Darakara evlilik


VEDIC ASTROLOJİDE  DARAKARAKA (ORTAK / EŞ)


Genellikle astrolojide ne tür nasıl bir ortak ve eş alacaklarını belirten iki gezegeni vardır. Jüpiter ve Venüs, evlilik hayanın en önemli karaka gezegendir, çünkü Jüpiter bir kadın haritasında kocadır ve Venüs bir erkek haritasında eşidir . Bu gezegenlerin yerleştirildiği eve bakarak, kişinin nasıl bir eşle tanışabileceği hakkında bilgi verebilir ve hangi burçta ise eşin mizacından bahsedebilir, ancak ortağın sadece yüzde 50'sini verir.

Darakaraka, eşin doğasını gösteren grafikte en düşük dereceye sahip gezegendir. Hangi gezegenin en düşük dereceye sahip olduğuna bağlı olarak, kişi gezegenin doğasına göre gezegeninin durumuna bağlı olarak sonuç alır.

Eğer diğer gezegenler tarafından algılanan darakaraka gezegenleri konjonktürse (gezegen düşman veya arkadaş olsun), arkadaş tarafından kavuşumu veya konjonktür edilirse, o zaman darakaraka gezegeni ve kişinin iyi bir ortak almasına yardımcı olur veya düşman gezgenle kaşusumu darakaraka gezegenine zarar verir ve kişi hayatı destekleyici olmayacak bir ortak alabilir.

Örneğin Koç'ta Güneş darakaraka gezegeni ise, o zaman kişi Koç'ta Güneş gibi doğası olan eşi alır ama Terazi'de Güneş ise o zaman kişi Terazi'de Güneş gibi doğası olan bir eş alır, çünkü gezegen doğasının işareti değiştiğinde Ancak bunlar grafikte darakaraka gezegeninin genel davranışıdır.

Rahu ve Ketu Darakaraka olarak kabul edilmez, çünkü onlar fiziksel gezegen değildir.

Aşağıdaki gezegenlerin grafikte darakaraka olmaları ve hayatlarında bu tür bir ortağı çekmek istedikleri etkileri.

Yedinci evde güneş , kişi statüsü, liderlik kalitesi, istikrar ve zeki bir eş alır. Çok fazla dikkat ve sevgi istiyorlar

Yedinci evdeki ay , o kişi çok duygusal, hassas, huysuz ve başkalarıyla uyum sağlamaya hazır olan eş olsun. Kişi ortakları ve genel olarak başkaları ile uzlaşmak ister

Yedinci evde Mars , çok mantıklı, maceracı ve güçlü irade gücüne sahip olan eş alır. Kişi, işi çok hızlı bir şekilde başarabilen kişilere yönelir Bu kişi çok bireysel ve tartışmacı olabilir, bu aynı zamanda manglik dosha olarak da bilinir.

Yedinci evde Merkür , kişi başkalarıyla çok iletişim kuran bir eş alır. Merkür, eğlenmeyi seven, sıkı çalışma ve bağlılıktan daha çok sevdiği gezegendir. Bu insanlar çok eğlenceli seven eşi alırlar ve hayatta benzer şeylerin tadını çıkarırlar.

Yedinci evdeki Jüpiter , başkaları hakkında çok iyimser ve umutlu olan eş alır.Bu insanlar genellikle ilişkilerinde ve başkalarıyla öğretmen gibi davranan ortak olurlar.

Yedinci evde Venüs , çok fazla romantik arzusu olan bir eş alacak. Genellikle güzel bir ortak istiyorlar çok romantik uzlaşmacı eş alırlar .

Yedinci kişide Satürn , ilişkilerde çok kararlı olan ciddi bir yaşlı eş alır. Onlar en az romantik insanlar ama ortağa sadık. Kararlarından asla vazgeçmezler

Rahu oturduğu yerde sorun yarattığı yıkıcı güçtür. Rahu, yedinci evde kişi, başkalarının ilişki ve dikkat arayan hakkında çok olgunlaşmamış bir ortak veya kişi alır.

Yedinci evdeki Ketu ve kişinin ortak olması ya da kişinin kendisi ortaklar için çok kritiktir. Yalnızlığı ve başkaları tarafından tanımlanmadan kendilerini keşfetme özgürlüğünü tercih eden kişi.

