Antardasa neden sadece Mahadasa ile ilgili olarak analiz edilmelidir?

Antardasa neden sadece Mahadasa ile ilgili olarak analiz edilmelidir?

Bir gezegenin Anterdasa'sını yönetirken ve aynı gezegenin Mahadasa'sını yönetirken çok büyük bir fark yaratır. Örnek olarak, bir Yükselen Koç olduğunuzu ve Mars'ın Mahadasa'sını çalıştırmaya başladığınızı varsayalım, o zaman o Mahadasa sırasında bir spor oyuncusu olmanız veya Mars gezegeninin sizi fiziksel olarak yaptığı gibi o Mars'ın Mahadasha'sında bir ordu subayı olmanız mümkündür. yükselen efendinizse çok aktif.



Şimdi, varsayalım ki, Mars'ın dasasını yönetiyorsunuz ama o Mahadasa değil, ama onun Venüs'ün Mahadasa'sı altında Mars'ın Anterdasa'sı olduğunu varsayalım. O zaman, bir asker veya spor oyuncusu olmak yerine, savaşla ilgili filmleri veya TV dizilerini izlemekten zevk alabilir veya Mars anterdasa ve Venüs mahadasha'da spor maçları izliyor olabilirsiniz, çünkü Mars bir savaş ve spor karşılaşmaları gezegenidir.

Antardasa neden sadece Mahadasa ile ilgili olarak analiz edilmelidir?


Bunun nedeni, Venüs'ün bir zevk veya şehvetli zevkler gezegeni olması ve burada Mars anterdasa Venüs Mahadasha'nın altında koşarken siz askerlerle ilgili bir sporun veya bir filmin tadını çıkarıyorsunuz. Bu, Mars Mahadasa olduğu zaman ve Venüs Mahadasa altında Mars'ın anterdasa olduğu zaman büyük farktır. Mahadasha her zaman hakim olacak ve anterdasanın sonuçları Mahadasa'ya dayanacaktır.



Başka bir örnek alalım. Diyelim ki Jüpiter'in Mahadasa'sını yönetiyorsunuz ve Mars anterdasa Jüpiter Mahadasa'nın altına geliyor. O zaman burada Mars anterdasa, Venüs Mahadasha'daki Mars anterdasasından tamamen farklı bir şekilde davranacaktır. Jüpiter bir yüksek bilgi gezegenidir ve Mars bir hareket gezegenidir (Mars enerji olduğu için) ve bu nedenle Jüpiter Mahadasa ve Mars anterdasa sırasında kişi hareket veya yakıt gibi konular hakkında daha yüksek bilgi edinebilir ve bunlar fizik konusunda öğretilmektedir. . Bu nedenle, kişi hareket ve yakıtı anlamak için fizik çalışmanız gerektiğinden, Mars anterdasa ve Jüpiter Mahadasha sırasında mühendislikle ilgili yüksek öğrenimiyle meşgul olabilir. Böylece anterdasanın nasıl sadece Mahadasa ile ilişkili olarak analiz edilmesi gerektiğini görüyorsunuz.


Şimdi, eğer Mars anterdasa Satürn Mahadasa'nın altına giriyorsa, o zaman kişi hareket ve yakıt hakkında bilgi sahibi olmayabilir, ancak şu anda onun asıl işi olan makineler (mühendislik) başladığı için bir şirketin üretim biriminde mühendis olarak çalışabilir. Kişi ayrıca Satürn Mahadasha'nın bu Mars anterdasha'sında otomobil parçalarının ve hatta endüstriyel makinelerin onarımı için çalışabilir. Jüpiter Mahadasa'da eğitim alıyorsunuz ama şimdi eğitim tamamlandı ve Satürn Mahadasha'daki fiili çalışma zamanı ve bu nedenle kişi, Satürn Mahadasha'da Mars anterdasa ise, Mars anterdasa olduğundan farklı bir şekilde davranacaktır. Jüpiter Mahadasa'da.


