Güneş kavuşumları


Her burcu geçiş 1 ay

yön Doğu   Metal Altın

Mücevher yakut   Gün Pazar

Renk Portakal  Cinsiyet Erkek

Yönetici Vücut Parçası Kalp, saç, kafa,, gözler

Arkadaşlar Jüpiter, Ay, Mars

düşmanlar Venüs, Satürn

nötr Merkür

Kendi Burcu Aslan

Yücelme Koç 10 Derece

zayıflamış Terazi 10 Derece

Mool Trikon Aslan 20 Derece

Mahadaşa Dönemi 6 yıl  ilişki baba

meslekler Devlet sektörü işleri, politikacılar, doktorlar, ilaçlar, buğday, altın, bakır ve yakut ile ilgili.

güneş kavuşumları,


Güneş Satürn Kavuşumu


Güneş ve Satürn'ün bir evde bir araya gelmesi, karışık sonuçlar getirdiği için ortalama bir kavuşum olarak kabul edilir. Bu tür kişiler genellikle kimya bir ustalığa sahiptir. Kişi, her zaman dindar yolda yürüyenler arasında ruhsal olarak meyilli ve dürüst olabilir. Bununla birlikte, bu birliktelik kişinin evlilik hayatına ve aile mutluluğuna zarar verebilir. Bunun nedeni, her iki gezegenin enerjisinin tamamen farklı olmasıdır. Güneş hayat veren bir güçtür, canlılığı temsil eden eril bir gezegendir, Satürn ise sefalet ve gecikme ile ilişkili hadım bir gezegendir.



Bu kombinasyon, gecikmeye rağmen başarıyı getiriyor. Bu, kişinin gelişmesine yardımcı olur, çünkü böyle bir kişi genellikle kendi kendini yetiştirmiş bir bireydir. sorumluluklarını anlıyor. Genellikle babalarıyla düşmanca bir ilişki paylaşırlar ve hayatta birçok düşmanları vardır, ancak mazlumlar arasında popüler olma eğilimindedirler. Kendra'da acı bir ev hayatı ve evlilik hayatında gecikme ve sorunlara neden olur.



Güneş Jüpiter Kavuşumu


Güneş kavuşumu Jüpiter, yanmadığı sürece Vedik Astrolojide uğurlu bir kombinasyon olarak kabul edilir. Her iki gezegen de birbirinin dostudur ve erildir. Burçta Güneş ve Jüpiter'in kavuşumuna sahip olanlar, Jüpiter'in faydalı varlığı nedeniyle genellikle zeki ve ruhsal olarak eğimlidir. Güneş kişinin hükümette daha yüksek bir konuma gelmesini sağlar. Güneş ve Jüpiter'in bir kombinasyonu zenginlik sağlar. Bu yerleşime sahip kişiler tanınma, isim ve ün kazanır.

Son derece anlayışlı, zeki, eski kutsal yazılar hakkında bilgi sahibi, özverili, saygılı, bilge, şefkatli, cömert ve diplomatiktirler. Başkalarını tatmin etmek için kendi ihtiyaçlarını feda etmekten çekinmezler. Böyle bir kişi için en uygun meslekler arasında öğretmenlik, vaizlik, hukuk, bankacılık, danışmanlık vb. yer alır. Bu bağlantıya sahip kişilerin birden fazla etkinlikte yetenekli olduğunu göreceksiniz. Eğer negatif nakshatra ızdırap varsa, kişi soy meseleleri ve finans konusunda mücadele etmek zorunda kalabilir. Bu yerleşime sahip kadın, evlilikte gecikme ve sorunlar yaşayabilir.



Güneş Venüs Kavuşumu

Güneş tamamen ruhla, dış benliğimizle, kendimizi başkalarına nasıl yansıttığımızla ilgilidir. Venüs ise hoşgörü, güzellik, mahrem sırlar ve fiziksel zevklerle ilgilidir. Bununla birlikte, Güneş ve Venüs'ün bir burçta birleşmesi, kişiyi bilgili bir insan yapar. Böyle bir insan sanata yatkındır, kültüre ve sanat dallarına karşı özel bir düşkünlüğü vardır. Drama, medya, dans, müzik ve güzel sanatlar gibi alanlarda başarıları daha olasıdır. Bu tür yerliler iyi bir sosyal itibara ve finansal statüye sahiptir.



Bununla birlikte, eğer Venüs bu yerleşimde yanarsa, özellikle gözler veya karaciğer ile ilgili sağlık sorunlarına yol açabilir. Böyle bir kişi, özellikle kavuşum 5., 7. veya 9. evde varsa, evlilik sorunlarına karşı savunmasızdır. Ayrıca, , soy ve aile meselelerinde de mücadele edebilir. Bağımlılık, cinsel arzular ve kötü alışkanlıklar, aynı evde bu iki gezegene sahip olan yerlilerde de yaygındır.



DAHA FAZLASI..

NEW 2799721566507140732

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item