Yükselen Balık burcu

Balık burcu Nakshatra


Purvabhadrapada 4. pada – Büyüklük, liberal zihniyet, sadaka ve bağış verme, şefkatli zihniyet bu nakshatra'da doğan kişinin özelliklerinden bazılarıdır. Sabit bir zihne sahip olmayacaklar, ancak basit ve ahlaklı olacaklar.

Uttarabhadrapada – Liberal karakter, başkalarına yardım etme alışkanlığı ve iyi karakter, bu nakshatra kişilerinin özelliklerinden bazılarıdır. Uzak durmayı ve mesafeli olmayı her zaman seveceklerdir. Ve desteksiz olanlara şefkat gösterir. Serbestçe hareket edecekler.

Revati – Görkemli bir görünüme sahip olacaklar. Duygusal Düşünsel Karışıklığa girme alışkanlığı Yaşayacaklar . Ancak başkaları tarafından söylenenleri kabul edecektir. İnsanlara karşı saygılı olacaklar. Revati, Dürüst bir kişiyi ve çalışkan bir adamı bile gösterir.


Yükselen Balık 🐬

Onları eleştirecek ve kusurlarını işaret edecek çok eleştirel bir eş. Rekabetçi, mücadeleci doğa.

 Partner çok fazla madde almaya eğilimlidir. Partnerinin ilişkiden teknik olarak daha fazla kâr etmesini sağlayan kişi olacak

Yaşamlarında barış ve maneviyat için can atarlar ve su gibi çok hassas, hülyalı ve değişkendirler. Yengeç'ten çok daha fazla duyguları ve bazen güvensizlikleri var. Genellikle toplumda iddialı olabilecek çok iyi bir aileden gelirler.

Aile meselelerinde çok aktifler ve servet biriktirmeye ve bunun için risk almaya çok yatırım yapıyorlar. Küçük kardeşlerle ilişkileri genellikle istikrarlıdır, her türlü yaratıcı beceriyi öğrenmek için doğal bir yetenekleri vardır, iletişim söz konusu olduğunda çok açık sözlüdürler.

Hayat ve vızıltı ile dolu bir ev istiyorlar, evlerini dekore etmek ve konfor elde etmek konusunda çok harika fikirleri var.

Duygusal düşünürler ve yüksek öğrenime çok hevesliler.

Zorluklarla uğraşırken kendilerine güvenirler ve günlük yaşamlarında yaratıcıdırlar. Pratik, disiplinli ve topraklanmış bir ortak istiyorlar. Diğer insanlar hakkında çok eleştirel olabilirler.

Hayatın bilinmeyen veya meçhul bölgelerine karşı ne çok heyecanlanırlar ne de üşürler, dönüşümler karşısında dengeyi korurlar. İnançları, çok sık tartışmadıkları bir şeydir ve görüşlerinin ne olduğu konusunda ketumdurlar. İnançlarını derinlemesine araştırırlar

Kariyerleri boyunca öğrenmeyi severler ve öğrendiklerini öğretmeyi severler. Sürekli para kazanmak istiyorlar ve bu konuda iddialılar. Olgun arkadaşlar ararlar. Maneviyatla deney yapmayı severler ve bunu başkalarına hizmet etmek için kullanmak isterler.

Yükselen Balık


Güneş Yükselen Balık Burcu:(19 Şubat – 20 Mart) Balık burçları hayal kurma yetenekleri sayesinde sanatla ilgili konulara yönelirler. Sanatla ilgilenirseniz başarı elde etme oranınız oldukça yükselir. Sevdiğiniz insanı kendi görmek istediğiniz gibi görmez olduğu haliyle görebilirseniz duygusal açıdan zarar görmez ve mutlu olursunuz. balık burçları duygusal olmasından dolayı romantik bulunurlar. Şiir yazmak yada okumak mutluluk getirir.

Hayal kurmayı, kendinizden geçmeyi yada ilahi olanla bütünleşmeyi sevmeniz sizin alkol uyusturucu gibi maddelere yönelmenize sebebiyet verebilir.Genellikle hayvanları çok seversiniz, onlarla vakit geçirmek sizi mutlu yapar. Bazen hayvanların insanlardan çok daha güzel varlıklar olduğunu düşünmeniz oldukça güçlü bir ihtimaldir.

