İşler senin kontrolünde değilken neden vazgeçmek en iyi çözüm? (Vedik Astroloji)

İşler senin kontrolünde değilken neden vazgeçmek en iyi çözüm? (Vedik Astroloji)


Sıklıkla, belirli bir kişinin sizi takip etmesini veya size saygı duymasını veya emirlerinize uymasını istersiniz veya onların sizi dinlemesini istersiniz, ancak mesele şu ki, onlara daha fazla söylerseniz, sizi görmezden geleceklerdir. Bir kişi sadece sizin büyük bir hayranınızsa ve size saygı duyuyorsa sizi dinler, ancak durum böyle değilse, onlarla tartışmak sadece zaman kaybıdır.

Sırf onları önemsediğiniz ve onlara yardım etmek istediğiniz için sizi dinlemelerini de isteyebilirsiniz. Amacınız ne olursa olsun, size içten saygı duymadıkça onları asla ikna edemezsiniz. Bu yüzden sizi dinlemeleri için onlarla tartışmak yerine önce pes edip her şeyi Tanrı'ya bırakarak kendinizi saygın hale getirmeniz gerekir.



Hayatta herkesin kendi kaderi olduğu ve kaderine ulaşmak için tutkularının peşinden gitmek istedikleri için kimsenin onlara hükmetmesini ve kendi iradesini onlara dayatmasını kimse sevmez.

Ayrıca, bir ders almak için başlangıçta yanlış yolu izlemeleri ve daha sonra insanlar acı çekmeden (veya acı çekmeden önce) öğrenmedikleri için doğru yolu izlemeleri gerekebilir.

Ve bu aynı zamanda, insanlar hayatta yanlış şeyler yapsalar bile, Tanrı'nın bile müdahale etmemesinin nedeni budur, çünkü insanlar acı çekmedikçe yanlış olduklarını öğrenemezler.





Bu nedenle, yaşamlarındaki her şeyi zaten deneyimlemiş oldukları ve bize daha iyi rehberlik edebilmeleri için yaşlıları dinlemek ve takip etmek önemlidir. Ancak yaşlıların, gençlerle çok fazla tartışmanın onları hayal kırıklığına uğratacağını ve bu şekilde sizi asla dinlemeyeceklerini anlamaları gerekir, çünkü bu onların egolarını incittiğinden, bir şekilde onlara hükmetmeye çalışıyorsunuz.


Vazgeçmek, sonuçları hakkında endişelenmeden Tanrı'ya teslim olmaktır çünkü hiçbir şey elimizde değildir ve dünya insanlarını kendi istediğimiz gibi davrandıramayız ama içimizde güçlü bir aura geliştirmeliyiz ve olacak tek şey bu. iyi bir auranız varsa, insanlar otomatik olarak tavsiyenize uymaya başlayacaktır.


Aura, kozmik titreşimlerden başka bir şey değildir ve eğer içinizde kozmik enerji seviyesi yüksekse, o zaman Auranız iyi olacaktır. Aura temelde fiziksel bedeninizin etrafındaki bir çevredir ve insan süptil sisteminizde kozmik enerji seviyesi yüksek olduğunda, o zaman auranız iyi olacaktır, çünkü kozmik enerji içimizde Balık burcu ile temsil edilen nihai ruhsal enerjidir.


Bu kozmik enerji çevrimiçi olarak bile uyandırılabilir ve bu enerji içinizde bir kez uyandığında, avucunuzun içinden ve başın üst köşesinden (bıngıldak kemiği bölgesi) akan serin bir esinti (veya titreşimler) olarak hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi yaşamak ve auranızı başkaları için > yatıştırıcı hale getirmek istiyorsanız, bilgisayar başında otururken bu kozmik enerjiyi çevrimiçi deneyimleme konulu makalemi takip edebilirsiniz .


