LİLİTH KARA AY

lilith kara ay 


Mitolojik olarak, Lilith şeytanın yoldaşı, kötü bir baştan çıkarıcı ve erkeklerin imhacısı, çocukların düşmanı mavi, kelebek benzeri bir iblise dönüşen baştan çıkarıcı bir kadın, içindeki seks tanrıçasını ortaya çıkarıyor! o senin cinsel içgüdün ve iç çekicin…


Lilith'i doğum haritanızda hangi burçta ise o burçtaki insanlara yaşamınızda büyük manyetik güce sahip deneyimleri size çeken güçlü bir karma unsuru vardır.


Lilith tabuları kırar. Cinsel fantezilerinizi ve karanlık gölgenizi, içsel 'çiftliğinizi' ortaya koyuyor. Hayatınızda olan insanların onları neyi açtığını olaylara nasıl tepki vereceklerini öğrenmek için Lilith'lerine bakın!





Lilith, başkalarının sizi tehlikeli, şeytani, dehşet verici bulduğu yer…

Aynı zamanda içgüdüsel, düzensiz, büyüleyici, yaratabilecek, yok edebilecek bir güç.

Astrolojide LİLİTH Astronomik olarak, Kara Ay Lilith uzayda matematiksel bir noktadır. Onu, dünyanın etrafından dolanırken aya çeken ve ayın en uzak olduğu yerde ('apogee'inde) ayda bir kez hizaladığı görünmez bir ağırlık merkezidir. Lilith için kullanılan astrolojik glif, haç ile sabitlenmiş, ters siyah bir hilaldir.

Lilith astrolojik sembolü özgürlük, özgürlük, bağımsızlık, karma, karanlık, kötülük, günaha, vicdan, ruh ve cazibe ifade eder.



Fakat efsaneye göre Lilith, Adem'in Havva'dan önceki ilk karısıydı . Çok bağımsız ve cinsel olarak özgürlüğüne kavuştu, bu yüzden Cennetten kovuldu Bu anlamda, Lilith evlilik, annelik veya doğumla korunmayan evcilleştirilmemiş dişi (dolayısıyla tabu) cinsellik ve gücünü temsil eder. Lilith aynı zamanda sihir ve büyücülüğün doğal yöneticisidir.


Zodyak İşaretlerinde Lilith: Kara Ayınızı Bulun Kara Ay Lilith'in belirli bir yıldız Cinsellik hakkında ne gösteriyor?



Koç'ta Lilith ateşli birisin, seks öncüsü ve Lilith'le birlikte bir iblis savaşçısın. Kendine olan Güvenin cinsel çekiciliği arttırıyorsun korkusuzsun cinsellikte şiddet kaba konuşmayı seviyorsun..

Gölgen bir Amazon, bir fatih, rekabetçi ve kana susamış bir seks-dostudur! Damarına basılırsa bencil bir cad haline gelirsen, hemen saldırıya girersin.


Boğa burcu Lilith İstediğini istiyorsun ve Her hevesini yerine getirdiğin suçluluk duygusundaki sonsuz özveriliğin hayalini kuruyorsun. Sevgi, lüks ve para arzunuz, başkaları için bir afrodizyaktır, ancak kıskançlığınızda korkuyolar

Gölge, kabadayı, açgözlü, obur ve iyelikçidir. Eğer kırmızı görürseniz, zorba olursunuz, isteklerinizi zorla kabul edecek ve boyun eğdireceksiniz.

İkizler Lilith Aşkta hileli yalancı yapar! Üçlü fantezileriniz var mı? Ya da belki yatakta kirli konuşmaktan hoşlanıyorsun? Diğerleri, beni yakalarsan, eğer yapabilirsen, kalbinle yaşayacağın korkusu oyun oynama tavrına çekilir.

Gölgen bir hileci, dolandırıcı ve hırsızdır ve birisi derslerini öğrenene kadar bir kelime yağmuru, dedikodu ve kötü büyüler dedikodu ile Aşk ilişkilerini bozduğun ortaya çıkar!

Yengeç Lilith seks tanrıçası Lilith bir ateşli anne civcivini yapar! MILF misin? Ya da belki bir dominand olmayı düşlüyorsun, sevgilini bezini yatağa yatırmadan önce değiştiriyorsun? Aşkınız sizi bir anne baba olarak görüyor, sizi teslim etmek ve göğsünüzde kıvrılmak istiyor gücünüzden de korkuyor. Kendinizden yaş olarak büyük kişiler ile cinsel yaşamdan hoşlanıyorsunuz..


ASLAN LİLİTH 

birlikte, gösterişli biri yapar , bir kraliçe arı, kraliyet, görkemli, göz alıcısınız. İbadet edilmeyi ve tapılmayı hayal ediyorsunuz - tercihen büyük bir mahkeme tarafından.

Gölgen inanılmaz kibrin, narsisizm ve megalomanidir. Birisi damarına basarsa, kükrer, diktatörce hareket eder ve yolunuzu alana kadar büyük bir sinir krizi atarsınız.

