Siddhamsa D 24 Chaturvimshamsa D-24

 Siddhamsa D 24  Chaturvimshamsa  D-24


Chatur Vimsamsa Tablosunun Amacı

Siddhamsa, bireyin eğitimini, bilgi gelişimini ve edinilen bilgi-siddhi güçlerine yönelik mükemmelliğini anlamanın anahtarıdır.

D24, Chaturvimshamsa veya Siddhamsa'dır – 4. evin bir oktavıdır (6 x 4). Bu varga çizelgesi öncelikle entelektüel yeteneklerinizi, eğitim çizginizi, bilimsel eğilimlerinizi anlamada kullanılır.

Kişinin eğitim ilgi alanları, konu seçimleri ve mezun olabilecekleri akademik programlar bu çizelgede tahmin edilebilir.

D 24 TABLOSUNUN YORUMLANMASI

D24 için Karaka, Merkür (öğrenme yetenekleri) ve Jüpiter'dir (burs, uzmanlık kazanma)

Bu varga haritasının okunması, kişinin entelektüel arayışlarında nasıl daha derine indiğini anlamaktır.

6. ev bir upachaya – büyüme ve genişleme evidir. Başak, doğal zodyakın 6. evidir ve Merkür bu evde yüceltilir - entelektüel arayışlara derinlemesine girmeyi sever, öğrenci olmayı sever, tartışmalara, tartışmalara, tartışmalara dalmayı sever.

Bu 6. (upachaya) kavramı D24'te kullanılmaktadır.

D24'teki 4. ev, temel erken eğitim – modern dünyada – 12. sınıf eğitimi ile ilgilidir.

9. ev (4'ten 6. ev) lisans eğitimi ile ilgilidir. Burada kişi bir konuda uzmanlaşır veya uzmanlaşır.

2. ev (9'dan 6. ev) ustalık eğitimi ile ilgilidir - Burada bir ana konuda bir usta.

7. ev (2'den 6. ev) doktora eğitimi, araştırma vb. ile ilgilidir,


9, 2, 7'evlerdeki gezegenler, kişinin odaklandığı alanı/konuyu gösterir. Ayrıca güçlü gezegenlere açı veren, efendiye kavuşan dikkat edin - ilgi alanını belirleyebilirler.

Her gezegenin belirli bir odak alanı vardır - örneğin

Mars genellikle teknik uzmanlık, mühendislik, aletler, metaller, ateş verir.

Rahu teknolojisi, toksinler, sahte kimyasallar, asitler

Ketu küçük aletler, elektronikler, saatler, saatler, mikro ölçekli nesneler

Satürn inşaatı ile ilgili, sivil mühendislik, taş, beton, yapı malzemeleri

Jüpiter bir konuda derinlemesine bilgi, burs, danışmanlık yeteneği, öğretim

Güneş – politikacı, liderlik, sağlık hizmetleri, ilaçlar, hayat kurtaran ilaçlar

Venüs – yönetim, işletme, proje yönetimi, organizatör, ilişkiler koç,

Merkür – matematik, işletme, ekonomi, ticaret, muhasebe, gazetecilik

Ay – dil, kadın sağlığı, hemşirelik, insan kaynakları

Yükselen D24'teki Doğal Faydalar, öğrenme için iyi bir temel, kavramların kolay kavranması, öğrenmede sorunsuz yükseliş anlamına gelir. Eğitim çizgisinde rahat olabilmek için Karakaş'ın yerleşimi çok önemlidir.

Her zaman olduğu gibi, kilit evlerde badhakesha'ları veya Dusthana'ları arayın, eğitimde devamlılık veya ara vermek için dasaları/antardasaları kilit evlerle hizalayın.



D 24'te Ortak Çıkarımlar

Yükselen, 2. 4. 9. evler, bir kişinin eğitim seviyesini belirlemek için D24 haritasındaki en önemli evlerdir.

4.- Lise, 9. ev- mezuniyet, 2. ev- yüksek lisans ve 7. doktora derecesi,

Gezegenler Merkür, Jüpiter ve Ay bu haritada hayati bir rol oynamaktadır. Merkür ve Jüpiter, bu haritadaki Karaka-doğal göstergeleridir.

