Mars yogaları

Mars yogaları

mangal guru yoga

ingilizce'de mangal, mars anlamına gelir ve ingilizce'de guru, jüpiter anlamına gelir. jüpiter ve mars, astrolojide dost gezegenlerdir, bu iki gezegenin bir kombinasyonu, özellikle ev, mangal guru yogaya yol açar.

mars ateşli bir gezegendir ve dayanıklılık, enerji, egoizm, kardeş, emlak, araç anlamına gelir. jüpiter mutluluk, şans, maneviyat, eğitim, zeka veren manevi gezegendir.


koç yükselen : yararına koç yükselen standı olan kişiler mars lagna / 1 hükmediyor olarak st ev ve 8 inci evin. jüpiter 9 hükmediyor inci kader ve servet ve 12 üçgen evini inci yurtdışında yaşam şansını yönetir o ev.


yengeç yükselen : kanser yükselen ile doğan kişiler mars 5 üzerinden iktidar bu grafikte en büyük yogkaraka olduğunda bu arada çok şey kazanabilir inci üçgen ev ve 10 inci mesleğin kadranı. jüpiter 9 hükmediyor inci kader ve talihin üçgen ev ve 6 inci ev de. bu durumda, nota önemli olan 9 olmasıdır inci de 10 olarak inci ev iki bağlantılı olarak ve her biri başka bir destek ile, bu itici güçlerin edinme kenarı.

aslan yükselen: mars 4 sahibi inci kadran ev ve 9 inci üçgen ev. jüpiter 5 sahibi inci üçgen ev ve 8 inci ev de. yükselen aslan için mars ve jüpiter kavuşumu da çok güçlü olabilir.


akrep yükselen : akrep yükselen altında doğmuş bireyler mars 1 üzerinde iktidar var st ev / yükselen ve 6 inci ev ve jüpiter 2 üzerinde iktidar nd iyi 5 gibi zenginlik evini inci üçgen evi. sonuçta bu yükselen için de iyi bir sonuç.

yay yükselen : jüpiter 1 kaplar st ev / yükselen ve 4 th sert varlıkların evini. mars 5 kaplar inci üçgen ev ve 12 inci yurtdışında yaşam evini. bu kavuşum bu yükselişte güçlü sonuçlar verebilir.

balık yükselen : jüpiter olur lagna efendi / 1 üzerinde kurallar st ev ve 10 inci bu egemen olan mesleğin kadranda ev. 2 üzerinde mars kuralları nd kazanılan servet ve gelirin ev ve 9 inci kader ve servet evin. bu iki gezegen balık burcunda kavuşum halindeyse, kişi güçlerini kullanabilir ve büyük yüksekliklere ulaşabilir.

Mars yogaları mangal guru yoga

chandra mangal yoga

bu ay kavuşumu mars yoga, yerliler tarafından zenginlik yaratmak için son derece zorlu bir gezegen kombinasyonudur. chandra mangal yoga, ay ve mars, bireyin doğum haritası ile birleştiğinde oluşur. mahabhagya yoga olarak da bilinir. mali başarılarının yanı sıra, kişiye toplumda çok saygı ve ün kazandırır.

chandra mangal yoga 27 yaş sonrası gösteri kişi lider sağlıklı ve maddi gelir yükselir, 27 ve 36 yaş arası serveti ciddi artış yakalar .ay zenginlik, mutluluk ve zihinsel güçle bağlantılıyken, mars çok çalışmak ve hayattaki tüm hedeflerinize ulaşmak için güç verir.

bununla birlikte, hayati bir yön, ay ve mars'ın uğurlu gezegenlerle birlikte bulunduğunda, kişinin genellikle dürüst girişimlerle para kazandığını da belirtir. aksine, uğursuz gezegenlerle bulunurlarsa, para haksız yollarla üretilir.

ay güçlüyle anne ve akrabalar tarafından destek ile maddi gelir yakalar ,

mars güçlü ise kuzenler kardeşler ile başarı sağlar .


boğa, yay, başak ve kova söz konusu olduğunda, yoga son derece zararlı olabilir ve ilgili her iki gezegen de burçta zararlı olduğu için hayata büyük sıkıntı getirebilir.

