Hasta Nakshatra

 Hasta Nakshatra

Hasta Nakshatra Başak burcunda 10 – 23:20 dereceleri arasında değişir ve Ay tarafından yönetilir. Bu Nakshatra yerlilerinin temel özellikleri düşünce, söz, eylem saflığı ve iyi özdenetimdir. Ayrıca, aktif ve çok beceriklidirler.

Hasta Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Ay veya Chandra.

Yönetici tanrı: Savitr, Surya veya Güneş'in bir formu.

Hasta Nakshatra'nın Konumu: 10°00' - 23°20' Başak burcunda.

Hasta Nakshatra'nın Sembolü: El 🖐🏻 ✊🏻


Hasta'un çevirisi: El

Astronomik Yıldız Adı: δ Corvi veya Delta Corvi.

Hasta Nakshatra Cinsiyet: Erkek

Hasta Nakshatra Nadi: Vata veya Rüzgar

Hasta Nakshatra Guna veya Nitelikleri: Rajas

Hasta Nakshatra Nature: Light (Laghu) veya Swift (Kshipra).

Hasta Nakshatra Tattva veya Element: Ateş

Hasta Nakshatra Kast: Vaishya (Tüccar sınıfı)


Hasta Nakshatra Gana: Dev

Hasta Nakshatra Yoni: Dişi Bufalo (Mahish Yoni)




Hasta Nakshatra 

13 Başak-burcu-10 :00 - 23:20 derece 
Karakteristikleri: Erkek Düşünce, söz ve eylemin saflığı. İradeyi ve kendini kontrol etme. Aktif. Çok becerikli spor süs seyahat aile
Hasta Nakshatra Anlamı: El ve Eller Avuç içi 
Hasta Nakshatra Efendisi: Ay
Shakti gücü Kişinin istediği şeyi alma ve elinde tutma
Hasta Nakshatra Evliliği: Uğurlu Cinsiyet: Erkek Taş: İnci
Hasta Nakshatra Şanslı harfler: P, S, N & D Şanslı Renk: Koyu yeşil spor süs seyahat aile
Hasta Şanslı veya Uygun Sayılar: 2 Elementi : Ateş
Magha Nakshatra Kuş: Akbaba
Magha Nakshatra Yoni / Hayvan adı: Kadın Bufalo (Mahisha)
Magha Nakshatra Ağacı: Banyan Ağacı
hayvan sembolü Dişi bufalo
Başkanlık Tanrısı Savitur (Güneş Tanrısı)
Gezegenin Yönetici Tanrısı Parvati
Doğa Deva (Tanrı gibi)
Kişilik Pasif Numara 13
Cinsiyet Erkek
doşa Vata
Guna Rajasik
Kişilik  Yangın  Hafif ve hızlı
Ağacın Ortak Adı Yasemin
tohum sesleri Pu, Ş, Nu, Ta.
Hasta Nakshatra'nın cinsiyeti Erkek ve bu Nakshatra'nın kişileri cinsiyetleri ne olursa olsun, bol enerji, pratiklik ve güvene sahip olacaklar.

Hasta Nakshatra'nın 4 Padası 

1 st çeyrek Mars tarafından yönetiliyor
2 nd çeyrek Venüs tarafından yönetilir
3 rd çeyrek Merkür tarafından yönetilir
4 th çeyrek Ay tarafından yönetilir


13 Hasta Nakshatra'nın aktivasyonu

Nadis'e göre, Hasta Nakshatra belirli yıllarda aktif hale geliyor. Ev ve gezegenlerle birlikte bu Nakshatra'nın burada tartışıldığı yıllar:

Bu Nakshatra ilk kez 6. yılda aktive olur.
Grafikte ikinci kez aktif hale gelmesi 24. yıldadır.
Sonra bu Nakshatra üçüncü kez aktive olur ve 68. yılda olur.

Hasta Nakshatra Özellikleri

Fiziksel özellikler : Hasta nakshatra'nın erkekleri uzun ve şişmandır, nispeten kısa ellerle karışık bir ten rengine sahiptir. Hasta kadınları büyüleyici gözlerle kutsanmış, biçimli omuzları ve kulakları vardır. Çekici görünümleriyle dikkat çekerler.

Hasta Nakshatra'da doğmak, kişilik özellikleriniz arasında nezaket, sadakat ve samimiyet var.

Cömertliğiniz, gösterişliliğiniz ve büyüleyici canlılığınız ile tanınıyorsunuz.

Güçlü ve canlı kişiliğinizde görülebilecek bir sakinliğe ve güce sahipsiniz.

El sanatlarına yatkın, yardımsever ve kibarsınız.

Eylemlerinizde kararlılık ve istikrar gösteriyorsunuz ve ayrıca davranışlarınızın üstünlüğünü ve iyi kontrolünü yansıtıyorsunuz.