Balık burcunun su grubu olmasından dolayı duygusal, balık burcunun değişken grup olmasından dolayıda değişken bir yapınız vardır. Bundan dolayı ne zaman ne yapıcağınız önceden kestirilemez, kararlarınız sık sık değişebilir. genellikle duyarlı,müşvik, sevecen, şevkatli, empati kurabilen, hayalci, hassas, karasız, psişik, ruhsal, duygusal davranmaya yatkın, romantik, sevecendirler…







Yükselen Balık burcunda gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş


Güneş , bu yükselen için 6. evin yöneticisidir ve bu nedenle incinme için karaka haline gelir ve yükselen üzerindeki etkisi kişiye birçok kaza verir, onun tarafından açılanan evlerde kaza veya kavga izleri olacaktır. Herhangi bir eve yerleştirilmesi o evin büyümesini yavaşlatır ve o evle ilgili rekabetle karşı karşıya kalabilirler (Güneş'in gücüne bağlı olarak rakipler o kadar güçlü olacaktır), hangi ev olursa olsun o evin herhangi bir yönünü kusurlu veya inkar edebilirler.

Ayrıca düşmanların nereden geldiğini ve görünüşü, düşmanların sizden ne almak istediğini gösterir. 6. evin yöneticisi olan Güneş'in kral olması, düşmanlarının güçlü olduğunu söyler.

Güneş en iyi şekilde 3., 6. , 10. veya 11. evde yer alır ve kötücül gezegen olarak Upachaya'da yaşar! Oysa Kendra ya da Kona'ya yerleştirilmesi, önemli anlamları yok edeceği için yüzleşmesi zor bir durum. 8. evdeki yerleşimi özellikle zayıf olduğunda ve iyi Vipreet Raaj Yoga yaptığında iyidir.

Çünkü o da zayıflamış durumda. 12. evdeki konumu da Vipreet Raaj Yoga'ya hak kazanır ancak Marana Karaka Avastha'da olması 12. ev ve 6. eve büyük zarar verir ve kişinin yükselişi için çok fazla fedakarlık yapması gerekir.

Marana Karaka, gezegenin etkilenmesi durumunda daha da kötüleşir, ancak Vipreet Raaj Yoga'nın ızdırapla çalışması için bir zorunluluktur ve bu, durumu tüf ve zorlu hale getirir ve onlara yükselmeden önce zorlu bir yol sunar.

Güneş'ten Köşe evlere yerleştirilmesi yine zorlayıcı olsa da, 4. evde kötü bir doğal ve zamansal olarak kötüdür, oysa 8. evdeki yerleşimi hem Güneş hem de Satürn için en iyi şekilde görülebilir, ancak her durumda Satürn birlikte olduğunda görülebilir.

Güneş 12. evde Güneş tamamen parçalanmış durumda ve 6. evin etkileriyle yüzleşmek çok zor olacak ve kişiye çok fazla eziyet, zorluk ve çekişme yaşatacak.

Ay


Ay 5. ev Mantra olan ev. Mantra zihni bağlayan bir şeydir. Astrolojinin zihinsel düzeyiyle ilgili çok az ev vardır. Lagna genel zekayı gösterirken, 3. ev ne kadar çok çalışabileceğimizi ve ne kadar zor hayat dersini sindirebileceğimizi gösterir.

4. ev örgün eğitimdir. 6. ev zor zamanlardan öğrendiklerimiz, 8. ev sürekli düşündükten sonra depresyona giren bir şey, 9. ev öğretmenlerin bize öğrettiği ve daha da geliştirdiğimiz bir şey, 12. ev ise bilinçaltıdır ve sürekli zihinde kalanları gösterir. her şeyin ardındaki temel motivasyon.

Şimdi 5. ev genel zekanın (Lagna) bir ürünüdür, bu zorlu çalışma dönüşümüdür (varsayalım ki bütün bir gün çalıştınız ve akşam oturup bunu neden yaptığımı düşündünüz ve esas olarak motivasyon biçiminde bazı bilgelik incileri elde ettiniz.) daha iyi bir gelecek) 3. evden 3. sırada olmasıyla gösterilen şeydir.

