2. Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

2. Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

2 ev 'de Ketu – kişi para meseleleriyle iyi bir ilişkiye sahip değil.

Kişi, harcamadan veya vermeden önce fazla düşünmez.

Aynı sebepten dolayı kayıplarla karşılaşabilir.

Kişi aileye bağlıdır ancak aile değerlerini/kültürünü takip etmekten hoşlanmaz.2. ev evlilik hayatını içerir. Bu ev aynı zamanda ölüme sebebiyet veren (Maraka Evidir). Maraka basitçe sizi zihinsel ve fiziksel olarak öldüren evler anlamına gelir ve 2. ev aileyi temsil ettiği için ailenizdeki kişilerle tartışmanıza, kavga etmenize ve haritanızda hasta ise anlaşmazlık yaşamanıza neden olur.

Böyle bir evin olumsuz yönü, herhangi bir kişiyi ölüme sürükler

Maddi konular, mal varlığı, aile, servet, konuşma, evlilik hayatının devamı, para ve maddi mal kazanma şekliniz, erkek çocuk, yüksek öğrenim, ikinci evlilik, konuşma ikinci ev ile temsil edilir. Yazma, şiir ve şarkı söylemek bu evde görülebilir. 2. ev bir maraka evidir. Bhava-2'deki Ketu zenginlik için kötü değildir. Bir meslek, evlilik, Rahu-8'in gizli bağlantıları veya diğer yöntemlerle zenginlik elde edilebilir.
.
NEW,Ketu Kavuşumları,2. Evde Ketu | Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,



2. evdeki ketu 8. evde rahu demektir & ketu'nun yerleştiği evle ilgili geçmiş yaşamda zaten deneyimlediğiniz ve başardığınız şeyleri temsil ettiğini biliyoruz, Yani 2. evdeki ketu, 2. evdeki uzman olduğunuz anlamına gelir evle ilgili önemli çünkü tüm bu 2. ev meselelerini geçmişte yaşadınız & biliyoruz ki 2. ev birikmiş servet, varlıklar, birikim, banka bakiyesi, her türlü değerli şeyleri temsil ediyor 

Bu yüzden burada bu hayatta finansman menajeme hakkında bilgi sahibisiniz nt özellikle para birikimlerinde veya varlıklarında bina meselesi ama memnuniyetsizlik nedeniyle kendinizin değil çünkü ketu bunları zaten yaşadı. Yani kendi 2. eviniz önemlidir.

Rahu'nuzun yerleştirildiği diğer varlıklarını kontrol etme veya yönetme takıntınız. 2. evdeki ketu 8. evde rahu anlamına geldiği için 7. evden 2. evdeki rahu'nun başkalarının varlıklarını, ortağınızın varlıklarını, ortak varlıkları, ortak varlıkları, ortak fon, sağlayıcı fonu, Devlet vergisi üzerinde kontrol etmeye veya yönetmeye çok takıntılı olduğu anlamına geliyor.

Ketu'nun artha, para ve materyalist şeyleri sevmediğini biliyoruz çünkü manevi bir gezegendir . Ketu bağışçı, rahu ise kabul eden. Yani 2. evdeki ketu asla 2. ev birikmiş servet ya da birikim, varlık, aile, aile değeri, aile soyu bile ketu diğer artha trikona evleri 6. ve 10. evleri ile ilgilenmiyor.

Yani ketu dasha dönemi kişiye 2 , 6 , 10 ev meselesi ile ilgili memnuniyetsizlik hissediyor, bu yüzden aurtha materyalist maddelerle ilgilenmektense yerli artha bağışçısı & ruhani haline gelecek.

2 evdeki ketu 2. ev aile ortamı ile ilgili sorun yaratabilir bu da sizi aileden uzaklaştırabilir .

2. evdeki Ketu konuşma ile ilgili sorun yaratabilir veya başka bir kişi 2. evinizdeki ses ,konuşma ile ilgili sorun yaratabilir, Ayrıca gıda alma problemini de işaret edebilir.