Başkalarını etkilemek için bilgi, tutku ve bilgeliği kullanmak yerine asla başkalarına baskı yoluyla hükmetmeye çalışmazsınız. Bu nedenle, davranışlarınızda ve başkalarıyla ilişkilerde mükemmel bir şekilde ayarlanmışsınız.
Tombul  Genç  çocuksu
Maniyerizm de çocuksu
Daha yüksek bilgi ve öğrenme arayışı

Hasta insanlar zaman tutucudur. Ancak, Hasta'nın kötü yönleri varsa, o zaman en kötü zaman tutabilirler

Zeki Münazaracılar, espri ve mizah kullanan kurnaz konuşmacılar.

Kişisel kazançlar için manipülatif ve kurnaz.

Elleri kullanarak şifa yöntemleri.

Başarı maceraları ve raket sporları.

Astroloji ve El falı onların gücü olabilir.

Hile ve Büyü




Doşa: Vata


Hasta Nakshatra yerlilerine Vata hakimdir. Vata hava ile ilgilidir ve bu Nakshatra'nın yerlileri gaz, bağırsak bozukluğu, bağırsak solucanları, histeri vb. gibi sindirim ile ilgili sorunlar yaşayabilir.

Guna: Rajas

Hasta Nakshatra'nın silahı Rajas veya Rajasic'tir ve bu Nakshatra'nın yerlilerine aşırı hoşgörü ve duygusal huzursuzluk eğilimi verebilir. Ancak bu kimseler mallarını hayır işlerinde ve başkalarının iyiliği için harcarlar.

Element: Ateş

Hasta Nakshatra, bu Nakshatra'nın yerlilerine hız ve enerji kıvılcımı sağlayan Ateş elementi tarafından yönetilir. Ateş de dönüşüm anlamına gelir. i kendi kendilerini motive ederler ve zorlu koşullarda çalışma ve engellerin üstesinden gelme yeteneğine sahiptirler. Hayatlarında içsel dönüşüme yol açan birçok iniş ve çıkış yaşarlar. Bununla birlikte, zihinsel güçleri ve güçleri, tüm olasılıkları aşmalarına ve arzu ettikleri hedeflere ulaşmalarına yardımcı olur.

kuş: akbaba

Hasta Nakshatra'nın simgesi olan kuş Akbaba, ölümün alametidir, ancak ruhun dönüşümünü ve kişinin doğum yapma amacını anladığı ruhsal alana ilerlemeyi ifade eder. Hasta Nakshatra'da doğan yerliler çok manevi ve dindardır ve çok cesaret ve sabra sahiptir.

 
Hasta takım yıldızında doğanların gözleri ve kulakları son derece küçük ve güzel, omuzları tipil, gövdeleri yumuşak ve bazen şişman, elleri kısa olur. Genelde sağ omuzlarında bir ben ya da küçük bir işaret bulunur.

Bu takım yıldızında doğanlar sakin bir yapıya sahiptirler. Tatlı gülümsemeleri ve bakışları ile etrafındakilere manyetik bir çekim yayarlar. Seks doğalarında utangaçlık vardır. Büyüklerine saygılıdır ve söz dinler fakat bunu asla körü körüne veya bir köle olacak şekilde yapmaz.

Hasta Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

Büyüleyici, samimi, yaratıcı, pratik, cömert, kararlı, fırsat arayan, kendi kendini motive eden, esprili, çekici, bağımsız, kontrollü, yetenekli, zeki, odaklı, ikna edici, kendini savunmada iyi, başkalarıyla iyi ilişkiler sürdüren birisin.

Hasta Nakshatra Zayıf Yönleri


Bu ay konağının Gölge tarafı

amaçlanan hedefe ulaşmak için işbirliğidir. Bununla birlikte, bu işbirliğinin belirgin bir güven eksikliği olduğu için arkadaşlıkla pek ilgisi yoktur. El sıkışmasının en yaygın bağ olduğu şaşırtıcı değil, aynı zamanda güven olmadan işbirliği ile modern saplantıyı da yansıtıyor.


Değişmek ve yeni şekiller almak için esnek ve bukalemun benzeri bir kalite burada görülebilir. Zorluklar, engeller ve kısıtlama yaşamın erken dönemlerinde ortaya çıkabilir. Kişi manevi yola odaklanana kadar başarı eksikliği. Hassas konular nedeniyle sağlık sorunları ortaya çıkabilir.

Başak, zodyakın sağlık sorunları ile ilgili en savunmasız işaretidir.

Yalan, kumar ve dolandırıcılık, kritik ve kurnazlıktan zevk alan kurnaz bir hile, burada gelişebilir.


Değişken, huzursuz, bencil, güvensiz, kötü, rekabeti seven, çatışmalara ve kavgalara düşkün, dolandırıcı, alkolik, bastırılmış ve stresi yönetemiyorsunuz.