Ancak Satürn Mahadasha ve Mars anterdasha sırasında da bir tür kaza veya yaralanma olması muhtemeldir, çünkü ikisi de doğası gereği zararlıdır ve bu nedenle bu dasa kombinasyonu sırasında çok dikkatli olmanız gerekir. Ancak Mars, zararlı bir nakshatraya yerleştirilirse, aksi takdirde şu anda yalnızca bir tür yaralanma veya kaza olması muhtemeldir. Sizin için faydalı veya zararlı olan Nakshatraları nasıl bulacağınızı ücretsiz makalelerde açıklamıyorum. Eğer ilgileniyorsanız "bana ulaşın" bağlantısına tıklayarak ileri düzey astroloji derslerime katılabilirsiniz. Sizin için faydalı veya zararlı nakshatraların hangileri olduğu, doğum detaylarınıza bağlı olacaktır.


Ketu Mahadasa'nın altındaki Mars anterdasa bile zararlı olabilir ve Ketu türbülans, kazalar ve ameliyatlarla ilgili 8. evin doğal göstergesi olduğundan bir tür yaralanma ve hatta ameliyat bile verebilir. Ayrıca Ketu, geçmiş yaşam eylemlerinin bir gezegenidir ve bu nedenle Ketu Mahadasa'daki Mars anterdasa sırasında, geçmiş yaşam eylemleri musallat olacağı için kişi bir tür sorunla karşılaşabilir. Mars anterdasa ve Ketu Mahadasa sırasında insanların kalp krizi geçirdiğini gördüm ama bu daha olasıdır, eğer Mars doğumda Yengeç burcuna yerleştirildiyse, çünkü Yengeç burcu kalbimizi temsil eder. Duygularımızı ve duygularımızı sadece kalbimizle ifade ederiz ve bu nedenle Yengeç burcu kalbimizi yönetir.


Güneş Mahadasha'daki Mars anterdasa, spor yapmak ve IPS (Hint polis teşkilatı) gibi devlet işleri ve hatta IAS gibi diğer kamu hizmetleri için en iyisidir. Bunun nedeni, Güneş'in hükümeti temsil etmesi ve Mars'ın bir ordu subayı olması ve ayrıca Güneş'in bir eğlence ve eğlence gezegeni olmasıdır. Yerlinin şu anda koştuğu Mahadasha ve Anterdasha, yerlinin mesleği hakkında büyük bir ipucu veriyor. Kişi genellikle yüksek öğrenimini 20 ila 30 yaşları arasında tamamlar ve bu dönemde dasa ve anterdasa arar ve bu, kişinin mesleği hakkında büyük bir ipucu verecektir.



Eğer Venüs anterdasa Güneş Mahadasa'nın altında koşuyorsa, bu, Güneş bir aşk ve romantizm gezegeni ve Venüs bir ilişkiler gezegeni olduğu için romantik ilişkilere başlamak için en iyi dasa dizisidir. Venüs anterdasa Rahu Dasa'nın altında çalışıyorsa, ilişkilerde veya iş ortaklıklarında bir tür aldatma da mümkündür, bu nedenle Rahu bir aldatıcı olduğundan ve Venüs bir ilişkiler, sözleşmeler ve ortaklıklar gezegeni olduğundan dikkatli olun. Ketu bir şeylerden vazgeçme gezegeni olduğu için Ketu Mahadasha ve Venüs anterdasa sırasında insanların boşanma davası açtığını gördüm ve bu yüzden burada ilişkilerden vazgeçiyor. Ketu doğum haritasında uğurlu değilse Ketu Mahadasha'nın çoğunlukla kötü olmasının nedeni budur.



Mars anterdasa Ay Mahadasha'da çalışıyorsa, kişi bir mülk veya ev bile satın alabilir, çünkü Ay, sığınakları temsil eden gezegendir ve Mars, arazi ve mülkün doğal göstergesidir. Venüs anterdasa Mars Mahadasha'da çalışıyorsa veya tam tersi ise, o zaman bu dönemde kişi çok cinsel olabilir, çünkü Mars cinselliğimizi temsil eder ve Venüs şehvetli zevkler ve ilişkiler gezegenidir ve eğer bir şekilde Rahu dahilse, o zaman bu da olabilir. cinsel taciz.