4. evin 2. evinde olmak örgün eğitimimizi neyin beslediğini ve her şeyi anlama seviyemizi gösterir. 6. evden 12. evde olmak zor zamanların ardındaki temel motivasyonu gösterir (bazen bir şeyi başarmak için çok çalışmaya karar veririz ve burada belirtilen o tek şeye sahip olmak için her şeye katlanmaya hazırızdır) 8. evden 10. olmak yine de o kadar çok şey veren karmayı gösterir.

depresyon düzeyine kadar düşündüğünüz (24x7 aynı düşünceyle meşgul) 9'dan 9'a olmak, sahip olduğunuz özel bilgiyi size aktarmadan önce gurunuzun sizde ne gördüğünü gösterir. 5. evin aynı zamanda becerileri ve geleceği de ifade ettiğini unutmamak gerekir. 12. evden itibaren 6. evde olmak bilinçaltının zayıflığını gösterir, bu da fikirlerin bilinçaltından bilince gelmesine neden olur.

Şimdi ay neden entelektüel olduklarını bilmek çok açık hale geliyor. (Kova, Balık, İkizler, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay entelektüeldir) Shri Ravindra Nath Tagore, Jüpiter 5. evdeyken Balık lagnasındaydı ve onun şiirini okuduğumuzda 5. evin derinliğini ve gücünü öğreniriz.

Ay bu yükselen için Köşe eve üçken en iyi konumdadır ve diğer yerlerde en kötü durumda olur.

Ay'ın 10.evde olması çocukla ilgili bazı sorunlar yaratabilir ve bazı düşükler ve doğum sonrası komplikasyonlar yaşanabilir.

7. ev ise doğumda başlangıçta bazı zorluklar ve gecikmeler yaşatır ancak 10. ev gibi sıkıntılı değildir ve bir süre sonra nesiller orada olacaktır.

Genç yaşta evlendiklerinde kolay nesile sahip olurlar, ancak belirli bir yaştan sonra (30 yıl) Ay 7. evde olduğundan çocuk sahibi olmak biraz zor olabilir ve kişi açısından bazı gecikmeler ve çok sıkı çalışma gerekir (burada çaba dengeli beslenme anlamına gelir) ,Zaman zaman doktorlara danışmak ve yedikleri yiyeceklere dikkat etmek, çünkü bazı yiyecekler yerlilerin cinsel sağlığı için kötüdür), çok para verdiği 2. ev ve 11. ev dışında başka evlere yerleştirilmesi sorunludur ancak yine doğum bir sıkıntı olabilir. Ay çoğunlukla etkilendiğinden sorun. Ayı güçlü bir şekilde etkileyen gezegenler, etkisi kimin ebeveynlik yapacağına karar verecek. Ay'ın Zayıflamış Güneş'ten görünüm aldığını varsayalım, o zaman yerlilerin babasının zalim olduğunu gösterebilir ve bu onların psikolojilerini çok etkiledi, kendilerinin de çocuklarına aynı şekilde davranarak onları kötü ebeveynler haline getirdiğini gösterebilir.

Mars


Mars 2. ve 9. evin lordu . 2. evin yöneticisinin doğal olduğu söylenir ve doğasının, yöneticisi olduğu başka bir burç tarafından belirlenmesi gerekir ve burada 2. evin yöneticisi ile birlikte 9. evin yöneticisi de vardır

.Mars evi faydalı olmaya geliyor. Bazıları, evleri analiz ederken gezegenlerin Doğal Doğasının görülmesi gerektiği, dasa sonuçlarını tasvir ederken ise gezegenlerin işlevsel doğasının görülmesi gerektiği görüşündedir ancak durum böyle değildir.

Eğer bu kriteri takip edersek Raj Yogaların ve diğer aynı türdeki Yogaların tüm hesaplamaları başarısız olur. Analiz yöntemi, gezegenin işlevsel ve genel doğasının bir karışımıdır. Herhangi bir evin meyve vermesini bilmek için içine yerleştirilen gezegenin doğal doğasını görürüz, gezegenler tarafından yönetilen evlerin etkisini bilmek için ise gezegenlerin işlevsel doğasını görürüz. Ve ayrıca, 6-8-12 evlerin lordunun yerleştirildikleri eve zarar verdiği söylenen istisnalar da vardır; bu, lordlarının doğal malefik veya hayırsever olmasına bakılmaksızın, bu evlerin lordluğunu alarak sadece malefik gibi davrandıklarını ima eder.

