Rudramsha D 11

 
D 11 Rudramsha Zenginlik kombinasyonları 

                                           Indu Lagna, Ekadashamsha

Herkes zenginlik ister ve hayatta ne kadar para kazanılabileceğiyle ilgilenir. Genel olarak hayatınızda para kazanmayı etkileyen iki şey vardır. Biri burcunuzdaki servet kazanma ( dhan yoga ) kombinasyonları, ikincisi İNDU LAGNA, üçüncü

ise bu yöndeki çabalarınız. Doğum haritasının potansiyeli, Ekadashamsha, D11 ve dasha/transitlerin hepsi bir araya geldiğinde ani zenginlik de mümkündür.


Natal Doğum haritası önemli evler 2 ev 5 inci , 9 inci ve 11 evler ve Bunlar ve efendileri güçlü olmalıdır.( Navamsha'daki durumlarını ve Ashtakvarga puanlarını kontrol edin)Bunlar iyi yerleştirilmişse, kişi hayatta herhangi bir para sıkıntısı çekmez.


11 inci evin de kazançlarının bir evdir ve bu kazanç 11 derecede tesir kontrol ederek kullanılacaktır nasıl ilgili bazı önemli noktaları alabilirsiniz inci ev efendisi. Örneğin, bu gezegen toprak burcundaysa, sabit varlıklara yatırım yapılmasına izin verecektir.

Ayrıca, tüm bunlar arasında bazı etkileşimler olmalıdır. 2 ve 11 inci efendisi 5 veya 9 inci evin zenginlik önemli miktarda verecektir. Bu evlerin yöneticiler güçlü yeterliliğine sahipse veya 9 inci evler, bu muazzam zenginlik verecektir.
  

D 11 Rudramsha Zenginlik kombinasyonları

İNDU LAGNA


Indu lagna genellikle kısa yol olarak kullanılır. Bölünmüş haritaları okumanın zor olduğunu düşünüyorsanız, doğum haritasının potansiyelini bu şekilde kontrol edebilirsiniz.


Indu lagna, doğum haritanızın zenginlik beklentileri hakkındaki anlayışınıza katkıda bulunabilir. Indu lagna'yı bu şekilde analiz edin. Indu lagna burcunun ilk ev olarak görülmesi için doğum haritasını yeniden yönlendirin. Yani Indu lagna'nın ilk ev olduğu yeni bir haritanız var. Doğum haritanızı ve bu yeni haritanızı önünüzde tutun.


11. Bölüm haritası, Rudramsha veya Ekadashamsha bireyin tüm servet potansiyelini kontrol etmek için kullanılır.


Navamsha ve Ashtakvarga konumlarında, dost burçlarda, yücelmesi, faydalı gezegenleriniz varsa, doğal olarak bunların olumlu etkiler olduğu sonucuna varacaksınız. Kişi hem para kazanacak hem de toplumda saygınlık kazanacak, meşru yollardan kazanacak ve para kazanmak gerçek ' kazanç ' verecektir .


Ancak, zayıf, zayıf ashtakvarga puanları, zararlı, aksi takdirde çok elverişli olmayan ancak tek bir güçlü gezegenden bile yararlı bir görünüm alan gezegenleriniz varsa, o zaman ani zenginlik de üretebilirler. Ama bu zenginlik, el altından, vicdana aykırı hareket ederek, suç vb. yollarla elde edilebilir. Buna gerçek anlamda 'hayırlı' diyemezsiniz. Örneğin birinin oğlu ölür ve hayat sigortası yaptırır. Ya da mali suçlar işler ve para alır.


Bölünmüş haritaları görme kuralları aşağı yukarı benzerdir ( navamsha analizi hakkında yazmıştım)Bölünmüş çizelgeler her şeyden önce 'işaretlerle' bağlantılıdır. Yorumlamak için, hem doğum haritasının hem de bölünmüş haritanın önünüzde açık olması gerekir.


1. Adım - Temel doğum grafiğinde 2 ev , 5 inci , 9 inci ve 11 inci evleri. Şimdi D-11'i açın, D11'de bu burçlarda yücelimde gezegen olup olmadığını kontrol edin. Bu gezegenler dasha ve transitlerinde 'kazanç' olasılıklarına katkıda bulunacaktır.


Adım 2 - doğum haritası açıp 6 ev, 8 ev , 12 inci evler. Daha sonra D-11'i açın ve burada D11'de bu işaretlere yerleştirilmiş herhangi bir gezegen olup olmadığını kontrol edin. Bu gezegenler 'kazanç' açısından sevindirici sonuçlar vermeyecektir.


örneğin D-11 varsayalım, Venüs 6 evde, ama o güçlüdür Ashtakvarga bu kişinin, o rüşvet alabilir mesleği bir parçası olarak yasa dışı yollarla kazanç olabileceği anlamına gelebilir, böylece ya da pahalı hediyeler.


örneğin D-11'de Merkür'ün 8. evin burcunda olduğunu, ancak Navamsha'da güçlü olduğunu varsayalım. Örneğin, kardeşlerinin ölümlerinden miras bırakabilir.


örneğin D-11'de Ay'ın 12. evin burcunda olduğunu varsayalım. Ashtakvarga veya Navamsha'da sadece ortalama olduğunu varsayalım . O zaman böyle bir kişi para kazanabilir, ancak tutamaz ve kaybeder,



Bilmek D-11 değerlendirin. Örneğin piyango, borsalar, miraslar, spekülasyon, kumar vb. Kazancın tam kaynağı/doğası, bağlantılı burçlara/gezegenlere ve onların saygınlıklarına bağlı olacaktır.

Örneğin 11 inci , 10 ile bağlı ise ev inci bir şekilde ev mesleği, kolay promosyonlar vs aracılığıyla kolay kazanımlar verecek



Zenginlik kombinasyonları, Indu Lagna, Ekadashamsha



Her zamanki gibi olaylar önemli Dasha dönemleri tarafından tetiklenecek . Bu adımı atlamayın. Doğum haritası, Dasha ve transitlerin hepsi eşit derecede önemlidir. Doğum burcunun vaadi ancak uygun zaman geldiğinde gerçekleşir. 2'ye bağlı gezegen / işaretler ait Dasha süreleri, 5 inci , 9 inci ve 11 inci evler zenginlik üretme yeteneğine sahiptir. Bu nedenle, bu zamanlarda olası bir fırsat için gözünüzü dört açın.



Geçiş yapan gezegenlerde, en azından aşağıdakileri kontrol edin. Kendra'nın transit fazla gezegen (1 ev 4 inci , 7 inci 10 ev ) (5 inci 9 inci ) ev. Satürn 2'de transit edilmelidir 5 inci 9 inci veya 11 inci evler. Ve Jüpiter ayrıca 2 de transit edilmelidir nd 5 inci 9 ev veya 11 inci evler veya bu evlerin herhangi efendisi aspecting. Bu kalıplardan herhangi biri mevcutsa, yakın zamanda ani bir kazanç bekleyin.



'Zenginlik' tahmin edilmesi çok zor bir önermedir. 4-5 temel doğum haritası, navamsha, ashtakvarga, ekadashamsha, Indu lagna tekniğini birleştirdik ve tüm bunları Dasha ve transitlerle ilişkilendirmeye çalıştık, böylece tahminimiz makul ölçüde doğru olacak.

DAHA FAZLASI..

Varga harita 4639172308321287438

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item