Vedıc Astroloji 6 / 8 / 12 evler



Astrolojide 3 6 8 12. Evler Dusthana evi Yani karma kadersel değişimler evi olarak kabul edilir. Bu evler gezegenler hayatta zorluk ve en stresli evi olarak geçer.

6. ev en tatsız evdir . borç, hastalıklar, çatışmalar, düşman, mahkeme davaları ve başkalarına hizmet gibi yaşamın birçok zorluğuyla karşı karşıya kaldığımız evdir.

Başkalarıyla ilgilenmediğimiz veya onlara hizmet etmediğimiz bu ev. Bu evde zamanla olgunlaştık, bu yüzden buna da (Upachaya evi) denir.

Burada düşman yapıyoruz çünkü insanlara hizmet etmek istemiyoruz. 5. ev çocuk evi ve 6. evimizde çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Çocuklarımıza hizmet etmeyi seviyoruz çünkü çocuklarımızı çok seviyoruz. Çocuklarımıza hizmet ettiğimiz gibi başka insanlara hizmet edersek, düşman oluşturmayacağız.

Bu bizim doğamızdan insanlar arasında ayrım yapıyor ve düşman yapıyoruz. 6. evin dersi veya evrimsel süreci herkese tek gözle bak ve insanlara hizmet et, eğer hizmet anlayışı geliştirirsek hayatımızda neredeyse hiç düşman yapmıyoruz.

Hangi gezegenlerin geldiğine bağlı olarak, servisin gerekli olduğu 6. ev 7. ev lordu 6. evde oturduğunda, eşine hizmet etmek zorunda kalan kişi, eğer eşine hizmet etmezlerse, eşleri düşmana dönüşür. Bu, yaşamda öğrenmeleri gereken derstir. Eşleri tartışmacı değil mi ama bu onlar için geçmiş yaşamlarından aldıkları ders.



6. evdeki gezegenler, ruhlarının diğer insanlardan evrimsel süreci olan insanlara hizmet etmeleri gerektiği anlamına gelir. Eğer hayatlarında ilerlemek istiyorlarsa insanlara hizmet etmeyi öğrenmeliler. 6cı evi güçlüyse bu kişi kesinlikle kıskançlığa maruız kalır. Çünkü bu bir nevi düşmanlık enerjisidir.

Kişinin 6. Evi güçlüyse ya toplum için çalışıyordur ya da etrafına çok faydası oluyordur 6. Evi güçlü olan kişi fedakardır ve maharetleri büyüktür . Özellikle yükselen burç zayıf ve Ay ışığı zayıf olanların nazar enerjisinden etkilenmesi daha olasıdır.




8. ev astrolojinin en korkunç evidir. Burası en güvensiz ve savunmasız hissettiğimiz ev. Bu ev 7. evden sonra geliyor, 7. evde ilişkiler kuruyoruz ve insanlarla bağlantı kuruyoruz ama hayatta ilerlemek için bu şeylerin üstesinden gelmeliyiz.

Bu aynı zamanda çok tatsız bir yaşam evi. 8. ev, yaşam kontrolü olmayan Ölüm sevilenlerin kaybı, yeniden doğuş ve yaşamın dönüşümü gerçekleşir. 8. ev, hayatımızdaki birçok şeyi kontrol edemediğimiz ve hayatın ilerisinde ilerleyebilmek için zihnimizi güçlendirmeyi öğrenmemiz gereken ruhun evrimsel sürecidir. Zihinsel zayıflığımızın korku ve kaygısını aştıktan sonra hayatta daha fazla şey öğrenebiliriz. Yüksek öğrenimin ve bilgeliğin evi olan 9. eve gireceğiz. Burası ikinci Moksha evidir, burada Moksha'yı almaya çalışırız çünkü bizim kontrolümüzde olmayan bu evde acı çekeriz.



12. ev diğer Dusthana evidir. 12. ev, bu dünyayı diğer dünyaya bağladığı Jüpiter gezegeni tarafından temsil edilen en mistik evdir. 11. evden sonra gelen 12. ev, 11. ev dünya için bir şeyler yapma arzumuzu temsil ediyor. Ama evrende veya 12. evde birleşmek istiyorsak, hayatın adı, şöhret, paradaki her şeyi başardıktan sonra, tüm bunları bırakmalıyız. Ama bu kolay şeyler değil. Genel olarak hepimiz Moksha'yı istiyoruz ama işler bizden alındığında moksha alıyoruz. Genellikle hayatımızın üzücü kısmından bıktığımızda moksha istiyoruz,Birinin 12. evinde gezegenleri varsa, çok acı verici bir şeyden kurtulurlarsa, bıraktığımız gibi kolay bir şey değildir.