Oysa Köşe evler her zaman tarafsızdır ve doğaları aynı gezegenin lordu olduğu diğer burçlara bağlıdır ancak refah verirler.

12. evin lordu aynı zamanda tarafsız ve kötü olarak da söylenirse, sahip olduğu ve normal doğalarını değiştiren ve işlevsel doğalarının şeklini alan gezegenler açısından hafif bir malefik olmadığı anlamına gelir. 12. – 6. ve 8. ev, 8. evin lordunun aşırı malefik ve 12. evin lordunun çok hafif malefik olduğu sıradır.

Genel olarak, evlere yerleştirilen malefiklerin bu evleri yok ettiği kabul edilir, ancak malefiklerin üçgen lordu olduğu durumlar istisnadır. Evlere yerleştirilen benefikler o eve yardım eder, buradaki istisnalar yerleştirildikleri evlere zarar veren 12.-6.-8. evlerin lordlarıdır. Bunu gezegenlerin bir eve olan konumundan ve o eve olan etkisinden gördük. Şimdi gezegenlerin sahip olduğu evlerin etkisi geliyor ve bu, gezegenlerin sahip oldukları evlerden nasıl yerleştirildiğine göre belirleniyor.

. Bazı insanlar, gezegenlerin o eve yerleştirildiklerinde nasıl davrandığına ilişkin açılar alırlar. Örneğin, bazı insanlar "zayıflamış gezegenlerin iyi tarafı yücelme evlerine açı yapmalarıdır" derler, halbuki benim naçizane görüşüme göre zayıflamış gezegenlerin görünümü kötüdür çünkü onurları yoktur ve acı çekerler ve yücelme burcundaki görünümleri dünyaya zarar verir. ev düşüyor.

Mars Yengeç burcunda 5. evde, şu anda 5. evde malefik durumda, 5. evin anlamlarına zarar veriyor ama 9. evin yöneticisi olması 5. evin işaretlerini destekliyor ayrıca bazı düşüklere ve doğumda zorluklara neden oluyor ama bunu inkar etmiyor ve çocuk sahibi oluyor kesinlikle.2. evden itibaren 4. eve yerleştirilmesi, 2. ev anlamlarına iyi gelir ve iyi para, banka bakiyesi, daha iyi aile, büyük Kutumba (akrabalar) iyi konuşma, güzel yüz ve yükselenden iyi yerleşimi, kişi için deneyimlerini gösterir. hoş ve sevindirici (başka bir yükselende belirtildiği için lagnadan yerleşimi veya gezegenin kendi burcundan yerleşimi açıklama olarak almadık) onun 9. evden 9. eve yerleşimi bu ev için de iyidir ve iyi şanslar, destek sağlar.

babadan, kutsamalar, uzun ömürlü baba, son derece planlı ve şanslı baba, bir gurudan Diksha ile tanışmak ve mantra, hayatta iyi bir yükseliş ve Raajyoga'dan keyif almak. Şimdi onun 11. ev, 8. ev ve 12. evdeki görünümü iyi ya da kötü olarak değerlendirilmelidir.

Bana göre kişinin kötü olması, yönleri kötü ve bu da kazada kemiklerin kırılmasına, kişinin kalıtsal hastalıklara yakalanmasına, kumarda kötü şansa, kısa bir hayata (8. ev), kazancın düşük olmasına, ağabeyinin olmamasına, paranın bozulmasına neden olur. vurulur, istekler gerçekleşmez (11. ev) ve kişi daha fazla uyuyabilir (gündüzleri bile) çekingen, tembel ve içe dönük hissedebilir, daha çok düşünür, daha az yapar ve aşırı cinsellik yaşar, insanları kendisi için bir şeyler yapmaya zorlar ve meşgul olur.

değersiz aktiviteler (12. ev) hiçbir yerde sadece söylediklerime dikkat edin, iyi bir astrolog Rashi'yi hiç kullandık mı diyecektir. Mars'ın Akrep'ten 9. evde olduğunu ve okült çalışmaların artacağını mı söyledik yoksa Mars'ın Koç'tan 4. evde olduğunu ve böylece kişinin cesur ve savaşçı olacağını mı yazdık (kötü yönünü 12. kaçış/esaret evinde çekinerek yazdık) Yaptığımız şey, onun yerleşimini kendi Rashi'sinden mi aldık ama düştükleri evlerin etkilerini yazdık ve evleri ve Rashileri birbirinin yerine mi kullandık?

