Akrep burcu

Akrep burcu 


Akrep, dönüşümün, ani olayların, okült, gizli ve derin bilginin işaretidir
Vishakha - Herhangi bir konuda derinlere inme kararlılığı 
Anuradha- bilgi ve dönüşüm yoluyla olumlu değişiklikler getirme isteği 
Jyeshtha- Bilge ve her şeyi tezahür ettirme gücü

Akrep'teki NakshatraVishakha - Kişide yüksek bir karakter ve gurur ve neşe olacak. Kişi etkili olacaktır. Düz bir insan. Dik bir insan. Bağımsız hareket edecek. Ve her şeyi açıkça ve uygun yetkiyle yapacak.

Anuradha - Zihnin sağlamlığı, güç, bencillik verir Nakshatra'da doğanların özelliklerinden bazılarıdır. Kaba bir insan. Ama her şeyi bir tür konuşmayla, sempati ve nezaketle yapacaktır. Yetenekli bir kişi ve aynı zamanda deneyimli biri.

Jyeshta
– Yetki kontrol olmadan hiçbir şey yapmazlar. bencildirler. Çalışkan bir insan. Hayal güçleri vardır. Ve her şeyi kaliteyle tamamlayacaktır. İstemeden kavga edecekler . Ancak savaşmak gerekliyse geride kalmayacak. Sert konuşacaklar.


Akrep veya Vrischika, Zodyak'ın sekizinci işaretidir. Akrep sembolü erkeksi cinsel bölgeler ile belirtilmiştir. 16 Kasım - 15 Aralık tarihleri ​​arasındadır..


16-25 Kasım doğarsa, Güneş Mars'ın hüküm sürdüğü Akrep'in 1. Decan'ında kalır. kurnaz ve gizli bir ifadeyi gösterir. Bunun altında doğan iki farklı insan türü vardır, cahil ve son derece mistik. en zayıf insanlar, suç duyularını kontrol edemeyenlerin en büyüğü mistik ve zekidir.


26 Kasım - 5 Aralık doğarsa, Güneş Jüpiter'in hüküm sürdüğü Akrep'in 2. Decan'ında kalır.Kader genellikle talihsiz ve çoğu zaman felakettir. Yerli, sefil bir ortamda doğarsa, nadiren kendini sıradanlığın üstüne çıkarmayı başarır. kendi fırsatlarını yaratırlar ve yaşamları sadece şansın elindedir.


6-15 Aralık doğarsa, Güneş Ay'ın hüküm sürdüğü Akrep'in 3. Decan'ında kalır.İşaretin hassas yapısını uyandırır ve duygusal bağlanma için keskin bir arzu sağlar, böylece Akrep'in etkisinde içsel bencilliği azaltır. Ancak bu pozisyon kıskanç eğilimleri arttırır. Buna dikkat etmesi gerekiyor, aksi takdirde hayatını mahvedebilir.


Akrep Mars ve Pluto gezegen (modern batı astrolojisine göre) tarafından yönetilir, sabit, sulu, kadınsı Özellikleri derin mistik kişilik, güçlü duygular çekicilik ve ölüm, tutku ve derinliktir. Kendini imha etme ve fiziksel varoluş sınırlamasının aşılmasından etkilenen kişiliği sembolize eder; Amaç, tüzelliğin ve maddi bilincin aşılmasıdır.


Akrep, güçlü iradeleri ve yapmaya çalıştıkları her şeyi başarmadaki kararlılıkları nedeniyle en güçlü işaretlerden biridir. Analitik zihinleri, güçlü sezgileri, muhakeme güçleri, algıları, uzun vadeli planlama yetenekleri, manyetizmalar ve enerji, başarı güvencesidir. Sabit burç ve inatçılığı katı olabilir ki, hiçbir ikna etme düşünceleri fikrini değiştiremez.


eleştiri altındaki tüm yargı duygusunu kaybederler. Saldırı altında, sessizlik ve alaycılıktan etkili bir şekilde faydalanırlar. Ne yazık ki, iğnelemeleri haklı hale gelebilir. Eşit olmak için uzun süre bekleyebilirler. Bir Akrep aldatmak zordur. Sezgileri, diğer insanların amaçlarını anlamalarını sağlıyor. duygusal yoğunluk, uygun şekilde kanalize edildiğinde, Akrep'e büyük bir dayanıklılık verir. . Genellikle sağlıklıdırlar, ancak gıda, ilaç, cinsiyet ve alkolde aşırı hoşgörü eğiliminde olabilirler.


