Terazi burcu

Terazi Burcu 

Terazi'de Nakshatra

Terazi doğal bir diplomat, iş adamı, sanatçıdır ve güzelliğe hayrandır ancak tüm bu nitelikler farklı şekillerde kendini gösterir.
 Chitra- Yaratıcı ve ince ayrıntılara özen gösteren 
Swati- Tam diplomat ve iş insanı 
Vishakha- Kararlı ve kararlı doğa

Chitra 3. ve 4. pada – Ünlü bir kişi, yiğit bir kişi, bir kahraman, bilgili bir kişi, çok saygın bir kişi, bir şair, düşman aşığı, seyahatle ilgilenen ve hatta öfkeli bir kişi.

Swati - Ritüellerin takipçisi, bilgili bir adam, zengin bir kişi, iyi bir mizaca sahip olacak ve yetenekli olacak. İyi bir konuşmacı ve cesur bir insan.

Vishakha ilk 3 Padas – Çok zengin bir insan, zeki ve yetenekli bir insan, çok aktif bir insan, doğru sözlü ve dürüst bir insan. Ama kıskanç bir tip olacak. Ritüelleri takip edecek. Sanata ilgi duyacaktır. Böyle bir insan her konuda aceleci davranacaktır. Ve savaşma yeteneğine sahip olacak

17-26 Ekim arası Güneş Venüs tarafından yönetilen Terazi'nin 1 Decan'ında kalır. Nazik, etkileyici, kibar ve şefkatli bir ifade sunar. Kader, koşulları değiştirme konusunda çok az yetenek olduğundan, çoğunlukla başkalarının elindedir. Gözlemlemeyi seven sanatsal, zarif ve sempatik.


27 Ekim - 5 Kasım tarihleri ​​arası , Güneş Satürn'ün yönettiği 2 Terazi Decan'da kalır. sempatik yönünü vurgular sosyal ilişkiye dair keskin bir zevk alabilir, yaşamın sosyal yönüyle ilgili her şeyi sevip takdir edebilir. Kaderleri arkadaşlar ve ortaklardan etkilenir.


6-15 Kasım arası Güneş Merkür tarafından yönetilen Terazi'nin 3. Decan'ında kalır. hayatı talihsizlikler şanssızlıklar doludur. Bununla birlikte, genellikle doğal olarak yükselme kabiliyeti sağlayan bir etki vardır. huzursuzluk ve sabırsızlıktan mahrum kalırsa, onun zararına çalışabilir. kaderi eğitim yoluyla geliştirebilir ve değiştirebilir.


Terazi burcu Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Kardinal, havadar, erkeksi bir işarettir, böbrekleri yönetir Özellikleri uyum, zevk ve ortaklık ve denge bilinci için özlem duymaktadır.


Terazi burcu insanlar doğal çekiciliğe, mükemmel ve düşünceli Evleri, uyum sevgilerini yansıtıyor yalnız kalmakta zorlanıyorlar. Bu yüzden hayatlarını birisiyle paylaşmaları gerekiyor. Ne yazık ki, romantik ve duygusal doğaları nedeniyle "aşka aşık" olma eğilimindedirler. Böylece, önceden tahmin edilmeden kolayca evlenirler, Kararsızlık üstesinden gelmesi en zor sorunlardan biridir. Karar vermek için çok uzun süre beklerlerse, birçok mükemmel fırsatı kaçırabilirler.

Çok zihinseller ve çeviklikler , kolay ve dostça görünümleri nedeniyle genellikle başkaları tarafından hoş görülmez. bir şey istediğinde, onu almak için ince teknikleri nasıl kullanacaklarını bilirler. Sezgileri, diplomasileri ve hoş kişilikleri, sakin olmalarına rağmen, çok fazla itilirlerse, ani sinirleriyle sizi şaşırtacaklar..

Terazi burcu, Chitra Nakshatra'nın ikinci yarısı, tüm Swati Nakshatra ve Vishakha Nakshatra'nın üçte ikisini oluşturan üç Nakshatra veya ay konağı içerir.

Natal Chart'taki Terazi Evi, dengeye ihtiyacın olduğunu, doğanın ekonomisinde uyum sağladığını gösterir. Ölçekleri dengelemek zorundasın. Geçmiş yaşamlar önceki dengesizlikleri ile akıyor. Uyum, huzur ve karar verme tohumlarının ekimine dikkat edin.


TERAZİ SAĞLIĞI böbrekleri yönetir. Zehirli atıkların giderilmesi yaşam için esastır. Terazi ayrıca, bazal metabolizmayı, özellikle asit-alkalin metabolizmasını da yönetir. Vücut yeterince alkalinite sağlayamadığında, sonuç sebep, uykusuzluk, gerginlik baş ağrısı ve mide ekşimesi yaratır Terazi burcunda melafik gezegenler etkilenirse, nefrit veya Bright hastalığı gibi böbrek hastalıkları, deri hastalıkları gibi çeşitli rahatsızlıklar yaratabilir.

