Başak burcu

Başak'ta Nakshatra

Başak, planları yürütmenin, yapının, disiplinin ve becerileri mükemmelleştirmenin işaretidir  
Uttar Phalguni- Başak'ın açıklanamayan tarafı, daha yüksek bir konuma ulaşma ve mükemmeliyetçi olma dürtüsü
 Hasta - Yaratıcılık ve Ustalaşma becerileri
 Chitra- Başak'ın felsefi yönü

Uttaraphalguni 2., 3. ve 4. pada – Cesur, öngörülen kurallara riayet, iyi karakter, gerçeği konuşma, minnettarlık, övünme, dürüst, diğerlerinden bağımsız olarak kayıtsızca konuşma bu nakshatra altında doğanların özelliklerinden bazılarıdır. Anne ve babasını erken yaşta kaybetme ihtimali vardır.

Hasta – Kendini beğenmiş, eğitimli, müziğe ilgi duyan, kendini iyi işlerle meşgul eden, herkesle alışılmış bir şekilde hareket eden, iyi bir karaktere sahip olan ve anneye karşı sevgi bu nakshatrada doğan insanların nitelikleridir. . Ve babasını erken yaşta kaybedebilir.

Chitra – 1. ve 2. pada – Bencilliğin bir niteliği vardır ve dolaşımla ilgilenir. Eğitime yönelik bir istek var ama finansman sıkıntısı bu nakshatranın bu 2 Padası'nda doğan insanların özellikleri olacak.


Başak Zodyak'ın altıncı burcu Bakire burcu olarak Başak sembolü olarak gösterilir. Başak sembolü kadınsı olarak gösterilir. Güneş, 17 Eylül - 16 Ekim arasında transitindedir…


17-26 Eylül arasında Güneş Merkür'ün yönettiği 1 Başak Decan'da kalır. Sessiz emekli Düzenli, eleştirel, sistematik ve genellikle kendi merkezlidir.


27 Eylül - 6 Ekim arası, Güneş Satürn'ün hüküm sürdüğü Decan'da kalır. Kişinin bağımsızlığını uyandırır ve onu tüm iş arayışları için pratik ve iyi adapte hale getirir. Dünyevi Zenginlik, endüstri, tasarruf ve ticari organizasyonda pratik sağduyu yöntemlerini benimseyerek edinilir.


7-16 Ekim doğarsa, Güneş Venüs'ün yönettiği 3 Başak Decan'da kalır. Tüm iş ve pratik eğilimleri vurgular ve finansal girişimin söz konusu olduğu yerlerde servet elde etmek için zihinsel niteliklere sezgi ekler. Genellikle önemli sanatsal yetenekler vardır

Başak Merkür yönetilir; mide, sinir sistemi, sindirim sistemi Özellikleri titizlik, mükemmellik arzusu, kritiklik, analitik, kibarlık, ayrıntılara duyarlılık, pratikliktir. Ulaşılan hedeflerin analizini, ulaşılan sorgulama içgüdüsünü ve özeleştiriyi sembolize eder.

Başak insanları, keskin analizler ve dikkat çekici anılarla sorgulayan beyinlere sahipler. Sorunları analiz etmekten hoşlanıyorlar ne zaman ve nerede olduğunu bilmek


istemelerinin önemli bir nedenidir. Onlar, ayrıntılı çalışmalara hevesli, pratik çalışanlardır gevşemekte zorlanırlar. Genellikle mağlubiyetleri kabullenmezler aktif zihinleri başarı yakalamak için yeni yollar arar.

Başaklar verdikleri sözü yerine getirir Organizasyon yetenekleri var olup programları ayarlamaktan keyif alıyorlar. Doğuştan gelen bir düzen ve uyum sevgisi vardır kaba hiçbir şeyden hoşlanmaz. Kolay Arkadaşlıklara girmezler, ancak arkadaş olduklarına sadık ve samimi bir ilgileri vardır. Çok çekingen, utangaç insanlarla, içsel düşünceleri. Sessiz ve yumuşak olmaları nedeniyle çok az düşmanları vardır.

