27 Doğum Nithya Yogaları

27 Doğum Nithya Yogaları


(Hayırlı ve uğursuz dönemler)

Yoga, Panchang'da bulunan başka bir terimdir . Herhangi bir zamanda tamamlanan yoga sayısı , Güneş ve Ay'ın Nirayana (boylam) toplamı olarak hesaplanır.

Yoga = (Güneş Boylamı + Ay Boylamı) / 13°20′

Nakshatralarla uyumlu ama hiçbiriyle sabitlenmemiş 27 Yoga vardır . Verilerin kaynağı burada görülebilir .

Örneğin Bu Yogalar ve Karanalar , özellikle doğum ve o sırada doğan çocuğun doğası için gözlemlenir.


Güneş ve Ay'ın birleşik boylamlarına Nithya Yoga denir. Ekliptik'i 27 takımyıldızı temel alan 27 Nithya Yoga vardır. Nithya Yoga'nın hesaplanması basittir. Ay'ın boylamını Güneş'in boylamına ekleyin, 13 derece 20 dakikaya bölün ve Nithya Yoga'yı elde edin.


NEW,27 Doğum Nithya Yogaları,Yogolar,



1. Vishkumbha Yoga : (uğursuz)


Bu yoga ile doğan birinin güzel bir görünüme sahip olduğu ve akrabalarına (ailesine) düşkün olduğu söylenir. Bu yoganın, tüm girişimlerde becerikli zengin bir insan yetiştirdiği söylenir.
1. Vishkabhma (Desteklenen) — diğerlerine üstün gelir, düşmanlara karşı galip gelir, mülk edinir, zengindir.


"Astroloji bunun uğursuz olduğunu düşünse de, bu yogada doğan kişi en iyi niteliklere ve iyi şansa sahip olabilir. Genellikle çok zeki, güzel ve zekidir. Ekonomik olarak güvende oldukları için herhangi bir finansal sorunla yüzleşmek zorunda kalmazlar. Bu kombinasyon mutlu bir yaşamdan yanadır. aile hayatı. Ayrıca kişi, kişiliği ile insanları kolayca etkileyebilir ve geniş bir sosyal çevreye sahiptir. Bu yoga kişiyi çok zeki yapar."

2. Preeti (veya Priti) Yoga 


Bu yoga ile doğan kişi hareketleri sever, konuşması güzeldir , zenginlik, tahıllar, erdemlerle donatılmıştır ve girişimlerinde kararlıdır. Eş ile donatılmış ve mutluluk ve onur kazanır.
2. Priti (Sevgi) — sevilen, karşı cinse ilgi duyan, hayattan hoşnutluk duyan.


"Adın kendisi, canlı, meraklı ve sportif bir ruhla çalışacaklarını gösteriyor. Onlar güzelliğe tapıyorlar. Bu kombinasyon, karşı cinse meyilli bir yetenek yaratıyor ve onlarla iyi ilişkiler geliştiriyorlar. Zekiler ve nasıl başaracaklarını biliyorlar. hayattaki başarı."


3. Ayushmana Yoga 


Bu yoga ile doğan biri adalet veya politika oluşturma konusunda bilgilidir. Kararlı bir yapıya sahiptir ve yemek yemeyi sever (bu genellikle sadece mideyi doldurma eylemlerini değil, tüm duyuları içerir)


3. Ayushman (Uzun ömürlü) - iyi sağlık ve uzun ömür, enerjik.
Bu kimseler kendilerini işlerine adayacaklar ve her türlü zevke (işlerinin meyvesi) sahip olacaklardır.

"kişi diğerlerine göre daha uzun ömürlü olacaktır. Şiire ve müziğe çok düşkündürler. Zengin doğarlar ve maddi sorunlarla karşılaşmazlar. Fiziksel olarak güçlüdürler ve düşmanları bir savaşta yenebilme yeteneğine sahiptirler. "

4. Saubhagya Yoga 


Bu yoga ile doğan kişi, uğurlu söz ve ifadelerle girişken (çok konuşur) olacaktır. Zenginliği adil yollarla elde edilecek, ancak erdemlerden yoksun olacaktır. Son derece zeki ve şanslı; (burun kokusuna) bayılır.