KARİYERİ Mesleği Venüs ve yedinci evle ilgili olan ancak Hakimler, Avukatlar, Diplomatlar, Sanatçılar, Aktörler ve Eğlencelikler gibi tüm meslekler. Ayrıca Evlilik, Aşk, Güzellik, Sanat, Genç Kadınlar ve Kızlar ile ilgili tüm meslekleri ifade eder. Bayan Giyim İmalatçıları ve Bayileri, Terziler, 

TERAZİ'nin Olumlu Özellikleri: Dengeli, Sanatsal, Büyüleyici, Nezaket, Umutluluk, Cazip, Diplomatik, Adalet Sevmek, Kolay Katılabilir ve Barışçıldırlar

TERAZİ'nin olumsuz özellikleri: Kararsız, Duygusal dalgalanma, Hayır diyemezsin Kolayca etkilenen ve Çapkındırlar


Dualite: Eril Element : Hava

kardinal veya hareketli

Yönetici Gezegen: Venüs (aşk tanrıçası)

Vücudun Sırt ve Böbrekler

Yücelt işareti: Satürn Debil : Güneş Caydırıcı : Mars

Şanslı Numaralar: 6

Şanslı Yıllar: 15, 24, 33 ve 42
Şanslı Gezegenler: Venüs ve SatürnŞanslı Taş: Safir ve Opal Metal: Bakır

Şanslı Renk: Soluk Mavi ve Lavanta

Şanslı Yön: Batı
Terazi Tarafından Yönetilen Çiçekler:

Gül, Kozmos, Ortanca ve Nane Papatyalar.

Ağaçlar: Badem, Selvi, Kül, Erik ve Kavak

Otlar: Kekik, Nane, Başmelek ve PennyroyalHayvanlar: Güvercin, Kuğu, Yılanlar, Kertenkeleler ve küçük Sürüngenler.






Terazi'de Güneş


Terazi hareketli bir hava burcudur ve onu yönetcisi Venüs'tür. Güneş, ateş elementi ile eril bir enerji iken, Venüs su elementi ile dişil bir enerjidir. Bu iki gezegen birbirine düşmandır. Ayrıca Güneş Terazi burcunda zayıflar. Genel olarak, bu, kişinin acı çekmesine ve otoriteyle sorun yaşar, Kişi muhtemelen hayatta birçok hayal kırıklığı ve yıkımla karşılaşacaktır. Ağır istenmeyen harcamalar genellikle ceplerine düşer ve sık sık finansal sorunlara neden olur. Güneş Terazi'de ayrıca kişiyi sert, manipülatif, kıskanç ve ahlaksız yapar. Bazen başkalarının ortaklarıyla da birlikte yaşayabilirler. Böyle bir kişi bazen çok bencildir ve sadece kendi saygısını önemser.

Güneş'in bu konumu ayrıca bağışıklık eksikliğine, irade kaybına ve ağzın sulanmasına neden olur. Bununla birlikte, başkalarının işini yapmayı ve sorumlulukları paylaşmayı severler. Ancak buna rağmen, çalışmaları tanınmıyor. Sıkı çalışmaları istedikleri sonuçları doğurmaz. Her zamankinden daha fazla mücadele etmek zorundalar ve şöhret bu insanlara genellikle kolay gelmiyor. Böyle bir insan, hayattaki stresi azaltmak için yabancı yerleri ziyaret etmeyi sever.


Ay Terazi'de


Terazi, Ay'a düşman olan kadınsı bir sulu gezegen olan Venüs tarafından yönetilen bir denge işaretidir. Duygular ve tutkularla ilgilenen iki dişil gezegenin enerjisi, çoğu zaman hoşgörülü, anlayışlı ve cömert yapar. Yoğun tutku ve şehvet nedeniyle, cinsel ilişkilere çok meyillisiniz. Ay Terazi'de olan bir kişi oldukça duygusaldır. Hırslı bir insan olsanız da, bazen yaşamınız için başkalarına bağımlısınız. Kadınların hayatınız üzerinde güçlü bir etkisi vardır. Çoğunlukla, annenize güçlü bir şekilde bağlısınız. Başkalarına yardım eli uzatmayı seven, sosyal bir insansınız.

Ay Terazi'de sizi uzlaşmacı bir insan yapar ve geniş bir bakış açısına sahip olursunuz. Barışı ve iyiliği tesis etmeyi seven, adalet arayan bir bireysiniz. Ay Terazi de size çekici bir görünüm kazandırır. Sözlerin, duygusal olarak yaralanmış insanlara merhem gibidir, Akrabalarınıza yardım etmeyi ve onlarla samimi bir ilişki sürdürmeyi seviyorsunuz. Kibar ama diplomatik bir insansınız, kelimelerle aranız iyi ve ikna kabiliyetiniz güçlüdür.

