Guru chandal yoga

Guru chandal yoga

jüpiter-ketu Ganesha-yoga

jüpiter gezegeni sanskritçe'de guru olarak bilinir ve chandal (mlechha) demek ya da iblis anlamına gelir. dolayısıyla, guru chandal dosh olarak bilinir.

rahu ve ketu. jüpiter ve rahu'nun nitelikleri birbirine karışır ve bireyin yaşamında negatif bir etki yaratır. bireyi ahlaksız ve etik olmayan davranışlara yatkın hale getirir.

iyi veya kötü sonuçlar, jüpiter'in doğum haritasında yararlı zararlı olup olmadığına yerleşime ve diğer gezegenlerin görünümlerine bağlı olacaktır.

yoganın hangi evde gerçekleştiğine bağlı olarak sonuçlar verecektir.

bu kombinasyonla ilişkili veya bu kombinasyona yön veren gezegenler de sonuçları değiştirir.

guru chandal yoga kişi, ahlaksız davranmaya ve birçok kötülük yapmaya eğilimlidir. ancak sonuçlar, açıklandığı kadar korkutucu değil. farklı evlerdeki kombinasyon için farklı sonuçlar elde edilir, ancak bu kombinasyonla yararlı gezegenler mevcutsa veya bu kombinasyon yararlı gezegenlerden etkilenirse, uğursuzluk azaldıkça sonuçlar hayırlıdır.

guru chandal yoga jüpiter ketu bir ganesha yoga

rahu ve ketu gezegeni herhangi bir evde jüpiter (guru) gezegeni ile birleştiğinde guru chandal yoga denir.

bazı durumlarda, guru ve faydalı ketu'nun birleşimi, ganesh yoga adı verilen hayırlı hale gelir.

jüpiter, rahu ve ketu gezegeninin genel özellikleri

jüpiter uğurlu gezegendir . güçlü jüpiter'e sahip kişi liberal, cömert, manevi, sosyal hizmet uzmanı ve zengin olacaktır. doğum haritasındaki uğurlu jüpiter gezegeni de kişiyi iyi bir yönetici veya yönetici yapar.


kadın haritasında jüpiter, bayanı iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir gelin ve aynı zamanda bir akıl hocası yapar.

bir erkek düşüşteki rahu, kişiyi bencil ve şehvetli yapabilir. genel olarak, bir kadın da rahu, temiz ve lüks bir yaşam tarzına sahip olma eğilimindedir. evlendikten sonra bile karşı cinsten etkilenirler.

güçlü ketu'lu kadına kendi kendine yeten ve bağımsız hale gelir. kocalarından ayrılma veya dul kalma olasılığı yüksektir 

.


guru chandal dosh


genel olarak, guru ve rahu gezegeninin birleşimi zararlıdır.


bununla birlikte, guru chandal yoga'nın olumlu veya olumsuz sonuçları tamamen jüpiter gezegeninin konumuna ve gücüne bağlıdır.


guru chandal dosh'un etkileri nelerdir


kişi, eğitim ve kariyerde tamamlamakta zorlanacaktır.


kişi işinde kariyeri de sıklıkta kaybedecek.


kişi bağımsız kararlar almakta zorlanacaktır.


mali kriz her zaman hayatında olacaktır..

ailevi tartışmalar olacak. fikir ayrılıkları olacaktır.


malefik jüpiter, astım, sarılık, hipertansiyon, tümörler, kronik kabızlık ve karaciğer problemleri gibi sağlık tehlikelerinin nedeni olabilir.


kişi dürtüsel olarak karar alır ve bu da tehlikeyi çeker.


kişi o kadar bağımsız ve inatçı hale gelir ki bazen başkalarıyla birlikte çalışmak zorlaşır.


kişi skandalla karşılaşabilir ve parmaklıkların arkasında kalabilir


kişi, mirası almakta zorlanacaktır.


kişi, tüm esnafların jack'i olacak ama hiçbirinin efendisi olmayacak.


kişi kendiliğinden ahlaksız ve etik olmayan faaliyetlere karşı ikna edilir.

guru chandal dosh' evlerdeki etkileri


1 evi guru chándal dosh yükselenden ya 1'de olursa st ev, kişi ahlaki karakter olarak zayıf olacaktır. kişi para ve zenginlikle talihli olsa da, bencil ve açgözlü olacaktır. kişi maneviyatla daha az ilgilenecek veya hiç ilgilenmeyecektir . bununla birlikte, güçlü jüpiter söz konusu olduğunda, kişi bilge ve iyi huylu olacaktır.