4. Saubhagya (İyi Şans) — fırsatlarla dolu, mutlu bir hayatın tadını çıkarır.
"Bu yoga ile doğan kişi bu yoganın anlamını gerçekten taşır yani inanılmaz bir servet elde eder. İnsanlar doğuştan gelen çeşitli yeteneklere sahip oldukları için niteliklerini övüyorlar. Bu kombinasyon karşı cinse ilgi duyma eğilimi yaratıyor ve bulabilirler. güzel insanlar karşı konulmaz."

5. Shobhana Yoga 

Bu yoga ile doğan kişi zeka ile donanmıştır , erdemler bakımından zengindir ve saf bir kalbe sahiptir ancak kederden rahatsızdır. Bu kişinin oğulları olacak.

"Bu yoganın doğan kişi güzel ve çekicidir. Görevleri yaparken çok ihtiyatlıdır ve onları neredeyse mükemmel bir şekilde tamamlar. Eşi çok çekici olacak ve iyi niteliklere sahip olacaktır. Bu hayırlı yoga, kişiye çocuk kısmından tam memnuniyet verir. . Bu yogada doğan kişi biraz agresif olabilir."

Sobhana
(Splendor) — cinsel saplantılı, parlak vücut ve tavır şehvet düşkünü.6. Atiganda Yoga : (hayırlı)

Bu yoga ile doğan kişi suçlayıcı karakterde olduğu kadar kahraman, dürüst ve yardımsever olacaktır; Bu kişi aynı zamanda başkalarının eşiyle de ilgilenecektir, yani tutkulu veya şehvetli.

"Bu yoga, uğursuz yogalardan sayılır. Bu yoga ile doğan bir kişi, annesi için zorluklara ve sorunlara neden olabilir. Ailesinin namusuna yakışmayan bir mizacı vardır.."

Atigandha (Tehlike veya engeller) — çok sayıda engel ve kaza nedeniyle zor yaşam; intikamcı ve öfkeli.

7. Sukarma Yoga 


Bu yoga ile doğan kişi, zenginlik, tahıl (bol yiyecek) ve erdemlerle donatılmış, tüm girişimlerde verimli olacaktır. Bu kişi iş konularında yetkin olacaktır; ayrıca tutkulu şehvet eğilimlidir.

"Bu yogada doğanlar dini işlere inanırlar. Mükemmel çalışanlardır, düzgün ve sade bir tabiata sahiptirler. Bu yoga onları insanlara karşı şefkatli ve sevecen yapar. İnsanlar genellikle onları davranışsal özellikleri ve iyi kalplilikleri için severler. Bu kombinasyon . muhteşem bir servet verir "

Sukarma(Erdemli) - asil işler yapar, cömert ve hayırsever, varlıklı.

8. Dhriti (veya Dhruti) Yoga

Bu yoga ile doğan kişi kokulara düşkün, varlıklı olacaktır; başkalarını suçlamaya ve başkalarının kadınlarıyla ilgilenmeye eğilimlidir ( kadın için diğerlerinin erkekleri).

"Bu hayırlı bir yoga. Bu yoganın Doğan çok sabırlıdır. Çabuk heyecanlanmazlar ve akıllıca karar verirler. Bu yoga onlara sağlıklı hayat verir. Normalde yetenekli ve akıllıdırlar. Huzurlu bir aile hayatı yaşarlar ve toplumda başarıya ulaşmak."

Dhriti (Kararlılık) — başkalarının servetinden, mallarından ve eşlerinden yararlanır; başkalarının misafirperverliğine düşkündür.

9. Shoola (veya Sula) Yoga : (hayırlı)


Bu yoga ile doğan kişi doğru olacak ve iyi işler yapacak; erdemli ve şanslı olmak; Bu kişi vücutta ağrılar (keskin atış ağrıları) yaşayacaktır.

"Bu yoga ile doğan bir kişi dindar bir yapıya sahiptir ve dini metinlere ilgi duyar. Dini şeyler hakkında çok bilgi sahibi olabilir ama aynı zamanda içinde maddi bir istek de vardır, çünkü bu yoga onu zenginlik toplamada da iyi kılmaktadır. birçok iyi nitelikler ve mutlu anlar, ancak bu yoganın da zararlı bir yanı vardır, çünkü kişi mutsuz bir hayata sahip olabilir."