Bütün bu evlerin ruhumuzu geliştirmek için hayatımızda biraz acı verdiğini anlamalıyız. Dushthana evi, hayatımızdan bir şey aldıkları anlamına gelir. Eğer 1. evde oturan 6. lord, sağlığımızı alır ve bizi hasta eder çünkü 1. evde fiziksel beden bulunur. hastalandığımızda hareketle sınırlıyız ve sınırlı hareket olduğumuzda kendimizi iç gözlemlemek için daha fazla zamanımız olur, bu süreçte ruhumuz zamanla gelişir.



12. evde oturan 7. ev efendisi herhangi bir nedenle eşten ayrılmak anlamına gelir.


Bu nedenle, dusthana evinde oturan dushtana lordu, hayatımızdan hoş olmayan şeyleri aldığından ,

astrolojide Vipareeta Raj Yoga olarak adlandırılır. Bu dusthana evinde 6., 8. ve 12. efendisi değiş tokuş eden insanlar, hayatlarındaki kötü etkiyi azalttığı için bir şekilde şanslılar. 8. evdeki 6. lordun, hastalık veya borç gibi tatsız şeylerden bazılarını götürmesi anlamına gelmesi gibi. Kişi, 6. evin temsil ettiği tüm bu hoş olmayan şeylerden özgürdür.




Hayat evrimsel bir süreçtir. bu evler zamanla gelişmemizi ve olgunlaşmamızı sağlıyor. hepimiz bu evlerin enerjisini hayatımızın herhangi bir yerinde var. Bu evde gezegen yoksa, bu evin efendisi doğum şemasında bir yerdedir. çünkü hepimiz bu evrende birleşebilmemiz için yaşamın bir alanında gelişmeliyiz.



HARSHA YOGA


6. evin efendisi 8. ya da 12. eve yerleştirildiğinde Harsha Yoga oluşur.
Harsha Yoga'da doğmuş olan insan mutluluk, zevk iyi şans ile hitap etme yeteneği olacaktır güçlü adalet anlayışı ile düşmanlarının üstesinden gelecek ve şanlı ve seçkin insanlar ile arkadaş dost olacak günahkar davranışlarda bulunmaktan korkacak. Zenginlik, ihtişam, güvenilir arkadaşları olup şöhreti ile ve gurur duyacağı evlatları ve oğlu olacak.
1.Harsha yoga, 8. evde 6. efendi yerleşimi ile oluştuğunda yaralanmalara sebep olur.
Harsha yoga, 12. evin lordunun 12. eve yerleştirilmesiyle oluştuğunda, sağlık sorunları vermez, ancak sert rekabet yaratan ve sizin hatalarınızdan en iyi şekilde yararlanan çok güçlü düşmanlar verir.
Politikacılar gibi, çoğu zaman da rakiplerinin beklenmedik faydalarından yararlanır.


SARALA YOGA


8. ev lordu 6. ya da 12. evlere yerleştirildiğinde Sarala yoga oluşur.

Sarala Yoga'da doğan kişi uzun ömürlü, kararlı, korkusuz, müreffeh olacak ve öğrenmeye hevesli meraklı olacak , çocukları sayesinde zenginliklere sahip olacak. Girişimlerinde başarı elde edecek, düşmanlarının üstesinden gelebilecek güce enerjiye sahip olacaktır , iflas etse dahi küllerinden yeniden doğacaktır..
Sarala yoga, 6 ev düşmanlar ve gelişim evine 8. lordun yerleştirilmesiyle oluştuğunda, düşmanları yenerek ün kazanır, ancak aynı zamanda Aileden akrabalardan biri onlara yara vericektir.
Sarala yoga isyancılar ve güçlü kralların burçlarında veya bir başka deyişle Sarala yoga kişinin toplumda güce sahip oldukları bulunmuştur.

VIMALA YOGA

12. evin efendisi 6. lord veya 8. evin içine yerleştirildiğinde Vimala Yoga oluşur.
Vimala Yoga'da doğan kişi çok az para harcayacak ve çok para kazandıracak. Çevresin le iyi geçinecek herkese iyi olacak. Mutlu ve bağımsız olacak ve saygın bir mesleğe ya da davranışa sahip olacak ve iyi nitelikleri ile tanınacaktır. Diğer önemli etken ise babadan yüklü miras kalacağını gösterir..


Astrolojide 3 / 6 / 8 / 12 evler





DAHA FAZLASI..

Yogalar 8545050474949545180

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item