Jüpiter-Mahadasha-Jüpiter-Antardasha

JÜPİTER-MAHADASA

Jüpiter Mahadasha'nın süresi 16 yıldır. Jüpiter, evlilik hayatında da zenginlik, zenginlik, servet, maneviyat ve mutlulukla ilişkili gezegendir. Aynı zamanda karaciğeri temsil eder.

Jüpiter'in haritada faydalı bir şekilde yerleştirilmesi, kişinin müreffeh bir yaşam sürmesi anlamına gelir. Jüpiter, burçta bulunduğu bölgenin özelliklerini yükseltir ve genişletir.


Jüpiter'in Mahadasha'sı altındaki insanlar , öğretim, bankacılık, okutmanlık, eğitim, finans, mücevher, evlilik danışmanlığı, kredi işlemleri, psikoloji, maneviyat, politika, yönetim vb.

Jüpiter Mahadasha devam ederken çocuklar da iyi performans gösterir.

Bu dönemde Jüpiter, kişiyi gelişmiş muhakeme ve bilgelikle kutsar. Native, hayatta doğru kararları verir ve kariyerlerinde de büyük zirvelere ulaşmayı amaçlar.

Bu Mahadasha aynı zamanda maneviyat ve dine olan eğiliminizi de arttırır.


Ayrıca ilişkilerde, özellikle evlilik yaşamında sıcaklık ve iyileşme ile işaretlenir.


Jüpiter Mahadasha'da Jüpiter Antardasha



Jüpiter Mahadasha'da Jüpiter Antardasha


Ruhani uğraşlar ve tapınma çok fazla zenginlik, ulaşım ve fiziksel rahatlık sağlar. İnançla yapılırsa, kişi toplumda çok fazla isim ve şöhretin tadını çıkarabilir ve Jüpiter'in nimetlerini alabilir.



Jüpiter Mahadasha'daki Jüpiter Antardasha, maneviyatın uygulanması açısından bir dönüm noktasıdır. Birçok dini seyahat ve erdemli faaliyetler gerçekleşir. Çocuklar da mutlu bir hayat sürerler.



Kişi çok fazla bilgelik ve bilgiye sahip olacağı zamandır ve kariyerlerinde daha iyi bir konuma gelir.



Negatif Etkilenirse, bu Dasha eşten ayrılmaya da yol açabilir. Çocuklarla ilgili sorunlar da mümkündür. Sağlık sorunları, özellikle karaciğer ile ilgili olabilir. Üzüntü ayrıca servet kaybına ve karalanmaya yol açabilir.

Jüpiter Mahadasha'da Satürn Antardasha


Jüpiter Mahadasha'daki Satürn Antardasha, kredi ve mülkiyet konularında fayda sağlar. Bu dönemdeki insanlar, toplumdaki mazlumlar nedeniyle birçok servet ve kazanımın tadını çıkarırlar.



Bu dönem kişinin profesyonel statüsüne bir destek sağlar. başarıya ulaşmak için çok çaba harcar. Bu, hukuk, adalet ve yönetim alanında başarılı olmak için iyi bir dönemdir. Bu dönemde ne kadar çok çalışırsanız, başarı şansınız o kadar iyi olur.

Eğer ızdırap varsa, kişi iş hayatında sorunlarla karşılaşabilir. Olumsuz etki nedeniyle bu dönemde bazı sağlık komplikasyonları da ortaya çıkabilir.



Jüpiter Mahadasha'daki Satürn Antardasha, toplumda karalamaya ve ıstırap durumunda servet kaybına da yol açabilir.



Jüpiter Mahadasha'da Merkür Antardasha




Her iki gezegen de bilgelik ve zekanın karakasıdır, bu nedenle bu dönemde kişi iyi bilgi ve öğrenme gücü kazanır. Entelektüel yetenekleri çok gelişir.



Kişi zekasıyla çok fazla isim ve şöhret kazanır. Boss da bu süre zarfında değerinizi tanır, profesyonel çabalarda başarı elde eder ve toplumda çok saygı görür.



Bu aynı zamanda eğitim açısından da iyi bir dönemdir.



Bu Dasha sırasında sonuçlar genellikle olumludur.



Jüpiter Mahadasha'daki Merkür Antardasha'nın bu döneminde , kişi evde kardeşler ve kuzenler ile barışı ve iyi ilişkiyi sürdürme eğilimindedir.



Eğer Negatif yerleşim varsa, kişi sınavlarda çabalarının ve sıkı çalışmasının istenen sonuçlarını elde etmek için mücadele eder. Bu durumda cilt problemleri de olasıdır. Ayrıca, hafıza sorunları ve zihinsel dengesizlik de devam edebilir.



Jüpiter Mahadasha'da Ketu Antardasha


Jüpiter Mahadasha'daki Ketu Antardasha , kişiye manevi eğilim ve dini seyahatlere ilgi sağlar.



Ancak bu dönemde Ketu, kariyer konularında birçok soruna ve kafa karışıklığına neden olur. Hapis cezası ihtimali de var.



Kişi ayrıca sağlık sorunlarından ve çok fazla zihinsel sıkıntıdan muzdarip olabilir.