8. ev, manevi bilimlerde en yüksek manevi bilgi ve cesaret derecesini gösterir. Yararlı gezegenler tarafından işgal edildiğinde veya görünüm verildiğinde, kişi çok sezgisel ve güçlü bir ruhsal arayış içinde olma eğilimindedir.

3. ev ve 5. ev, bir bireyin zeka ve beceri kazanımını ifade eder. Yararlı gezegenler tarafından işgal edildiğinde veya açı verildiğinde, kişi yerinden edilmiş, bilgili bir bilgin veya yazar olma eğilimindedir.

Bu evler Dasha dönemlerinde faydalı gezegenlerden görünüm aldığında, kişi yeni öğrenme programlarına başlayabilir.


Chaturvimshamsha'daki ev




Birinci Ev: Genel eğitim seviyesi. Öğrenmeye ilgi. Etkilenen bir Lagna, eğitim başarıları için iyi değildir. Güçlü bir Lagna, yüksek öğrenim görmek için bir zorunluluktur. Bir kişinin ilgi duyduğu veya sevdiği eğitim türü.



İkinci Ev: Aile geçmişi ve kişinin aileden aldığı destek. Kişinin aldığı eğitimin son kalıcılığı. Ailenizin eğitiminiz için mali durumu. Temel çalışmalar, hafıza.



Üçüncü ev: Eğitim almak için yapılan çabalar. Okulun veya Guru Bhai'nin eğitim meslektaşlarına karşı tutumu ve onlarla olan ilişkisi. Çalışmalar için kısa seyahat. Derslere dikkat edilir. Okuldaki genç öğrenciler.



Dördüncü Ev: Eğitimin mutluluğu veya karşılaşılan zorluklar. Örgün eğitim evden takip edilir. Modern bağlamda, mezuniyete kadar olan eğitimi temsil eder.



Beşinci ev: Bir kişinin zekası. Eğitim alanı. Güçlü bir beşinci ev keskin bir beyin verir. Yüksek öğretim. Bu, bir kişinin çalıştığı konular için görülmesi gereken evdir.



Altıncı ev: Eğitim veya öğrenimdeki rakipler. Bu, tüm öğrencileri değil, yalnızca rekabet ettiğiniz kişileri gösterir. Eğitim hayatındaki engeller. Güçlü bir altıncı ev veya 6. evde bir malefik rekabet duygusu verir ve kişi sınıfta yüksek sıralar alır.



Yedinci Ev: Öğrenci hayatındaki veya eğitim hayatındaki faaliyetler. Diğer öğrencilerin işbirliği veya başka türlü



Sekizinci Ev: Eğitimin gizli yönleri. Diğer öğrencilerin bilgisi olmadan gizlice gerçekleştirilen faaliyetler. Geceleri okuyan ve gündüzleri başkalarına zorbalık eden bir öğrenci bu evin önizlemesi altına giriyor. Haksız yöntemler kullanmak. Araştırma ile ilgili eğitim. Yavaş öğrenme. Alıştırma eğitimi.



Dokuzuncu Ev: Eğitiminizi ve bilginizi aktaran öğretmen. Derslerindeki samimiyet ve dindarlık ve öğretmenine gösterdiğin saygı. Eğitim için uzun yolculuklar.



Onuncu Ev: Eğitim alanındaki durum. Okuldaki popülerlik. Öğretmenler, genel eğitim faaliyetinizde sizi nasıl değerlendiriyor? Bir insan öğrencilerine nasıl öğretir? Eğitim alanındaki eylemler.



Onbirinci Ev: Eğitim hayatı ödüllerinden, burslarından ve madalyalarından elde edilen kazanımlar. Okuldaki veya kolejdeki arkadaşlar ve yaşlılar ve onlarla olan ilişki.



On İkinci Ev: Doğum yeri dışında bir yerde alınan eğitim. Yabancı çalışmalar yani yabancı dil veya yabancı bir ülkede. Eğitimde yapılan harcamalar.


#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

Siddhamsa D 24 3149151496206580476

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item