1. Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

1. Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Vedik astrolojinin 1. evindeki Ketu, kişinin yaşamları üzerinde önemli ve kayda değer bir etki olarak kabul edilir ve bir kişinin mesleğini ve özlemlerini yaratabilir veya yok edebilir.


Ketu burçtaki ilk evinizde otursa, oldukça gizemli bir kişiliğe sahip olursunuz. İnsanlar senin yöntemlerini anlamakta zorlanıyor. Söylediklerinizde genellikle çift anlam vardır. Genellikle manyetik bir kişiliğe sahip olursunuz. Hayatta bir macera duygusunu yerine getirmek için çok seyahat etmeniz muhtemeldir.



Kötü bir şekilde etkilenirse, Ketu kişinin sağlığını ve dayanıklılığını da etkileyebilir. Ayrıca kişi pozisyonunu kaybedebilir ve sefil bir hayat yaşayabilir.

1. evde kötü Ketu'lu kişiler de özgüven ve cesaretten yoksundur.

Ketu'nun bu konumu aynı zamanda psişik yetenekler ve güçlü sezgi verir.

Bazı durumlarda kişinin ömrünü etkileyebilir.

7. ev üzerindeki görünümü nedeniyle kişi evlilik hayatında da zorluklarla karşılaşabilir.

Astrolojide 1. evde bulunan Ketu, Ketu'nun oturduğu burcun efendisi iyi bir konumda olmadığı veya Ketu'ya belirli bir evden görünüm vermediği sürece, kişiyi aptal, öfke dolu, aceleci kararlar veren biri yapar.

Ketu'nun birinci evdeki önemi, kişinin sürekli olarak zorlandığını ve bu dürtünün hayatının her unsurunda tezahür edeceğini gösterir. Bu gezegensel durum, birinci evdeki Ketu'nun için zor bir yaşam aşaması olarak tanımlanabilir. kişi endişeli hissedecekleri durumlar olacaktır;

Bu insanlar çok boyutlu kişilik taşırlar. Her an vazgeçebilecekleri için görev atama konusunda onlara güvenemezsiniz. Ketu-1 sınır tanımaz. Başka isteklere göre hareket ettikleri için, etkili bir görev ustası tarafından akıllıca kullanılırsa çok etkili olabilirler. Ancak, ihmalkarlıkları ve kayıtsız yapıları nedeniyle, eylemlerinin olası sonuçlarını anlamamak ve gerçekleri inkar etmek için tehlikeli olabilirler.

Ketu başsızdır, yani düşünemez ve 1. evde Ketu kişiliği olmanın bütün amacı budur. Ketu, toplumdan, sosyal rutinden veya hayatın normal akışından kopuk kayıtsız bir gezegendir. Bu kişiler, zihinsel olarak bağlantısız, kafası karışmış, hayalperestler, harekete geçmeye zorlanana kadar herhangi bir sorumluluk almaya hazır olmayan kişiler olarak tanımlanabilir.

Bu insanlar daha çok hayatın manevi tarafındalar. Hayattaki olaylardan, zenginlikten veya yoksulluktan, şöhretten veya utançtan, kârdan veya kayıptan asla şikayet etmezler – önlerine ne çıkarsa çıksın yürümeye devam ederler. Bu yerleşim, bir aziz veya bekar olmak için çok idealdir.

Ketu birinci evdeyken bazı şeyleri sorunsuz bir şekilde tamamlamak zordur.

Ketu kendini birinci eve koyduğunda, zorluklar belirsiz kaynaklardan gelen desteğin yanı sıra hayatta çok fazla motivasyon getirebilir ve o zaman birinci evdeki Ketu'nun kişisi destek için sosyal ilişkilerini takip etmek zorunda kalacaktır. Ayrıca herhangi bir biçimde olabilir; manevi yardım, maddi yardım veya sosyal yardım olabilir.


Ketu yükselen 1. evinde, bu yüzden ketu fiziksel görünüşünüzü, kimliğinizi etkileyecek ve ketu'nun başsız bedeninizi, maneviyat olduğunu biliyoruz. Yani ketu fiziksel görünüm ve kimlik konusunda birçok kafa karışıklığı yaratabilir, bazen ruhsal, izolasyon, yalnızlık hissettirebilir ama bu her zaman böyle değildir.

1 evdeki ketu, 7 evdeki Rahu demek, başkaları tarafından saygı gördüklerinde, hayran olduklarında veya övdüklerinde kimlikleri, özsaygıları, egoları, kişilikleri gelişecek, başkalarıyla daha fazla iletişim kuracakları veya ilişki kuracakları anlamına gelir daha fazlasını bulacaklar Özellikle 7. ev karşı cins veya eş tarafından saygı gördüklerinde, hayran olduklarında ve övdüklerinde ya da başkalarıyla iyi ilişki kurduklarında ve anlaştıklarında, dışa dönük olmalarına yardımcı olacak kendileri.