Soola Mızrağı, Ağrı) - çatışmacı ve aykırı, kavgacı, öfkeli.

10. Ganda yoga : (hayırsız)

Bu yoga ile doğan kişi konuşkan (gevezedir), sağduyulu, gururlu, konuşkan olacak ve uğurlu etkiler kazanacaktır.

"Bu yogada doğan insanlar sorunlu bir yaşam sürebilirler. Sağlıkları için çok fazla endişe duyabilirler ve hayatlarında bazı gerçek sağlık sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalabilirler. Gand yoga yerlilerinin kısa boyları ve koca kafaları vardır.

Ganda (Tehlike veya engeller) — kusurlu ahlak veya etik, sorunlu kişilik.

11. Vriddhi yoga 

Bu yoga ile doğan kişi son derece zeki, kahraman, doğru sözlü, duyularının kazananı, konuşmada kararlı ve saf olacaktır.

"Bu yoganın kişileri çekici bir fiziğe ve doğaya sahiptir. Bu yoga zenginlik verir ve kişinin doğasında bazı güzel karakter özellikleri kazandırır. Bu yoganın etkisi sadece kişiyle sınırlı kalmayıp eşi ve oğlunun karakterinde de görülmektedir. ayrıca iyi bir tavır sergileyecekler ."

Vriddhi (Büyüme) — zeki, fırsatçı ve anlayışlı; hayat yaşla birlikte sürekli iyileşir.

12. Dhruva yoga :

Bu yoga ile doğan kişi günahkar, haksız, belki de kötü eylemlere kapılacaktır; yine de düşmanlardan beladan uzak durun ve konuşmada sağlam ve son derece zeki olun.

"Bu yogada doğan insan sakin bir yapıya sahiptir. Yaptığı her şeye çok odaklanır. Bu Yoga, fiziksel güç ve zengin bir yaşam verir. Kişi, sakin doğası nedeniyle toplumun hemen her alanından sevgi alır ve uzun bir ömürle kutsanmış."

Dhruva Constant) — sabit karakter, konsantre olma ve ısrar etme, zengin.

13. Vyaghata yoga : (hayırsız)

Bu yoga ile doğan kişi aptal (kirli), hırsız, zalim ve aşırı gururlu olacaktır; düşmanı çoktur, ancak bu kişi kendini (kararlı) taahhütlerine adar.

"Bu yogada doğan kişiler çeşitli işler yapmakta uzmandırlar. Birden fazla aktivitede yeterlilikleri toplumda takdir edilir. Çok yetenekli insanlardır. Karakterlerindeki bu nitelikler için ünlü olurlar ve yaşamlarında başarıya ulaşırlar."

Vyagatha (Dayak) — zalim, başkalarına zarar vermeye niyetli.

14. Harshana yoga :

Bu yoga ile doğan birinin yapısı çarpık olacak, bu nedenle gerçek dışı olacaktır; çok mutlulukla donatılmış, güçlü ve yetenekli olur .

"Astroloji bu yogayı çok hayırlı buluyor. Bu yoganın kişileri çok şanslı oldukları söyleniyor. Doğum yogaları onları birçok konuda değerli ve alim yapıyor. Şaştralar/Klasikler konusunda uzmandırlar. bu nitelikler."

Harshana (Heyecanlı) - zeki, neşe ve mizahtan hoşlanır.

15. Vajra yogası: (uğursuz)

Bu yoga ile doğan kişi hayırsever değil, zengin ama cimri ve zalim olacaktır; bir köylünün dilini konuşacak; bu kişi aynı zamanda şiddetle günahkâr davranışlara da kendini kaptıracaktır.

"Bu yoganın özelliği, sahibine özellikle ellere muazzam bir güç vermesidir. Bu yogadan elde edilen fiziksel güç ve dayanıklılık, fiziksel çabalarda çok yetenekli kılar. Çok cesur ve güçlüdürler. silahları seviyor."

Vajra (Elmas, Yıldırım) — hali vakti yerinde, şehvet düşkünü, öngörülemez, güçlü.

