Venüs ve Jüpiter Kavuşumu

Venüs ve Jüpiter Kavuşumu


Venüs ve Jüpiter kavuşumdayken, aşkın, ilişkilerin ve güzelliğin daha yüksek ve daha ruhsal bir düzeyde genişlemesini ve bir amacı olduğunu gösterir.

Jüpiter Küçük Güneş gibidir; oturduğu her şeyi ve bu tür şeylerin kalitesini genişletir.

NEW,Gezegenler,Venüs(Shukta ve Sikuru),Venüs ve Jüpiter Kavuşumu,


Astrolojide Venüs ve Jüpiter Kavuşumu

Venüs ve Jüpiter kavuşumdayken, aşkın, ilişkilerin ve güzelliğin daha yüksek ve daha ruhsal bir düzeyde genişlemesini ve bir amacı olduğunu gösterir.

Jüpiter Küçük Güneş gibidir; oturduğu her şeyi ve bu tür şeylerin kalitesini genişletir.



Venüs ve Jüpiter Özellikleri:




Bu kavuşum aynı zamanda biraz felsefi bakış açısıyla, yüksek bilgiyle aşkı arayan, bir öğretmen gibi olgunlaşmış birini de ifade eder.



Bu nitelikler Venüs için çekicidir. Zevk duygusu, daha yüksek bilgi ve bilgeliğe ulaşmaktan gelir.

Hayattaki tutkularının kaynağı, aradıkları bilgelik türüyle onlara rehberlik edebilecek bir ortaktan gelir.



Bu insanlar ilişkilerinde daha yüksek bilgeliğin paylaşımı yoluyla gelişmezlerse, ilişkileri anlamsız hale gelir. Ancak, parasal olmayabilir; bilgi de olabilir.



Kendra ve trikona'daki bu tür kombinasyonlar, finans ve sanat yoluyla büyük bir zenginlik gösterir.

Jüpiter, sanatsal ifadenin manevi hale geldiği Venüs'ün yaratıcılığını ve sanatsal yeteneğini genişletir.

Bu kişi, maneviyatın, ilişkilerin ve bilgeliğin bir ifadesi olarak sanat yaratabilir.



Cinsel dürtü söz konusu olduğunda, Mars gözden geçirilmelidir.

Mars ve Venüs birbirinden kendra ise veya Mars Venüs ile açı yapıyorsa, o zaman Jüpiter'in yardımıyla genişleyen cinsel enerji getirebilir.



Bu kavuşum aynı zamanda biraz felsefi bakış açısıyla, yüksek bilgiyle aşkı arayan, bir öğretmen gibi olgunlaşmış birini de ifade eder.



Jüpiter ile Venüs: Jüpiter bir öğretmen, bilgi okyanusu, Spiritüel Guru, zeka, bilgelik ve Venüs - Aşk, ilişki, Uyum, materyalist tatmin, rahatlık

vb. gezegenidir ; birlikteyken, biraz çatışma gibi bir kişilik olacaksınız çünkü bu iki gezegenin temel özellikleri oldukça benzer ancak farklıdır.



Venüs tüm bilimlerin efendisidir. Jüpiter bir bilgi devidir. Bu ikisinin birleşimi, tüm alanlarda yüksek kalibreli, en yüksek zeka zirvesine sahip büyük bir adama işaret eder.

Venüs ve Jüpiter kavuşumu olan bir kişiyi değerlendirmek çok zordur, çünkü bir noktada Felsefe, bilgelik, maneviyatla çok ilgililer, bir sonraki an materyalist başarılar ve tanınma için can atıyorlar.



Bir kişinin eşi, Jüpiter'in tüm özelliklerine sahip olan kocasına adanacaktır. Öğrenilmiş, manevi, eş veya hayat arkadaşı belirtilir. Jüpiter Venüs ile açı yaptığında veya kavuştuğunda Venüs 7. Evden geçerken veya Venüs yedinci evin efendisi olduğunda ve geçiş halindeki Jüpiter Venüs'ün üzerinden geçtiğinde evlilik olasılıkları tahmin edilebilir.



6. evdeki Venüs ve Jüpiter birleşimi kişiyi Diyabete yatkın hale getirebilir.



Böyle bir bağa sahip olan kişi, ya bilgi ya da zenginlik ya da her ikisi açısından oldukça saygın bir aileden olacaktır.