BAŞAK KARİYER Hizmet, şifa, evcil hayvan ve çok fazla ayrıntı ve tekrar içeren tüm zihinsel işlerle Öğretmenler, Arıcılar, Dosya Katipleri, Perakende Marketler, El Yazısı Uzmanları, Sinir Uzmanları, Araştırmacılar, Tıp Satıcısı, Kimyacılar, Diyetisyenler, Doktorlar ve Şifacılar, bu tablonun genel sağlık ve şifa kurallarını belirttiği gibi Başak tarafından yönetilmektedir

BAŞAK SAĞLIK burcu doğal altıncı evidir, bu nedenle genel olarak sağlığı yönetir. Sindirim sürecini yönetiyor. Başak, her türlü yiyeceği sindirecek olan pankreas sularının uygun şekilde salınmasıyla ilgili olarak pankreasın kurallarını değiştirir.

Başak endişeleri yüzünden gerginlik, sağlıklarını etkileyerek bağırsak bozukluklarına, cilt döküntülerine ve ülserlere neden olabilirler. Genellikle sağlıklıdırlar ve daima kendilerine bakmanın yeni yollarını ararlar..

Başak'ın olumlu özellikleri: Mütevazı, Titiz, Güvenilir, Pratik, Çalışkan, Akıllı, Analitik, Ayrımcılık ve Hijyenik.

Başak olumsuz özellikleri: Telaşlı, Endişe, Aşırı Kritik, Utangaç, ve Duygusal.


Başak burcu, Uttara Phalguni / Hasta / Chitra Nakshatra ay konağı içerir.


Doğum haritasındaki Başak Evi şunları gösterir: Hasat zamanı, servis zamanı, analiz zamanı. Duygularınızı dürüstlükle ve "Yürekten Kendine Yüksek" iletişimiyle analiz etmelisiniz. Bu evde duygusal bedeniniz, yüksek benliğinizde tezahür ettirene kadar alt benliğinizi kontrol etmede disipline ihtiyaç duyar. Hoşgörü, alçakgönüllülük ve duygusal kontrol tohumları günlük olarak ekilmeli ve sulanmalıdır.

Dualite: Kadınsı / Bakire / değişken

Yönetici Gezegen: Merkür (konuşma tanrısı)

Şanslı Gün: Çarşamba

Şanslı Yıllar: 23, 32, 41 ve 50

Şanslı Numaralar: 5 Taş Zümrüt

Şanslı Metal: Civa ve Nikel

Şanslı Renk: Mavi, Gri, Kahverengi, Yeşil

Şanslı Yön: Kuzey Batı

BAŞAK tarafından yönetilen Çiçekler: Sabah zafer, Hercai Menekşe, Aster ve Nergis.

Ağaçlar: Yaşlı, genel olarak at kestanesi ve fındıklı ağaçlar.

Otlar: , Dereotu, Rezene ve Kediotu.

Hayvanlar: Küçük evcil ev hayvanları, Kediler, Köpekler, Fareler ve Arılar.

Ünlü Başak Kişilikleri

Bruce Springsteen: 23 Eylül 1949

Martina Hingis: 30 Eylül 1980

Mahatma Gandhi: 2 Ekim 1869

Vladimir Putin: 7 Ekim 1952
Margaret Thatcher: 13 Ekim 1925

Güneş Başak'ta


Merkür Başak'ın efendisidir ve Merkür'e karşı tarafsız olan Güneş'e karşı dosttur. Bu iki gezegen arasındaki ilişki genel olarak dostça kabul edilebilir. Güneş'in bu yerleşimine sahip olanlar oldukça entelektüel ve bilgilidir. Başak'taki Güneş, kişiye güçlü iletişim yeteneği ve hesaplayıcı bir zihin verir. Yazılı uzmanlık da bu yerleştirme ile mümkündür. Tartışmalarda da çok başarılı olabilirler. Bu tür insanlar Vedik bilgiye güçlü bir şekilde bağlıdırlar, bu nedenle astroloji de uygun bir alandır.