Mars anterdasa Merkür Mahadasa'da çalışıyorsa, Merkür bir pazarlama ve reklam veya iletişim gezegeni olduğundan ve Mars arazi ve mülkün doğal göstergesi olduğundan, kişi arazi veya mülk hakkında reklam yapabilir ve pazarlayabilir. Venüs anterdasa Merkür Mahadasa altında çalışıyorsa, kişi bir tür giyim veya yiyecek ve içecek işini pazarlayabilir ve reklamını yapabilir.



Ay anterdasa Merkür Mahadasa'da çalışıyorsa, kişi mobilya, yatak, giysi, ev aletleri, araçlar vb. gibi ev tabanlı ürünlerin reklamını yapabilir ve pazarlayabilir, çünkü Ay tüm ev konfor ürünlerini temsil eden bir gezegendir. Ayrıca, yerli kiralık evleri pazarlayabilir ve reklamını yapabilir. İnsanlar ayrıca halka açık konuşmacılar olabilirler ve ayrıca Merkür Mahadasha ve Jüpiter anterdasa sırasında medyada konuşabilirler.



Eğer Merkür dasa çalışıyorsa ve Merkür Akrep burcuna yerleştirilmişse ve Merkür sizin yükselen lordunuzsa, o zaman Mars anterdasa sırasında (Mars Akrep burcunu yönettiğinden ve Merkür oraya yerleştirilmiştir) kişi bir tür hastalıktan muzdarip olabilir. Merkür, doğal zodyaktaki 6. hastalık evini yönettiği için bir hastalık gezegenidir. Merkür sinir sistemimizi temsil ettiği için bu dönemde bir takım nörolojik bozukluklar olabilir.


Merkür aynı zamanda kısa mesafeli yolculukların gezegenidir ve bu nedenle Merkür Mahadasa ve Mars anterdasa sırasında kişi çok seyahat edebilir. Otobüs şoförleri, taksi şoförleri ve otomatik çekçek şoförleri gibi araç sürücüleri, sürekli seyahat ederken genellikle Merkür'ün Mahadasa'sını çalıştırıyor olarak görülür. Ancak Merkür Mahadasa'nın altındaki Mars anterdasa, özellikle yükselen lord etkilenmişse veya haritada iyi yerleştirilmemişse, seyahatte bir risk olabilir. Yükselen lord fiziksel benliği temsil eder.



Jüpiter anterdasha Merkür Mahadasha'da koşuyorsa, bu, bir şehirden diğerine tren, otobüs veya uçak gibi uzun mesafeli yolculukların zamanı olabilir. Jüpiter dönemi, Jüpiter'in yabancı ülkelerin burcu olan Balık burcunu veya deniz ve dağ gibi izole yerleri yönetmesi nedeniyle yabancı ülkelere seyahat etmek için bile en iyi dönemdir. Ketu ve 9. evin lordu Mahadasalar ve Venüs anterdasa evlilikler şans ve geçmiş yaşam eylemlerinden meydana geldiği için evlilik için de iyidir ve Ketu geçmiş yaşam eylemlerinin bir gezegenidir. Ancak 7. evin lordu dasa da evlilik için iyidir.


#retromerkür #merkürRetrograd #shaniRetrograd #venüsRetrograd #jupiterRetrograd #marsRetrograd #rahu #ketu #magic #vedıcastrology #hintastrolojisi #vedıcastrolojieğitim #vedıcastrologaligül #astrolojikozmik #astrolojiizmir

#purvaphalguninakshatra #krithikanakshatra #hastanakshatra #swatinakshatra #astrolojikozmik #chitranakshatra #mrigashirshanakshatra #ardranakshatra #Vishakhanakshatra

#remedy #vegan #karma #vedıkastrology #love #rahu #shukra #satürn #shani #lakshmi

#karma #izmir #venüs #jyotish #rahsi #bitcoin #borsa #altın #dolar #magi #nakshatra #mantra #yantra #remedy #ketu


DAHA FAZLASI..

NEW 2921620199365334564

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item