2. evdeki ketu 2. evdeki servet varlıklarını umursamayabilir ama mal varlıkları varsa bunu açıkça gösteremezler .

2. evdeki Ketu 6. evinize yön veriyor, bu yüzden tüm bu konuları karıştırmak yerine ketu sizi 6. ev meselesinden çok uzağa getirebilir, bu yüzden ketu dasha dönem yerlisi düşman rekabet kavgasının 6. eviyle uğraşmayı sevmeyebilir, dai ly rutin iş, hizmet, kredi, borç, dava ama evet yerli alternatif şifa veya ruhsal iyileşme ile ilgilenebilir.

2. evdeki Ketu, profesyonel ortamın 10. karma evinize yön veriyor. Yani ketu 10. profesyonel ortamınızda sorun yaratabilir ve bu sizin adınızı - şöhretinizi - statünüzü mahvedebilir.

2. evde Ketu 8. evde rahu demek, bu yüzden yerli gizli şeyler arama, astroloji, teknik araştırma, dedektif casusluk ile ilgilenebilir. Başkalarının varlıklarını, ortağınızın varlıklarını, ortak varlıkları, ortak varlıkları, ortak fon, sağlayıcı fonu, Devlet vergisi üzerinde kontrol etmeye veya yönetmeye çok takıntılılar

Ruhsal moksha veren gezegen Ketu asla 2, 6 ,10 artha trikona evleriyle ilgili konularla uğraşmayı sevmez ancak ketu'nun naksatra lordu 2 , 6 , 10 , 11 ev ile bağlantılıysa ve eğer naksatra lord D1 , D9'da işaret olarak iyi yerleşmişse D27 grafiği sonra evet yerli ketu, ketu dasha döneminde ruhsal alternatif yollarla her türlü kazancı verecek. Bu yüzden ketu'nun naksatra lord durumunu öğrenmeye çalış.

2.evdeki Ketu, yaşamda daha iyi hayaller aramak için sürekli çabalar, yetenekler ve becerilerle birlikte geçmiş yaşamların materyalist çabaları yerine daha yüksek pozitiflik arzularının gerçekleşmesine geçişi temsil eder.

Astrolojide Ketu'nun 2. evde olması para almayacağınız anlamına gelmez; bunun yerine, 2. evdeki Ketu erken yaşta çok para verir, ancak kişi, insanların dünyevi başarılardan daha değerli olduğunu anlayacaktır.

İkinci evdeki Ketu, sürekli olarak macera ruhunu ateşleyecek ve kişi, hayatta sevdiği veya arzu ettiği hedeflerine ulaşmak için risk almaya istekli olacaktır. Kişi, zorluklar için alışılmadık yöntemler öğrenir ve gerekirse alttan tekrar zenginlik yaratabileceğinden ve servetini artırma arzusunu sürekli olarak geliştireceğinden emindir.

Mutluluk söz konusu olduğunda, Ketu'nun burçtaki rolü artık kişiye fayda sağlamaz ve yaşam boyunca acı çekecektir.

Bu tür insanlar memnuniyetsizlik ve öfkeye yakalanırlar.

İkinci evdeki Ketu'nun , düşmanlarından sürekli rahatsız edici güçlüklerle karşılaşacaktır. Kişi, evde ve ofiste ruh hali değişimleri, kaygı ve strese girecek ve kafası karışacaktır, etrafındaki insanlar sürekli olarak onu kasıtlı olarak incitecektir.

Ketu, oturduğu evin özellikleri ve olayları hakkında kayıtsız, cahil, kayıtsız çünkü geçmişte bunlardan bolca vardı ve artık istemiyorsun.

Ketu bu pozisyonda tutulduğunda kekemelik gibi konuşma bozukluklarına ve öğrenmede problemlere de yol açabilir. Böyle bir kişi, kendini beslemek için başkalarına güvenmek zorundadır.

Ketu burada da masrafları artırır ve gözle ilgili sorunlara neden olur.

Davranışları nezaket ve nezaketten yoksundur.