16. Siddhi yoga :

Bu yoga ile doğan kişi zevklerin tadını çıkaracak, mutlu ve zengin olacak, iyi niteliklere sahip olacak ve güçlü bir tutkuya sahip olacak; kişi ayrıca idareli konuşacaktır.

"Siddha yogası olan bir kişi her meslekte yetkin olacaktır. Kendini adamış ve özenli bir doğası vardır ve normalde hemen hemen her şeyi eşit beceriyle yapabilir. Güzeldirler ve mutlu bir hayat sürerler. Şefkatli doğası, onlara yardım ve bağışta bulunmalarını sağlar. engelliler ve yoksullar. Ancak bu yoga sağlık sorunlarına neden olabilir."

Siddhi (Başarı) — çeşitli alanlarda yetenekli ve başarılı; başkalarının koruyucusu ve destekçisi.

17. Vyatipata yoga : (hayırsız)

Bu yoga ile doğan kişi taahhütlerinde kararsız, bakan olacak, mizacında istekli (endişeli veya ilgili), kavgacı ve tartışmalarda aptal olacaktır.

"Bu yoga doğan kişiler çok sorunlu bir çocukluk dönemi yaşarlar. Yaşamlarının biçimlendirici günlerinde birçok zorlukla karşılaşırlar. Yavaş yavaş yaşam deneyimleri, acıları mutluluğa dönüştüren benzersiz bir kalite geliştirir. Gençlik günlerinde mutluluk ve neşeli anlar almaya başlarlar ve sonunda hayatta başarıya ulaşırlar."

Vyatipata (Felaket) — ani aksiliklere ve geri dönüşlere eğilimli, kararsız ve güvenilmez.

18. Variyan yoga 

Bu yoga ile doğan kişiye çokça onur teklif edilir/hak edilir, zengin olun; kişi başkaları için mutluluğun kaynağı(nedeni) olacaktır; kişi övünecektir.
"Bu yoganın yerlileri müzikte, dansta, yaratıcılıkta ve diğer sanat dallarında çok iyiler. Kariyerlerini bu alanlarda denerlerse kısa sürede başarıya ulaşabilirler. Çok kararlılar ve ancak hedeflerine ulaştıktan sonra dinlenirler. Bu yoga onları güçlü ve güçlü bireyler yapar."
 
Variyan (Konfor) — kolaylığı ve lüksü sever, tembel, şehvetli

19. Parigha yoga : (hayırlı)


Bu yoga ile doğan kişi öğretmenlik mesleğinden olacaktır; kötü davranış, biraz cimri, kararsız, şehvetle donanmış olarak ortaya çıkacaktır; ayrıca onur, maceraperest ve nezaket bir parçası olacak.

"Bu yoganın doğan kişiler zekidir ve birçok konuda bilgi sahibidir. Bu yoganın girdileri, çok yetenekli ve bilge oldukları için kişiliklerinde görülebilir. Çeşitli bilgileriyle ünlü olurlar ve kendileri ve aileleri için onur kazanırlar. Onlar tatlı dilli insanlardır ve aile hayatının meyvelerinin tadını çıkarırlar."

Parigha (Engelleme) — hayatta ilerlemek için birçok engelle karşılaşır; sinirli ve müdahaleci.

20. Shiva yoga :


Bu yoga ile doğan kişi hac ziyaretlerini sevecek, iffete riayet edecek (saf veya iffetli), oğulları ve serveti olacak.

"Bu yoga doğanlar çok zekidir ve insanların iyiliği için çalışırlar. Her türlü maddi arzunun üzerindedirler ve kendilerini başkalarının sorunlarına özveriyle adarlar. Karakterlerinde gerçek bir kalbe ve doğuştan gelen bir bilgeliğe sahiptirler ve bu sayede çevredekilerin saygısını kazanırlar. toplum."

Sivas
(Hayırlı) - üstler ve hükümet tarafından onurlandırıldı, sakin, bilgili ve dindar, zengin.


21. Siddha yoga :


Bu yoga ile doğan kişi, bir tür gizli danışman olacak, işinde maharetli, gönlü iyi ve adaletli olacak.

"Bu yogada doğan insanlar tantra-mantra yapma hevesine sahiptirler. Bu amaçla ilgili tanrıya taparlar. Çekici ve zeki bir eşleri vardır ve ayrıca rahat bir yaşam sürmeleri için yeterli servete sahip olurlar."