Başak'ta Güneş, kişiye kibar bir tavır ve konuşma da verir. Aynı zamanda mantıklı ve nazik olma eğilimindedirler. Dini inançları vardır ve Tanrı'nın ve yaşlıların hizmetine inanırlar.


Ay Başak'ta


Başak, aynı zamanda akıl anlamına gelen ve tarafsız bir toprak gezegeni olan Merkür tarafından yönetilen hesaplı bir burç olarak bilinir. Merkür ve Ay arasındaki ilişki nötrdür. Ay Başak'ta konumlandığında, kişi genellikle çekici bir yüze ve vücuda sahiptir. Böyle bir kişinin kelimelerle bir yolu vardır, etkili bir konuşmacıdır. Kişiliklerinde bir doğruluk ve saflık duygusu vardır.

Ay Başak'ta olan insanlar genellikle dini arayışlara girerler ve diğer varlıklara karşı şefkatli olan nazik insancıllardır. Duygusal doğalarını duygusal olarak etiketlemek zordur, ancak bu onların duygusuz oldukları anlamına da gelmez.

Duyguları karmaşıktır kolay incinirsiniz ve zaman zaman aşağılık kompleksi ile boğuşursunuz. Söylediğiniz ve yaptığınız her şey her zaman mantık ve sağduyu tarafından desteklenir. Gerçekliği olduğu gibi kabul eden pratik bir insansınız. Yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi ve onlarla ilgilenmeyi seviyorsunuz.

Ay'ın Başak'ta olması sizi iyi bir öğrenci ve felsefi yapar. Size en çok öğretmenlik, astroloji, matematik, iş gibi


Başak burcundaki Mars

Merkür tarafından yönetilen ve Mars ile düşmanca bir ilişki paylaşan bir çift toprak burcudur. Mars tutku, hırs ve enerji ile ilgilenen ateşli erkeksi bir gezegen iken, Merkür akıl ve bilgelik ile ilgili tarafsız bir dünya gezegenidir.

Mars silahları ve Merkür konsantrasyonu temsil ettiğinden, enerjilerinin Başak'ta buluşması, kişiyi tıp, hemşirelik ve cerrahi gibi alanlarda yetenekli kılar.

Merkür'ün etkisi, Mars'ın saldırganlığını ehlileştirir, bu nedenle kişi tatlı ve düşünceli bir yapıya sahiptir. Bu kişiler herhangi bir karar vermeden önce projelerini dikkatlice planlarlar. Hayatta çok fazla ün kazanırlar ve işlerine oldukça bağlıdırlar. O kadar yaratıcı ve yenilikçi olmasalar da gözlemleri ve detaylara dikkatleri olağanüstü. Bazen, bu insanlar zihinsel olarak aşırı enerjiktir. Oldukça tartışmacı da olabilirler. Hoşgörü eksikliği ve zaman zaman talepkar olurlar yaşamda olumsuz etkiler.

Başak burcundaki Merkür


Merkür kendi burcunda yüce bir konumda olduğundan, bu yerleşim Vedik Astrolojide olumlu kabul edilir. Merkür'ün enerjisi, kişiye rasyonel bir zihin ve pratik bir yaklaşım sağlar. Böyle bir kişi ilişkilerinde oldukça dikkatlidir. Güçlü bir iş zekasına sahip oldukları için girişimcilik için mükemmel şekilde uygundurlar. Eylemleri, ayrıntılara ve sağduyuya yönelik keskin bir dikkat ile desteklenir. Gözlem ve analitik yetenekleri olağanüstüdür.