Mars Terazi'de


Mars erkeklik ve ateştir, Venüs kadınlık ve sudur, ancak enerjileri birlikte dengeli bir kişilik oluşturur. Mars'ta Terazi'de doğan insanlar çekici, cömert ve girişkendir. Genellikle kalabalığın favorisi olurlar. Doğaları gereği oldukça sevecendirler ve başkalarına yardım etmeyi severler. Başkalarını ikna etme gücü ile birlikte güçlü iletişim becerilerine sahiptirler. Tartışmaları çözmede genellikle iyidirler.

Mars Terazi'deyken, kişiyi aşırı derecede uzlaşmacı yapar, ancak bu durumda, dengeli bir mizaç tutma eğilimindedir. Bazen agresif, bazen de oldukça sakin ve huzurlu olabilirler. Terazi'deki Mars ayrıca sanat ve güzellik için güçlü bir eğilim verir. Ancak bu tür insanlar, fiziksel tutkulardan ziyade duygusal doyuma daha yatkındır. Romantiktirler ama cinsel dürtüleri düşüktür. Aslında, bunlar ruhsal olarak eğimli, Tanrı'dan korkan insanlardır.


Merkür Terazi'de

Terazi, efendisi Venüs Merkür birbirlerine karşı arkadaştır. Bu, Venüs enerjisinin etkisi nedeniyle kişiye mükemmel iletişim becerileri ve sofistike bir eğilim sağladığı için Merkür için hayırlı bir yerleşimdir. Merkür, nötr bir toprak gezegenidir ve Terazi'ye yerleştirildiğinde, çeşitli sanat formları hakkında bilgiler verir. Merkür iletişimi yönetir ve Venüs'ün buradaki etkisi konuşmaya belagat ve incelik verir. Bu tür insanlar, başkalarını ikna etme gücüne sahip, yumuşak sözlü ve kibardır.



Terazi'deki Merkür, entelektüel bir zihin ve adaleti seven bir davranış verir. Bu tür insanlar kendi yollarında çok diplomatik olma eğilimindedir ve fırsatlardan nasıl yararlanacaklarını bilirler. Bir insan olarak, bu yerliler sosyal, arkadaş canlısı ve açık fikirli olma eğilimindedir. Ancak, bazen bir seçim yapıldığında karar vermeleri zorlaşır.

Venüs Terazi'de


Venüs dişi bir sulu gezegen iken Terazi hareketli bir hava burcudur. Sulu Venüs, enerjisini aşkı temsil eder ve Terazi yaşamlarında ilişkilere güçlü bir ihtiyaç duyar, başkalarının duygularını ve duygularını anlama yeteneğine sahiptir.

Büyüleyici bir kişiliğe sahip, son derece romantik insanlardır. Duygusaldırlar ve başkalarının iyiliğine kolayca aşık olurlar. Yokluğu onların lehine sonuçlanmayan güçlü bir sevgi ihtiyacı vardır. Hayatlarının önceliği “evlilik sonrası mutluluk”tur. Aşk meselelerinde ciddidirler ve ilişkilerini korumak için her şeyi yaparlar, bazen de öz saygılarını kaybetme pahasına.. Partnerlerinin arzularını yerine getirmek için çok çalışırlar. Onların moda anlayışı da kıskanılacak.


Jüpiter Terazi'de


Jüpiter, Venüs'e düşmandır ve bu da ona karşı nötrdür. Bu düşmanca ilişkiye rağmen, Jüpiter'in bu konumu, her iki gezegen de doğada yararlı olduğu için olumlu çıkıyor. Jüpiter Terazi'de olan insanlar hoş bir görünüme sahip olma eğilimindedir çünkü Venüs güzelliktir ve Jüpiter onu genişletir. Çok kibar ve terbiyeli olma eğilimindedirler ve misafirlerine çok saygı duyarlar.


Allah'a iman ederler. açık fikirlidir ve güçlü bir adalet ve doğru ve yanlış duygusuna sahiptir. Güçlü ahlaki ilkelere bağlı kalırlar ve hayat hakkında kendileriyle benzer idealist görüşleri paylaşan insanlara ilgi duyarlar. Bu kişilerin yabancı yerlerde de bağlantıları veya görevleri vardır.

Satürn Terazi'de


Venüs, Satürn ile dostane bir ilişki paylaşır. Dahası, Satürn Terazi'ye yerleştirildiğinde yüce konumdadır, bu nedenle doğal olarak bu yerleşim kişiye birden fazla yönden fayda sağlar. Dost burcundaki konumu nedeniyle, Satürn burada kişiye lüks sağlar. maddi rahatlık ve arayışlara eğilimi vardır, ancak yaşamda bir denge kurma eğilimindedirler.


