Kota Çakra

Kota Çakra


Analizler ve Geçişlerimi takip etmek kullandığım Kotachakra'dır.

Sanırım bu, doğası gereği bilinmeyen veya ortalama yetenekli bir astrolog tarafından yeterince kullanılmayan sistemdir .

Bu konsept, geleneksel Jyotish vidya'nın merkez üssü olan nakshatralar (Lunar Mansions) üzerinden geçişi yoğun bir şekilde kullanır.

Bu araç, Transit analizini (I) ve (II) tamamlayıcı olarak kullanılmalıdır.

Kişinin talihsizlik / sefalet sağlık sorunu ayrılıklar yaşama olasılığı yüksek olduğunda Uyarı dönemlerini (geçişlere göre) doğru bir şekilde önceden bildirmek için kullanılır...

Satürn, Rahu ve Ketu gezegenlerinin doğasında var olan malefik yavaş hareket etmeleri nedeniyle, daha sık kullanıyorum.

Kota Çakra bu Nakshatra'yı içerecektir - kısmen her biri 4 Nakshatradan 7 'kolun' matematiksel tamamlanması için

Çakra, aşağıdakilerden oluşan 4 eş merkezli dikdörtgen şekilden oluşur:

1) Stambha Sütunu (Kalp veya iç duvar)

2) Durgantara Sütunu (İç duvar)

3) Prakaara Sütunu (dış duvar)

4) Bahya Sütunu (Dış)

Natal Ay'ın lordu burcu Kale'nin Efendisi veya Kota Swami ve Natal Ay Nakshatra lordu Kale Muhafızı olur

Kotachakra Temel fikir, Stambha'nın içindeki 4 nakshatraların bireyin Kalbini veya merkez üssünü oluşturması ve Malefikler, özellikle de Rahu / Ketu ve Satürn'ün içinde geçişi sefalet ve sorunlara neden olmasıdır (özellikle bu gezegenler inimical burçlardayken veya geçiş sırasında zayıflatılmışsa).

Aynı şekilde Jüpiter veya Venüs'ün Stambha'daki geçişi, çeşitli kötülüklere karşı iyi şanslar ve koruma sağlar.

Normal bir gezegen bir Nakshatra'dan diğerine geçerken Stambha'ya Giriş ve Çıkış yolları aşağıda örnek olarak gösterilmektedir. Genel olarak, Jüpiter, Venüs ve Merkür gibi iç 2 bölgeden - Stambha ve Durgantra ve dış 2 bölgedeki malefiklerden - geçiş yapan faydalara sahip olmak iyidir. Bir malefik Çıkış rotasında olduğunda, uzaklaşma niyetinde olduğu için iyidir ve Giriş rotasındaki bir malefik, merkezi bölgeye doğru giden sorunu ifade ettiği için negatiftir.

Geçişler sırasında, 3 - Satürn, Rahu ve Ketu'nun tümü Stambha'ya girdiğinde ve Jüpiter, iç 2 bölgede olmadığında veya bir çıkış yolunda olduğunda, ciddi sorunlar veya uzun vadeli olumsuz olaylar ortaya çıkacaktır. Geçiş gezegenin gücü tahmin edilirken akılda tutulmalıdır.

Geriye dönük bir gezegen için rotaların ters yönde hareket ettikçe tersine döndüğüne dikkat etmek de önemlidir. Bu nedenle Rahu / Ketu için Giriş her zaman çıkış yoludur ve bunun tersi de geçerlidir.

Daha hızlı hareket eden gezegenler de dikkate alınmalıdır, ancak hem olumlu hem de olumsuz etkileri hızlı hareket ettikleri için, daha yavaş olan olumsuz gezegenler de olumsuz bir şekilde hizalanmadıkça ve Jüpiter / Venüs fazla destek sağlamıyorsa, genellikle ciddi sonuçlar getirmez.

Bu araç, bağımsız olarak değil, her zaman dasalar ve olağan geçiş izleme ile birlikte kullanılmalıdır. ancak bu, gezegenlerin bir bireyin yaşamında potansiyel olarak savunmasız olumsuzluk dönemleri yaratacağı son derece olumsuz dönemlerin belirlenmesine yardımcı olabilir.

Kota çakra

DAHA FAZLASI..

NEW 1783310421105186072

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item