Venüs Yogaları

Venüs Yogaları Saraswati Yoga

Saraswati Yoga, Jüpiter , Merkür ve Venüs'ün Kendra'da (Yükselen, 4. ev, 7. ev, 10. ev) veya Trikona'da (5. ve 9. ev) veya 2. Evde ve Jüpiter'in güvenli bir şekilde kendi evine veya kendi evine yerleştirildiği yazılmıştır.

Dolayısıyla Merkür, Jüpiter ve Venüs bu üç doğal faydalı gezegenin her biri Lagna'ya veya Yükselen'den 2., 4., 5., 7., 9. veya 10. evlere yerleştirilmelidir ve Jüpiter, yüceltme veya kendi işaretim veya vargottama ile güçlü olmalıdır.

Venüs Yogaları

Vedik Astrolojide Saraswati Yoga

Saraswati Yoga, Jüpiter , Merkür ve Venüs'ün Kendra'da (Yükselen, 4. ev, 7. ev, 10. ev) veya Trikona'da (5. ve 9. ev) veya 2. Evde ve Jüpiter'in güvenli bir şekilde kendi evine veya kendi evine yerleştirildiği yazılmıştır.


Dolayısıyla Merkür, Jüpiter ve Venüs bu üç doğal faydalı gezegenin her biri Lagna'ya veya Yükselen'den 2., 4., 5., 7., 9. veya 10. evlere yerleştirilmelidir ve Jüpiter, yüceltme veya kendi işaretim veya vargottama ile güçlü olmalıdır.


Kundli'de Saraswati Yoga yapan kişi çok Zeki olacaktır. Düzyazı, komedi, şiir bestelemede çok nitelikli olacak ve Şöhreti tüm dünyaya yayılacak. Çok zengin olacak ve karısı ve çocukları ile kutsanacak .


Tüm doğal Faydalar Kendra veya Trikona evini işgal ettiğinde, otomatik olarak Burç'un gücünü büyük ölçüde iyileştirir.

Ayrıca dikkatli bakarsanız 4. ev eğitim evi, 5. ev zeka evi, 7. ev aynı zamanda orta öğretim ve kariyer evi, 9. ev bilgelik ve yüksek eğitim evi, 10. ev işgal evidir. Bu yüzden vurgu Eğitim, öğrenme ve kariyer üzerinedir.

Saraswati Yoga'nın Faydaları


Yoganın etkisi çeşitli faktörlere bağlıdır. Bazen etkiler faydalı olurken, bazen de zararlı olacaktır çünkü tüm gezegenler bu iki eve sahiptir.

Saraswati Yoga'nın kişi üzerinde birçok olumlu etkisi vardır.

Saraswati yoganın faydaları şunlardır:

* Kişi üstün bilgi ve bilgeliğe sahiptir.

* Zekidir ve hayatın diğer yönlerinde oldukça şanslıdır.

* Kundli'de Saraswati yoga yapan kişiler, isim ve şöhret kazanmaya mahkumdur.

* İlgilenirlerse müzisyen ve yaratıcı sanatçılar olabilirler.

* Şiir, nesir ve drama besteleme becerisine mutlaka sahip olacaklardır.

* Kişi sonsuz matematik bilgisine sahip olacaktır.

* Birey güzel bir melodik sese ve el yazısına sahip olacaktır.

* Saraswati yoga ile kişiler kesinlikle zengin ve varlıklı olacak ve evlilik mutluluğunun da tadını çıkaracaklar.

Saraswati yoga dışında Vedik astrolojide Budh Adhithya yoga Kalanithi, Yoga Shanga Yoga ve kişinin bilgeliğini, bilgisini ve eğitimini etkilediği bilinen Brahma yoga gibi yogalar vardır

Venüs Yukta Yogası

Yukta Yoga, haritanızın aynı burcunda bulunan iki gezegenin birleşimidir. İki gezegen yakın bağlantı içinde olduğunda sonuçların yoğunluğu çok çeşitli hale gelir.

Bunu iki bileşik arasındaki kimyasal bir denklem olarak anlayın. Karıştıklarında veya çok yakın olduklarında yoğun ısı oluşur ve sonuç yeni bir ürün olur.

Aynı şekilde, tek tek gezegenlerin ürettiği anlamlar ve olaylar, ikisi bir burçta birleştiğinde çok farklı bir kadere yol açar.

Haritanızda, Venüs-Merkür'ün Yukta Yogası, hayal gücü, zeka, düşünme gezegeni olan sanat ve sanatçı gezegeni - Merkür'ünüz olan Venüs'ün Yukta Yogası ile özel efektler yaratıyor.

Bu, entelektüel arayışlarınızdan elde ettiğiniz kazanımların göstergesidir - yaratıcı girdilerinize dayananlar. Yaratıcı fikirleriniz, hayal gücünüz ve iş anlayışınız hayatta ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bu, yogada ender bulunan yaratıcı içgüdüdür.

Yukta Yoga'nın Venüs-Merkür

Doğanız üzerinde olumlu bir etki yaratan bu kombinasyondan iç çekirdeğinizin nasıl etkilendiğini ve görevlerinizi nasıl yerine getirdiğinizi araştıracaktır.