DARAKARAKA GÜNEŞ

Güneş gibi kaliteye sahip bir eş alır ve bunlar statü, liderlik kalitesi, istikrar ve zeki, gururlu, yaratıcı, yetenekli, çok fazla dikkat ister. Jüpiter ve Mars Güneş dostudur. Eğer Güneş bu gezegene bağlanırsa Güneş'e yardım ederler, bu gezegenlerin değerini eklerler. Ay Güneş'e dostça ama aynı zamanda yardım etmiyor ama Güneş'e baktığında Güneş'e ve kişinin iyi bir ortak almasına yardımcı olacak.

Merkür Güneş'e karşı tarafsızdır, ancak Güneş'e yardım edecektir. Ve Merkür, Güneş ile birleşirse, kişinin akıllı olduğu anlamına gelen Budha Aditya Yoga yapar ve akıllı bir ortak olurlar.

Venüs ve Satürn, Güneş'in düşmanıdır, eğer Güneş Venüs veya Satürn tarafından kavuşursa veya görünümü ile , eş hayal kırıklığı yaratacaktır.


DARAKARAKA AY

kişi çok kadınsı, duygusal, hassas, bir anne olan ve başkalarıyla uyum sağlamaya hazır olan eşleri olduğu için şanslı olur, kişi ortakları ve genel olarak başkaları ile uzlaşmak için çok fazla güce sahiptir.

Ancak Ay Akrep burcunda veya Ay düşmanı olan Satürn, Venüs, Merkür, Mars ile iyi değilse, duygulardaki inişler nedeniyle ortağı hayal kırıklığına uğratır. Ay Akrep burcundayken, Venüs'ü seven, Mars'a karşı agresif ve Satürn'e karşı depresif olduğunda Ay çok huysuz hayal kırıklığına uğratacak. Boğa burcu en duygusal olan Ay, bilgelik, neşeli, iyimser ve umut dolu eş verir

DARAKARAKA MARS

Mars tipi kişiye doğru eğimli maceracı güçlü irade gücüne sahip, dünyevi işi çok hızlı başarabilen eş alırlar. Mars, kralının emrettiği işi gerçekleştiren gezegenlerdir. Mars düzeltebilir, sorunları çözebilir, bu insanlar bu tür bir eş alırlar. Güneş ve Jüpiterler, Mars Jüpiter tarafından kavuşursa veya görünümü, kişi iyi bir eş alır. Güneş Mars'la kavuşumda Mars'ı yakar ama yardım eder. Merkür Mars düşmanıdır, eğer Mars ve Merkür birleşirse veya Mars'ı görürse sinir bozucu eş olur. Mars, Ay'la oturduğunda çok bireysel ve tartışmacı olabilir. Venüs'lü Mars tutkulu doğa eşi ve Satürn'lü Mars nötr ama Satürn ile oturan herhangi bir gezegen Satürn'ün sert doğası nedeniyle acı çektiren bir eş olur

DARAKARAKA MERKÜR

kişi çok iletişim kuran bir eş alır, arkadaş gibi. Merkür, eğlenmeyi seven, sıkı çalışma ve bağlılıktan daha çok sevdiği gezegendir. Bu insanlar çok eğlenceli seven eşi alırlar ve hayatta benzer şeylerin tadını çıkarırlar. Merkür Venüs'ün oturduğu veya gördüğü takdirde Merkür ve kişinin iyi eş almasına yardımcı olur. 


Dararaka Merkür ve Jüpiter, bir kişinin haritasında büyük ölçüde aynı şeyi gösterir; arzuladıkları eşin bilgili, esprili, yüksek eğitimli ve hayattaki her soruna çözüm bulabilen biri olması.

-Darakaraka Merkür ise gösterişçi, genellikle zekasıyla övünen, şakacı ve içlerinde bir çocuk olan insanlara ilgi duymanızı sağlar.
Merkür otururken veya Satürn'ü etkilerse, Merkür'e zarar verirse, zaman geçirmek istemedikleri eşe sahip olurlar. Ay, Merkür'ün düşmanıdır, eğer Ay'a katılırsa sinirlendirecek duygusal olarak kararsız olabilecek eşler veriyor. Jüpiter iyi bir gezegendir, konjonktür veya yönü ile gezegene bilgeliği, umudu ve mutluluğu artırır. Jüpiter ile merkür, ilişkiyi açmak ve daha keyifli hale getirmek iyidir. Merkür, yanıncaya kadar Güneş ile iyidir.


