Rahu-Grahan-yoga

SATÜRN RAHU KAVUŞUM MAHA YOGA

Maha Yoga, adından da anlaşılacağı gibi, doğum haritasındaki gezegenlerin kümelenmesi nedeniyle ortaya çıkan güçlü bir birleşimidir. “ Maha”, “büyük” anlamına gelir ve “yoga” , artan gezegen üreten bireysel gezegenlerin enerjisinin birleşik etkisine atıfta bulunur. 12 çeşit Maha Yoga, doğanın farklı alanlarında insanlara büyük güçler sunma kabiliyetinden dolayı bir grafikte çok yüksek bir öneme sahiptir.

Ejderin başı Satürn ve Rahu'nun bir araya gelmesinden kaynaklanan Maha Yoga, yaşamın mükemmel ve çok derin para, siyasi ve statü kazandıran fırsatları yaratarak evrenin derin ve karanlık güçlerini kullanıyor. Bir burçta sık görülen bir durum değildir. 21 yılda bir oluşan Nadir ve çok özel bir yogadır . Hem Satürn hem de Rahu karanlık gezegenler ve manevi üstatlar ve büyük güçlerin ve zorlukların gezegenleridir.

2 melafik gezegen kombinasyonu raja yoga oluşturup İlginç bir şekilde, kombinasyonları büyük finansal ilerleme ve kazanımlar getirme yeteneğine sahiptir, ancak bu kazanımların yöntemleri ve araçları çoğu zaman bilinmemektedir.

Bunun nedeni, Maha Yoga'nın yaşamınızda tezahür ettirmek için belirli astrolojik yöntemlere, önlemlere ve özel eylemlere karşı hassas olmasıdır.

Bazı burçlar için anlatılmamış kazançlar , finansal yelkenliler , beklenmedik hastalıklar, savaş ve / veya aşırı siyasi güçler getirdiği bilinen ve güçlü bir kombinasyon olduğu göstermiştir..






RAHU GRAHAN YOGALARI


1) Rahu + Mars: (ANGARAK YOGA) kötü yoga, bu yoga kişisiyle daima olumsuzlukları düşündürür Rahunun aç gözlüğüne esir düşer dünyevi istekler arzular için şiddet kullanmaktan çekinmez tembel ve açgözlü bir kişi diyebilirsiniz kazalar borçlar yaşayacaktır.. Bu, çok fazla saldırganlık (çoğunlukla yönsüz), sadist düşünce, ego artışı vb.Veren bir Volkan birleşimidir.

Başak ikizler Balık Yay Kişisel burçlarında bu birleşim varsa, kişi düşünceler, kelimeler ve eylemler üzerinde çok fazla kendini kontrol etmelidir.

Bu insanlar dini veya ırkçı savaşlara neden olabilir.

Birçok terörist, anti-sosyal aktivist, devrimci lider bu kombinasyonla doğmuştur..

2) Rahu + Ay: (GRAHAN YOGA)

Ay'ın kuzey düğümü Rahu, yeraltı dünyası, mafya, kaçakçılık, madencilik, hapishaneler, hastaneler, mezarlıklar, akıl hastaneleri, gizli ve magi uygulamaları, hayattaki ani ve beklenmedik olayların arkasındaki neden olur .

Rahu negatif yerleşimi insanlar hapishanelerde, mezarlıklarda, hastanelerde, akıl hastanelerinde çalışırlar yada zaman geçirirler..


AY + RAHU,

GÜNEŞ + RAHU

Rahu karanlıktır, yanılsamalara neden olur, kuralları çiğner, manipüle eder, aşırı hırslı, doyumsuz ve aşırıdır. Ay, kişinin annesi, duyguları, zihni, evi ve psikolojisidir. Kişi Ay'a yakın bir Rahu olduğunda, korkuları hayal etme eğilimi olacaktır.

