Merkür ve Satürn Kavuşumu

Merkür ve Satürn Kavuşumu


Bu tür iletişim de oldukça nadir olabilir ve kişi çoğu zaman sessiz kalabilir.

Satürn sadece önemli olduğunda konuşmayı sever ve Merkür sadece konuşmak ister.

Bu Bağlaç erken yaşamda birçok kısıtlama getirir.
Merkür çocukluğumuzu temsil ettiğinden, bu yerliler bir çocuk kadar sessiz ve yavaştır çünkü Satürn herhangi bir şey yapmadan önce düşünmek için zaman ayırır.

Yoksulluk içinde veya kısıtlı bir ev ortamında büyüyebilirler. Ayrıca eğitimlerini tamamlamada sorunlarla karşılaşabilirler. Bu yerliler aynı zamanda bir şeyleri yapmaları uzun zaman aldığı için çocukken utanıyorlar. Otorite figürüyle ilgili sorunlar olabilir -

Büyürken hayat. Düşünce süreçleri, bu kişiler güven eksikliğine neden olan Satürn tarafından yavaşlatılır. Entelektüel yeteneklerini de hayatın biraz geç döneminde geliştirirler. Ya ciddi ve sabırlı iletişim kurarlar ya da-

Büyürken hayat. Düşünce süreçleri, bu yerlilere güven eksikliğine neden olan Satürn tarafından yavaşlatılır. Entelektüel yeteneklerini de hayatın biraz geç döneminde geliştirirler.

 Ya ciddi ve sabırlı iletişim kurarlar ya da-Hayatın ikinci yarısı sabitken zorlu. Satürn olgunlaşmaya başladığında, onlar için gerçek gelişme gerçekleşir. Fikirleri konusunda daha ciddidirler. Bir şeyleri israf etmeyi veya atmayı sevmezler. Aynı zamanda mali durumlarını da alıyorlar -

Kaynak israfını sevmezler. Ayrıca onları cimri veya her zaman mali durumları hakkında endişelendikleri için her zaman gelecek için birikim yapmayı düşünen bir kişi yapabilir.

Ayrıca yaşlarından daha yaşlı görünüyorlar. Bu birleşme etkilenirse, onları her zaman endişeli ve gergin yapabilir. Fazla düşünmeye eğilimlidirler. Merkür ayrıca kardeşleri (özellikle kız kardeşleri) ve arkadaşları temsil ettiğinden, onlarla güçlü karmayı gösterebilir.

NEW,Gezegenler,Merkür kavuşumları,Merkür ve Satürn Kavuşumu,


Ayrıca yaşlarından daha yaşlı görünüyorlar. Bu birleşme etkilenirse, onları her zaman endişeli ve gergin yapabilir. Fazla düşünmeye eğilimlidirler. Merkür ayrıca kardeşleri (özellikle kız kardeşleri) ve arkadaşları temsil ettiğinden, onlarla güçlü karmayı gösterebilir.

Satürn daha düşük derecelerdeyse, bu kişiler karar vermesi ve iletişim kurması zaman alır, erteleme eğilimindedir, tekrar tekrar düşünür veya konuşur. Merkür daha düşük derecelerdeyse, bu kişiler uzun konuşmalar yapan, konuşmayı, yapmayı seven kişilerdir.

Aynı zamanda iyi bir iş adamı olurlar. Daha sonraki yaşamlarında da eğitime devam etme olasılıkları olabilir. 2H ile ilgili tutulmuşsa, bu bağlantı konuşma bozuklukları verebilir.

En kısa yolculuklarını bile aşırı ayrıntılara kadar planlamayı severler. Anı yaşamak onlar için zor. Satürn onlara daha uzun süre yazma sabrını verdiğinden, bu yerliler mükemmel yazarlar, romancılar, yazarlar olabilirler.

Bu kombinasyon, bir çocuğun konuşma yeteneğini geciktirmekle kalmaz, aynı zamanda özellikle ilk günlerinde konuşmaktan çekinmesine neden olabilir


.Satürn daha düşük derecelerdeyse, bu yerlilerin karar vermesi ve iletişim kurması zaman alır, erteleme eğilimindedir, tekrar tekrar düşünür veya konuşur. Merkür daha düşük derecelerdeyse, bu yerliler uzun konuşmalar yapan, konuşmayı, yapmayı seven kişilerdir.


Dünya burçlarında, bu kişiler mükemmel bir iş adamı olur, fazla mesai yaparak finansal başarı elde edebilir, iyi danışmanlar, mali durumu nasıl yöneteceğini bilir, yetenekli ve disiplinlidir. Hava burçlarında, iyi danışmanlar, konuşma sorunları yaşayabilir, teknik konularda iyi, oldukça bağımsız

Su burçlarında duygular çoğu zaman mantığını ağır basar, maddi zorluklar, kendini ifade etmede sorunlar, kaygılı, başkalarına güvensizlik olabilir. Meditasyon yapmak ve her türlü öğrenmeyle meşgul olmak faydalıdır.