Şimdi onun 11. ev, 8. ev ve 12. evdeki görünümü iyi ya da kötü olarak değerlendirilmelidir. Bana göre kişinin kötü olması, yönleri kötü ve bu da kazada kemiklerin kırılmasına, kişinin kalıtsal hastalıklara yakalanmasına, kumarda kötü şansa, kısa bir hayata (8. ev), kazancın düşük olmasına, ağabeyinin olmamasına, paranın bozulmasına neden olur. vurulur, istekler gerçekleşmez (11. ev) ve kişi daha fazla uyuyabilir (gündüzleri bile) çekingen, tembel ve içe dönük hissedebilir, daha çok düşünür, daha az yapar ve aşırı cinsellik yaşar, insanları kendisi için bir şeyler yapmaya zorlar ve meşgul olur.



Mars'ın Akrep'ten 9. evde olduğunu ve okült çalışmaların artacağını mı söyledik yoksa Mars'ın Koç'tan 4. evde olduğunu ve böylece kişinin cesur ve savaşçı olacağını mı yazdık (kötü yönünü 12. kaçış/esaret evinde çekinerek yazdık) Yaptığımız şey, onun yerleşimini kendi Rashi'sinden mi aldık ama düştükleri evlerin etkilerini yazdık ve evleri ve Rashileri birbirinin yerine mi kullandık? Çünkü bunu yapmak bize aynı Mars için farklı yükselenler için farklı etkiler verir, oysa sadece Rashi'den etki dersek Mars bir aydan fazla aynı Rashi'de kaldığı için çok genel olur.

Analizin nasıl yapıldığına bir bakış.Şimdi onun 11. ev, 8. ev ve 12. evdeki görünümü iyi ya da kötü olarak değerlendirilmelidir. Bana göre kişinin kötü olması, yönleri kötü ve bu da kazada kemiklerin kırılmasına, kişinin kalıtsal hastalıklara yakalanmasına, kumarda kötü şansa, kısa bir hayata (8. ev), kazancın düşük olmasına, ağabeyinin olmamasına, paranın bozulmasına neden olur. vurulur, istekler gerçekleşmez (11. ev) ve kişi daha fazla uyuyabilir (gündüzleri bile) çekingen, tembel ve içe dönük hissedebilir, daha çok düşünür, daha az yapar ve aşırı cinsellik yaşar, insanları kendisi için bir şeyler yapmaya zorlar ve meşgul olur. değersiz aktiviteler (12. ev) hiçbir yerde sadece söylediklerime dikkat edin, iyi bir astrolog Rashi'yi hiç kullandık mı diyecektir. Mars'ın Akrep'ten 9. evde olduğunu ve okült çalışmaların artacağını mı söyledik yoksa Mars'ın Koç'tan 4. evde olduğunu ve böylece kişinin cesur ve savaşçı olacağını mı yazdık (kötü yönünü 12. kaçış/esaret evinde çekinerek yazdık) Yaptığımız şey, onun yerleşimini kendi Rashi'sinden mi aldık ama düştükleri evlerin etkilerini yazdık ve evleri ve Rashileri birbirinin yerine mi kullandık?



Bu yükselen Mars için Kendra ve Kçşe evlerde iyi bir konumdadır. Geçici yararlı olmak. 2. evde iyidir, kendi burcundadır ve 3. 6. 11. evde iyidir, upachaya'da Malefiktir; tek kötü yerleşimi 8. ve 12. evlerdedir. Ancak her evde, değişen ölçülerde bir ev için iyi, bir başka ev için kötüdür. 8. evde olduğu gibi 2. eve baktığı için para konusunda iyi, 9. evden 12. evde olması şans açısından kötü, 9. evde ise şans için iyi ama 2. evden 8. evde olması aile açısından kötü ve talihli bir kişi olacağını belirtir. ailesinden ayrılıp kendi başına yaşamaya başlamak zorunda kalır. Ancak 9. evdeki 9. evin lordu yine babasının doğduğu yerde başarıyı gösteriyor. Şimdi, tahminlere başlamadan önce bu iki çelişkili sonucun diğer gezegen yerleşimleri kullanılarak senkronize edilmesi gerekiyor. 4. yönü koruyucudur ve koruduğunu gösterdiği için buna özellikle dikkat eder ve bunu yaparken 8. yönüne girenleri öldürür .