5. evindeki Venüs ve Jüpiter birleşimi, Jüpiter hamileliğin 3. ayını yönettiği için zeki çocukları olan bir kişiyi Kutsayabilir, kişi çok dindar olacaktır.



Jüpiter, Brahman'ı, 6. düşman evinde Venüs ile birlikte olduğunda, kayıplar Yüksek otorite veya toplumdaki ilgili kişiden kaynaklandığında, bu tür deneyimli veya bilgili kişiyle uzun süre çok iyi bir ilişkiye sahip olmayacak, para ve saygı kaybedecek. toplum.



Venüs için doğal zayıflama evi olan 6. evdeki Venüs, Jüpiter ile kavuşumu nedeniyle iyileşecektir; Jüpiter ahlakı ifade ettiğinden, Venüs nedeniyle yaşanacak olan ahlak, Jüpiter'in birlikteliği nedeniyle iyileşir.



Venüs ya da Jüpiter, Lagna Lordu ya da 10. evin lorduysa, o zaman para kaynağı, araç, aromatik, gıda maddeleri, zengin giysiler, mega alışveriş merkezleri ve lüks iş merkezleri kuran ya da üreten büyük kuruluşlardan olabilir. Kişi her şeyi profesyonelce yapmaya çalışacak. Jüpiter Genişleme gezegeni olduğu için büyük yol.



Venüs ve Jüpiter, zayıf veya güçsüz olmadığı veya olmadığı bir burçta kavuşuyorsa, o zaman hayatta birçok romantik partnere/eşlere sahip olma eğilimi verebilir.



Bu tür bir birleşimi olan kişi, bu kişilerin iyi hak edip etmedikleri konusunda yakından ilişkili oldukları kişilerle olumlu girdi sağlar.





7., 8. veya 12. evde Venüs ve Jüpiter birleşimi, partnere sadakat elverişli değildir.

Genelde düşmanca veya tartışmacı değilsiniz

Jüpiter Venüs Kavuşumu

Jüpiter'in yanan eril enerjisi, dişil ve havadar Venüs ile buluştuğunda, oluşan güç dengelenir.

Vedik Astrolojide Jüpiter'in bir evde Venüs ile oldukça hayırlı olduğu düşünülmektedir. Bu birleşmeye sahip insanlar genellikle dindar ve entelektüeldir. Her iki gezegen de zenginlik karakası olduğundan, bu kavuşumdaki kişiler zengin olma eğilimindedir. Geçim kaynakları genellikle saygın bir meslektir. Üstelik, bu tür insanlar da eşit derecede dürüst ve sadık bir ortak alırlar.



Sagacious Jüpiter, Venüs'ün duygusallığını dengeler, böylece kişiyi doğru yolda tutar. Ayrıca, kişi fiziksel olarak çekici olma eğilimindedir. Dostların rahatlığı ve sevgisinin yanı sıra destekleyici bir ortakla kutsanmışlardır.

Onlar da uzun bir yaşam ve nesilden hoşlanırlar.

Kavuşma düşüşte olan burç üzerindeki ise, aşırı şehvetli doğa, düşük, hırsızlık veya dalkavukluk nedeniyle kişinin sağlık ve zenginlik açısından acı çekmesine neden olabilir



Koç'ta Venüs ve Jüpiter: Bu insanlar çok huzursuz, hızlı, cesur, enerjik. Arzularını ilham verici bir şekilde ifade edecek kadar cesaretleri var. Bu insanlar aşkta ve ilişkilerde biraz agresiftirler. Bu insanlar normalden daha enerjik. Yeteneklerine daha fazla güven duyabilirler. eğlenirken gelişimlerinde heyecan verici bir şey bulurlar.



Boğa burcunda Venüs ve Jüpiter: Sesi güzel olan, şarkı söylemeyi seven ve şiire ilgi gösteren kişilerdir. İyi yemek yemeyi severler, sorun yaratabilir, kişide obez olabilir. Bu insanlar çok sosyaldir ve insanlarla kaynaşmayı severler ve yaşamlarını lüks ve şansla uzatır. İyi estetik duyguları vardır ve iyi giyinmeyi severler.



İkizler'de Venüs ve Jüpiter:


Bu insanların iletişimi çok cesaret verici ve bilgelik dolu. Biraz ilhamla ilişki hakkında yazıyorlar ve içinde biraz umut var. İyi komedyenlerdirler ve çok arkadaş canlısıdırlar ve flörtöz davranışları vardır.