Siddha (Başarılı) — uzlaşmacı kişilik, hoş doğa, ritüele ve maneviyata ilgi.

22. Sadya yoga 

Bu yoga ile doğan kişi çeşitli çağrılara (aktivitelere) sahip olacak, efendisine sadık, son derece zeki ve liberal fikirli olacaktır.
"Bu yoga, kişinin karakterini kararlı ve kendinden emin yapar. Sabır, onlarda özel bir karakteristik özelliktir ve emeklerinin meyvelerini fazla endişe duymadan beklerler. İyi düşünülmüş kararlar verirler."

Sadhya (Uygun) - iyi huylu, başarılı görgü ve görgü kuralları.


23. Shubha yoga :

Bu yoga ile doğan kişi çok talihli, dürüst, doğru, öfkeden uzak, çok saf, mütevazı olacak ve başkalarına mutluluk kaynağı olacaktır.

"Adından da anlaşılacağı gibi aslında çok hayırlı bir yoga. Bu yogayı uygulayan kişiler çok güzel, zeki ve yetenekliler. Zengindirler ve hayatları boyunca hiçbir maddi sorunla karşılaşmıyorlar. Çok cömert bağışçılar ve öğrenilenlere derin saygı duyuyorlar. ve din adamları."


Subha (Hayırlı) — parlak vücut ve kişilik, ancak sağlıkla ilgili sorunlar; zengin, sinirli.
24. Shukla yoga :

Bu yoga ile doğan kişi doğru sözlü, çok zeki, güzel (yakışıklı), ünlü ve kutsal metinlerde ve sanatlarda bilgili olacaktır.

"Shukla yoga yerlileri hemen hemen her sanat dalında uzmandırlar. Şiire çok düşkündürler ve kendileri de şair olabilirler. Çok eğitimli ve cesur bir ruha sahiptirler. Bu yoga onlara maddi güvence verir. Parlaklıkları ile insanların kalbine hükmederler. kişilik."

Sukhla (Parlak Beyaz) — geveze ve uçarı, sabırsız ve dürtüsel; kararsız ve değişken zihin.

25.Brahma yoga :

Bu yoga ile doğan kişi, konuşmada hoş, çok güçlü, kutsal bilgiye bağlı veya Brahmanas'la arkadaş olacak, girişimlerinde kararlı, saf ve cesur olacak.

"Bu yoga, içinde doğanlar için çok hayırlı kabul edilir. Diğer dinlerden Vedalar ve Klasiklerden bilgi alırlar. Bunun yanı sıra diğer konularda da çok yetkindirler. Yüce Allah'a derin bir inançları vardır ve dindar bir kalbe sahiptirler. Aslında, onlar olumlu gurulardır."

Bramha (Rahip, Tanrı) - güvenilir ve gizli, hırslı, iyi ayırt etme ve muhakeme.

26. Indra yoga :

Bu yoga ile doğan kişi başarılı ve erdemli olacak, tüm girişimlerinde üstün olacak ve zengin ve ünlü olacak.

"Bu yogada doğan Kişiler iyi bir servete sahip olacaklar . Bu insanlar çok zengin ve en iyi kişilik özelliklerinden bazılarına sahipler. Aile hayatlarının tadını sonuna kadar çıkarıyorlar. Ancak bu yoganın zararlı bir yanı var çünkü yerlinin ömrünü sınırlayabilir. "


26. Hindistan(Şef) — eğitim ve bilgiye ilgi; yardımsever, hali vakti yerinde.

27. Vaidhriti yoga : (hayırsız)


Bu yoga ile doğan kişi cimri ve çok geveze olacaktır. Hayatının ilk kısmı için çok kararsız fikirliydi.

"Bu yoga kişisine neşe ve pozitif enerji verir. Verilen görevi sportif bir ruhla yerine getirir. Doğasının güzel özellikleri vardır. Yoga insanı çok yardımsever ve cömert yapar ama hak ettiği değeri görmeyebilir.

Vaidrithi (Kötü Destek) — kritik, entrikacı doğa; zihinsel veya fiziksel olarak güçlü ve ezici.

DAHA FAZLASI..

Yogolar 6066122758814858376

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item