bu yogayı uygulayan kişiler benzersiz bir başarı elde edebilirler ancak aileleriyle iyi ilişkilerden zevk alamazlar. kişi genellikle sert ve duygusuz hale gelir. birçok durumda anneleriyle olan ilişkilerinin de derinden etkilendiği görülmüştür. ayrıca kişinin asabi ve inatçı olduğu görülmüştür. her ne kadar bir erkek söz konusu olduğunda, başkalarından yardım almak için daha iyi bir konumda olacak ve tüm büyük başarıları kendi çabasıyla elde edecektir. kişinin stres ve diğer sorunlarla karşı karşıya kalma şansı vardır.

güneş burçlarına göre chandra mangal yoga'nın etkilerini ele alalım .


sashi mangal yoga, yükselen'in efendiliğine bağlı olarak değişecektir.


chandra mangal yoga, 10/10/11. evde yengeç, aslan, terazi, balık vb. durumlarda bulunduğunda önemli etkilere sahip olabilir. asil ve dürüst bir şekilde para kazanmaya çalışacaklar. rakiplerine karşı zorlu bir mücadele olacaklar.

faydalı evlerdeki yoga, terazi durumunda çeşitli karışık sonuçların habercisidir. burada biri işlevsel faydalı, diğeri ise zararlıdır.

boğa, yay, başak ve kova söz konusu olduğunda, yoga son derece zararlı olabilir ve ilgili her iki gezegen de burçta zararlı olduğu için hayata büyük sıkıntı getirebilir.

mars merkür kavuşumu

bu ikisi düşman gezegenlerdir. mars zararlı bir erkekken, merkür okuryazar bir hadımdır. bu enerjiler birlikte kuşkusuz kişiyi keskin ve uyanık kılar. mars ve merkür kavuşumu ancak her ikisi de doğum haritasına olumlu bir şekilde yerleştirildiyse olumlu olarak adlandırılabilir. genellikle ilişkilerde sürtüşme yaşarlar. ayrıca, genellikle güvenilmez bir ortak bulurlar ve temel insanlara doğru çekilirler. hayatları evlilik mutluluğundan yoksundur ve soy mücadelesi de mümkündür.


ayrıca eğitimlerinde sorunlarla karşılaşıyorlar. bu kavuşumu olan insanlar, ortalama bir finansal statüye sahiptir. ve çoğu zaman meslekleri tıp ve metalle ilgilidir. mars ve merkür'ün bu birleşimi aynı zamanda hırsızlık ve para içeren suçlara dalma eğilimi yaratır. bu kombinasyonun 10. ev konumu, kişiyi bilim, mühendislik, araştırma vb. konularda bilgili yapar ve kişinin bu alanlarda da bir kariyer benimsemesi muhtemeldir.

mars venüs kavuşumu mangal sukha yoga


venüs havadar kaliteye sahipken mars ateştir. bazıları için bu bağlantı, bir sıcak hava balonu gibi senkronize olarak çalışır, ancak hafif bir rahatsızlık veya ters eve yerleştirme, işleri kötüleştirebilir. burçlarında mars ile venüs kavuşumu olanlar hayatta ortalama sonuçlar alırlar. bu tür insanlar kıskanç bir sosyal konumdan hoşlanırlar ve genellikle aslanlar. gittikleri her yerde kalabalığın favorisi oluyorlar. akıllı ve entelektüeldirler, ticaret, matematik ve mühendislik gibi alanlara hakimdirler.

mars-venüs mangal sukha yoga


kavuşumu aynı zamanda kişiyi benmerkezci yapar ve şehvet tutkularına doğru çeker. kişi evlilik dışı ilişkilere girebilir. kumar ve spekülasyon eğilimleri genellikle yüksektir. açgözlülük, şehvet, aldatma, sadakatsizlik ve savurganlık gibi kusurlara boyun eğme eğilimindedirler. yine de çeşitli sanatlarda yetenekli, zenginlik ve öğrenme ile kutsanmış olacaktı.

böyle bir kişinin aynı zamanda kibar ve düşünceli olması da muhtemeldir. bağlantı özellikle 1., 2., 5., 7., 8. ve 12. evlerde kötü sonuçlar getirir.

DAHA FAZLASI..

Yogalar 823102876693806567

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item