Güneş-Mahadasa-Sun-Mahadasha

Güneş-Mahadasa-Sun-Mahadasha 

Altındaki insanlar Güneş Mahadasha / Surya Mahadasha nedeniyle genellikle yetki ve hükümetin seçkin insanlardan destek ve iyilik iyi bir sosyal ayakta zevk alırlar, Bu Dasha neredeyse 6 yıl sürer.

Güneş, imparatorluk yıldızları arasında üstün olduğu düşünülen güçlü, ilerici ve güçlü bir gezegendir. Parlaklığı iyimserlik, otorite, neşe ve güç verir ve sıcaklığı saldırganlık ve kibir verir. Tüm gezegenler arasında hayat verendir.

Güneş Dasha kişiye kendileri de otoriter bir konuma sahip olurlar , ancak aynı zamanda aileden uzaklaşmaya da maruz kalabilirler. özellikle devlet ilgili işlemlerde , mülk ve tıpla ilgili birçok gelir kaynağından bol miktarda zenginlik ve kazanç elde ederler.

Sun Mahadasha ayrıca kişiyi ruhsal olarak meyilli yapar ve çoğu zaman meditasyon düşkün olur.

Ayrıca tekrarlayan hırsızlık, düşmanlık, otorite, sağlık sorunları ve yangın korkuları nedeniyle kaygılı ve huzursuz yapar.

Ancak kişisel düzeydeki bu iniş çıkışlara rağmen, böyle bir kişinin iyi bir sosyal hayatı vardır.




Güneşin Mahadasa Sun Mahadasha   Altındaki insanlar Güneş Mahadasha / Surya Mahadasha nedeniyle genellikle yetki ve hükümetin seçkin insanlardan destek ve iyilik iyi bir sosyal ayakta zevk alırlar, Bu Dasha neredeyse 6 yıl sürer.

Güneş Mahadasha altında Güneş Antardasha


Bu Antardasha sizi bir burçta çok güçlü kılıyor. Bu dönemde kişi sosyal çevrede otorite, başarı ve beğeni toplayacaktır. Güneş pozitif olarak yerleştirilirse, kişi Sun Mahadasha altında bu Sun Antardasha döneminde parasal kazançlar da elde edebilir .

Kariyer açısından, kişi muhtemelen daha iyi bir konuma gelecek ve girdiği her türlü anlaşmazlık ve yarışmada galip gelebilir.

Bu süre zarfında birçok seyahat de gerçekleşebilir.

Bu dönem aynı zamanda sabırsızlıktan kaynaklanan zihinsel huzursuzluğu da düşündürür.



Güneş Mahadasha altında Ay Antardasha

Güneş ve Ay dost canlısı ve faydalı gezegenlerdir, bu nedenle birliktelikleri genellikle olumlu sonuçlarla sonuçlanır. Birlikte Anne ve Baba gibi birbirlerinin enerjilerini dengelerler.

Biri agresif ve enerjik, diğeri ise sakin ve besleyici. Dasha Moon in Sun 'daki kişi aynı zamanda saygı, tanınma, otorite, zafer ve maddi kazançlar da elde eder.

Güneş Mahadasha dönemi altındaki Ay Antardasha, kişinin hayatının en rahat ve zengin kısmı olabilir.

Bazı anlaşmazlıklar ve zihinsel huzursuzluklar da olabilir, ancak genel olarak, bu dönem hayattaki bazı önemli geçişler ve olaylarla işaretlenir.

Olumsuz tarafı, güneş ve ay debil yerleşimi otorite, hapis cezası, hırsızlık ve su korkusu ve zorluklarla anlaşmazlıklar yaşayabilirler.



Güneş Mahadasha altında Mars Antardasha


Güneş Mahadasha'daki Mars Antardasha , iki etkili gezegenin enerjilerinin birleşmesi anlamına gelir. Bu, bireyi güçlü, baskın ve otoriteden zevk alma konusunda da şanslı kılar.

Bu aşama refah, lüks ve maddi konforlarla doludur. Bu Antardasha sırasında hayatta bazı kutsal olaylar da olabilir. Aile hayatı memnun kalır.

Mars'ın bu döneminin olumsuz yönleri arasında uyum eksikliği, zihinsel huzursuzluk, ara sıra başarısızlıklar, yakınların kaybı ve aile üyeleri arasındaki anlaşmazlıklar sayılabilir. Destek eksikliği veya hükümetle ilgili sorunlar nedeniyle memnuniyetsizlik de gelebilir.



Güneş Mahadasha altında Merkür Antardasha

Güçlü ve istikrarlı Güneş'in altındaki iletişimsel ve yaratıcı Merkür'ün faydalı varlığı, yaşamda bazı gelgitler yaratır ve bu da kişiyi rahatsız eder.

Bu gezegensel Dasha'nın etkisi altındakiler, yakınlarından hem destek hem de sıkıntı alırlar. Hayatta büyük bir başarı gibi bazı önemli geçişler ve olaylar olasılığı da vardır.