Auranız aşırı derecede zayıf olduğunda kimse sizi dinlemeyecek ve aynı zamanda size saygı duymayacaktır. Auranızı pozitif titreşimlerle > dolu hale getirerek saygınızı kendiniz kazanmanız gerekir ve bu ancak yukarıda bahsedildiği gibi kozmik enerji uyanışı veya kendini gerçekleştirme ile mümkündür.

Çok fazla tartışıyor ve başkalarına hükmetmeye çalışıyorsanız, auranız zaten zayıftır ve o zaman pes edemezsiniz. Başak, zayıflık ve tartışmaların bir işaretidir ve eğer gezegenleriniz Başak burcuna yerleştirildiyse, o zaman kolayca vazgeçemezsiniz ve iradenizi başkalarına empoze etmek için birçok tartışma yapacaksınız.


Öte yandan, Balık güçlü ve ruhsal bir işarettir ve kozmik enerji budur ve Ay veya Venüs gibi belirli bir gezegeniniz bu işarete yerleştirildiğinde kolayca vazgeçebilirsiniz ve auranız güçlüdür ama yine de insanlar bunu yapamaz.

Vazgeçmek (Allah'a teslim olmak) çünkü pes etmenin kavga yerine daha iyi yardımcı olabileceğini bilmiyorlar.


Ayrıca, eğer Mars zayıfsa (Mars Başak'ta) o zaman Muladhara çakrası zayıftır ve bu kişiler birçok tartışma yapar ve diğerlerine hükmetmeye çalışır.

Mars, Muladhara Çakrayı yönetir ve bu bir masumiyet çakrasıdır ve Muladhara Çakra zayıf olduğunda, masumiyet ve bilgeliğe sahip olamazsınız çünkü Muladhara Çakra Shri Ganesha tarafından yönetilir ve Shri Ganesha, Hint geleneklerine göre takdir veya bilgelik vermesiyle bilinen İlahtır ve eski metinler.

Çocuklar veya bebekler son derece masum olduğu için çocuklar masumiyetin güzel örnekleridir.

Hayatta ahlaksız şeyler yaptığında masumiyetini kaybedersin ve o zaman hayatın içinde sadece sıkıntılar gelir.


Bebekler gibi masum olduğun zaman herkes seninle ilgilenecek, tıpkı bizim bebeklerimize ve çocuklarımıza ne pahasına olursa olsun baktığımız gibi. Böyle bir masumiyet geliştirmeniz gerekiyor ve o zaman hayatta her şey güzel olacak ve herkes sizden tavsiye isteyecek ve sonra başkalarını ikna etmek için tartışmanıza gerek yok. Bu nedenle, başkalarında kusur bulmak yerine kendimizi geliştirmemiz önemlidir, çünkü yanılıyor olabiliriz ve onlar doğru olabilir.


Ayrıca, sadece farklı gezegenlerin hangi burçların veya döküntülerin yerleştirildiğine bakmak yeterli değildir ve bir kişinin doğasını anlamak için İlahiyat yöneticilerine de bakmamız gerekir


Kalp, birileri için tüm kıskançlığı, nefreti veya nefreti hissettiğimiz en önemli şeydir ve Ay veya Yengeç burcu kalbimizi temsil eder. Kalbimiz düzenli meditasyon yoluyla bu kozmik enerjiyle dolduğunda, birileri tavsiyenizi görmezden geldiğinde ve sizi asla dinlemediğinde gerçekten umursamazsınız ve hatta kendinizi düşük hissetmezsiniz, çünkü o zaman kalp maneviyat (kozmik enerji) olarak çok güçlü hale gelir. güç ve zayıflık değil. Kendinizi sürekli düşük ve depresif hissediyorsanız, o zaman ruhsal olarak çok zayıfsınız ve bunun bu dünyadaki her insanın varsayılan doğası olduğunu düşündüğünüz için bunun farkında bile değilsiniz, ki durum böyle değil. Ruhsal olarak güçlü olan insanlar, biri onlara lanet etse bile hiçbir şey hakkında kötü hissetmezler.


