortadan kalkar. Bu kombinasyon, bir ortak ilişkisi veya karı koca için iyidir.



Yükselen üzerine Kavuşumlar





Yükselen burçlar Rahu (Kuzey Düğüm) ile birbirlerinin üzerine düşerse pozitiftir çünkü bu yaşamda birlikte büyüyecek ve öğrenecekleri ve birlikte tamamlayamadıkları işleri bu hayatta başaracaklardır.





Yükselen burçlar Ketu (Güney Düğüm) ile düşerse birbirlerinin olumsuzdur çünkü bazı geçmiş karmaları çözerler ve birbirlerine karşı daha az çekici olurlar ve zamanla birbirlerinden çekilirler.





Güney Düğümün (Ketu) Gezegenlerle Geçmiş Yaşam Bağlantıları:





Diğer kişinin gezegenlerinin Güney Düğümünüzle nasıl bağlantı kurduğunu bilerek, onları geçmiş yaşamlarda nasıl tanıdığınızı anlayacaksınız. Bağlantılar yalnızca işaretle yapılır.





Güneş kavuşumu Güney Ay Düğümü: Güneş güçtür. Kişi sizin üzerinizde otorite sahibiydi.





Ay, Güney Düğüm ile kavuşum: Ay annedir. kişi senin çocuğundu.





Merkür Güney Ay Düğümü ile kavuşum: Merkür kardeştir. Kişi bir erkek veya kız kardeşti.





Venüs Güney Düğümü ile kavuşum: Venüs eş ya da sevgilidir. Kişi geçmiş hayatında senin sevgilindi.





Mars, Güney Ay Düğümü ile kavuşum: Mars askerdir. Kişi geçmiş hayatında tanıdığın bir askerdi.





Jüpiter Güney Düğümü ile kavuşum: Jüpiter guru veya öğretmendir. Kişi sizin gurunuzdu (hayırsever).





Satürn Güney Düğümü ile kavuşum: Satürn görev yöneticisidir. Bu kişi sizin katı öğretmeninizdi.





Uranüs Güney Ay Düğümüyle kavuşuyor: Sizi etkileyen kişi bir devrimciydi.





Neptün Güney Ay Düğümüyle kavuşuyor: Kişi bir peygamber ya da ruhani liderdi.seni etkiledi.





Plüton Güney Düğümü ile kavuşum: Kişi, üyesi olduğunuz bir grubun kontrolündeydi.

DAHA FAZLASI..

Sinastri 2735799952903680205

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item