Merkür


Merkür 4. ve 7. evin yöneticisidir ve badhakadhipathi'dir. Kendradhipatya dosa'dan muzdarip. Ve sonra o Badhak'tır. Yaşam gibi Jyotish de birbiriyle çelişen şeylerden oluşur ve dengeye çok ihtiyaç vardır ve haritalarında dengeye sahip olanlar söz konusu alanda başarılı yaşamlar sürerler.

Badhaka'nın etkisiz hale gelmesi için Merkür'ün Köşe evde zayıf olması gerekir ve eğer öyleyse Raajyoga yapma gücünü kaybeder. Şimdi bu, 4 ikili yükselenin tümünde 7. ev lordu ile çok çelişkili bir durum. Şimdi gezegenler arasında 4 tür aktif ilişki var ve 5'i aktif değil ya da gezegenler arasında destekleyici ilişki. Dört çeşit aktif ilişki vardır:

1. Gezegenlerin birbirlerinin burçlarında olması, 2. Gezegenin Dispozitöründen görünüm alması, 3. Gezegenlerin karşılıklı açı yapması, 4. Gezegenlerin kavuşum yapması. (İnaktif ilişkiden şimdilik ayrılıyorum, çok önemli olduğundan ve Dasa Sistemlerinde çok sık kullanıldığından bu başka bir zamana alınacaktır) Gezegenler ve evler arasındaki ilişki de bu kurallar kullanılarak yapılabilir.

1. Gezegen evde, 2. Gezegen evin yöneticisine açı yapıyor, 3. Gezegen eve açı yapıyor. Artık iki ev arasındaki ilişki, lordlarının gezegensel ilişkilerle bağlantılı olup olmadığı da görülebilir.

(İnsan ilişkileri gibi ilişkiler karmaşık ve kapsamlıdır ve bu konuda gelecekte başka bir makale yazılacaktır) şimdi Merkür'ün başka herhangi bir Kendra evine yerleştirilmesi, Raajyoga'yı Konas'taki yerleşimi yapmaz, Raajyoga yapabilir ama aynı zamanda Badhak'ı da verebilir (Raajyoga Daha Güçlü) badhaka daha güçlüdür) artık Kona lordları ve Merkür arasındaki 2, 3 ve 4 ilişkisi, Yükselen Balık burcu için Raajyoga yapabilir. Dolayısıyla 3. ve 11. evdeki Merkür burada iyi durumda.

Özellikle Doğal Malefiklerin etkisi altında olmadığında, onların etkisi badhaka'yı kışkırtır. Veya Kona lordunun en iyisiyle bağlantılı diğer yerlerde badhaka'nın gideceği (En az güçlü) 12. ev olacak ve Kona lordu ile bağlantılı olarak Raajyoga'yı verecek.

Ancak 4. evin lordu Ay'ın cıva ile birlikte 5. evden itibaren 8. evde olması kötü görünürken, 9. evin lordu Mars veya Ketu'nun cıva ile birlikte 12. evde olması Raajyoga'ya vermek için iyi görünüyor.

Ancak hem Ketu'nun hem de Mars'ın Merkür e düşmanı olması nedeniyle aralarındaki düşmanlık karışıklıklara neden olabilir.

Diğer yerlerde, Kendra lordu olarak hem kötü hem de faydalıdır, evi destekler (bir evi desteklemek - Kendra lordları ile bir evi geliştirmek – Köşe ev lordu arasında fark olduğunu unutmayın) ama bununla birlikte o eve badhaka da verir. Özellikle Badhaka güçlü olduğunda yerleştirilir ve etkilenen badha da güçlü ve sıkıntılı olacaktır. Badhak'ın gücü, badha'nın ne kadar güçlü olduğunu gösterirken, belası badhaka'nın ne kadar çirkin yüze dayanabileceğini gösterir.

Jupiter


Jüpiter özellikle Kona'ya yerleştiğinde Raajyoga yapabilir. Kendra veya Kona'daki Jüpiter büyük bir lütuftur ve Jüpiter herhangi bir Kendra veya Kona'nın efendisi olduğunda bu özel bir lütuftur.