Yengeç burcunda Venüs ve Jüpiter: Bu insanların insanlarla kalpten bağlantı kurmaya çok güçlü ihtiyaçları vardır. Çok cömert ve girişkendirler ve herkes tarafından çok sevilirler. Çok kültürlü ve güzel giyinirler. kalplerinde çok nazikler ve annelerine ve kendi duygularına bağlılar. Kadınlarla ilgili konularda kazanç sağlayabilirler.





Aslan'da Venüs ve Jüpiter: Burada Jüpiter, Venüs'ün iyi yaşamı, popülerliği, bolluğu, zevki ve keyfi çekme yeteneğini arttırır. Bu insanların kendilerine aşırı güvenleri vardır ve gerçekçi olmayan hırsları olabilir. Bu insanlar sosyal hayatı genişletmeye, eğlenceye ve cömertliğe inanırlar. Hayatın zevklerine düşkün olabilirler ve kumarı severler.





Başak'ta Venüs ve Jüpiter: Bu insanlar çok şehvetli ve karşı cins için hoş. Dini ve sosyal yardım kurumlarının inşasıyla ilgileniyorlar. Sosyal hizmet uzmanıdırlar ve çok iyimserdirler. Yazarak, topluluk önünde konuşarak ve topluma hizmet ederek kazanırlar.





Terazi'de Venüs ve Jüpiter: Bu insanlar manevi bir evli yaşamları var ve zenginler. Rahat bir yaşam sürüyorlar. Bu insanlar yaklaşımlarında çok dengeli ve partnere çok destekleyici ama doğaları gereği çok felsefi ve manevidir ve maddi mutluluğun da tadını çıkarırlar.





Akrep'te Venüs ve Jüpiter: Bu insanlar okült bilim, din ve felsefe alanıyla çok ilgileniyorlar. Hayatın gizli ve gizemli olan her şeye ilgi duyma eğilimi vardır. Çok sezgiseldirler, araştırmacıdırlar, sihirbaz olabilirler.



Yay burcunda Venüs ve Jüpiter:




Bunlar, felsefî, peygamberlik, sevecenlik, cömertlik ve insancıllık gibi din arayıcısının asil nitelikleridir. Ayrıca, başkalarına hayırsever olmayı severler ve bazı hayır kurumlarında başlayabilir veya çalışabilirsiniz. Bağımsız düşünme ve liderlik, hakim, girişimci kaliteye sahiptirler. Zevk duygusu, daha yüksek bilgi ve bilgeliğe ulaşmaktan gelir. Hayattaki tutkularının kaynağı, aradıkları bilgelik türüyle onlara rehberlik edebilecek bir ortaktan gelir.





Oğlak burcunda Venüs ve Jüpiter


Bu insanlar çok Ciddi, samimi ve basit, sevimli, tutumları konusunda yardımcıdır. Bağımsız düşünme ve liderlik, hakim, girişimci kaliteye sahiptirler. Hedef odaklıdırlar, çok materyalisttirler, varlıklıdırlar ve kariyerde yüksek bir liderlik pozisyonuna sahiptirler. Bu insanlar hayattan bir tür zevk alma konusunda oldukça hoşgörülüdürler.



Kova'da Venüs ve Jüpiter


Bu insanlar felsefe, sosyal hizmet ve manevi arayışlarla ilgileniyorlar. Gerçeği bilmekle ilgilenirler, bu nedenle zihin, beden ve ruhta gelişmek ve gerçekle birleşmek isterler. Hayatı nasıl daha iyi ve daha basit hale getireceklerine dair söylemlerden hoşlanırlar. Yalnızca kendiniz için değil, insanlığın ilerlemesine yönelik psikolojik dürtüleri vardır. Onlar, keşişliğin tuzakları olmayan gerçek azizlerdir.



Balık burcunda Venüs ve Jüpiter:




Bu en iyi kavuşum. Venüs'ü yücedir ve Jüpiter kendi burcudur. Bu burçta her iki gezegen de birbirine yardım eder. Bu insanlar çok ruhani. Çok sevgi dolu ve manevi olan eşlerini alırlar. Bu insanlar iyi bir sezgisel güce sahiptir. Başkalarına karşı çok hayırseverdirler. Bu insanlar ilişkilerde son derece şanslı olabilir. Partnerleri ruhsal yolculuklarında yardımcı olurlar.

DAHA FAZLASI..

Venüs(Shukta ve Sikuru) 5264932676300855615

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item