1. Evdeki Satürn'ün Astrolojik Etkileri

1 Evdeki Satürn'ün Astrolojik Etkileri


1. evdeki Satürn disiplin, olgunluk, sorumluluk, kişilik özellikleri, vücut tipi, görünüm, deneyimler, iletişim, yasa ve düzeni temsil eder.

Birinci evde Satürn : sıradan görünüm, endişe, Tanrı'ya inanç eksikliği, rahatsızlıklar, fiziksel engeller, kronik hastalıklar, engeller.

Programa göre çalışır, tasarrufları yavaş yavaş biriktirir.

Satürn Terazi, Yay, Oğlak, Kova veya Balık'ta bulunuyorsa, eğitim, çekici görünüm, incelik, kısıtlama, başarı takıntısı ve uzun ömür verir.


Astrolojide 1. evde bulunan Satürn evliliği geciktirir, kardeşlerle kötü ilişkiler kurar ve daha küçük kardeş vermez. Ancak Satürn iyi bir burç ve derecede ise sağlam bir kariyer verebilir.

Ayrıca, Vedik Astrolojide Satürn 1. evde olan biri kendinden daha yaşlı bir eş alır.



NEW,Gezegenler,Satürn Kavuşumları,1. Evdeki Satürn'ün Astrolojik Etkileri,




İlk evdeki Satürn kişiliği, çocukken kişi, kendi yaşlarındaki diğer çocuklardan çok daha olgun olma eğilimindedir ve disiplinli, dakik, ciddi fikirli ve sorumluluk sahibidirler.

Satürn, yükselendeki maden toprak ve dişçi işlerinle ilgilenir Kişi bir liderlik rolü için çabalıyorlar ve işyerine çok fazla disiplin ve düzen getiriyorlar.

Birinci Evdeki Satürn'ün kişi disiplin için çabalar ve koşullar ne olursa olsun protokollere bağlı kalırlar. İlk ev kişiliğe disiplin getirir ve kişi yasalara çok saygılı ve yasa ve düzeni takip etme ve sürdürme konusunda çok yardımcı olacaktır. Bu nedenle, ünlü hakimler veya avukatlar olabilirler.

Birinci evdeki Satürn'ün her bireye karşı adil olacağı ve yaptığı işlere göre ceza vereceği için hukuki meseleler açısından ilgilenmesi gereken iyi bir insandır ve bu yüzden kişiliği tamamen bununla ilgilidir. Her bakış açısıyla adil yargılamak ve adaleti takip etmek için katılık.

Satürn'ün birinci evde, sadık, bir evlilik yaşar, ancak disiplinli bir kişi olarak, kendilerini evliliğin eğlencesinden uzaklaştırır ve ona düzen, disiplin ve görev getirir. Kişi, kendileriyle yaşıtları çok daha olgun olan eşlerle evlenmeye meyillidir çünkü Satürn disiplin zihniyetine sahip biriyle iletişim kurmasını ister ve olgunlukla birlikte evlilikteki gençlik kaybolur.


Satürn yükselişte olduğu için bu, Satürn'ün en önemli konumlarından biridir. Bildiğiniz gibi Satürn, herhangi bir sonuçtan önceki yaşamın sınırlamaları, hayal kırıklıkları, aşağılanma, hayal kırıklıkları, sefaletler, zihinsel endişeler, gecikmeler ve kırılganlık anlamına gelir.

Ancak, sizi yavaş yavaş materyalizmin ötesinde maneviyat yoluna götürdüğü de doğrudur. Satürn iyi yerleştirilmiş veya açılanmışsa, tarım veya hükümet gibi Satürn'ün makalesi ile ilgili işlerde büyük başarı sağlar. iş veya eğitimde vs. İyi yerleştirilmiş Satürn miras yoluyla da para verir.

Zayıf Satürn, ciddi sağlık sorunlarına veya sevdiklerinizin ölümüne neden olabilir. Satürn kişiyi materyalizmden uzak tutar, dolayısıyla insan doğası gereği materyalisttir, materyalizme ne kadar çok koşarsa, bu yerleşim daha zorlayıcı olacaktır, o kadar kayar.



Astrolojide 1. ev yükselen, hayatınızın başlangıcı ve yaşam yolculuğunuz olarak adlandırılır. Bu ev kimsiniz, ne yapacaksınız, ne düşünüyorsunuz vb. soruların anahtar cevaplarını araştırıyor. Fiziksel bedeniniz, yapınız, vücut kompleksiniz, genel görünümünüz, ruhunuz, maneviyatınız, sağlığınız, yaş aralığınız vb. hepsi buraya ait. .



Çocukluğunuzu, doğanızı, davranışlarınızı, şöhretinizi, haysiyetinizi, mutluluk/keder halinizi anlatır. Kafan, beynin, saçın buraya ait. Kendi çabanızın evidir, kendi çabanızla ne kazanırsanız kazanacağınız anlamına gelir. Bilginizi, zekanızı ve hırs durumunuzu anlatır.

Satürn Olumsuz Etkiler:


1. evdeki Satürn, kişiyi yavaş, istikrarlı, biraz üzgün veya ciddi ama yaşamda disiplinli yapar. Kişinin çocukluk veya bebeklik döneminde kötü sağlıktan muzdarip olma olasılığı. Zorlu bir çocukluk geçirebilir.