Bu insanlar entelektüel olarak zorlu ortamlarda gelişirler. Her zaman zihinsel bir hesaplaşmaya veya aktiviteye hazırdırlar. Oldukça hesaplıdırlar ve matematik ve hesap gibi alanlarda üstündürler. Öğretmen, muhasebeci, astrolog vb. hayatlarında başarılıdırlar.. Başak burcundaki Merkür de güçlü iletişim sağlar; bu nedenle özellikle yazılı iletişimde başarılıdırlar.


Başak burcunda Venüs


Venüs Başak'ta zayıflar, ancak Merkür ve Venüs birbirlerine karşı arkadaştır. Yine de Başak'taki Venüs, kişinin evlilik hayatını olumsuz etkiler, çünkü Venüs eş ve evlilik ile ilişkilidir ve burada zayıf bir konumdadır. Genel olarak, Başak'taki Venüs temkinli ve dikkatli bir kişilik verir. Karşı cinsin sevgi ve ilgisi için bitmeyen bir istek var. Merkür zihindir ve Venüs ile ilişkilendirildiğinde, kişinin zihni her zaman sevgi ve şehvet düşünceleriyle meşgul olur. Bu insanlar aşklarında ve evli yaşamlarında bir tatmin ve tatmin duygusu yaşamak için mücadele ederler.

Onların aşk anlayışı bağlılıktır. İyi aşık olma eğilimindedirler. Kişi olarak kişi kibar, terbiyeli, çekici ve görünüşte düzgündür. Başak'taki Venüs ayrıca lüks için güçlü bir sevgi verir. Böyle bir kişi iyi giyinmek ve lüks bir yaşam tarzı sürdürmek ister. Ayrıca güzel sanatlar, müzik vb. gibi yaratıcı alanlarda da bilgilidirler.



Jüpiter Başak'ta


Başak, Jüpiter ile düşmanca bir ilişki paylaşan Merkür tarafından yönetilen bir çift toprak burcudur. Ancak her iki gezegen de doğada faydalı olduğu için ilişkileri, Jüpiter'in bu konumu, kişiye hırs verir. Jüpiter, Başak'ın ne anlama geldiğini genişlettiğinden, bu tür insanlar harika iletişim becerilerine sahiptir. Bu insanlar çok zeki ve bilgi açlığı var. Zihinlerini her zaman yeni fikirlere ve bilgilere açık tutarlar. Nadiren öğrenme fırsatını kaçırırlar. Yaklaşımları yaşamda oldukça temkinli ve metodiktir.

Pratik, hatta zaman zaman bilimsel bir bakış açısına sahiptirler. Her zaman olayların ayrıntılarına inerler ve bir şeye inanmadan önce kanıt isterler. Başak bakirenin işaretidir. Jüpiter'in bu konumu, kokular ve çiçekler için güçlü bir tutku verir. Jüpiter'in etkisi aynı zamanda manevi kitapları ve kutsal yazıları okumaya da eğilim verir. Bu insanlar sevgi dolu ve kalpleri temiz. Bu tür konularda yaklaşımları pratiktir.

Başak burcundaki Satürn


Başak burcunun yönetici gezegeni, aynı zamanda İkizler burcuna sahip olan Merkür'dür. Merkür hem İkizler'i hem de Başak'ı yönetirken, Satürn'ün bu burçların her birine yerleştirilmesi, burçların mizacındaki farklılık nedeniyle farklı sonuçlar doğurur. İkizler bir hava burcudur ve içine Satürn gibi havadar bir gezegen yerleştirildiğinde, kişi genellikle havada kaleler inşa etme eğilimi geliştirir ve bencildir. Satürn, İNCE VE AYAKLI Bakire tarafından temsil edilen Başak gibi dünyevi bir işarete yerleştirildiğinde, kişi çok daha anlayışlıdır. Böyle bir kişi kararlıdır, diğer kişiyi anlamaya çalışır ve çok fazla önseziden sonra kararlar alır.