Ketu ayrılıkları temsil eder ve ikinci evde kişiyi yakın ailesinden koparır.

Böyle bir kişi, aile üyeleriyle iyi bir ilişki sürdürmekte zorlanabilir.

Hükümet nedeniyle servet kaybı olasılığı da mümkündür.

Bununla birlikte, kişi zenginliğe karşı ilgisiz hissedecektir. Aile açısından iyi bir yerleşim değildir ve kişi ailesiyle ilgilenmez ve bir şekilde aileden ayrılabilir. Hatta biriken serveti bağışlayabilir, teslim edebilir veya başkasına verebilir.

Ketu güçlü değilse, kişi mali harareti hissedebilir. Kişi aile geleneğine saygılı olacak, ancak Ketu'nun kopma etkisi nedeniyle onu takip etmeyebilir.

Bu insanlar protokoller konusunda çok sıradışılar. Geleneksel evlilik protokollerini takip etmiyorlar ve sadece uygun bir karşılıklı ortaklık içinde yaşıyorlar. İlk evlilik muhtemelen yürümeyecek ve kişi çok az motivasyona sahip olabilir veya yeniden evlenmeye doğrudan ilgi duyabilir ve duygusal kopukluk nedeniyle artık pratik olmadığını hissedebilir. Bu insanlar genellikle çok yaratıcıdır, ancak eylem, konuşma, davranış ve seçimleri söz konusu olduğunda çok kafaları karışır. 2 nd ev aile hayatına bağlı olan, aile hayatında nasılsa tamamlanmamış aile hayatı ya da ilgisizliği gösteriyor.

Ketu mahadasha
onları çok rahatsız edebilir.

Astrolojide 2. Evdeki Ketu'nun Uğurlu Sonuçları


Yerli güzel, mutlu ve memnun olurdu.

Zenginlik ve mutluluk elde edilebilir.

Biri tatlı ve hoş konuşuyor.


Astrolojide 2. Evdeki Ketu'nun Uğursuz Sonuçları


Ketu'yu 2. evde olan kişi her zaman heyecanlı ve kafası karışıktır.

Kişi kötü, mutsuz ve talihsiz olabilir ve ihmal konusu olabilir.

Kişinin zihni ısınır ve o her zaman mutsuz kalır.

İş yerinde engeller olabilir.

Kişi, düşük seviyeli insanlarla birlikte kalabilir.

Kişi iyi eğitimli olmayabilir ve servet sıkıntısı olabilir.

Kişi servet kaybına uğrayabilir.

Kişi her zaman Hükümetten korkabilir ve mali konularda tedirgin olabilir.

Kişi babanın servetinden mahrum bırakılabilir.

Bir kişi ağız rahatsızlıklarından muzdarip olabilir.

İnsanlara karşı saygılı ve samimi bir şekilde konuşmayabilir.

Biri kötü bir kamu konuşmacısı olabilir.

Birinin konuşması sert olabilir.

İnsanlara kötü niyetle bakılabilir.

Zenginlik ve refah yok edilecek.

Her gün yemekle ilgili bir endişe olabilir.

Kişi başkaları tarafından verilen yiyeceğe bağımlı olabilir.

Akrabalar ve arkadaşlarla tartışılabilir.

Kişi arkadaşlarına ve aile üyelerine karşı çıkabilir.

Kişi fiziksel zevklerden mahrum kalabilir.

Birinin oğlu ölebilir.

Kayıplar nedeniyle işyerini kapatabilir, iflas edebilir, karalanabilir.

#Vedıkastroloji #vedıcastrology #hintastrolojisi #astrology #karma #astrolojikozmik #izmir #horoskop #astrolojidanışmanlığı #rektefikasyon #astrolojieğitimi #meditasyon #finansalastroloji #mantra #yantra #astrolojidanışmanlığı #ayburcuhesaplama #mantra #vedıkastrolog #rahu #ketu #shani #satürn https://twitter.com/AstrolojiKozmik

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 5658957761033561129

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item