Ketu moksha ruhsal gezegen veriyor, bu yüzden ketu 1. ev üzerindeki etkiler ruhsal, izolasyon, yalnızlık hissettirebilir ama insanların tam tersi çünkü yerli 7. ev rahu başkalarıyla uğraşacak, bu yüzden insanlar öyle onlarla hareket ediyorum ve sadece fark ediyorum onların rahu's büyüleyici, muhteşem, moda, porsiyon. Yani diğer insanlar içsel olarak nasıl hissettiklerini göremez ya da yargılayamaz, özellikle rahu - ketu çift işaretinde.

1. evde Ketu 7. evde rahu anlamına gelir, yani 7. evde rahu büyük bir şöhret, isim, statü, kariyer başarısı verebilir, ancak rahu 7. evde iyi bir şekilde yer alırsa naksatrawise, rahu'nun güçlü bir şekilde 2 , 10'u işaret etmesi gerektiği anlamına gelir , 11 ev ve D9 grafiğinde iyi işaret yerleştirme.

1. ev ketu 5. ev yerli 5. ev için çocuk doğumu, soyu, eğitim, aşk romantizmi gibi sorun yaratabilir ancak 5. ev jüpiter (PAC) ve 5. ev lordunun yanı sıra D1'de de D9 çizelgesinde ve 5. ev mor aldı e 28 SAV puanından sonra bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmayabilirsiniz.

1. ev ketu 9. evinizin 9. yönü size ruhsal ve dini aktiviteyi sevdirebilir aynı zamanda güneş ve 9. lord D1 & D9 çizelgesinde kötü bir şekilde yer alırsa baba ile sorun yaratabilir.



1. evdeki ketu, 7. evdeki rahu demektir. Rahu'nun yabancı varlık olduğunu ve 7. evin evlilik evi olduğunu biliyoruz, böylece farklı mezhepten yabancı eş veya eşleri temsil edebilir- din - kültür - ahlak veya evlilik sonrası yabancı topraklara gitme şansınız veya yaş farkı ile Eş normali takip etmeyecek Geleneksel kurallar, küçük bir kişiyle evlenebilmesi anlamına gelir, rahu ya da takıntı, normal geleneksel kurallar yönetmeliği hakkında asla düşünmez ve asla bırakmaz veya kendi takıntılarını, hayallerini toplumları için feda etmez Aşk asla yaş - din - mezhep - kültür - ten rengi - diller - boy ağırlık , tek bir şey Sevgi saf olmalı o da RAHU cümlesi ama bazen arzuları yerine geldiğinde daha fazla ve daha fazla sevgi arayabilirler e başka türlü birden fazla ilişki ya da evlilik dışı ilişkilere neden olabilecek sıkılabilirler, özellikle de rahu - ketu çift işaretli ise 7. ev rahu'nun yıldız lordunun 8. eve yerleştirilmesi veya venüs etkisi varsa Rahu tarafından d veya yerleştirildi 8. evde.

1. Evde Ketu'nun pzotif Sonuçları
1. evde Ketu olan kişi çalışkan, zengin ve mutludur.
1. evde Ketu olan kişi kardeşler ve akrabalarla kutsanacaktır.
1. Evde Ketu'nun Negatif Sonuçları
Gezegen uğursuz sonuçlar verebilir.
Biri hayat dolu, korkak, ve kaçışçıdır. Korkudan ıstırap çekilebilir

Kişi her zaman huzursuz ve endişeli olabilir.

Kişi kötü bir karaktere sahip olabilir, nankör, kötü, yalancı ve aydınlanmamış olabilir.

Kişi az bilgisine rağmen aptaldır ve her konuda yorum yapar

Kişi her zaman akrabaları ve arkadaşları tarafından acı çekebilir.

Kişinin eşinin başı dertte olabilir ve sürekli eşi ve oğlu için endişelenebilir.

İnsan her zaman kötü insanlardan korkabilir.

kişi mide problemleri ve karın ağrısı çekebilir.

Midede fiziksel güçsüzlük ve aşırı ağrı olabilir.

Bir kişi kollarda ağrı çekebilir. kırık bir uzuv olabilir.

Rahatsızlıklar artabilir ve bir yaralanma olabilir.

#Vedıkastroloji #vedıcastrology #hintastrolojisi #astrology #karma #astrolojikozmik #izmir #horoskop #astrolojidanışmanlığı #rektefikasyon #astrolojieğitimi #meditasyon #finansalastroloji #mantra #yantra #astrolojidanışmanlığı #ayburcuhesaplama #mantra #vedıkastrolog #rahu #ketu #shani #satürn


DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 7583958030948898858

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item