Akrep Vishakha Anuradha Jyestha Nakshatra'yı içerir .

Natal Akrep Evi şunları gösterir: Dayanıklılık, derin katılım. Duyguların ve yoğunluğun çoğunu yerleştirdiğin yer burası. Gizlilik bile bu özel enerji düzeninin bir parçasıdır. Bilinçaltı ihtiyaçlarla başa çıkabileceğinizi unutmayın. Dönüşümün yeri. Kendini kontrol etme, savaşmama ve disiplinin tohumlarının başkalarına kendi alanlarına izin vermesi için bol suya ve güneş ışığına ihtiyacı vardır.

Akrep'in Olumlu Özellikleri: Güçlülük, Araştırmacı, Kararlı, Güçlü, Sezgisel, Tutkulu, Manyetik ve Hayatta Kalma İçgüdüleri.


Akrep'in Olumsuz Özellikleri: Kıskançlık, Zorunlu, Obsesif, Gizli, İyelik, Tutkunun Kötüye Kullanımı, ve Haksız olduğu yerde Haklı Olmak.

Dualite: Kadınsı : su Sabit veya Statik

Hakim Gezegen: Mars (savaşlar ve savaş tanrısı)

Sembol: Akrep : Cinsel Organlar

Debil İşareti: Ay Caydırıcılık İşareti: Venüs

Şanslı Numaralar: 9

Şanslı Yıllar: 18, 27, 36 ve 45

Şanslı Gezegenler: Güneş ve AyŞanslı Taş (Vedik): Kızıl Mercan Topaz

Şanslı Renk: Koyu Kırmızı, Crimson & Maroon

Şanslı Yön: Güney Batı

Çiçekler: Kasımpatı, Ormangülü, Sardunya, Anemon

Ağaçlar: Karaçalı, Elma, Gür Ağaçlar ve Çeşitli Kaktüsler.

Otlar: , Ginseng, Süt Devedikeni, Karayılan otu ve Sinameki.

Hayvanlar: Böcekler ve Kabuklular.




Akrep'te Güneş

Akrep, efendisi Mars olan tutku ve hırsla ilişkili sabit bir sulu burçtur. Hem Güneş hem de Mars, erkeksi ateşli gezegenlerdir ve birbirlerinin dostudur. Bu ilişkiye rağmen, Akrep'in ölüm benzeri deneyimler ve ani dönüşümler ile ilgili olan 8. ev ile ilişkili olduğunu göz önünde bulundurmalıyız. Bu insanların kalplerinin derinliklerinde gömülü birçok duygu ve gizem var. Bu tür insanlar başkalarına karşı son derece duygusal ve şefkatlidir. Ayrıca yalan söylemeye eğilimlidirler ve bir mutsuzluk duygusu hayatlarını kaplar. Genellikle evlilik hayatlarından da memnun değildirler. Tartışmalara dalmak, kavgacılığı teşvik etmek için doğuştan gelen bir şehvet vardır.

Para konularında oldukça dikkatlidirler ve harcamalarını akıllıca planlarlar. Bu insanlar zorluklarla beslenir. Başarıya açlar ve zorlu durumlarda ve pozisyonlarda başarılı oluyorlar. Güneşi olanların silah ve bıçak yaralanmaları karşı durumlarda dikkatli olmalıdırlar.

Güneş

Karmanın 10. evinin sahipliğini alan Güneş, Akrep Yükselen için bir yogakaraka olur.

Güneş'in kuvvetle yerleştirilmesi daha iyidir. 10'unda, kendi evine yerleştirilirse, bu bir Raja Yoga olacaktır. Yerli, yüksek bir Devlet memuru olabilir.

Ay ve Jüpiter Güneş ile birleşirse, bu güçlü bir dharma Karmadhipati yogadır. Güçlü bir Güneş nedeniyle iyi ve ünlü sözleşmeler, büyük işletmeler, idari yetenekler orada olacak.

Güneş Ay ile ev değiştirirse veya Merkür ile birleşirse ve 7. veya 10. eve yerleşirse iyi bir yoga olur. Devlet dairesinde,, Polis, elçilik, endüstriler, bankalar ve ticarette iş bulabilir. Doktor, Mühendis, avukat veya denetçi gibi profesyonel işler de olasıdır. Ticaret alanında buğday, çeltik, pirinç, ilaç, altın, gümüş veya değerli taşlar ticareti yapılabilir.

Akrep burcundaki Ay

Ay, ateşli bir eril gezegen olan Mars tarafından yönetilen Akrep'te zayıflarken, Ay sulu dişil enerjidir. Ay'ınız Akrep'teyse, paranız konusunda bazen cimri olma noktasına kadar tutumlu olmanız muhtemeldir.

