Guru Chandal Yoga Evlerde

Guru Chandal Yoga Evlerde


Jüpiter ve bir Rahu ve Ketu, Guru Chandal Yoga olarak bilinir.

Jüpiter bir yıl içinde bir burçtan geçiyor. Benzer şekilde Rahu Ketu bir işareti kabaca 1 ½ yılda geçirir. Bu kavuşum her 7-8 yılda bir gerçekleşecek ve yaklaşık bir yıl sürecek, bu da yıl içinde doğan herkesin transitte Guru Chandala yoga yapacağı anlamına geliyor.


Kişinin bilgiyi hatırlamada ve düşünceleri organize etmede sorunları vardır.

Yerli her zaman dini konularda kafası karışır. Bu yoganın başka bir rahatsızlığı da varsa (Mars, Satürn'den) kişi dinini bile değiştirebilir.

Kayınbiraderi yerliyi aldatacak veya hayatta her zaman problem yaratacaktır.

Eş tembel bir yapıya sahip olabilir.

Eş, fiziksel olarak zayıf olabilir.

Evlilik hayatı, başlangıçta güven eksikliği nedeniyle sorunlarla dolu olacaktır.

Kişi, Eşinden ve evlilikten yüksek beklentilere sahip olacaktır.

Kişi, Koruyucuları ve Öğretmenleri tarafından yanlış yönlendirilecektir.

Meslek, kişinin yüksek öğrenimdeki derecesinden tamamen farklı olabilir.

Kişi , komşuların sadece yakın arkadaşlarla etkileşimi tercih etmekten kaçınır.

Kişi sindirim sorunları olabilir.

Kişi genellikle tifo/hepatit alır.

Kişi , yabancı bir ülkeye taşınırsa zengin olabilir.

Eş Zengin aileden ise evlendikten sonra kişi çok kazanır.

Evlilik yabancı kültürden biriyle olursa, o zaman da iyi sonuçlar beklenir.

Kişi , kayınvalidesinden birçok kısıtlamayla karşılaşacak. Yerlinin evli yaşamına bile müdahale edebilir.

İlk çocuk son derece gururlu ve bilgili olacak, ancak doğru yönlendirilmezse hayatta dikkati dağılacaktır.

İkinci çocuk çok masum ve iri yapılı olacak.

Kişi , yaşam süresi boyunca çok fazla araziye sahip olacaktır.

Kişi, eşinin mülküne/arazisine/arabasına veya kayınvalidesine para harcamamalıdır, aksi takdirde ilk çocuk profesyonel olarak çok zarar görebilir.

NEW,Yogalar,Guru Chandal Yoga Evlerde,






Jüpiter ve bir Rahu ve Ketu, Guru Chandal Yoga olarak bilinir.

Jüpiter bir yıl içinde bir burçtan geçiyor. Benzer şekilde Rahu Ketu bir işareti kabaca 1 ½ yılda geçirir. Bu kavuşum her 7-8 yılda bir gerçekleşecek ve yaklaşık bir yıl sürecek, bu da yıl içinde doğan herkesin transitte Guru Chandala yoga yapacağı anlamına geliyor.

Jüpiter bilgelik, maneviyat, büyüme, bilgi, zenginlik ve dini inançların gezegenidir. Rahu ve Ketu, illüzyon (moh-maya), kopma, güçlü materyalist arzu, mutluluktan daha fazlasını elde etme hırsı gezegenleridir. Rahu ve Ketu'nun kendi doğası yoktur. Bulunduğu gezegenin veya bulunduğu burcun özelliklerini alır ve ona göre sonuç verir. Ancak bunlar karizmatik gezegenler de olabilir.

Bu kavuşumda Rahu Ketu, Jüpiter'in yüksek değerlerini etkiler ve ortaya çıkan şey, sosyal normları kıran ve kendi normlarını yaratan oldukça patlayıcı bir kişiliktir. Kanıtlanmış kültürü, değeri, kuralları ve düzenlemeleri büyük ölçüde göz ardı eden bir kişi. Ahlaksız ve etik olmayan davranışları teşvik eder.