Başak burcundaki Satürn kişiyi çok kurnaz ve yaratıcı yapar. Bununla birlikte, böyle bir kişi kendine güvenmek için mücadele eder ve çoğu zaman başkalarının tavsiyelerine güvenir. Daha az arkadaşları var ama oldukça sadıklar. Ancak bazen kaba, kavgacı ve dar görüşlü olabilirler. Bu insanlar yine de çok dikkatlidir.Başarıları genellikle dikkatli yatırımların ve stratejik planlamanın ürünüdür. Hayattaki küçük problemler için endişelenmezler ve başarı için çok çalışırlar. Ancak sağlık bazen acı çekiyor.

Başak burcundaki Rahu


Merkür ve Rahu arasındaki ilişki olumlu olduğu için, Rahu'nun havası kişiyi daha yükseğe çıkmaya itmeye devam eder, ancak Başak'ın toprak elementi aynı zamanda kişiyi topraklı tutar. Rahu, becerinin karakası iken, Merkür zeka ve zeka ile ilişkilidir. Rahu burada ayrıca hayatta isim ve şöhret kazanmak için güçlü bir arzu verir.

Bu tür insanlar çok fazla cesaret ve kararlılığa sahiptir. Düşmanlardan da korkmazlar ve genellikle galip gelirler. Bununla birlikte, İletişim ve tartışma yetenekleri, onları tartışmalarda ve müzakerelerde harika kılar.

Başak'taki Rahu, kişiye bir politikacının becerilerini de verir. Bu insanlar otorite ve hükümette bir konuma sahip olma eğilimindedir. Kendi işini kurma şansı da var.



Ketu Başak burcunda


Yerin altında ne olduğu her zaman bir gizem olmuştur. Başak, derin gözlemleriyle tanınan dünyevi bir burçtur. Başak, Ketu ile ortalama bir ilişki paylaşan Merkür tarafından yönetilir. Ketu, dünyevi Başak burcuna yerleştirildiğinde, kişiye çok fazla gizem ve gizlilik verir. Böyle bir kişinin derin düşünceleri ve analizleri vardır. Başak burcundaki Ketu da kişiyi konuşkan yapar. Güneş ve Ay'ın aksine Merkür ile daha iyi bir ilişki paylaştığı için kişiye istikrarlı bir mizaç ve zihin verir.


Bununla birlikte, Ketu ile Başak'ta doğan insanlar da çok zaman kaybetme eğilimindedir. Bacaklar veya karın bölgesi ile ilgili sorunlarla karşılaşırlar. Sindirim sorunları vardır ,Hayatta bir şeyi başarmak için güçlü bir arzu var. Aslında onlar da oldukça akıllı fikirlidirler. Entelektüel yetenekleri nedeniyle iş hayatında başarılıdırlar. Bu yerliler çok zekidir ve başkalarını nasıl kullanacaklarını ve işleri nasıl yapacaklarını bilirler.

Başak'taki Gezegenler 👧


Güneş- Detay odaklı, Zorlukları hoş karşılar, Başkalarını düzeltmeyi sever

Ay- İyileştirici Eller, Çatışmaları çözer, Sosyal hizmet, Meditasyon yapmalı

Mars- Onarımda iyi, Tartışmaları kazanır, Organize, İçinde bulunduğu evi eleştirir

Merkür- Fikirlerin mükemmel şekilde uygulanması, Analitik beceriler, Çalışmayı sever,

Jüpiter- Kimseye kolay güvenmeyin, Bir öğretmen hayatlarına açıklık getirir, Şüpheli

Venüs- Zengin, Danışman, Öz eleştiri, Bağımlılıklarla başa çıkabilir

Satürn- Mükemmeliyetçi, Disiplinli, Üstlendikleri işleri bitirirler, İnsanlar onları eleştirebilir, İşkolik

Rahu- Pratik, Tartışmacı, Bir numara yaparlarsa kimse onları yakalayamaz

Ketu- Dahi, Tapınak organize, Merkür iyi yerleştirilirse daha iyi sonuçlar.

 #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

NEW 6406435955452324991

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item