Satürn Terazi'deyken, adaleti seven ve adil bir insan olmanız muhtemeldir. Seninki entelektüel ve diplomatik bir zihin. Kafa karıştırıcı durumlara nazik cevaplarınız var. Başkalarıyla çalışmakta iyisin. Terazi'deki Satürn, başkalarını kendi yararınıza kullanmayı bilmeniz anlamında sizi diplomatik yapar. Satürn Terazi'de olan insanlar güzel görünme eğilimindedir. Ancak, sevilmediklerini ve görmezden gelindiklerini hissetmeye eğilimli oldukları için aşklarında ve evlilik meselelerinde engellerle karşılaşırlar. Başarılı bir evlilik, onların durumunda çok sabır ve sıkı çalışma gerektirir. Bazen evlilikte de gecikme yaşarlar.


Terazi burcundaki Rahu


Rahu manipülasyon, incelik, gizlilik ve yanılsama ustasıdır. Terazi dengeyi temsil eden bir burçtur. Terazi, Rahu ile ortalama bir ilişki paylaşan Venüs tarafından yönetilir. Hem Venüs hem de Rahu havadar gezegenlerdir. Dost burcundaki yerleşim nedeniyle, Rahu burada kişinin denge arzusunu arttırır. Rahu, yaşamda bir dengeyi korurken, kişiyi manipülasyonda yetenekli kılar.

Terazi'deki Rahu, ailenin büyüklerinden sorunlar verir. Böyle bir kişi yaşamda, özellikle ilişkilerde sorunlar yaşama eğilimindedir. Rahu'nun bu konumu ile arazi ve mülk kaybı da mümkündür. Terazi'deki Rahu, kişiyi düşünceli kılarken, aşk ve evlilik hayatı için iyi değildir. Böyle bir kişi aşkta baskın ve yıkıcı olma eğilimindedir. İlişkilerinde güven ve sadakat eksikliği devam eder. Bu tür insanlar aşk hayatlarında bir memnuniyetsizlik duygusu yaşarlar. Ayrıca, ahlaki bozulmaya da eğilimlidirler.



Terazi'de Ketu

Terazi bir denge işaretidir. Ketu ile iyi bir ilişki paylaşan Venüs tarafından yönetilir. Ayrıca, bu gezegenlerin her ikisi de havadar. Ketu, Venüs'ün yönettiği burçta yer aldığında, kişinin yönetim yeteneklerini arttırır. Bu tür insanlar işleri nasıl dengede tutacaklarını bilirler. Ejderhanın kuyruğu olan Ketu, Terazi de hareketli bir burç olduğu için kişiye hareket etme eğilimi verir Ketu burada da çok seyahatlere neden oluyor. Bu tür insanlar dolaşmayı, bir yerden başka bir işarete geçmeyi sever.


Ketu'nun bu yerleşimi, kişide saldırgan içgüdüleri de artırır. Bu tür insanlar çalışkan ve zeki olma eğilimindedir. Çok konuşkandırlar ve halkla ilişkilerde iyidirler. Başkalarının önünde nasıl tepki vereceklerini biliyorlar. Medya bu insanlar için kazançlı bir alan haline geliyor. Terazi'deki Ketu da yerlilere asabilik verir. Bu insanlar inatçı ve baskın olma eğilimindedir. Ruhen meyilli olsalar da zaman zaman sahtekâr olabilirler. Terazi'deki Ketu, kişiyi zaman zaman aileye bağımlı hale getirir. Ayrıca, bu yerleştirme ile cilt sorunları da yaygındır.   

     

Terazi'deki Gezegenler - ⚖️


Güneş - Kendine güveni düşük, Baba ile ilişkisi zarar görebilir, İlk 10 derecede olmasa da siyasette başarılı olur

Ay- Denge, barış, uyum, sanat, yaratıcılık ararlar.

Mars- Diplomasi yoluyla kazanırlar, Barışı savunurlar, Güzellik ve moda için ince zevkler

Merkür- İyi sözcü, Duygusal olarak zeki, İyi iletişimciler, Dengeli

Jüpiter- Dürüst, Sanat bilgisi, Felsefi, İyi yargıçlar

Venüs- Sakin, İlişki istikrar getirir, Sadık, Ortak çalışırlar, Son derece yaratıcı

Satürn- İş hayatında iyi, Dürüst, Dünyayı değiştirmek isteyen, Geri dönüşleri umursamıyor

Rahu- Barışçıl, Kendini eleştiren, İyi danışmanlar, Mükemmellik için çabalayan, İnsanların kendileri hakkındaki düşüncelerini çok önemseyen

Ketu- İlişkide memnuniyetsizlik, Dünyayı umursamaz.


DAHA FAZLASI..

teraziburcu 9014286933652814889

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item