Fiziksel olarak o kadar çekici değilsin ve burnun kesindir. Yine de, kişiliğiniz gizemli ve çekici.

Aşırı hassas ve duygusal bir insansınız, duygular tarafından derinden sarsılıyorsunuz


Ay Akrep'te olan bir kişi, keskin bir yargıda bulunabilir ,Tutkunuz ve hırsınız kariyerinize yardımcı olur, ancak ilişkilerde geri teper. Aşkta aşırı derecede tutkulusunuz ve bazen eşiniz tarafından sevilmeyen çok baskın ve sahiplenici oluyorsunuz. Güçlü kıskançlık ve sahiplenme duygusu, eşinizi kontrol etmeye çalışırken ilişkilerinizi etkiler. Hassas bir insan olmanıza rağmen duygularınızı kendinize saklama eğilimindesiniz ve gerçek duygularınızın ortaya çıkmasına asla izin vermiyorsunuz. Ay Akrep'teyken zihniniz genellikle olumsuz düşüncelerle meşgul olur. Zaman zaman oldukça sert olabilirsiniz.

Ay Sabit Rashi için Badhaka yeri olan 9. evin sahibi olan Ay bir malefik olur.

Ancak Lagna lordu Mars'ın arkadaşı olmak ve ayrıca 9. evdeki güçlü trikonaya sahip olması nedeniyle, Ay herhangi bir trikonaya yerleştirilirse, Badhaka yeri nedeniyle Dosha kaldırılacak ve kişi şans, gelişme, yaşam, mesleki ilerleme ve finans.

Ay güçlü olmalı. Eğer hafta ise, babaya sıkıntılar, babadan ayrılık, maddi kayıp, hayattaki acılar, gelecek olan kötü sonuçlar olacaktır.

Akrep burcundaki Mars

Mars'ın kendini evinde hissettiği yer ama Koç'taki kadar değil. Mars'ı Akrep'te olan insanlar, güçlü fikirli, kendi kendine hareket eden ve disiplinli insanlar olma eğilimindedir. Başarı için kendi çabalarına güvenirler ve nadiren başkalarına bağımlıdırlar. Enerji seviyeleri hem zihinsel hem de fiziksel olarak süper yüksektir. Yine de açık sözlü değildirler ve bazen gizli olabilirler. Karşı cinse olan ilgileri oldukça güçlüdür. Davranışlarında, özellikle aşk ilişkilerinde de bir kıskançlık çizgisi vardır.


partnerlerine aşırı sahiplenici olabilirler. Akrep burcundaki Mars, kendilerine yapılan yanlışları her zaman hatırlar. Bir ihaneti asla unutmazlar. Aslında, aşırı uçlara dokunma eğilimindedirler. Ya en sadık arkadaş ya da en kötü düşman olmalarını bekleyebilirsiniz.

Zihinsel olarak oldukça güçlüdürler ve hareketlerini dikkatli bir şekilde planlarlar, tövbe veya bağışlamaya yer bırakmazlar.

Mars


Yükselen ve 6. evin sahibidir. hastalıkları, düşmanları ve borcu gösteren 6. evin efendiliği Mars'ın Moolatrikona evi olmasına rağmen, Mars'ın negatiflik verir . Bu nedenle Mars bir malefik olarak kabul edilir. Ancak işlevsel bir hayırsever olması ve Lagna'nın mülkiyeti nedeniyle bir hayırsever olarak kabul edilir. Yani Mars'ın bir tür ikili rolü var.

Akrep Lagna halkı için hastalık veya rahatsızlıktan dolayı acılar çekilecek ve her zaman bir miktar muhalefet olacaktır. Ancak kişi bu yükleri aşacak ve hayatta başarılı olacaktır.

6. eve yerleştirilirse iyi olmaz. Ancak Mars'ın 1., 4., 7. veya 10. evin kendra evlerinin mülkiyetini aldığını ve 6. eve yerleştirilirse tam bir fayda sağlayacağını söylüyor.

Akrep burcundaki Merkür

Merkür ile Akrep burcunda doğan insanları bir gizem havası sarar. Akrep, duyguları, tutkusu ve hırsı yüksek, sabit bir su burcudur. Akrep'in efendisi Merkür ve Mars arasındaki ilişki düşmancadır, bu nedenle bir düşmanın burcuna yerleşmesi iyi değildir ,Akrep'te Merkür ile doğanlar gizlidir. Bir araştırmacı olarak çok başarılı olabilirler. Onlarınki, etraflarındaki her şeyi sorgulayan, araştıran, sorgulayan bir zihindir.