Yani Ay'lı Rahu, kişiyi hayal gücünün yanı sıra duygusal olarak dengesiz hale getirebilir. Kişi kurnaz, dramatik ve takıntılı olacaktır. Bu verimli bir şekilde kullanılabilir. Geleneksel olmayan düşünme, hayal gücünü ve yanal düşünmeyi maksimumda kullanan bir kariyerde uygulanabilir. Psişik yetenekler de olabilir. Çoğu, Ay'ın gücüne bağlıdır.



Güneş, babanın, hükümetin, egonun ve statünün temsilcisidir. Güneş Rahu'dan etkilendiğinde, kişi egonun ve güvenin dışa doğru yükselmesine sahip olacaktır. Bu, kişinin iç korkularına ve aşağılık kompleksine uymayacaktır.

Rahu, o enerjiden çok fazla yaratan başka bir Güneş gibi davranmaya başlayabileceğinden, çok fazla benmerkezcilik olabilir. Hükümet veya otorite figürleriyle tatsız ilişkilere girme eğilimi olabilir.

3) Rahu + Jüpiter: (GURU-CHANDAL YOGA)

Jüpiter'in rahu tarafından karşılıklı görünümü yada kavuşumu ile oluşur kişi her zaman yasadışı faaliyetlerde bulunur, hangi evin yerleştirildiğine bağlıdır. Jüpiter'in 4., 7. ve 8. veya 12. Evlerde ağır hasar görmesi halinde, evlilik dışı ilişkiler verir farklı inançlar verir , Guru-Chandala Yoga Yay burcu veya Balık burcunda ortaya çıkarsa, etkileri abartılır.

Jüpiter'in bilgisi ve bilgeliği Rahu'nun içgüdüleri tarafından yanlış yönlendiriliyor.

Bu birleşim, takipçilerini yanlış yönlendiren dindar kafalara, maneviyata, yazarlara, hatiplere vb. Yol açacaktır.

Eğer Jüpiter kötü bir şekilde yerleştirilirse, o zaman bu sosyal yaşamda ve dini eylemlerde olmaz

4) Rahu + Güneş: (PİTRA DOSHA)


Çok kötü bir kombinasyon Güneşimiz rahatsız edilirse , ışık kaynağımız o zaman direk hayatımızı etkiler. Bu yoga en çok siyasetçilerde politikacılarda görülür. Politikada sosyal etkinliklerde ani bir artış sağlar. Tuzağa düşme aşırı bencillik ben merkezcilik ilk onun isteği olması ve ego sorunu verir.. Güneş (Koç, Aslan Akrep'te) Güneşin pozitifliğine sahiptir. Güneş etkili olur

Eğer İkizler Kova Terazi'ye burcunda Rahu Güneş kavuşumu, enerji Rahu tarafından emilir ve motivasyon olmadan bırakılır. Rahu kişinin 'Ego'sunu bencilliğini arttırır.

Fiziksel olarak güçlü olacak, güçlü ve etkili insanlarla birlikte olmaktan hoşlanır



RAHU VENÜS

Rahu ile Venüs: Bu iki gezegen birbirine dosttur.Yani aşk, romantizm, finans, ilişki, sanatsal yaklaşım, lüks, rahatlık, eş, evlilik gezegeni, büyütme gezegeni Rahu ile birleştiğinde, o zaman tüm bu nitelikler burç, ev ve görünüşe göre farklı yönde güçlendirilmeye başlandı.

Venüs ve Rahu, bir insanı rahatlık ve para konusunda biraz takıntılı hale getirir.

Venüs ve Rahu'nun bu birleşimine sahip kişi, çoğunlukla, hayatta karşı cinsi çeken ve kesinlikle soruna yol açabilecek çekici ve manyetik bir görünüme sahiptir.

2. evdeki bu birleşim, bir kişiyi riske atabilir, ancak Rahu bir kişinin önce servet ve finansmanın tadını çıkarmasını sağlar ve daha sonra hayattaki ani ve kolay kazançlar için sizi farklı bir şekilde cezalandırır.

Doğal 2., 7. evin lordu Rahu ile birleştiğinde, çoğunlukla toplumda ünlü olma açlığını verir, kişiyi ailesinden veya evinden uzaklaştırır.