Başak'ta Lilith Bakire burcundaki Sex-Angel Lilith bazı güçlü çelişkiler yaratıyor! Sen sınırları aşmış birisin, kendine yeten ve safsın. Detaylara dikkat ediyorsun ve bu yüzden cinsiyet imajın neredeyse klinik. Hemşire kostümün var mı? Yine de, muhtemelen bakir ve fahişe olarak oynamayı hayal ediyorsunuz. Diğerleri seni mahvetmek ve bekaretini fethetmek istiyor ama soğuk, kalpsiz davranışlarından korkuyorlar.

Gölgen, bakir bir rahibe ya da bir rahibe ve bir erkek-kâhindir. Damarınıza basılırsa, soğuk ve kritik davranıyor, dinlemeyi, açılmayı veya herhangi bir yardım teklif etmeyi reddediyorsunuz.

Terazi'de Lilith İlişki burcunda Lilith büyüleyici yapar ! Kuşları ağaçlardan baştan çıkarabilirsiniz ve güzellik, moda, sanat ve lüks sevgisine açıksınız.

Gölge benliğiniz bir fahişe veya jigolo. İlişkilerinizde işlenecek karma var ve damarınıza bastığınızda, pastanızı almak ve onu yemek için her türlü sorunla karşılaşıyorsunuz!

Akrep'te Lilith Kara Ay Lilith'iniz Akrep'te, Lilith Scorpion'a binmek gerçek bir cehennem arttırıcı ve şeytanı seven besleyen birisin! Sen bir tabu kırıcısın, korkusuzsun! Gizemlere dalmayı, hayatı çiğ hissetmeyi, çıplak gerçeklerle yüzleşmeyi ve dönüştürülmeyi hayal ediyorsunuz. Tehlikeli bir gizem ve cinsel çekicilik havası atarak diğerlerini tek bakışla kandırıyorsunuz...



Gölge, kara büyücü, sadist ve seks bağımlısı. Damarınıza basılırsa, düşmanlarınız acımasızca acı çektirmeyi seviyorsunuz..

Yay burcunda Lilith Muhtemelen dünyadaki sarhoş bir tura çıkarken bir rock yıldızı olma ya da en azından bir veya daha fazla kişi ile seks yapmayı hayal ediyorsunuz. Diğerleri, kendinizi serbest bırakırsanız, vahşi olduğunuzu hissedebilir ve her şey için oyun oynarsınız.

Gölgen doyumsuz bir parti kısrak hayvanına, bir maceracıya, bir savaşçıya ait. Damarınıza basıldığında, umursamaz riskler alır, liberalleşirsiniz.



Oğlakta Lilith 

Boynuzlu goatfish sürme Lilith bir azgın ve güçe aç birisiniz.! . Bir toplantı salonunda dünyanın 70'inci katında seks hayal ediyorsunuz ve başkalarının hem sizin hem de onları



kötüye kullanacağınızı bilerek, hem sizi hem de korkularını sevmekle suçluyorsunuz.

Gölge tarafınız bir tiran ve despot gibidir ve tepeye çıkmak için birkaç ceset üzerine basmaya hazırsınız.insanları çok kolay harcayabiliyorsunuz bu da size kötü bir karma yaratır

Kova içinde Lilith Serin su kovadaki Lilith uzaydan gelen uzaylı birisin! ihtiyaçlarımızı karşılamak için seks robotlarımı olacak? Serin ve uzak, diğerleri sizin tuhaflığınıza çekiliyor. Denemeyi seviyorsun ve cinsel olarak oldukça kopuk olabiliyorsun.

Gölgen asi, fanatik ve anarşisttir. Özgürlüğünüzün tehdit altında olduğunu hissediyorsanız ve damarınıza bastıktan sonra, kaostan aşağı yağar ve baskıcılarınıza zarar verirseniz, çılgına kayıtsız kalabilirsiniz.

Balık burcunda Lilith balıklarla yüzmeye gittiğinde umutsuzca romantik bir şıklığa dönüşür… yaşayan bir hayalperestsin. Başkalarının sizin ve saf mantıksızlığınız hakkında karşı konulamaz bulduğu diğer dünya dışı cazibe - bu delilik mi?




Gölgen, usta bir illüzyonist ve aldatıcı, bir deli, kaçan ve uyuşturucu bağımlısı, çünkü alışkanlık deliğinden aşağı kayıp asla geri dönmeyecek ahlaksız ve kaygan davranışlarda bulunacaksınız.

#astrolojikozmik #vedikastroloji #karma #vedikastrolojieğitim #finansalastroloji #izmir #navamsha #nakshatra #rahsi #ekadashi #vedıkastrologaligül #astrolojiizmir #mantra #rektifakasyon #astrografya #remdy #love #jyotishastrology #bitcoin #karma #ayurveda  #astrolojiizmir #borsa #altın #borsa #bitcoin #karma #ayurveda #lilith #lilithkaraay #juno #nakshatra #yoga #magıc

#hintastrolojisi #vedıkastroloji #vedıkastrolog

 #astrolojiizmir  #bitcoin #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcubalıkburcu #ketu #rahu #teraziburcundaketu #rahukoçburcunda #love #evlilikastroloji #jostiyh


DAHA FAZLASI..

NEW 6023979217362573894

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item