Bu kişiler doğası gereği çok hesapçıdırlar, kolayca tahrik olurlar ve mantıklı olmasa bile saldırganlık göstermekten çekinmezler.

Doğrudan Satürn 7 inci evin evlilik evlilikte gecikme verir ama kartları her zaman açıktır ve her nasılsa ona karşı cinsten gelen kötü bir ünü kazanacağım yüzden. Kişi, eşinden veya partnerinden üzüntü veya ayrılık yaşayabilir. Eş veya çocuk kaybı da olabilir.

Satürn 1. evdeyken , her adımda beklemeler, gecikmeler, sınırlamalar, hayal kırıklıkları ve sınırlar olacaktır. Kişi herhangi bir başarı elde etmeden önce çok ve çok çalışmak zorundadır. Zor kazanılan bu para bile ondan çalınabilir veya çalınabilir.

Kişi tembel, ahlaksız, gangster, alkolik veya kurnaz olabilir. Hapse girmek zorunda kalabilir. Yetersiz bir uzvuna sahip olabilir.

Satürn haritada zayıfsa, kişi sorumluluktan, zorluklardan ve hayattaki ciddi meselelerden kaçınan zayıf bir kişilik olabilir. Böyle bir kişi her zaman hayatta bir tür destek arayacaktır.


Bir Satürn kuralı olarak, bu kişiler ciddi ve çocukluklarından bağımsız görünürler. İçlerindeki çocuk sürekli olarak ilgi, sıcaklık ve ebeveyn şefkati için can attığı için doğru olmayan olgun bir çocuğun yansımasını verir.


Ancak, aynı şeyi elde edemeyebilirler ve kalpleri çocuk olmasına rağmen sert bir karakter olarak büyürler. Hayatları boyunca ciddiyet, mesafe, iş verimliliği kisvesi altında ilgi ve şefkat beklerler.


1. Evdeki Satürn'ün Olumlu Etkileri:


Burç 1. Evdeki Satürn, bize kendisi hakkında çok ciddi olan bir kişinin hayattaki yerini aramasını anlatır. Kural olarak, bunlar ciddi, deneyimli, disiplinli insanlardır. Satürn'ün sertliği nedeniyle, bu bireyler olabilecek en kötü koşullarda bile çok kararlıdırlar. Satürn onlara düşmanlarıyla başa çıkmaları için yeterli zihinsel ve fiziksel yetenek verir.


Bu bireyler yaklaşımlarında çok geleneksel ve eski kafalıdırlar; nadiren etkileyici giyinirler veya konuşurlar. Ancak onlar için kişinin kişisel özellikleri dış görünüşten daha önemlidir ve hak edene saygı duyarlar.

Bu insanlar yalnız ve sessiz olmayı tercih ederler ama başkaları tarafından aldatılmadıkları sürece aynı zamanda iyi ve güvenilir bir insandırlar. Başkalarının da bundan yararlandığını hissederlerse, ilişkiyi hemen keserler.


Büyük olasılıkla işten ziyade Satürn ile ilgili işlerde olacaklar. Satürn 1. evdeyken hayattaki her şey yavaş ama istikrarlı olacak. Bu tür insanlar için yaşamdaki büyüme genellikle35- 36 yaşından sonra başlar. Hayatında geç evlenecek ve eşi de biraz olgun veya fazla yaşlı olabilir.

Satürn güçlüyse uzun ömürlü olabilir.


Satürn evlere açıları


7. eve açısı :

7 inci ev ilişkileri, sadece evlilik ancak karşılıklı bağlılık ile birlikte çalışmak profesyonel veya kişisel ortaklık her türlü ev. Öncelikle 7 inci ev olarak kabul edilir ve bu yerleşim medeni umudu veya yaşamı etkileyecek mi yüzden evlilik için danışılır.



3 evi görünümü:

Bu yön, geçim, kazançlar, karlar ve tatmin konusunda iyi bir başarı getirebilir ve daha yüksek hedeflere ulaşılmasına yardımcı olabilir. Ancak, varsayılan Satürn doğası gereği denemeler ve gecikmeler olacaktır. Bu yön, kişinin çok çalışması ve zorluklarla yüzleşmesi için gerekli motivasyonu ve yeteneği sağlayacaktır. Satürn iyi durumdaysa, kişi yazar olabilir, iyi iletişim yeteneklerine ve gizli bilimlere derin ilgiye sahip olacaktır.

Ancak, kişi çok çekingen bir yapıya sahip olacak ve insanlara kolayca açık olmayacaktır. Bu yönü aynı zamanda iyi bir yurtdışı seyahat imkanı sağlar. İyi şeyler ne olursa olsun, hayatın sonunda olacak.



10. eve görünümü :

Satürn 10. evin karakıdır , bu açı iyidir. Bu yön kişiyi lider, baskın, hırslı ve işkolik yapar. Kişi, büyük iş anlayışı nedeniyle büyük bir iş adamı olabilir. Kişi hayatı hafife almayacak ve sonuçta hayatta başarı, isim, şöhret, statü ve istikrar getiren hedeflerine ulaşmak için çok çalışacaktır. Satürn babayı temsil eder, 10. Satürn kişiyi büyük baba yapar. Çocuğunun büyümesi konusunda çok ciddi olacak.


DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 2438150807923614731

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item