Kalbiniz manevi güçle (Balık) dolduğunda, hayattaki her şeye tahammül etme kabiliyetine sahip olursunuz. Bir kişiye tahammül edemiyorsanız, o zaman sadece sağduyunuzu kullanmaya çalışın > bir kişiyi tahakkümünüzle bile kontrol edebilir misiniz? Birini kontrol etmek de imkansızdır, ancak bir kez bir kişiye tahammül etmeye karar verdiğinizde ve o kişiyi size veya başkalarına zarar verse bile lanetlemediğinizde, o zaman bir gün hayatınıza girer ve o kişiyi ayak izlerinde bulursunuz ve Tanrı ruhsal enerjiye gömülü olduğu için maneviyatın gücü (vazgeçmek) budur ve siz pes ederek Tanrı'ya teslim olduğunuzda, o zaman Tanrı sizi kurtarmaya gelir ama sabırlı olmanız gerekir, çünkü Tanrı sizi birkaç yıl boyunca test edebilir .


İşte bu yüzden tam teslimiyet önemlidir; bu, hayatta başkalarından ne kadar kötü şeyler alırsanız alın yine de sabrınıza bağlı kalacağınızı ve asla intikam almayı veya onları çok fazla lanetlemeyi düşünmeyeceğinizi aklınıza getirmekten başka bir şey değildir. Sadece sakin, sessiz ve Tanrı'ya teslim olacak ve yaşam görevlerini yerine getirmekle meşgul olacaksınız. Gerçek teslimiyet budur ve bizler sadece Tanrı'nın kuklaları olduğumuz ve kontrolümüzde hiçbir şey olmadığı için tek çözüm budur ve bu yüzden pes et ve bana güven o zaman çok daha mutlu olacaksın.


Size bir örnek vermek gerekirse, birçok insanın doğum haritasında veya burcunda Satürn Ay kavuşumu vardır veya Satürn Yengeç burcundadır veya Rahu Ay ile kavuşum yapıyorsa ve bu tür insanların geçmiş yaşamlarından dolayı zihinle ilgili bazı sorunları olabilir.

lanet ya da başka bir nedenle ve bu tür insanların, eğer etkilenmişlerse Ay (Zihin) gibi kendilerini geliştirmeleri gerekir ve bu tür insanlar asla başkalarının iyileşmesini beklememelidir.

İlişkilerle ilgili bir anlaşmazlık veya kavga ise kız mı erkek mi sorunun kimde olduğunu anlamak önemlidir.

Ayrıca, Graha-Maitri puanı iyiyse biriyle evlenmelisiniz, çünkü o zaman ilişki iyi olacaktır.

#dolunay #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrologaligül #astrolojiizmir #mantra #finansalastroloji #rektifakasyon #astrografya #remdy #love #jyotishastrology #borsa #altın #borsa #bitcoin #karma #ayurveda #lilith #lilithkaraay #juno #nakshatra #yoga #magıc

#hintastrolojisi #vedıkastroloji #vedıkastrolog #astrolojiizmir #astrolojikozmik #bitcoin #finansalastroloji #astografi #rektifikasyon #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcubalıkburcu #ketu #rahu #teraziburcundaketu #rahukoçburcunda #love #evlilikastroloji #jostiyh

 

#ashleshanakshatra #mragashiranakshatra #revatinakshatra #arudranakshatra #anurdhanakshatra #maghanakshatra #moolanakshatra #vishakanakshatra #vedıkastrolog #astrologaligül #astrolojikozmik #hastanakshatra

#purvaphalguninakshatra #krithikanakshatra #hastanakshatra #swatinakshatra #astrolojikozmik #chitranakshatra #mrigashirshanakshatra #ardranakshatra #Vishakhanakshatra #Anuradhanakshatra #UttaraAshadhanakshatra #uttaraphalguninakshatra #jyeshtanakshatra #chhitranakshatra #izmir #karma #uttaraashadhanakshatra #shatabhishanakshatra


DAHA FAZLASI..

NEW 9115724792036456490

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item