2 ev evdeki güçlü jüpiter , kişiyi zengin, müreffeh yapabilir. bununla birlikte, zayıf veya etkilenmiş jüpiter, aile üyeleri arasında anlaşmazlığa neden olacak ve para ve can kaybı stresli olacaktır.


3 ev evdeki guru chandal yoga, kişiyi cüretkar ve lider yapacak. jüpiter gezegeni mars'tan etkilendiyse, kişi açık sözlü olacaktır. kişi skandal olabilir.


4 ev guru chándal dosh doğum haritasındaki evin evini ve eşyalarını sahip olacaktır. bununla birlikte, zararlı jüpiter, genel sağlık ve aile sorunlarında sorunlar getirebilir.


5 inci ev jüpiter gezegeni 5. evde güçlüyse, kişi eğitimli ve bilge olacaktır. kişi başarılı çocuklarla kutsanacak. 5 eğer inci ev zararlı jüpiter ile olan, çocuklarla ilgili pek çok sorunla karşı karşıya gelecek.


6 ev zayıf jüpiter ve mars'tan etkilenen sorunlu aile yaşamı getirebilir. kişi muhtemelen kendi dinini karalayacak. bununla birlikte, güçlü jüpiter kişiyi zengin ve müreffeh yapabilir.


7 inci ev guru chándal dosh bu medeni evlilik hayat tehlikeli yapabilirsiniz. evli hayatında sorun gezegenlerin başka hiçbir benefik etkisi olup olmadığını daha fazla olabilir.


8 inci ev jüpiter'in zararlı dönemi devam ederse çok sayıda kaza, yaralanma ve ameliyat olacak. zararlı rahu'lar mahadasha kişiyi üzerinde yıkıcı bir etkisi olabilir.



9 inci ev jüpiter gezegeni güçlü bir şekilde konumlandırılırsa, kişi hayatın her veresinde bir şekilde zenginlik kazanacaktır. jüpiter gezegeni etkilendiyse, kişi babayla kötü ilişkilere sahip olacaktır.


10 inci ev kişi kariyer ve iş hayatında paraya, servete ve başarıya sahip olsa da, kişi daha az ahlaki değerlere sahip olacaktır. kişi kendi halkına kayıtsız kalacaktır.



11 inci ev guru chandal dosh 11. evde hayırlı olarak kabul edilir . kişi farklı kaynaklardan paraya sahip olacak. kişi serveti yalnızca kişisel çabayla değil, miras yoluyla da yaratacaktır.


12 inci ev kişi, kendi dini ve kastı konusunda son derece eleştirel olacaktır. aile üyelerine karşı çıkması muhtemeldir. kişi kendi düşünce tarzına sahip olacaktır.

jüpiter ketu bir ganesha yoga


evlilikte sorun verir söylemi hayır, onun gibi bir şey yok. jüpiter, bilgelik, bilgi, yaşlılar, guru, öğretmen, zenginlik, sağlık, eş, oğul, mutluluk, şans, dini, maneviyat vb. gezegenidir.


ketu bir ayrılık, izolasyon, sanyalar, yalnızlık, sonlar, sırlar gezegenidir gizli vb.



jüpiter ketu bir ganesha yogadır. doğası verme, başkalarına yardım etme, başkalarına hizmet etme ve iyi işler yogasıdır. jüpiter ketu, insanı nazik ve cömert yapar. jüpiter ketu haysiyetli ise, kişi dini ve iyi işler için harcama yapabilir.



jüpiter ketu, kişiyi dini, bilgili ve ruhani yapar. bir kişi okült, kutsal kitaplar okumak, araştırma yapmak, astroloji, tarot, şifalar, yoga, meditasyon vb. ile ilgilenebilir.



jüpiter ketu, eğer ketu jüpiter derecesinin üzerinde ise bazı kayıplar gösterebilir.

jüpiter, astrolojide bir kocanın karakasıdır. jüpiter ketu kavuşumu çok kibar, dindar ve bağışlayıcı kocayı gösterir. koca, evlilik hayatında sorunlara neden olabilecek bu tür şeylerle daha çok ilgilenebilir. (uygulanan koşullar)

hem jüpiter hem de ketu yavaş hareket eden gezegenlerdir, bu nedenle astrolojide nadiren birleşir. 8-12 yılda bir olur.