DARAKARAKA JÜPİTER

kişi başkaları hakkında çok iyimser ve umutlu olan eş alır. Bu insanlar genellikle ilişkilerinde ve başkalarıyla öğretmen gibi davranan ortak olurlar. Onlar çok yararlı, mutlu olanlar şanslı ve neşeli doğru eğilimli. Jüpiter doğal dostu Güneş, Ay, Mars. Jüpiter oturuyor ya da onlar tarafından yükselen Jupiter ve kişi iyi eş almak yardımcı olacaktır. Jupiterin yanındaki Merkür, Satürn ve Venüs Jüpiter'in düşmanıdır ve partneri hayal kırıklığına uğratırlar.
 


Dararakaka Jüpiter, birinden hoşlanmanızı sağlar.

-bilgileri konusunda çok çekingendirler, gerekmedikçe pek konuşmazlar, yaşlarına göre çok olgundurlar ve bazen bu da size genel olarak yaşı büyük bir eş gösterir.

DARAKARAKA VENÜS

kişi Venüs'e doğru çekilen kişi gibi. Dengeli, anlaşma yapan, çekici, sosyal, güzel ve uzlaşmacı bir eş alacaklar ve içinde çok sayıda romantik arzuya sahip olacaklar. Onlar çok çok romantik ve ortağı ile uzlaşmacı bir eş istiyorlar. Güneş, Ay ve Jüpiter Venüs'ün düşmanıdır, eğer Venüs bu gezegenlerin kavuşması veya görmesi ortağı hayal kırıklığına uğratır. Satürn Venüs dostudur, Satürn soğuk ve sert bir gezegendir, kavuşumunda Venüs'ü hayal kırıklığına uğratır, ancak Venüs'ü yönlendirirse yardımcı olur. Venüs Mars ile ve ortağa aşırı tutkulu bir doğa verir.


DARAKARAKA SATÜRN


kişi, ilişkilerde çok kararlı olan ciddi bir yaşlı eş alır. Onlar en az romantik insanlar ama ortağa çok sadık. Bu insanlar kolayca ayarlanamaz ve kararlarda çok sağlam.. Satürn , soğuk, ciddi ve realitede yaşamayı sever. Ancak Satürn, uzun vadeli ilişkilerde çok iyidir. Ne istediklerini biliyorlar, ilişkide çok gerçekçi olurlar Satürn darakaraka hayatlarında doğru bir ortak seçerler.

Satürn, Güneş, Ay ve Mars'ın düşmanıdır. Eğer Satürn bu gezegenlerin kavuşması durumunda eşini hayal kırıklığına uğratırlar eşinizle zor anlar yaşarlar. Satürn'lü Ay, kişiyi duygusal olarak çok hassas yapar. Satürn'ün iki arkadaşı Merkür ve Venüs var.

Satürn konjonktürü veya bu iki gezegenin istediği gibi ilişkide yardımcı olur, ilişki daha keyifli ve eğlenceli bir sevgi dolu olacaktır.




Darakaraka gezegeniniz sadece eşinizde aradığınız birkaç şeyi anlatmakla kalmaz, aynı zamanda DK gezegeninize ait olan kendinizde eksik olduğunuz NİTELİKLERİ de anlatır.
 Örneğin. Jüpiter DK -> Mali beceri ve bilgiden yoksunsunuz, paraya, dine vb. pek ilginiz yok.

Mars DK -> cesaret eksikliği, özgüven eksikliği, tembellik, doğurganlık sorunları (kadınlarda), fiziksel olarak zayıflık.

Satürn DK -> Sabırdan, olgunluktan, uzun vadeli düşünmeden yoksundur, yalan konuşur, kuralları çiğnemeyi ve oyunlarda ve hayatta hile yapmayı sever.

Güneş DK -> Güven eksikliği, yaşamda yön bulamama, Guru ya da baba figürü eksikliği, bağışıklık sistemi zayıf, kolayca hastalanma.

Ay DK -> duygulardan yoksundur (içerisi çok duygusaldır ama robot gibi davranır), anneden beslenir, yaşamda destek verir, çok açık sözlüdür.

Merkür DK -> iletişim becerileri eksikliği, sahne korkusu, topluluk önünde konuşma korkusu, mali becerilerin zayıf olması, parayı idare etme korkusu, okumaya ilgisizlik.

Venüs DK -> konfor ve lüksten yoksundur, kadınlardan destek almaz, doğurganlık sorunları (erkekler için), sanata ve romantizme ilgisizdir.

DAHA FAZLASI..

NEW 6827098988357555478

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item