Herhangi bir Kona'da olduğu gibi, Raajyoga'nın bir Kendra'nın ve başka bir Kona'daki Kona'nın (lagna) efendisi olmasını sağlar ve diğer iki konadaki yönü, yardımseverliğini diğer konalara aktararak haritayı son derece güçlü ve etkili hale getirir.

Köşe evlerde Raajyoga bir lütuftur ve Kendra'da yerine getirilmesi için bazı koşullara ihtiyaç duyar lagna kişinin kendinden emin ve dürüst olmasını gerektirirken 4. ev saflık ve adanmışlık ister, 7. ev iyi uyumlu ilişki ve uzlaşma isterken 10. ev bunun için çalışma ve çaba gerektirir.

Raajyoga aktive olur, oysa Köşe Raajyoga'dan bereket gibi akar. 2. evdeki Jüpiter ve Mars gibi Raajyoga'da yer alan 2. ev veya 2-8 eksen, Raajyoga'nın gelmesi için aile desteği veya iyi bir banka bakiyesi veya Raajyoga'nın tadını çıkarmadan önce ailesini yerleştirmek için kişi gerektirir. 3. ev, küçük kardeşlerin sıkı çalışma desteğine ihtiyaç duyar.

6 ev Raajyoga'nın çalışması zordur çünkü iş, çok fazla çalışma, çekişme, mücadele, aşağılanma, acı ve benzeri şeylerden sonra meyve vermeye gelir. 8. ev Raajyoga'ya kalıtım verir ancak kişi orta yaşını geçtiğinde yaşamının ilerleyen dönemlerinde meyve vermeye başlar. Ve bununla birlikte birçok acı ve uzun süreli hastalık da verir. Raajyoga'nın harekete geçmesi için 11. ev ağabeyin desteğine, tavsiyeleri iyi dinlemeye, guruya hizmet etmeye, kişiye güvenmeye ve kendi hayallerini gerçekleştirme kararlılığına ihtiyaç duyarken, 12. ev Raajyoga için yabancı bir ülkeye taşınmayı, meditasyonu, konsantrasyonu ve planlamayı gerektirir. aktif hale gelmek için. Bu koşullar bu evde raajyogalar yapıldığında veya bu ev lordları Raajyoga'da olduğunda geçerlidir ancak Raajyoga'daki güçlü bir 6., 8. veya 12. ev lordunun da Raajyoga'yı bozabileceğini unutmayın. Raajyoga'nın çalışması için zayıf kalacak şekilde bağlı olmaları daha iyidir.

Jüpiter, Köşe evler ve üçken evler de 2. ev yine 11. evde Dhanyoga yaptığında iyi yerleşmiştir ancak büyük kardeşler ve dileklerin gerçekleşmesi açısından kötüdür.

11. evdeki Jüpiter, ağabey, para ve evlat arasında bir tane verir. Bu evleri dikkatlice analiz ederek karar verin. Diğer gezegenlerde (bir tane bile olsa) Jüpiter'in bu durumu ortadan kalkar ve tüm etkiler bir arada görülür. 6-8-12 evlerdeki Jüpiter korkunçtur çünkü doğasını kaybeder ve kötücül hale gelir ve Raajyoga'nın potansiyelini öldürerek rahatsız olur..


Venüs


Venüs 3. ve 8. evin yöneticisidir ve zamansal bir malefiktir ancak yücelişi yükselişte olduğundan bu lagna için iyidir. Ancak Köşe ve üçken evlerde yerleştirilmesi, 8. evin kötü etkisini o evin iyi işaretlerine zarar verir ve Venüs'ün yararlı desteği olması Venüs'ün o evin anlamlarını yitirir

. Lagnadaki Venüs'ün vücudu zayıf ama yüzü güzel yaptığı gibi, 2. ev aile için kötü ama ses için iyidir ve şeker hastalığına son vermek için tatlılar alır (8. evde açı) ancak 8. ev lordu olarak evini koruduğu için ölüm vermez. . 3. ev kardeşler için çekingen ve kötü yapar ancak cinsel doyum verir (burada özellikle dikkatli olun, kendisi de 3. ev yöneticisidir ve 8. evin yöneticisi olarak kendi evine sadece bir dereceye kadar zarar verir, ancak kendi evinde olması birçok şeyi kurtaracaktır).