Bu kişinin erken yaşta çok hızlı yemek yediğini, yemeğin yarısından hoş olmayan bir şekilde ayrıldığını, yemeği israf ettiğini düşünün; ya da ödevi eksik yapmak ya da yapmamak, sık sık derse devamsızlık, bir film şovu için ders çalışmak, okuldan doğruca eve dönmemek.

Veya resmi olarak evlenmek istemeyen bir kişi, herhangi bir taahhütten kaçınmak için canlı bir ilişkiyi veya başka bir ilişkiyi tercih eder; Tanrı kimdir, din nedir, bunu kim söylüyor, nerede yazıyor vb. gibi küme kavramını sorgulayan bir kişi. Bu tür bir zihniyet genellikle kişinin belirli kültürü kırmaya/manipüle etmeye/görmezden gelmeye çalıştığı durumlarda ortaya çıkar. ve kendi yaratır.

Bazı Gerçekler:
Bu kombinasyon finansal olarak çok iyi.
Jüpiter, Rahu'yu kontrol edebilen tek gezegendir.
Kadınlar düşük ve kürtaj sorunları yaşayabilir.
Satürn ve Mars açısı veya kavuşumu daha fazla kötü etki yaratabilir.
Bu Yoga, Jüpiter kundli'de zayıf olduğunda gerçekleşir.
12 işaret + 12 ev tek başına 144 çeşit Guru Chandal yoga varyasyonu yaratabilir.
İyi veya kötü sonuçlar, Jüpiter'in doğum haritasında faydalı / zararlı olup olmamasına bağlı olacaktır.
Yoganın hangi evde, hangi burçta gerçekleştiğine göre sonuç verecektir.
Bu kombinasyonla ilişkili veya açı yapan gezegenler de sonuçları değiştirir.
Jüpiter ve Rahu bir veya daha fazla gezegenin faydalı veçhesini alıyorsa bu yoga da iyi sonuçlar verebilir.
Guru Chandal yoga, önceki nesiller tarafından işlenen geçmişteki kötü işleri gösterebilir.
Kaderlerin birbirine bağlı olduğunu gösteren belirli bir tekrarlayan kalıp vardır.
Jüpiter ve Rahu'nun ikisi de 5., 7. ve 9. evlere açı yapıyor, bu yüzden orada oturan bu evler ve gezegenler bu iki ağır gezegenden çok güçlü drishti alacaklar ve bu evlerin sonuçları önemli ölçüde değişebilir.
Jüpiter'in Rahu veya Ketu ile birleşimi olumlu olabilir ve bu dünyadaki en harika insanlardan bazılarını üretebilir.

Her evde Rahu Jüpiter birleşiminin daha fazla açıklaması olabilir, ancak bunlar Rahu Jüpiter'in zararlı yararlı doğasını, diğer evlerdeki görünümlerini, bu evlerdeki gezegeni ve son olarak bunun tarafından alınan yararlı zararlı yönü bilmeden çok genel olacaktır.

Her evde Rahu Jüpiter birleşiminin daha fazla açıklaması olabilir, ancak bunlar Rahu Jüpiter'in zararlı yararlı doğasını, diğer evlerdeki görünümlerini, bu evlerdeki gezegeni ve son olarak bunun tarafından alınan yararlı zararlı yönü bilmeden çok genel olacaktır.


1. Evdeki Rahu Jüpiter:

Kişi, her halükarda maddi dünyada (Rahu) başarılı olma arzusuyla çok hırslı olacaktır. Para konularında şanslı olmasını sağlar. Aynı zamanda başkalarına karşı minnet duymaz, bencil olur, ahlaki ve manevi değerlere saygı duymaz, her zaman başkasına şüpheyle bakar. Kişi benmerkezci olacak, yalnızlık içinde yaşama arzusu olacaktır. Bununla birlikte, bunun daha fazlası Jüpiter'in gücüne bağlıdır, faydalı ve güçlü Jüpiter, kişiyi bilge ve terbiyeli yapacak ve kişiyi bilgili ve saygın hale getirecektir.

Buradan kavuşum ayrıca 5, 7, 9 evlere de bakacaktır.

2. Evdeki Rahu Jüpiter:

Jüpiter faydalı ise, birey abartılı yaşam tarzı ile zengin olacaktır. Jüpiter zararlıysa, maddi kayıplar, ailevi sorunlar, zihinsel stres, görme bozukluğu vb. olabilir. Kişi iflas bile edebilir.
Buradan kavuşum aynı zamanda 6, 8, 10 eve de bakacaktır.

3. Evdeki Rahu Jüpiter:

3. ev sizin cesaret evinizdir. Jüpiter faydalıysa, kişinin cesaretine, güvenine, eylemine, iletişimine katkıda bulunacaktır. Zararlı bir etkisi varsa güven, aşırı güvene, yanlış iletişime dönüşebilir, bu da kardeşlerin başına bela olabilir.

Kişi konuşmasında zehirlidir. Başkalarına ihanet etmeyi ve fırsat merdivenini tırmanmayı asla iki kez düşünmeyecek. Kişi yakın akrabalarına etrafına çok fazla nefret yayıyor. ” Buradan kavuşum 7., 9. ve 11. evlere açı yapacak.

4. Evdeki Rahu Jüpiter:

4. ev ev, barış, sukh sthana ve çok yumuşak evdir. Yalnızca yararlı Jüpiter Rahu, bu özellikleri birden fazla özelliğe, iyi eğitime ve iç huzuruna sahip olan kişiye yükseltecektir. Zararlı etki aile hayatını, servetini, eğitimini vs. yok edebilir. Kişi aldatıcı ve kurnaz olacaktır. Başkalarını ikna etme konusunda iyi bir yeteneği olacaktır.

Kavşak aynı zamanda bu evlerin işlerini etkileyen 8., 10. ve 12. evleri de etkileyecektir.

5. Evdeki Rahu Jüpiter:

5. ev putrasthana'dır. Bu yerleştirme, biyolojik ve çeşitli babalardan evlat edinilmiş çocukların bir karışımını verebilir. Kötü yerleşim, çocuk sahibi olma veya çocuk sahibi olma konusunda sorun yaratabilir. Jüpiter'in hamilelik veya gebe kalma dönemindeki birleşmesi hamilelikte dosha oluşturabilir, beklenmedik düşüklere neden olabilir ve hatta çocuğun anormal büyümesini gösterebilir, bu tür çocuklarda doğum kusurları olabilir ve bazıları erken ölebilir. Burada çok güçlü bir Jüpiter aranıyor.

Buradan kavuşum 9., 11. ve 1. eve açı yapacak.

6. Evdeki Rahu Jüpiter:

Bağımsız Rahu 6. evde iyidir. Jüpiter ile bu kombinasyon, kişiye başarı, çok fazla zenginlik verecektir. Ancak kişinin sağlığı her zaman tehlikede olacaktır. Kişi, kolayca tespit edilemeyen hastalıklardan muzdarip olabilir. Bu kişiler dinlerini çok eleştirir ve yaşamları boyunca dini inançlarını değiştirebilirler. Yerli, düşmanlık veya yasal sorunlar nedeniyle başını belaya sokabilir. Zararlı gezegenden herhangi bir açı daha fazla belaya yol açacaktır.

Eğer faydalıysa, buradan 10., 12. ve 2. evlere açı yapacaklar ve hizmet gibi 6. evin özelliklerini kullanarak 2. ve 10. evlerin başarı ve zenginlik niteliklerini güçlendirecekler. Kişi bir lider olabilir veya başarılı olabilir (10. ev).

7. Evdeki Rahu Jüpiter:

7. evdeki bu kombinasyon evlilik hayatında sorun yaratacaktır. Ortaklardan herhangi biri tarafından evlilik dışı ilişki olacaktır. Partner güvenilir olmayabilir.

Bunu önlemek için Jüpiter güçlü olmalı ve burçta başka güçlü faydalı yogalar bulunmalıdır. Jüpiter faydalıysa ve faydalı yönler alıyorsa, kişinin hayatı maneviyat ve dini faaliyetlere eğilimlidir.

8. Evdeki Rahu Jüpiter:

Özellikle Jüpiter zararlı ise bu yerleşimde kazalar, yaralanmalar, yıkımlar, hatta yaşamın sona ermesi mümkündür. Güçlü Jüpiter ve diğer faydalı yönler, gizemli ve okült bilgiler verecektir.

Buradan, evi ve aileyi de etkileyen 12., 2. ve 4. evlere açı yapacak.

9. Evdeki Rahu Jüpiter:

9. ev bilgelik ve din evidir. Dolayısıyla bu birleşme, kişiyi dinine karşı eleştirel hale getirecek ve o, belirlenmiş normları, ilkeleri, dini inançları bozabilir. Kişi herhangi bir yolla başarıya ulaşacaktır. 9. ev baba ile ilgili olduğu için baba figürünün kötü bir yönü olacaktır.

Bununla birlikte, güçlü Jüpiter ve diğer faydalı yönler, kişinin bilgili, dindar ve bilgisine saygı duyulan yardımcı olabilir ve yardımcı olabilir. Bu yerleşimin kritik olduğu söyleniyor çünkü buradan itibaren tüm trikona evlerini etkileyen 1., 3. ve 5. evlere açı yapacak.

10. Evdeki Rahu Jüpiter:

Bu yerleşim, kişiyi başarılı ve zengin bir kariyere sahip olacak ve her istediğini elde etmede başarılı olacaktır. Ancak kişi başarıya ulaşmak için her türlü kötülüğü ve ahlaksızlığı benimseyecek, araç ve yöntemleri çok şüpheli olacaktır.

Buradan aile ve ev ortamını etkileyen 2., 4. ve 6. eve bakacaktır.

11. Evdeki Rahu Jüpiter:

Bu kavuşum para açısından iyi, para akışı olacak ve kişi çok mülk sahibi olacak, lüks bir hayatın tadını çıkaracak. Para yanlış kanallardan gelse de. Bu tür yoga, tüm Guru Chandal Yoga türleri arasında en iyisi olarak kabul edilebilir.

Buradan itibaren bu kavuşum, hamilelik ve ortaklık denklemlerini etkileyen 3., 5. ve 7. eve yön verecek.

12. Evdeki Rahu Jüpiter:

12. evde bu kavuşum, yanlış kanallara giden kişinin ruhsal özlemlerini etkileyecektir. Başkaları tarafından saygısızlığa uğrayabileceği doğru olmayan çeşitli şeyler hakkında düşünmek için garip bir yaklaşımı olabilir. Gözlerden uzak yaşamayı tercih edebilir.

Herhangi bir zararlı yön, kişiyi kendi dinini, kastını veya ailesini aşırı derecede eleştirecektir. Bununla birlikte, Jüpiter haritada güçlüyse, kötü etkiler en aza indirilir. Faydalı gezegenlerden açı alıyorsa, kişi dini faaliyetlerde çok aktif olacak ve hatta dini yerlerde çalışabilir.

Oradan bu kavuşum aynı zamanda 4., 6. ve 8. eve açı yapacak ve ev ortamını etkileyebilir.

Genel olarak, minnettarlık ve inisiyatif eksikliği ile bencil, herhangi bir takdir olmadan başkalarından destek, doğru düşünememe ve kararlarında genellikle şaşırtıcı olması bu birleşimin ortak özelliğidir.

#dolunay #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrologaligül #astrolojiizmir #mantra #finansalastroloji #rektifakasyon #astrografya #remdy #love #jyotishastrology #borsa #altın #borsa #bitcoin #karma #ayurveda #lilith #lilithkaraay #juno #nakshatra #yoga #magıc

#hintastrolojisi #vedıkastroloji #vedıkastrolog #astrolojiizmir #astrolojikozmik #bitcoin #finansalastroloji #astografi #rektifikasyon #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcubalıkburcu #ketu #rahu #teraziburcundaketu #rahukoçburcunda #love #evlilikastroloji #jostiyh

 

#ashleshanakshatra #mragashiranakshatra #revatinakshatra #arudranakshatra #anurdhanakshatra #maghanakshatra #moolanakshatra #vishakanakshatra #vedıkastrolog #astrologaligül #astrolojikozmik #hastanakshatra

#purvaphalguninakshatra #krithikanakshatra #hastanakshatra #swatinakshatra #astrolojikozmik #chitranakshatra #mrigashirshanakshatra #ardranakshatra #Vishakhanakshatra #Anuradhanakshatra #UttaraAshadhanakshatra #uttaraphalguninakshatra #jyeshtanakshatra #chhitranakshatra #izmir #karma #uttaraashadhanakshatra #shatabhishanakshatra


DAHA FAZLASI..

Rahu 3615247280731721801

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item