Akrep burcundaki Merkür, kulağa sert, samimi ve bazen de agresif gelen bir tavır ve konuşma verir.

Ancak Merkür aynı zamanda mantıklı bir zihin verir, bu nedenle Ay Akrep'te dizginlenemez bir tutku verirken, Akrep'teki Merkür akıl ve rasyonalite verir, bu nedenle kişinin kararlarını duygulardan çok mantık yönlendirir.

Ancak zaman zaman, daha sonra tövbe etmeleri gereken dürtüsel eylemlerde bulunma eğilimindedir.

hayatın gizli gerçeklerini ve gizemlerini ortaya çıkarmak için güçlü bir istek var. Söyledikleri veya yazdıkları her ne ise onun için daha derin bir anlama sahiptir ve genellikle oldukça anlayışlıdır. Akıllarında olanı ifade etmek için keskin bir dil kullanma eğilimindedirler.

Entelektüel bağlantı kurmaya gelince, oldukça esnek değiller. Kendilerini oldukça yüksek düşünüyorlar.

Merkür 8. ve 11. evlerin sahibi olan ve ayrıca Lagna Lord Mars'a olan düşmanlığı nedeniyle Merkür tam donanımlı bir malefik olur. Bununla birlikte, 11. evin sahibi olduğu için kazançlar olacaktır. Dolayısıyla Merkür güçlü bir şekilde yerleştirilirse gelir iyi olacaktır. Aynı zamanda, hayattaki sağlık ve ilerleme o kadar iyi olmayacak.

Merkür bozulursa sağlık zarar görmez ancak gelir bozulur. Bazı kayıplar olması muhtemeldir.

Akrep burcundaki Venüs

Akrep, Venüs ile tarafsız bir ilişki paylaşan Mars tarafından yönetilen sabit bir su burcudur. Venüs aşk gezegenidir ve Akrep tutku ve şehvet ile ilişkilidir. Venüs Akrep'e yerleştirildiğinde, kişiye seks, romantizm, duygusallık ve aşk için yüksek bir arzu verir. Bu tür insanlar, arzularını gerçekleştirme konusunda oldukça iddialıdırlar. ancak haksızlığa uğrarlarsa Akrep gibi sokarlar ve ihanet edene karşı intikam duygusu geliştirirler.



Venüs ile Akrep'te doğan insanlar çok kararlı ve sadedir. Hayattan ne istedikleri konusunda oldukça netler. Ancak aşk meselelerinde, ne hissettikleri konusunda oldukça ketum olma eğilimindedirler. Yine de romantikler ve zaman zaman ciddi şekilde sahiplenici ve kıskanç olabilirler. Venüs'ü Akrep'te olanlar ile dalga geçilmez. oldukça baskın ve talepkar olabilirler.

Tartışma başlatma eğilimi de var. erkek kardeşlerle olan ilişkileri genellikle kötüleşir. Akrep'teki Venüs ayrıca kişiyi kurnaz ve yaratıcı yapar.

Bu pozisyon aynı zamanda kişiyi zührevi bir hastalık riski altına sokar.


Venüs


Venüs 7. ve 12. evlerin sahibidir. Kendra evinin, yani 7. evin mülkiyeti nedeniyle Kendradipatya Dosha'yı alır.

Genel olarak, Venüs güçlüyse kişinin cinsel duygularının yüksek olacağı söylenir. Yerli veya eşi için bazı hastalıklar veya başkaları olacaktır. Gelir fazla çaba harcamadan gelecektir. Ancak kayıp evinin mülkiyeti nedeniyle, Venüs'ün dasasının sonunda verilen her şey geri alınacaktır. Genelde saklandığı takdirde iyi olacağı söylenir. Eğer o bozulursa yedinci ev meseleleri de bozulur.

Jüpiter Akrep Burcunda


Akrep, kinci bir burç olarak bilinir, bu yanlış ve sert bir iddiadır ancak Akrep'in ihaneti unutmadığı doğrudur. Jüpiter Akrep'te olan işlerini oldukça ciddi ve gizli bir şekilde yürütürler. Oldukça tutkulu ve kararlıdırlar, bir şeyi isterlerse onu elde etmek için her şeyi göz alırlar .