Yine de başarıya giden yol pürüzsüz bir yelken olmayacaktır. Bazı zihinsel huzursuzluk ve sağlık komplikasyonları boyunca devam edebilir. İsim, şöhret, sosyal beğeni ve saygı aynı anda artabilir.

Güneş Mahadasha altında Merkür Antardasha'nın bu döneminde artan manevi eğilim nedeniyle , kişi dindar ve dini faaliyetlerde bulunur. Ayrıca, mali durum da iyileşir.



Güneş Mahadasha altında Jüpiter Antardasha

Jüpiter'in Güneş ile birleşimi genellikle olumludur, çünkü birkaç alanda gelişmeye yol açar. Jüpiter, Güneş Mahadasha altında Jüpiter Antardasha'nın bu döneminde kişiyi daha yüksek bilgelik, zihinsel huzur ve bilgi ile ödüllendirir.

Sizi erdemli, ahlaklı ve sosyal olarak saygı duyulan bir birey yapar. Kişi aynı zamanda finansal büyüme yaşarken manevi yolda yürüyebilir. Genel olarak, bu yerli için zengin bir dönem olacak.


Güneş Mahadasha altında Venüs Antardasha


Dişi ve yumuşak gezegen Venüs, eril ve kararlı Güneş'in altında kendini güvende hissedecek. Ancak bu tamamen olumlu bir dönem olmayabilir.

Güneş Mahadasha altında Venüs Antardasha'nın bu dönemindeki kişi, hayattaki tüm lükslerin ve konforların tadını çıkaracak, ancak aynı zamanda bir müsrif olabilir ve işe yaramaz arayışlara girebilir.

Neyse ki, finansal durum artan masrafları karşılamaya yardımcı olur. Baskın ve saygın bir sosyal konuma sahip olmasına rağmen, kişi kişisel düzeyde memnun hissetmeyebilir.

Seyahat ve uğurlu etkinlikler de bu dönemde gerçekleşebilir. Mutluluğu yok edebilecek bazı olumsuz yönler arasında zihinsel huzursuzluk, pozisyondan düşme, ateş ve ağrı gibi sağlık sorunları sayılabilir.



Güneş Mahadasha altında Satürn Antardasha


Güneş Mahadasha'nın altındaki Satürn Antardasha, zararlı bir gezegen olan Satürn'ün etkisi nedeniyle o kadar olumlu olmayabilir.

Çalışmalarda ve kariyerde bazı zorluklar, belki de taşıdığınız uyuşuk bir tavır nedeniyle ortaya çıkabilir. Gelir düşebilir ve genel olarak, kişi hırsları gerçekleştirmek için çok çalışmak zorunda kalacaktır.

Düşman sayısı artabilir, ancak kişi genellikle kazanan konumdadır. Başarı ve tanınma ancak sıkıntıya yol açabilecek zorluklardan sonra gelebilir.

Bununla birlikte, bazı kutsal faaliyetler de gerçekleşebilir. Dasha'nın ortasına doğru önemli bir başarı gerçekleşebilir, ancak sonunda yakın ve sevdiklerinizle olan mesafeden kaynaklanan sıkıntı rahatsız edebilir.

Olumsuz bir şekilde yerleştirilirse, bu gezegenler servet, ceza, huzur eksikliği ve ateş kaybına neden olabilir.



Güneş Mahadasha altında Rahu Antardasha

Bu iki gezegen dostane bir ilişkiyi paylaşmıyor, bu yüzden bu Dasha hayatta bazı hasarlara neden olabilir. Anlaşmazlıklar ve kayıplar, bu süre zarfında kişiyi rahatsız edebilir.

Düşmanlar güçlenebilir. Ayrıca, destek eksikliği ve yakınlardan gelen zarar, sıkıntıyı daha da artırabilir. Konum ve otorite kaybı, sosyal statüde düşüşe neden olabilir ve servet kaybı da mümkündür.

Rahu Antardasha'nın bu döneminde, Güneş Mahadasha'nın altındaki kişinin dikkatli olması gerekir. Ancak endişelenmeyin çünkü kötü günler sonsuza kadar sürmeyecek. Arada, kişi zenginlik, tanınma ve saygının da tadını çıkarabilir.



Güneş Mahadasha altında Ketu Antardasha


Dasha'ların bu kombinasyonu hayata engeller getirebilir. Ketu'nun etkisi nedeniyle, kişi çözümler bulmakta zorlanacak ve sonunda sıkıntıya düşebilecektir.

Kariyer ve finans endişe alanları haline gelebilir. Ayrıca, Sun Mahadasha yönetimindeki Ketu Antardasha'nın bu döneminde önemli birinin kaybı, sağlık sorunları ve devlet kurumları ile sorunları da mümkündür .

Yakın kişilerden ve arkadaşlardan gelen destek, bu zamanlarda güçlü kalmanıza yardımcı olacaktır. Sabır ve sıkı çalışma, bu dönemi fazla zarar görmeden atlatmanın anahtarı olacaktır.

DAHA FAZLASI..

sun dasha 8489828488823749392

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item