Vedıc Astrology Güney karmik Ay düğümü ketu

Vedıc Astrology Güney karmik Ay düğümü ketu 

Astrolojideki zararlı gezegenlerden biridir. Ketu, insan doğasında zehrin, ayrımcılığın, öfkeli zihnin baş göstergesidir. Ketu, maneviyat gezegenidir.

Arkadaşı : Satürn, Venüs ve Merkür

Tarafsız : Jüpiter

Düşmanı : Güneş, Ay ve Mars

Tek Burç Geçişi : 18 ay

12 Burç Geçişi : Yaklaşık 18 yıl

Nakshatra : Ashwini, Magha, Mula

Dasha : 7 yıl Metal : Kurşun

Mücevher : kedi gözü

Yön : Güneybatı

Metal Öncülük etmek

Gün cumartesi, salı

Renk dumanlı gri

Mizaç Sıcak, Öfkeli

NEW,Gezegenler,Ketu,Vedıc Astrology Güney karmik Ay düğümü ketu,


Vedik astrolojide Ketu, gölgeli bir gezegen olan Chhaya Graha'dır. Ketu, bir yandan Karma ile ilgilidir, geçmiş yaşamda yaptığınız eylemlerin sonuçlarını verir ve diğer yandan maneviyat, kurtuluş ve hayatın okült ve gizemleri üzerinde ustalık ile ilgilidir. Ayrılığın gezegenidir; şeyleri alıp götürüyor.

Ketu zihinsel bozukluklara, garip eğilimlere, deliliğe, dengesizliğe, kaygıya, gerginliğe, suç eğilimlerine vb. neden olabili

Ketu Akrep'te Yüceliyor

Ketu Boğa'da Zayıflıyor Ketu Mooltrikon burcu İkizler

Vedik Astrolojide Ketu'nun kendi konumundan 5, 7 ve 9. olmak üzere üç yönü vardır. Ketu engellerin gezegenidir, bu nedenle Ketu'nun ıstırabı, kötülenen gezegenin doğasının pozitifliğini dağıtır, ayrıca Ketu herhangi bir gezegenin doğası ve anlamı ne olursa olsun onu emer. Ketu, doğası gereği oldukça dikkatsizdir ve asla maddi tatminlerin peşinden koşmaz. Herhangi bir gezegenin Ketu'dan etkilenmesi, gücünü kesinlikle kaybedecek, gezegen anlamının doğal pürüzsüzlüğü büyük ölçüde kaybolacaktır. Ketu'nun haritanın herhangi bir evindeki konumu, yaşamdaki o evin anlamı ile ilgili ilgi eksikliği, ayrılık, belirsizlik yaratabilir. Ketu, bir burçta ayırıcı ajan olarak çalışma eğilimindedir.

Ketu her zaman geriye doğru hareket eder, asla doğrudan değildir. Ketu asla sabit durmaz. İyi konumlanmış bir Ketu, toplum içinde yüksek güç, inatçılık ve otorite duygusu verebilir. Ketu, Moksha'nın 12. evinin doğal göstergesi olduğundan, Ketu 12. evde başarılıdır. Ketu, burçta intihar eğilimine sahip ana ajandır - özellikle Ay'ı etkilediğinde asılarak.


Ketu'nun Anlamı :İflas, sırtını ısırma, kavga, Nirvana, Moksha, kısır eğilim, aldatma, teslim olma, ezoterik, atma, başı kesme, düşüncesiz, dikkatsiz, bölünme, şiddetli vb.

Ketu ile ilgili Meslek/Ticaret – İlaç satıcısı, bitkisel ürün üreticisi, tıp doktoru veya doktor, astrolog, filozof, Köpek eğitmeni.

Ketu, üç Nakshatra Ashwini, Magha, Mula'yı yönetir; bunda Magha son derece aktif, yapıcı biri olarak çalışır. Ketu Mahadasha, çizelgedeki lordluğa bağlı olarak 7 yıl boyunca gelir ve Nakshatra lordu Ketu mahadasha sonucunu bahşeder. Çoğunlukla engeller, sefalet, servet ve kan bağı kaybı, mantra söyleme, hac, iç huzurunun olmaması nedeniyle Ketu maneviyat, aileden ayrılma, gizli davranış yolunu göstermeye başlar.

Ketu Gezegenler üzerinden geçişi

Ketu, her şeyin mükemmel olmasını isteyen içsel bir ebeveyndir. Gezegenler üzerinden Ketu geçişi sırasında Ketu sizden her zaman vazgeçmenizi, reddetmenizi ve bir şeylerden vazgeçmenizi ister.

Ketu, ruhun gelişmesi gereken alan olan savunmasızlığı ve zayıflığı gösterir.


Güneş üzerinden Ketu (Güney Düğüm) geçişi

Güneş üzerinden geçen Ketu, baba, otorite figürleri ve hükümetle ilgili sorunları gösterir. Güneş üzerinden Ketu geçişi sırasında kişi, babasıyla köklü sorunlarla karşı karşıya kalır. Babanı mutlu etmek için ne kadar çabalarsan çabala ama o yaptığın işi asla takdir etmeyecek. Şu anda konuşmak iyidir çünkü onun davranışlarının farkında olmayabilirsiniz.