Ayrıca kendi yollarında diplomatik olabilirler. Davranışlarında da bir kıskançlıktırlar. Kendileriyle oldukça gurur duyuyorlar. Ayrıca, kaçınılması gereken zamanlarda bencil olabilirler. Ancak tavırları hala o kadar dengeli ve zarif ki, size ne zaman yanlış yaptıklarını anlamıyorsunuz. Bu yerlilerin güçlü bir zekası ve aynı zamanda bir iş yeteneği var. Derin araştırma gerektiren alanlarda başarılıdırlar. Ayrıca finans ve girişimcilik konusunda da başarılılar. Maneviyat bilgileri olağanüstüdür, ancak bu konuda oldukça ketumdurlar.

Jüpiter

2. evin ve 5. evin sahibi olarak Jüpiter ve yükselen Lord Mars'ın arkadaşı olmak güçlü bir faydadır. Eğer güçlüyse, Tanrı'nın lütfu orada olacaktır. Nesil iyi olacak. Servet ve maddi kazançlar, kişinin kendisi için olduğu kadar babası için de olacaktır.

Jüpiter bozulursa çocuklar için kusur olur, çocuklar adına kayıplar, spekülasyonlar nedeniyle kayıplar yaşanabilecek kötü sonuçlardan bazılarıdır. Bu nedenle Jüpiter güçlü olmalıdır.

Akrep burcundaki Satürn


Akrep, Satürn ile düşmanca bir ilişki paylaşan Mars tarafından yönetilir. Akrep burçtaki 8. ev ile ilgilidir. Akrep'te Satürn'ü olan insanlar, araştırmacı veya arkeolog olma eğilimindedir. Olayların derinliğine inme ve çok düşünme eğilimleri vardır. Akrep, tefekkür etmeyi seven bir burçtur ve inziva ve ciddiyetle ilgili olan Satürn de öyle. Bu yerleşime sahip insanlar, doğaları gereği ciddi ve çekingen olma eğilimindedirler, ancak aynı zamanda aynı derecede isteklidirler. Meraklı varlıklardır ve her şeyin arkasındaki mantığı bulmayı severler.

Akrep'teki Satürn ayrıca kişiye çok fazla soğuk saldırgan ve baskın kişilik verir.


Satürn ile Akrep burcunda doğan insanlar maceracıdır ve risk alırlar. Çok fazla enerjileri var. Bununla birlikte, zaman zaman sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalırlar ve saldırganlık ve üstünlük duygusuna eğilimlidirler. Sakin ve düşünceli kalmak için mücadele etme eğilimindedirler. Ayrıca sert ve şiddetli olabilirler. Zehir bu kişiler için tehlike arz eder, bu nedenle toksik maddelerin bulunduğu durumlarda dikkatli olunmalıdır.

Satürn

Satürn 3. ve 4. evin sahibidir, ancak bir maraka yerinin sahipliğini alırsa, Sabit Rashi için zararlı olarak kabul edilmeyecektir, çünkü 8. evin lordu marakadır. Hayırsever olarak kabul edilir.

3. evde Satürn kendi evine yerleştirilirse küçük bir sıkıntı veya hastalık olabilir. Ama gücü yerindeyse kardeşleri, eğitimi, evi, araçları hepsi çoğalır.

Akrep burcundaki Rahu


Akrep, genellikle Rahu'ya düşman olan Mars'ın bir işaretidir. Akrep, gizlilik ve gizemle ilişkili bir işarettir ve Rahu ayrıca gizli bilginin ustasıdır. Rahu Akrep burcuna yerleştirildiğinde, kişinin doğası gereği gizemli olma konusunda güçlü bir eğilimi vardır. Böyle bir kişi yaptıkları konusunda oldukça ketumdur. Neyin peşinde olduklarını asla bilemezsin. Açık olan, onların durumunda her zaman gerçek değildir. Akrep'teki Rahu ayrıca kişiye gizli güçler ve gizemli bilgiler verir. Aynı zamanda güçlü bir sezgi verir.

Akrep burcundaki Rahu da kişide sağlık sorunlarına neden olur. Bu pozisyonda Rahu da kaza şansı yaratır. Bu tür insanlar hayatta kendilerini yüklenmiş hissetme eğilimindedir. Ayrıca 8. ev ile ilişkili olduğu için Akrep burcundaki Rahu nedeniyle uzun ömürleri de zarar görür. Araştırmada başarılılar. Ayrıca hayatta çok fazla servet kazanırlar, ancak çoğu zaman yanlış araçları kullanırlar. Hayatta kısa yollar aramaya eğilimlidirler. Ayrıca anti-sosyal ve suç faaliyetlerine düşkün olma eğilimi de vardır. