Grahan ketu yogalar

Grahan ketu yogalar


güney karmik ay düğümü ketu kavuşumları

ketu güneş - egoya değil aşkın kişisel güce odaklanın

ketu ay - duyguya değil saf hissete odaklanın

ketu mars - disiplin ve cesarete odaklanın, başkalarıyla savaşmayın

ketu merkür - ayrıntılara ve gerçeğe odaklanın, ayrıntılara ve teşviklere değil

ketu jüpiter - saf öğretiye ve bilgeliğe odaklanın, inançlara veya demagojiye konu edilmeyen konulara değil

ketu venüs - kişisel arzuya değil, saf güzelliğe ve bağlılığa odaklanın

ketu satürn - git ve yalnızlığa izin ver, odaklan ve kontrol et

ketu ay kavuşumu grahan yoga, ay güçlü hayal gücü verir; zihin denetleyicisi ketu tarafından ayrılmıştır. anne ile geçmiş yaşamdan karma nın göstergesidir malefic etkiler altında, kavuşum zihinsel huzursuzluk ve korku verir. olumlu etkiler altında, bu kavuşma pozitifliğe doğru ilerlemektedir. kişi zihinsel olarak çoklu görev ve çoklu iş yapabilir. alkol uyuşturucu kumar kadın bağımlılığı görülmektedir




grahan ketu yogalar

ay + ketu, güneş + ketu

ketu, rahu kadar aldatıcı olan ama düşüncesiz ve umursamaz bir şekilde enerjiyi ayırıyor.

rahu saplantı halindeyken ketu'nun umrunda değil.

yani ay'lı ketu kişiye bağımsız bir zihin verir. bu onları anlayışsız hale getirebilir, anneden koparabilir veya duygusal bir boşluk yaratabilir.

güneş ketu ile birlikteyken, baba, hükümet veya otorite ile yönelim bozukluğu veya kopukluk olabilir. güneş ego ve güven olduğundan, güneşli ketu düşük özgüven ve güven sorunları yaratabilir.

ketu güneş kavuşumu grhan yoga güneş zayıf olarak kabul edilir.göz problemleriyle karşılaşabilirler. kemikleri zayıf ve alerji sorunu olacak. devletin resmi kurumları ve hükümetle ve babalarıyla ilgili sorunlarla karşılaşabilirler. babası birçok zorlukla karşılaşabilir.

ketu, bu bağlamda da kötü sonuç verir, bu nedenle erkek çocuk, anne amca ile iyi geçinmelidir ..


ketu merkür bu birleşme, doğal olarak kendi iş kolunda yeni ve farklı işlemler yapmasını ister. bu birleşme, devrimci fikirlerle yaratıcı bir güç verir. merkür malefik ise,her hangi krizde yada büyük sorunda doğru karar vermeme, işe yaramayan konuşmalar , hayal kırıklığı verir...

ketu jupiter


jüpiter ketu bir ganesha yoga


birleşme en hayırlı yay burcu veya balık akrep burcunda görülürse en iyi kombinasyon olur..

jüpiter'in bilgisi ve bilgeliği ketu içgüdüleri tarafından iyi bir şekilde kullanılıyor. bu birleşimin bir sonucu olarak manevi arayışlarda ilgi ve başarı elde edebilir.

ketu: ayırıcı, manevi, aydınlatıcı, geçmiş yaşam belirtileri, olumsuz, ani, aşırı, üzüntü, kargaşa, ilgi eksikliği, karamsarlık vb.

jüpiter, bu iki gezegenin bir araya geldiği zaman ketu'nun gizemli olma gizemli bilgi ve genişleme yeteneği verir, yüce ve o'nun gücünü, yaratıcılığın temel gerçeğini bilme konusunda doğal bir eğilime ve istek verir.



jüpiter ketu ile birlikte çalışan kişi, imanı zayıf düşüncelerini veya inançlarını değiştirmesi kolaydır, jüpiter ve ketu bir araya geldiğinde, burçtaki o evin anlamları öldürür.



9. veya 12. evde jüpiter ketu birleşimi, manevi yaşamın ilerlemesinde yardımcıdır yükselen veya 10. evde ,astrolog, sihirbaz, simya, öğretmen, manevi usta yapar

ketu venüs

olumlu etkiler altında, bu birleşme oyunculuk ve yazmada başarı verir. bu kavuşma, gerçek aşkı edinme dürtüsünü doğurur ve gerçek aşkı aramaktan hayal kırıklığına uğrayabilir.