Hasta Erkek Özellikleri


Hasta Nakshatra'da doğmuş bir erkekseniz, sakin doğanız için takdir ediliyorsunuz. Güçlü bir sosyal imaja sahipsiniz ve ayrıca manyetik bir çekiciliğe sahipsiniz. Birinin ihtiyacı olduğunda yardım etmeye hazırsınız. Ama yine de çoğu zaman eleştiriliyorsun. Hayatınızda sizi sert ve sağlam yapacak bir dizi iniş ve çıkışla karşılaşmanız muhtemeldir. Bir şeyleri yanlış anlıyorsunuz ve her zaman kavgalara dalmaya hazırsınız.

Hasta Kadın Özellikleri


Hasta Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, büyük olasılıkla utangaçsınız. Çekici ve güzelsin. Büyüklerinize olduğu kadar yaşlılara da saygı duyuyorsunuz ama yine de birinin sizi yönetmeye çalışmasını sevmiyorsunuz. Sonuçlardan endişe duymadan görüş ve düşüncelerinizi cesurca paylaşırsınız. Çalışmaktan çok ev hanımı olmayı seviyorsunuz.

Hasta Nakshatra'da Yükselen

Çeşitli el işleri pratik ve başarılıdırlar sevimli, sosyal, eğlenceli, çekici, saygı duyguları ve insani işleri idare edebilen oldukça esnektirler

Bu takım yıldızının insanları 30 yaşına gelinceye kadar akademik veya profesyonel (mesleki yaşantılarında) zorluklar ve sıkıntılar, değişiklikler yaşayacaklardır. 30-42 yaşları arası, bu kişilerin altın çağlarıdır.
Eğitim, Gelir / meslek kaynakları:

Genel olarak, b işe yaramadığı görülmüştür, çünkü hanede maddi zorunluluk yoktur, eşi iyi durumdadır. Bununla birlikte, mütevazı bir geçmişe sahip bir evle evlendiğinde, tarlalarda çiftçi olarak ya da şantiyelerde çalışır.

Hasta Nakshatra


Hasta Nakshatra 1. Pada: Mars tarafından yönetilen Koç Navamsa'ya gelir. Aşırı enerji anlamına gelir kişinin gölgeli faaliyetlerde uzman olmasını sağlar.

Hasta Nakshatra 2. Pada: Venüs'ün yönettiği Boğa Navamsa'sına düşüyor. Burada odak nokta pratiklik ve maddi eğlencedir.Burda yerleşimli kişiler diğer padaların yerlilerinden daha dürüst.

Hasta Nakshatra 3. Pada:, Merkür tarafından yönetilen ikizler Navamsa'ya işadamlarına ve profesyonellere aittir.Bu pada kişi çok zeki ve entelektüeldir .

Hasta Nakshatra 4. Pada: Ay'ın yönettiği yengeç Navamsa'sına gelir. aile ve malzeme güvenliğindeki uyumluluğu gösterir


Hasta Nakshatra'da Güneş: Etkili, pratik, Bilgi ve yazma sevgisi, el becerileri, detaylara dikkat ve iyi analitik yeteneklere sahiptir.

Hasta Nakshatra'da Ay: Yaratıcı , gülen yüzler, çekici, açık Kalpli, arkadaş canlısı, hassas, mükemmel hafıza ve koşullara göre hareket eder.

Hasta Nakshatra'da Mars: Belirleyin, hedefe yönelik, koruyucu, disiplin, sosyal refah için çalışın, inatçı ve sinirli hissediyor.

Hasta Nakshatra'da Merkür: İş zekası, Akıllı, iyi analitik güç, yazmada iyi ve iletişim uzmanı.

Hasta Nakshatra'da Jüpiter: Astrolojiye ilgi ve gizli bilim, iyi öğretmen, şifacılar ve avuç içi okumada iyi.

Hasta Nakshatra'daki Venüs: Doğada sanatsal, tatlı konuşma, samimi, Müzik dinlemeye ilgi, şifacılar, kendini iyileştiriciler, yemek pişirme ve ev işlerinde iyi.

Hasta Nakshatra'daki Satürn: Pratik, zeki, organize ticaret yeteneği, inatçı, sarhoşluğa eğilimli ve uzun saatler boyunca bir şeyler yazabilir.

Hasta Nakshatra'da Rahu: insanın kendi çabasıyla kaderini kontrol etmeye çalışması girişimlerini vurgular. Hasta'nın entelektüel kısmı nedeniyle halkın ruhsal gelişimini korku ve güvensizlik ile kısıtlayabilir.

Hasta Nakshatra'da Ketu: yaşama çok fazla hayal kırıklığı getirir, ancak bu yerleşimin özü yaşamı mevcut kısıtlamalarının ötesinde tanıma yeteneğidir. Burada ketu aklın ve illüzyonlarının çatışmalarıyla ilgilenir.


DAHA FAZLASI..

NEW 6435434993040772323

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item