Rahu Kuzey karmik Düğümü

Rahu Kuzey Karmik Ay Düğümü 

Her burç geçiş 18 ay

Yön Güneybatı ve Güney

Gün Çarşamba, Cumartesi

Renk Siyah, Dumanlı gri

Kendi Burcu Yengeç Burcu

yüce Boğa Burcu

zayıflamış Akrep Aslan

Mahadaşa Dönemi 18 yıl

ilişki Kayınvalideler, Atalar

Rahu'nun Cinsiyeti Dişi

Hayatın Yönü Beden ve Ruh, Dokunma

Rahu üç Nakshatra Ardra, Swati, Satabhisha'ya, Swati

Rahu üzerinde çalışır: cilt hastalığı, şizofreni, sanrılar.

Arkadaşı : Satürn, Venüs ve Merkür

Tarafsız : Jüpiter

Düşmanı : Güneş, Ay ve Mars

Rahu Kova Başak Boğa'da Yüceliyor

Rahu Akrep'te Aslan Yengeç Zayıflıyor

NEW,Rahu,Rahu Kuzey Karmik Ay Düğümü



Vedik astrolojide Rahu ve Ketu bizi nasıl etkiler?



Rahu: Geçmiş yaşam arzuları. Bizi harekete geçmeye iten şey. materyalist. Shani'nin karşısında (Shani yavaş sonuçlar veriyor; Rahu ani sonuçlar sunuyor).

Ketu: Zaten zevk aldığımız şey. Bizi harekete geçmemeye iten şey. Maneviyatçı. Mars'ın zıttı (Mars eylemdir; Ketu eylemsizliktir).

Shani gibi Rahu ve Ketu da karmik gezegenlerdir. Bu gezegenler tarafından dağıtılan “kozmik adalet”ten kaçmak son derece zordur.

Rahu ve Ketu'nun olumsuz yönleri bizi fizikselden çok zihinsel olarak etkiler. Rahu kendini açgözlülük, kıskançlık, öfke, alaycılık, OKB ve nefret olarak gösterir; Ketu kendini tembellik, ilgi eksikliği, zayıf muhakeme, sorumsuzluk, küstahlık ve terk edilmişlik duygusu olarak gösterir. Her iki gezegen de bilişsel uyumsuzluğa ve meta bilişsel işlev bozukluklarına (Dunning-Kruger etkisi) neden olur.

Bir bireyin ruhsal yolda ilerleme kaydetmesi için karmik temizlik esastır; zorlanmadan ilerlemek mümkün değil. Acı kaçınılmaz olsa da, acı çekmek isteğe bağlıdır.

Rahu ve ketu dönemleri ayrıca kişinin kendisi hakkında ve önceden bilinmeyen veya ilgi duymadığı alanlarda muazzam içgörüler sunar. Bu "gezegenler" de son derece tatmin edicidir. Oyunun sonu kendini gerçekleştirmedir . Kendinizi biraz daha iyi anlarsanız, bu gezegenler sizi ödüllendirir.

Etkilerini nasıl en aza indiririz?

Rahu, diğer gezegenleri gördüğümüz gibi göremediğimiz gölgeli gezegen. Gizem gezegeni Rahu'nun Astrolojideki zararlı gezegenlerden biri olmasının nedeni budur.

Rahu, insan doğasında komplo, ikiyüzlülük, kaygı, heyecan, ikiyüzlülüğün baş göstergesidir.


Rahu (Kuzey Düğüm) bilinçaltımızdaki yaşamda büyümek istediğimiz enerjidir . Rahu, bir kişinin yaşamında ilerlemek için büyümesi gereken ana yaşam alanlarını gösteren burçlardaki karmik noktalardır.

Rahu haritadaki herhangi bir gezegene katıldığında, kişinin hayatında çok önemli hale gelir.

Genellikle Rahu'nun (Kuzey Düğüm) haritada yerleştirildiği yer, zihin olgunlaşmamışlığımızın üstesinden gelmek için nerede çalışmamız gerektiğini gösterir.

Rahu, yaşamdaki kaos, şeylerin yükselticisi, arzuladığımız şeylere takıntı, yanılsama ve yaşamdaki tüm olasılıklardır.

Rahu ayrıca hayata stres ve korku getirir.


Vedik Astroloji Rahu 5, 7 ve 9 ev görünüm yapar . Rahu'nun bu evler görünüm gezegenin doğasını güçlendirir. Rahu'nun hiçbir şey ve her şey için açlığı asla bitmez. Herhangi bir gezegenin Rahu tarafından etkilenmesi, o gezegenin materyalist/olumsuz etkisini fazlasıyla artıracaktır ve bildiğimiz gibi her şeyin fazlası kötüdür.

Rahu'nun haritanın herhangi bir evindeki konumu, yaşamdaki o evin anlamı ile ilgili bir yanılsama veya belirsizlik yaratabilir.

Rahu'nun aşırı hoşgörü eğilimi vardır.

Rahu her zaman geriye doğru hareket eder, asla doğrudan değildir. Rahu asla sabit durmaz. İyi konumlanmış bir Rahu, halk arasında popülerlik, şöhret, dikkat merkezi, manipülatif beceri, başarı ve çılgınlık verebilir.

Rahu'nun materyalist sunumuyla ilgili sorun, ne kadar isim ün verirse versin, kişinin neredeyse hiç tatmin olmaması ya da zihninin çekişmesidir.

Astrolojide Rahu, saplantılı tutkular tarafından yönetilen ve etik kavramlarla ilgilenmeyen çok istikrarsız ve düzensiz bir güçtür.

Rahu'nun Anlamı : Havacı, muamma, büyü, şehvet, zehir, baba tarafından dede, dul, siyasi komplo, kumar, dışlanmışlık, istismar, ateist, yabancı unsur, yolsuzluk.

Rahu ile ilgili Meslek / Ticaret - Casuslar, Okçu, Aktör, görüntü yönetmeni, film, medya, Kumar, hırsız, suçlu, gangster, bilgisayarla ilgili işler, gübre üretimi, böcek ilacı, uyuşturucu satıcısı ile ilgili herhangi bir çalışma.

Rahu Çoğunlukla illüzyon, kararsızlık, akılsız yol, aileden ayrılma, Uzun yolculuk, etik dışı hareket, bencillik, aldatma, depresyon, fazla gösteriş, saldırganlık, gizli davranışlar verir.

DAHA FAZLASI..

Rahu Kuzey Karmik Ay Düğümü 366475107071571888

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item