Satürn soğuk, uzak ve karanlık bir yer, Merkür ise parlak Güneş'e en yakın gezegendir.

Bu, bir kişinin Merkür'den gelen gençliğini gölgede bırakabilir.

Kişi disiplinli, zeki ve eleştirel olacaktır, çünkü özellikle her şeyin mükemmel ve kesin olması gereken iş yerinde başkalarının yaptığı küçük hataları seçecektir.

Bu kalite kişiye iş dünyasında da yardımcı olabilir.

Hem Merkür hem de Satürn, iş olan 7. Evde başarılıdır ve Satürn'ün disiplini ve ayrıntılara bakışı, Merkür'ün satış, iletişim ve hesaplama yeteneği ile birleştiğinde, bir kuruşun kaçmasına asla izin vermeyen çok iyi bir iş adamı yapar.

Bu kavuşumun iyi tarafını elde etmek için, bu ikisinin hangi burçta ve hangi eve yerleştirildiğini ve her ikisinin de burçta kontrol ettiği evleri görmek gerekir.

Yavaş bir gezegen olan Satürn, yazının karaka'sı Merkür ile birleştiğinde,

Özellikle 35+36 yaşla birlikte yavaşlar. Kişi konuşmalarda ciddidir. Olayları sakınce analiz yetisi vardır .
Bu birleşme aynı zamanda zihni yavaşlatabilir ve öğrenme sürecini yavaşlatabilir ve her iki gezegen için de dostça olmayan veya zayıf bir burçtaysa, çalışmalara ilgi duymayabilecek bir kişi üretebilir.


Satürn'ün doğası, Merkür ile birlikte bir kişiye korku ve endişe getirmektir, yerlinin konuşmasına ve iletişimine korku getirir, "Bunu doğru mu söyledim? Bunu söylemem mi gerekiyordu? Acaba söylemeli miydim? hiç de öyle." Bu düşünme modeli nedeniyle, kendilerini çok eleştirirler ve iletişim yeteneklerinin farkındadırlar, sürekli olarak ne yapılabileceğini düzeltir ve düşünürler.

Bu, birçok kişinin üstesinden gelemeyeceği ayrıntılı çalışmalar için harika bir bağlantıdır.

Satürn ve Merkür en iyi arkadaşlardır, bu nedenle olumsuz kısım nadiren hissedilir, bu da kişinin işinde hile yapmasına veya kendi çıkarları için değerli bilgileri saklamasına neden olabilir.

Merkür Satürn Kavuşumu


Satürn tarafsız cinsiyete sahip bir zararlıdır ve aynı zamanda tarafsız olan Merkür bir araya geldiğinde, sonuçlar genellikle doğada zararlıdır. Her ikisi de hadım gezegenleri olduğundan, kombinasyonları evlilik hayatını, özellikle de cinsel tatmini etkiler. Bu kombinasyon aynı zamanda kişi veya eşi iktidarsız hale getirebilir.

Bir burçta Merkür ve Satürn'ün bir araya gelmesi genellikle kişiyi azimli ve gayretli yapar. Bu bağlaç ile kişiler yazı, edebiyat ve şiir konusunda ustalaşırlar. Yalnızlık içinde uzak yerleri ziyaret etmeyi severler. Bununla birlikte, bu birliktelik aynı zamanda kişiye mali sorunlar da getirebilir.

Kombinasyon 1., 9. veya 10. evlerde gerçekleşirse pozitif kabul edilir. Bu yerleşimlerde, kavuşum kişinin iyi bir eş bulmasına, zenginlik kazanmasına ve bir oğlu ve birçok arkadaşının olmasının mutluluğunu yaşamasına yardımcı olur.

Kişi zeki ve yaratıcı olma eğilimindeyken, aldatma, karamsarlık, izolasyon, itaatsizlik, kararsız fikirlilik, sinirlilik, umutsuzluk, düşük akılda tutma, kıskançlık ve çarpık zihin eğilimine meyilli olabilir.

Merkür sinir sistemimizi, zekamızı, konuşmamızı ve satürn korkumuzu, kaygımızı kontrol ettiğini biliyoruz. çok disiplinli, düzenli, yapılı ve konuştuklarında ciddi olduklarını. Bu birleşim aynı zamanda romancı üretebilir yazma becerimizi kontrol eder ve Satürn Merkür yardımıyla demek istediğim kişi, yalnızca bir roman yazarının yapabileceği sayfalardan daha fazlasını yazabilir.

DAHA FAZLASI..

NEW 8504436241752854907

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item