Bu dönemde bazı savurgan seyahatler de meydana gelebilir. İlişkilerde de bir tür mesafe gözlemleyebilirsiniz. Harcama da fırlıyor.



Jüpiter Mahadasha'da Venüs Anterdasha

Bu Dasha, kişi çabayı göstermeniz koşuluyla birçok olumlu sonuç getirir. Bu dönemde Tanrı'ya olan inancınız ve manevi rehberiniz güçlenir.


Venüs birçok fiziksel rahatlık sağlar, ayrıca lüks giysiler ve araçlar gibi birçok maddi konforun keyfini çıkarma eğilimindesiniz.


Müzik ve şarkı söylemeye olan ilginiz de artıyor. Olumlu etkisinden dolayı bilginiz de artar. Evli hayatınızda çok fazla sevgi ve sevgi gözlemliyorsunuz.



Her iki gezegen de faydalıdır ve zenginlik ve servet anlamına gelir. Jüpiter Mahadasha'daki Venüs Anterdasha'nın bu dönemi böylece kişiye refah ve finansal istikrar getirir.


Jüpiter Mahadasha'da Güneş Anterdasha


Bu Antardasha, finansal durumunuz üzerinde olumlu bir etki getiriyor. Statü yükselir ve genel servet de artar. Gezegenlerin etkisi, yerlilere çok fazla isim ve şöhret getiriyor.



Bu gezegenlerin her ikisi de üstün ve güçlüdür, bu nedenle profesyonel çabalarda başarı mümkündür. Promosyon şansı da var.



Bu Dasha'da aile ve ilişki konularındaki mutluluk da hakimdir.



Zararlı bir yerleşim varsa, kişi vücut ağrıları, ateş, sinir bozuklukları, baş ağrıları ve iç huzuru eksikliğinden muzdarip olabilir.



Jüpiter Mahadasha'da Ay Antardasha


Kişi, bu Antardasha sırasında partnerinden ve çocuklarından gelen rahatlıktan yararlanır. Ay ve Jüpiter'in ilişkisinin etkisi, gelir beklentilerini artırıyor.


Bu, yerli için hayatın güzel bir aşamasıdır. Kişi manevi seyahatlere de çıkar.


Kişi süt ürünleri için bir beğeni geliştirir.


Jüpiter Mahadasha'daki Ay Antardasha'nın bu dönemi , kariyer cephesinde de ilerleme getiriyor.



Kişi toplumdan çok fazla destek alır ve maddi konforların, lükslerin ve hayatın zevklerinin tadını çıkarır.


Eş ve çocuklarla olan ilişkiler de samimidir.


Zararlı etki altındaysa, bu Antardasha ilişkilerde mesafeye yol açabilir. Servet kaybı ve sağlık sorunları da mümkündür.


Yerli ayrıca anne veya anne figürüyle ilgili sorunlarla karşılaşabilir. Dasha sırasında sık görülen vücut ağrıları ve zihinsel sıkıntı da devam edebilir.


Jüpiter Mahadasha'da Mars Antardasha




Bu Antardasha bilgiyi ve öğrenme yeteneğini arttırır. Kişi toprak kaynaklarından kar elde eder.



Ailevi konularda ve evlilik hayatında da çok fazla mutluluk var. Kardeşlerle olan ilişkiler de gelişir kırgınlıklar biter .



Yerli, doğada biraz baskın hale gelir, ancak diğerleriyle bazı anlaşmazlıklar ve tartışmalar mümkündür.



Yine de, bu dönemi Jüpiter Mahadasha Mars Antardasha toplumda saygınlık ve ün kazanmak.



Zararlı etki altında ise, bu dönem göz ile ilgili sorunlara ve ateşe neden olur. Zihinsel huzurun olmaması da kişiyi sıkıntıya sokar. Mülkiyetle ilgili sorunlar da gündeme gelebilir. Ayrıca, servet kaybı da mümkündür.

Jüpiter Mahadasha'da Rahu AnterDasha


Bu Dasha, hayatta çok fazla kafa karışıklığı ve sorun getiriyor. Kişiyi doğası gereği bencil ve otoriter yapar. Kişi gereksiz tartışmalara ve kavgalara dalmaya başlar.



Jüpiter Mahadasha'daki Rahu AnterDasha'nın bu döneminde aile ilişkileri de zarar görür .



Native ayrıca bu dönemde bir kariyer düşüşü gözlemler. Artan harcamalar nedeniyle mali sorunlar da mümkündür.



Bu dönem aynı zamanda artan ilaç korkusu ve buna bağlı enfeksiyonlarla da işaretlenir. Kişi ayrıca fiziksel sıkıntı, baş ağrısı ve karaciğer ile ilgili sorunlardan muzdarip olabilir.



Bu Dasha döneminde daha huzurlu bir yaşam sürmek için yerlilerin dini seyahatlere çıkmaları ve kutsal sulara dalmaları gerekir. Meditasyon yapmak da bu konuda yardımcı olur.

DAHA FAZLASI..

NEW 2550005793793844610

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item