Sonuçlardan yararlanmak için bu kombinasyonun gücü

Sonuçların hayatınızda tezahür edeceği dönemler

İhtiyaç duyulabilecek özel öneriler ve çözümler

TEK özel soru da sorabilirsiniz.

Vedik Astrolojide Venüs Yogalar

Daha önce de belirtildiği gibi, Vedik astrolojide çok sayıda yoga vardır.

En iyi yogalardan bazıları şunlardır:

Amala Yogası

Venüs yükselenden 10. evi işgal ettiğinde Amala Yoga'yı yaratacaktır. Bu yoga profesyonel hayatta başarı ve ün kazandıracaktır. Kişi müzik, güzel sanatlar, şiir, seyahat acenteleri vb. alanlarda parlayacaktır.

Malavya Yogası

Venüs yüceltildiğinde veya Kendra'da kendi evini işgal ettiğinde, Malavya yoga yaratacaktır. Bu yogayı yapan kişi, hayattaki tüm maddi zevklerin tadını çıkaracak, mutlu, çocuklardan ve eşten gelen mutlulukla bahşedilecek, öğrenilecek ve başarıya ulaşacak, bir dizi araca hükmedecektir.

Yoga Yogası


Yükselen efendisi Venüs ve ilahi gezegen Jüpiter karşılıklı Kendra'da olduğunda Bheri yoga oluşur. Bu yogayı uygulayan kişi birden fazla gelir kaynağına sahip olacak, eş ve çocuklarından mutluluk duyacak ve uzun ömürlü olacaktır.

Amsavara Yogası


Amsavatara Yoga, Venüs ve Jüpiter karşılıklı Kendra'yı işgal ettiğinde yükselecek, Yükselen hareketli burçta düşmeli ve Satürn Kendra'da yüceltilmelidir.

Bu yogayı uygulayan kişi başarı ve ün kazanacak, bedensel zevkin tadını çıkaracak, iyi öğrenecek ve bilgili olacaktır.

* Vishkumbh Yoga: Kişi, finansal güvence ile çok zeki, güzel olacaktır .

* Preeti Yoga: kişiler yüksek ruhlu, meraklı ve canlı olacaklar.

* Ayushman Yoga: Bireyin ömrü uzun olacaktır.

* Saubhagya Yoga: Birey inanılmaz bir kaderle kutsanacaktır.

* Shobhan Yoga: Kişi dikkatli ama agresif olacaktır.

* Sukarma Yoga: kişiler basit bir hayat sürüyorlar ama muhteşem bir servete sahipler.

* Dhriti Yoga: kişiler çok sağlıklı ve sabırlıdır.

* Harshan Yoga: kişiler asildir ve çeşitli konularda eğitimlidir.

Onlar Shastralarda uzmandırlar.

* Vajra Yoga: Kişi büyük bir güce ve dayanıklılığa sahiptir.

* Shiva Yoga: Kişi çok yaratıcıdır ve insanların iyiliği için çalışır.

* Sadhya Yoga: Kişi kendinden emin ve kararlıdır.

* Shubh Yoga: Kişi yetenekli, zeki ve güzeldir. Bol bir servete sahip olacak ve hayatı boyunca hiçbir maddi sorunla karşılaşmayacaktır.

* Vaidhriti Yoga: Kişi iyimser ve neşelidir.

Vedik astrolojide kişi üzerinde olumlu ve olumsuz etkileri olan başka birçok yoga vardır.

Saraswati Yoga Için Uygun Gezegen Pozisyonu

Merkür , Jüpiter ve Venüs , yükselenden Kendra, 2. veya trigone evdeyken, Bireyin doğum haritasında Saraswati yogayı oluşturur.

Jüpiter'in Kundli'deki gücü de Saraswati Yoga'ya giden önemli bir faktördür. Bu nedenle, üç faydalı gezegen - Merkür, Jüpiter ve Venüs, her biri Lagna'da veya Yükselen'den 2., 4., 5., 7., 9. veya 10. evde ayarlanmalıdır. Jüpiter, evinde veya yüceltme yoluyla açık olmalıdır.

Saraswati Yoga Nasıl Oluşur?


Bir doğum haritasında 2., 4., 5., 7., 9. veya 10. evler Jüpiter, Venüs ve Merkür gezegenleri tarafından tek başına veya ortaklaşa işgal ediliyorsa ve Jüpiter gezegeni kendi, dost canlısı veya yücelik işaretine düşüyorsa, o zaman Saraswati Yoga yapılmış.


Saraswati Yoga'nın Sonuçları

Bu yoga bir doğum haritasında yer alıyorsa, kişi büyük olasılıkla sanat, bilim veya diğer alanlarda bilgili bir kişidir ve zenginleşir. Kişi, yetenekleri ve bilgisi nedeniyle iyi bilinir. Kişi iyi bir eş ve çocuklarla kutsanmıştır .

Bu yogayı yapan gezegenler burçları, efendilikleri, takımyıldızları, kavuşumları ve açıları vb. nedeniyle olumlu bir şekilde etkiliyse, oluşan Yoga muhtemelen tam sonuçlar verir, ancak bunlar olumsuz veya olumsuz ise, bu yoganın tam sonuçları olmayabilir. idrak edilecek.


DAHA FAZLASI..

Yogalar 8975754529118257231

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item