Vedıc Astrology Raja Yogalar

Vedıc Astrology Raja Yogalar Ak ve Atmaya gezegenler 

Raja yoga Astroloji ve Ruchaka , Hamsa , Vishnu , Bhadra , Veepret , Gajakesari veya Neechabhnga Rajyoga gibi belirli isimleri yoktur . Bu Rajyogalar eşit derecede güçlü ve etkilidir ve burçlara uygulanması çok kolaydır.

Her yükselen için gezegenlerin rolü bilinmelidir.

Rajyoga'ya dahil olan gezegenler etkilenmemelidir.

Rajyoga'ya karışan ev etkilenmemeli.

Yükselen iyi durumda olmalı ve efendisi etkilenmemelidir.

Burada Rajyoga'ya dahil olan gezegenler zayıf olmamalıdır.

Gezegenlerin birbirleriyle nasıl ilişki kurduklarını bilmek gerekir .

Bazı Jaimini Raj Yogaları 👑 1) AK+AMK 2) AK+PK 3) AK+DK 4) AK+5. Lord 5) AMK+PK 6) AMK+DK 7) AMK + 5. lord 8) PK+DK 9) PK+5. Lord 10) DK+5. lord






vedık Astrolojide Önemli Rajyoga


1. Yükselen lord ve 5. ev lordu burçlarını değiştirdiğinde veya Atmakaraka ve Putrakaraka yükselen veya 5. evde veya yüceltmede veya kendi burcunda veya kendi nakkshatrasındaysa , aynı zamanda faydalı bir gezegenden bir görünüm aldığında Maha Raj Yoga üretilir. Bu şekilde doğan kişi ünlü olacak, mutlu olacak ve hükümdar olacak.



2 Yükselen efendisi ve Atma Karaka Yükselenden ya 5. veya 7. olduğunda 2. Rajyoga gerçekleşecek inci benefiklerle ile ev ya benefiklerle tarafından açı yaptığında



3. Yükselen Lord'dan veya Atma Karak sonra evlerde 2., 4. ve 5. evde benefikler varsa, kişi kral olur. Benzer şekilde, yükselen Lord'dan 3. ve 6. evdeki veya Atma Karaka zodyağındaki malefik, kişiyi kral yapacaktır.



4. Rajayoga, Venüs Karakamsa'da veya karakamsa'dan 5. sırada veya yükselende veya Arudha Lagna'da, aynı zamanda birleşme yaparak veya Jüpiter veya Ay'dan açı alıyorsa gerçekleşecektir.



5. Bir Rajyoga, Shad Vargas'ın bölünmüş 6 ev yücelimde olan gezegen yükseleni işgal edildiğinde veya aynı gezegen tarafından görünüm aldığında oluşacaktır, şüphesiz bir Raj Yog oluşur.



“Yoga, bir gezegen yükselen derecelere benzer derecelere sahipse gerçekleşir. Varsayalım yükselen 20 derecede ve gezegen Venüs'tü 7 olan inci “yakın 20 dereceye gezegen Venüs'tü olacak açıdan daha shadvargas yükseliş 20 veya ev



6. Raja yoga, Natal, Hora ve Ghatik yükselen gezegeni yüceltmesi veya kendi zodyaklarında işgal ettiğinde oluşacaktır.



7. Raja yoga, D-1, D-3 ve D-9'un yükselenleri içlerinde yüce gezegenlere sahip olduğunda oluşacaktır.



8. Raja yoga, Ay ve faydalı bir gezegen Arudha Lagna'daysa ve Jüpiter doğumdan itibaren yükselenden 2. evdeyse ve bu iki yer de yücelikteki veya kendi burcundaki gezegenlerden açı alıyorsa gerçekleşecektir.



9. Raja yoga ikinci yükselen ve 4 zaman oluşturacak inci bir malefik 3 iken ev benefiklerle tarafından işgal edilmiş rd ev.



10. Raja yoga, 6., 8. ve 3. ev zayıflamış gezegenler tarafından işgal ediliyorsa, aynı zamanda yükselen lord yüceltilmişse veya kendi evindeyse veya konumundan yükselene açı yapıyorsa oluşacaktır .


11. Rajyoga 6 Lord durumunda oluşturulan , 8 th, ve 12 ya da zayıflatıldığı veya ters işaretleri veya yanma. Aynı zamanda yükselen lord, kendi burcunda veya kendi burcunda yükselene açı yapıyor.



10 zaman 12. Rajyoga gerçekleşecek inci efendisi kendi evinde ya da yüceltme işareti yerleştirilir ve oradan Yükselen aspecting edilir. Yükselen lord açı yapmıyorsa Kendra evindeki benefiklerin varlığı aynı etkiyi yaratacaktır.



13. Rajyoga, Atma Karak gezegeni D-1 ve D-9'da bir benefik burcundayken oluşacak.



14. Yükselen Karakamasha'dan Kendras'ta iyicil gezegenler varsa Rajyoga oluşacak



15. Arudha Lagna ve Dara Pad karşılıklı Kendras içinde veya karşılıklı 3'te ise rd ve 11 inci ev ilişkisi veya birbirleriyle TRINAL ilgili olarak, yerli kuşkusuz nedeniyle bu Vedik astroloji rajyoga yoga başarılı olacaktır.