Ay üzerinden Ketu (Güney Düğümü) geçişi

Ay üzerinden geçiş yapan Ketu, anne ile ilgili sorunlar gösterir. Zihin gergin ve huzursuz olabilir. Çok sorunlu ama geçişten sonra annenle olan birçok yanlış anlamanı ortadan kaldırıyor. Ya da annenle olan sorunlarını çözmek için vazgeçiyorsun çünkü o seni asla anlamayacak. Meditasyon yapmak, ruhsal köklerinizi aramak ve duygularınızı anlamak için iyi bir zaman.

Mars üzerinden Ketu (Güney Düğüm) geçişi

Mars üzerinden geçiş yapan Ketu, erkek veya erkek kardeş gibi rakamlarla ilgili sorunları gösterir. Ketu, Mars gibi davranır ve Mars üzerinden geçişi etkiyi ikiye katlar. Bu süre zarfında kişi tartışmalardan ve insanlarla kavga etmekten kaçınmalıdır. Kişinin herhangi bir fiziksel harekette bulunmadan önce düşünmesi ve ayrıca araç kullanırken dikkatli olması gerekir çünkü bu süre içinde yaralanmalar veya kazalar olabilir.

Merkür üzerinden Ketu (Güney Ay Düğümü) geçişi

Ketu mükemmeliyetçidir ve içsel ebeveyni eleştirir ve Merkür analitik bir zihin sunar. Hem Ketu hem de Merkür mantıklarını ve analitik zihinlerini iletişimde uzman olmak ve burç ve ev ile ilgili becerilerini geliştirmek için kullanırlar. Kafa karıştırıcı olabilir ve kişi yanlış karar verebilir. Kardeşlerle ilişkilerde de zorluk yaratır.

Jüpiter üzerinden Ketu (Güney Düğüm) geçişi

Jüpiter herkes için inanç, yüksek öğrenim, felsefe ve rehberliktir. Ketu'nun Jüpiter üzerinden geçişi, kişinin çocuklukta veya geçmiş yaşamlarda başkaları tarafından tanımlanan yaşamla ilgili birçok inancı, felsefeyi, fikri reddetmesine neden olabilir. Şimdi bu süre boyunca farklı veya yeni fikirleri, felsefeleri ve öğretileri keşfediyorlar. Bu, öğretmenler ve Gurular için zor bir zaman olabilir.

Venüs üzerinden Ketu (Güney Düğüm) geçişi

Venüs lüks, konfor, güzellik ve herkesin hayatında bir ilişki faktörüdür. Ketu'nun Venüs üzerinden geçişi, tüm Venüs işleri için zor bir zamandır. Ketu, bu zaman diliminde daha sade bir hayat istiyor ki, siz konforun ve güzelliğin ötesindeki hayatı anlayabilesiniz. Bu süre zarfında yerli lüks ve konfordan vazgeçti. Ketu, sevgiyi fiziksel zevkin ötesinde deneyimlemek ister, böylece ilişkiler kendi zaman dilimlerinde bozulabilir.


Satürn üzerinden Ketu (Güney Düğümü) geçişi

Satürn sorumluluk ve görev gezegenidir. Satürn üzerinden geçen Ketu, iş ve görevle ilgili olarak ağırdır. Kariyerde ani sorumluluk ve iş yükü yaratır. Bu süre zarfında kişinin önlem alması gerekir, çünkü kişiyi sorumluluktan kurtarır ve çalıştırır. Hangi kariyer alanında sorunlar yaratabilir. Ketu, bu geçiş sırasında hedefin ve yaşamdaki sorumlulukların tamamen yeniden değerlendirilmesine yol açar.


Rahu üzerinden Ketu (Güney Düğüm) geçişi


Ketu, Rahu'nun üzerinden geçtiğinde kafa karışıklığı yaratır. Aniden arzulardan ve hırslardan vazgeçmeniz ve maneviyat yoluna girmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Ketu kafa karışıklığını emer, bir kişinin sorunları çözmesi zordur. Bu, dış yaşamla ilgili bir karmik mücadelenin orta aşamasını temsil ettiği için. Bu yüzden zor ve hala iç sesinizi anlamakla meşgulsünüz.


Ketu üzerinden Ketu (Güney Düğüm) geçişi

Ketu dönüşü (Ketu'nun Ketu'dan geçişi), ruh gelişiminin bir döngüsünün sonunu belirtir. Bu, son 18 yılda öğrenilen dersler üzerinde meditasyon yapmak için iyi bir zamandır. Kapanma, karmik borçlarınızı ödeme ve duygusal bagajınızı bırakma zamanı. Hala zihninizin eski şartlandırmasına devam ederseniz, ruhunuzun olgunlaşmasına ve büyümesine yardım etmiyorsunuz demektir.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology Güney karmik Ay düğümü ketu 3889211878422530334

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item