12. evdeki jüpiter ketu, doğada son doğum ve sanyasi gösterebilir. yerli ayrıca ruhani öğretmen, rehber ve konuşmacı olabilir.


bu kombinasyon, tek başına evliliğin meydana gelmeyeceğini belirleyemez. ancak bu kombinasyonun evlilik ve ilişki üzerinde etkisi olması muhtemeldir.

kişinin iyi bir ahlaki karaktere ve ruhani bir kişiye sahip olması muhtemeldir.


bu yoga yengeç , balık , yay burcu. kişinin pek çok manevi bilgiye sahip olması, iyi kalpli, iyi öğretmeni ve maddi arzulardan yoksun olması muhtemeldir.


ilişkilerde bu kişi iyi bir ahlaki karaktere sahip olacaktır. bu kişinin ilişkilerde hile yapma şansı çok az. ebeveyn gibi niteliklere sahip çok sadık insanlar.


kendra veya trikona'da hükümette yüksek profilli bir iş veya bürokrat verilmesi muhtemeldir. iyi bir öğretmen olabilir. iyi şifacılar oldukları için doktorların listelerinde de belirgindir.


6. evde kişi köpek / kedi aşığı olacaktır. evde hem kedileri hem de köpekleri evcil hayvan olarak tutan çok az insan gördüm, bu yoga var.



bu 7. evde olursa, partner bir köpek / kedi aşığıdır.


kişi işini çok dindar yapar.


bu yogo' sahip bir kişiyi aldatmak, olumsuz karmayı çekebilir.


bu insanların büyük bir kalbi var. genellikle pek çok çocuğu da çekerler. ayrıca iyi ebeveynler olun. çocuklara her türlü güzel ve manevi şeyi öğretirler.


bu kombinasyon ganesh yoga olarak adlandırılır çünkü başsız ketu, güneş sisteminin en büyük gezegeni olan jüpiter (genellikle en büyük kara hayvanı olan fil ile eşdeğerdir) ile birleşir. ayrıca hem jüpiter hem de ketu ruhsal gezegenlerdir. jüpiter'in sattwik'i ve ruhsal nitelikleri güçlendirilir. bu kişinin özelliği, lord ganesha'ya çok benzer.

olumsuz tarafı:


bu insanlar sattwik gıda tüketmezlerse karaciğerle ilgili hastalıklar, şeker hastalığı, aşırı kilolu olacaklar.



bazen bu insanlar körü körüne inanç, olumsuz düşünceler ve aşırı iyimserliğin kurbanı olurlar. aldatılmaya meyilli. negatif ketu etkisinden dolayı.

#dolunay #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrologaligül #astrolojiizmir #mantra #finansalastroloji #rektifakasyon #astrografya #remdy #love #jyotishastrology #borsa #altın #borsa #bitcoin #karma #ayurveda #lilith #lilithkaraay #juno #nakshatra #yoga #magıc

#hintastrolojisi #vedıkastroloji #vedıkastrolog #astrolojiizmir #astrolojikozmik #bitcoin #finansalastroloji #astografi #rektifikasyon #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcubalıkburcu #ketu #rahu #teraziburcundaketu #rahukoçburcunda #love #evlilikastroloji #jostiyh

 

#ashleshanakshatra #mragashiranakshatra #revatinakshatra #arudranakshatra #anurdhanakshatra #maghanakshatra #moolanakshatra #vishakanakshatra #vedıkastrolog #astrologaligül #astrolojikozmik #hastanakshatra

#purvaphalguninakshatra #krithikanakshatra #hastanakshatra #swatinakshatra #astrolojikozmik #chitranakshatra #mrigashirshanakshatra #ardranakshatra #Vishakhanakshatra #Anuradhanakshatra #UttaraAshadhanakshatra #uttaraphalguninakshatra #jyeshtanakshatra #chhitranakshatra #izmir #karma #uttaraashadhanakshatra #shatabhishanakshatra


DAHA FAZLASI..

Yogalar 6607809223281315889

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item