16. Yükselen Bhava, Hora, Ghatik'in ikisi veya tümü, yüce gezegenden bir görünüm aldığında, Raj Yog astrolojisi oluşur.



17. Arudha Pada, bir malefik tarafından Argala yoksa, yüceltilmiş bir gezegen, özellikle yüce Ay veya Jüpiter veya Venüs tarafından yüceltilmiş veya yüceltilmemişse işgal edilirse.


18. Rajyoga, Arudha Pada Ay'ı içeren faydalı bir burç olduğunda, Jüpiter ise 11. evde olduğunda oluşacaktır .


19. Güçsüz durumdaki 6., 8. veya 12. evin lordlarından herhangi biri yükselene bir görünüm verirse, Rajyoga olacaktır.


Gezegenler 2 iktidar olduğunda evde 20. Rajyoga oluşturacak nd , 4th, 10 inci ve 11 inci Yükselen evin yönü veya 11 inci ev. Venüs arudha Lagna'dan 11. eve açı verirken, burada arudha lagan faydalı bir gezegen tarafından işgal edilmelidir. Bir işlev kaybı olan bir gezegen yükselen bir özellik kazandırır ve 6 yerleştirilir, ya da 8 ise bir Rajyoga, elde edilecek inci ev.


4 yerleştirilmiş güçsüz halinde 21. Rajyoga oluşturacak th veya 11 inci oradan ev yönleri yükselen. Bu Rajyoga sadece Oğlak ve İkizler yükselen için geçerlidir. Nerede, Satürn irade boy yükselen 4'ten inci ve 11 inci durum 3 aracılığıyla ev rd ve 10 inci yönü.


23. 9 ev yöneticisi 5 inci efendisi nedeniyle Raja yoga birbiriyle ilişkilidir.

24. 4 inci ev ve 10 inci ev Lord değişimi ve aynı zamanda 5 aspecting olan inci ve 10 inci ev lordları. Raja yoga


4 efendisi zaman yüksek düzenin 25. Rajyoga oluşturacak th , 5., 10 inci ve Yükselen 9'da bir birlik yapıyoruz inci ev.

26. 4 Lord th veya 10 inci evi 5 ya katılmak inci ev Rab veya 9 inci ev Rab, yerli hayatında yüksek bir konum elde edecektir.


27. Rajyoga oluşturacak 1 inci ev efendisi Yükselen veya 9 ile birlik yapıyor inci 1'de ev efendisi st , 4. veya 10 inci evin.


Jüpiter 9 olduğunda Venüs veya 5 ile Yay veya Balık burcunda ev inci ev efendi, yüksek düzenin bir raja yoga gerçekleşecek.


Venüs ve Ay 4'te bağlaç yaparken 11 ev, Rajyoga elde edilecektir. Venüs ve Ay'ın karşılıklı görünümü, özellikle diğerleri etkilenmediğinde aynı etkileri üretecektir.


31. Ay, güç veya Vargottam ile donatıldığında ve aynı zamanda dört veya daha fazla gezegenden bir görünüm aldığında yüksek dereceli Rajyoga oluşacaktır.

32. Eğer bir, iki veya üç gezegen yüceltme durumundaysa, burada üretilen sonuçlar Rajyoga'ya eşit olacaktır.

33. Dört veya beş Graha, yüceltme işaretlerini veya Mooltrikon işaretlerini işgal ederse, burada üretilen etkiler Rajyoga'ya eşit olacaktır.

34. Şans eseri altı gezegen yüceltilirse, kişi imparator veya mevcut bağlamda bir ülkenin başkanı olacaktır.

“Bu nadir bir Rajyoga çünkü 6 gezegenin yüceltilmesi nadir bir olaydır, ancak yine de böyle bir yoga ile karşılaşırsanız o zaman navsmaha'daki güçlerini de kontrol ettiğinizden emin olun”


35. Jüpiter, Venüs ve Merkür'den biri yüceltme halindeyken, bir benefik Kendra evinde olsa bile, kişi Rajyoga'nın iyi sonuçlarının tadını çıkaracaktır.

36. Tüm benefiklerin 1 yani Kendra evin içine konursa , 4 ev , 7 inci , malefiklerin 3., 6. olan ve 11 iken 10 inci nedeniyle Rajyoga burada şekillendirme için ev, iyi bir konum elde edecektir.

37. Rajyoga, Ay Balık burcunda dolunay (dolunay) ile donatıldığında ve dost bir gezegenden görünüm aldığında gerçekleşecek.

38. Dolunay, yücelme (Boğa) burcunda Raja yoga verecektir. Burada, yüceltme ne kadar derin olursa, sonuçlar o kadar iyi olacaktır.

39. Dost gezegenin Navamasa'sındaki Ay ve aynı zamanda Venüs'ten görünüm alıyor ve Raja yoga'yı verecek.


DAHA FAZLASI..

Yogolar 2380176959332093366

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item