Rahu bir tabu yıkıcıdır, bu nedenle Venüs ile Evlilik, Aşk Romantizm ilişkisi ve hatta zengin olmakla, para kazanmakla ilgili tüm engelleri ve sosyal normları kırmak ister.

Oğlak ve Kova Yükselen için Yogakarak Venüs ile Rahu, üçgen veya kadran evine yerleştirilirse paradan ve şöhretten vazgeçebilir.

Venüs ve Rahu iletişim yoluyla oldukça manipülatif bir yetenek verebilir veya halihazırda yazma mesleğinde olanlar, düşüncelerimize ilginç ama manipülatif farklı karakterler yazma becerisine sahip olacaklar.

9. veya 12. evdeki Venüs Rahu kavuşumu yurtdışına seyahat verebilir. Rahu + Venüs: 1 4 10 11 evlerde etkileri çok iyidir Materyalist dünyevi zevkler değişik haz arama isteğini arttırır Dünyevi başarı için için genel olarak iyi ama aşırı lüks isteği yüzünde bazı kadınlar için hastalık ve kötü kadınları temalar..

Rahu Venüs kavuşumu olanlar genelde yurt dışı evlilikleri görülüyor oyuncular, yazarlar, şarkıcılar, dansçılar ve müzisyenler için iyidir, ancak cilt alerjilerine yol açar.

Cinsel ilginin göstergesi olan Venüs, sonunda ilişkide sorun yaratan bazı yasadışı bağlantıların oluşmasına neden olan Rahu ile birlikte kontrolsüz hale gelecektir.

Venüs veya Rahu yükselen veya 10. ev ile ilişkiliyse, o zaman Eğlence, farklı sihir dünyası biçimleri, farklı sanat biçimleri, herhangi bir işte aldatma, ithalat / ihracat, yüksek kaliteli iletişim araçları, hava yolları ile kazanılabilir. Kişi aldatılabilir veya başkasının hatası omzuna gelebilir.

Oyunculukla ilgili meslek, makyaj sanatçısı, güzellik salonu, film yapımcılığı, oyunculuk, animasyon çalışmaları belirtilir.

Rahu illüzyon yaratır ve illüzyon hayatta pratik olmayan rüya gibi bir yaklaşım yaratır.Venüs'le Rahu bir insanı Milyarder olma hayalini kurduğunda, altın veya sahte olsun, hayatta geride bıraktıkları her ışıltılı şey, kısacası Aşkta yargılama eksikliği verir.

Rahu huzursuzdur ve yaşamda hiç doyumu yoktur, bu nedenle Aşk Venüs gezegeni ile daha fazla sevgi ve ilişki için özlem verir, çoğunlukla bu insanlar aşık olma hissini severler.

Geçmiş eylemler veya 5'in evindeki Venüs rahu birleşimi, çocuk sahibi olmayı zorlaştırır, eğer Jüpiter'in bu birleşimde bir yönü varsa , biraz rahatlama sağlayabilir.İlişki hayatta çok stresli olacak ve ayrılma şansı yüksek olacaktır.

7. evdeki Venüs ve Rahu kavuşumu eşe karşı çok çabuk tatminsizlik verir, bu da evlilikte aldatma eğilimi gösterebilir, kişi evlilik ilişkisinden çıkma eğiliminde olabilir. Büyük ihtimalle eş farklı kast / din / kültürden olacaktır. Venüs ve Rahu birleşimi, yaklaşımlarında büyük bir diplomasi verir.



7) Rahu ile Merkür : SOJADATVA YOGA

1, 3, 5, 9, 10, 11 evler yerleşimi çok iyidir. hayal gücü, deneyime istekli ve devrimci fikirler verir. Ancak Merkür çalışması için Merkür evlerinin faydalı evlere işaret etmesi gerekir.

Merkür malefik evlerde ise, o zaman bu krizde uygun yargılama eksikliği, işe yaramaz konuşma, hayal kırıklığı, monotonluk, tekrarlayan ve kopyalanan düşüncelerden kaçar.

DAHA FAZLASI..

Yogalar 23057716139047119

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item