çoğu durumda, bu kombinasyon çocuksuzluğa, iktidarsızlığa veya geç doğan bebeğin veya zayıf çocukların vs. sorunlarına neden olur.

ketu mistik bir gezegendir, ketu venüs ile geldiğinde şehvetli zevkten memnuniyetsizlik verir ama ketu onları sevginin farklı tarafına götürür ve bu tantra aşkıdır, bu insanlar sevginin tantrik tarafına girer. aşk hayatındaki sorunlarla yüzleşirler.

kişi şehvetli zevk almaktan zorlanır , daima tatminsiz ve aşık olma ile hayal kırıklığına uğrar.


ketu, venüs olaylarını eleştirir ve ilişkilerle ilgili problemler gösterir.kişi, bilinçsizce ortaklarını değiştirmeye devam ettiği ilişkiden memnun değildir.


ketu venüs'e kendi burcunda boğa ve terazi veya yay burcu ve balık burcunda katılırsa, ketu çok güçlenir. bu insanlar doğada çok mistik ve ruhanidirler ve materyalist dünyaya gitmelerine izin vermede daha az acı çekerler. venüs, balık burcunda ketu ile , kişi çok sevgi dolu ve manevidir ve herkesi eşit olarak sevebilir ve her şeyde mutlu hissedebilir.


eğer ketu venüs'ü koç, yengeç , başak, akrep, aslan gibi başka burçta daha fazla acı çekebilirler, maddi şeyleri bırakma konusunda zor zamanlar geçirirler, bu yüzden zihinsel olarak acı çekerler.

ketu satürn paapa krura yoga


hayatı mücadeleyle, memnuniyetsizlikle ve kederle doludur. bu tür bir kombinasyonu olan insanlar mesleklerinde problemlerle karşılaşabilirler..


ancak yoga karaka veya yükselen olduğunda trine veya kendra'ya yüceltilmiş veya kendi burcunda ise raja yoga yaratır. osho gibi bir çok guruda bu kavuşum vardır ve devrimler getirirler


satürn hukuk ve düzen gezegenidir ve ketu sınırsız kurallara aykırı gezegendir kavuşum insanlığa düzene adalete karşı olma eğilimindedir. .


satürn ketu'lu olan kişi burçta kavuşma, ilk yarıda değil, yaşamın ikinci yarısında da başarılıdır.


eğer bu kavuşum yükselen'de gerçekleşirse her konuda karamsar kötümser sert çekirdek alışkanlıkları ve tutumları, memnuniyet eksikliği, güvensizlik korku verir. .

satürn, karma gezegenidir, çok çalışkandır ve ketu, bir insanı toplumdan, aileden, eylemlerinden veya karma'dan kaynaklanan nedenlerden ötürü birinden uzaklaştığında veya izole ettiğinde tecrit gezegenidir.


pishacha yoga: mars + ketu


mars ve ketu birleştiğinde, aşırı enerji için bir yoga oluşur. kişi her zaman dokunmak için sıcak olacak ve her zaman sıcak hissedecektir.


mars ve ketu vücuttaki yangını orantısız hale getirir ve bundan ciddi sorunlar çıkar.

son derece öfkeli ve şiddetli davranışlara neden olur. bu yogaya sahip birçok kişi şiddet içeren suçlardan hüküm giyiyor. çok fazla ısı, duygusal dengeden sorumlu olan su elementini yok eder.


bu yoga doğrudan ay'ı etkiliyorsa veya ay da mars ve ketu ile ilgiliyse, delilik veya tuhaf davranışlar ortaya çıkabilir.


genel olarak gözlemlenen, güneş battıktan sonra doğan kişi çok tuhaf davranabilir ve kendileri ve başkaları için pek çok soruna neden olabilir. birçok kişi , nedenini bilmediklerini sadece kontrollerini kaybettiklerini söylüyor. bazen uykuları benim kötü rüyalarım ve uyku felcimdir.


kendra'daki (kadranlar) bu yoga, aynı zamanda bir sapra dosha da yaratacağından, diğer herhangi bir evde olduğundan daha zararlıdır.


bu malefik yogadır, her zaman sahip olmak kadar şiddetli olmayabilir, ancak bunlara sahip yerliler çok sık kontrollerini kaybetme eğilimindedir ve kendileri ve aileleri için birçok sorun yaratır.

bu yoga ile doğan kişi pek çok eşinde sürekli olarak evde taciz edici davranış ve şiddet şikayetleri var.

ketu mars

şiddet yogasıdır çok fazla saldırganlık, zulüm, kendine güvenmeyen , şeytani düşünme, kurnazlık veren bir volkan birleşimidir.

kova aslan ikizler kişisel burçlarında birleşim kişi düşünceler, kelimeler ve eylemler üzerinde çok fazla kendini kontrol etmelidir. kişi , dini veya ırkçı örgütlere üye olabilir ve çevrenine savaşlara neden olabilir. ev aile mülkiyeti sorunları olabilir.



mars-jüpiter-ketu kombinasyonu, eğitim ve manevi arayışlarla ilgili projeleri sorgulanması dini yerler tapınaklara ve görevliler saldırıları öğretmenler ve öğrenciler ilgili sorunları gündeme getirecektir .

pisacco yoga ketu mars kavuşumu ve görünümleri ile oluşan şiddet yogasıdır başsız dürtülerinde hüküm sürmeye çalışan sosyal sözleşmelerin yeniden yapılandırılması güç, kan ve ani ayrılığı gösterir.hastaneleri hapishaneleri şiddet cinnet gündeme getirir..


DAHA FAZLASI..

Yogalar 580904873636839459

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item