4. ev anne için kötü ama kolaylıklar için iyi,

5. ev nesiller için kötü ve çizim, şöhret, sanat gibi beceriler için iyi. 6. ev, özellikle zayıf olduğunda Vipreet Raaj Yoga yapar ve iş şansını yok eder, ancak evlilik dışı ilişkiler için iyidir.

7. ev evlilik için kötüdür ancak cinsel zevkler için iyidir.

8. evin lordu olarak biraz iyidir. 9. ev şans için kötü ama evlilik dışı ilişkiler için iyi.

10. ev meslek için kötüdür ancak meslektaşlarla flörtler verir.

11. ev kardeşler ve dileklerin gerçekleşmesi için kötüdür ancak kazançlar için iyidir.

12. ev maneviyat için kötü ama cinsel arzular için iyidir. İblislerin Gurusu olarak evlerin Sattwik anlamlarını öldürür, evlerin Rajasic anlamlarını sınırlar ve evlerin Tamasic anlamlarını arttırır. (Aynı şey Jüpiter için de geçerli olabilir ve Jüpiter'in bulunduğu eve zarar verdiği ifadesi yeni bir açıdan anlaşılabilir)

Satrün


Satürn 12. ve 11. evlerin yöneticisidir ve Para vermede ve dileklerin yerine getirilmesinde etkilidir. Varahamahira, Satürn'ü sadece kendi burcunda veya Jüpiter burcunda övüyor ve etkilerinin Jüpiter burcunda bile kendi evi gibi olduğunu söylüyor. Ancak kendi evinde maddi olarak başarılı, Jüpiter burcu ise ruhsal olarak başarılıdır.

Yükselen yerleşimi Marana Karaka Sthana'dır ve bu gerçekleşene kadar Bhanga'ya kadar kötüdür ve Marana Karaka Avastha'da büyük kardeşlerin veya anne tarafından büyükbabanın veya baba tarafından büyükannenin kişinin doğumundan önce ölebilmesi şansını yok eder ancak 1. 2. veya 11. evdeki yerleşimi Dhana'yı verir. Yoga, özellikle Jüpiter'in onunla kavuşum olmaması gereken herhangi bir bağlantı kurması durumunda. 3. evdeki konumu çok fazla harcama sağlar.

4. ev yaşlılığı çekilmez hale getirir ve mülk ve tarım yoluyla gelir sağlar.

5. ev gelir açısından iyidir ancak 50'den sonraki yaşam için kötüdür.

6. evin Upachaya olması malefik için iyi bir yerleşimdir ve yalnızca onun genel anlamlarıyla ilgili etkilerini artırır, örneğin Satürn mutsuzluk için karakadır ve burada daha az mutsuzluk verir ancak para için yerleşimi kötüdür. Önemli değil, oysa hastalıklara yönelik harcamaları gösteriyor ancak gereksiz harcamaları göstermiyor.

7. evdeki yerleşimi, evlilikte gecikmeyi, eşten elde edilen geliri, kötü evlilik yaşamını ve dindar, uzun boylu, çene çizgisi ve üst elmacık kemikleri çıkık, zayıf bir eşe işaret eder.

8. evdeki yerleşimi meslek açısından kötüdür, yatırım açısından iyidir ve doğumda gecikmeye neden olur.

9. evdeki yerleşimi iyi bir gelir sağlar ancak şansı sersemletir ve kişi aynı işleri yapmaya devam ettiğinde ve işini değiştirmeye veya servetini artırmaya çalışmadığında en iyi durumda olur ve bu aynı zamanda hayata zor bir başlangıca işaret eder.

10. evdeki yerleşimi düzensiz işler, tuhaf çalışma saatleri ve masraflar doğurur ancak kişi açgözlüdür ve hayatında bir kez kariyer zirvesinden düşer.

12. ev para konusunda iyidir, daha az harcama yapar ve kişi kutsal olmayan ve alçak işler için harcar. Parayı depolamak için iyidir ancak iç zayıflığa neden olan ve servetin büyümesini ve şansını sersemleten uzun süreli hastalıklara neden olur.

DAHA FAZLASI..

Yükselen Burç Etkileri 929162922532171261

Yorum Gönder

  1. Həqiqətəndə elədi . Mənim yuksələn bürcumun balığın butun xususiiyətləri doğrudur👍👍👏👏💞💕❣

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item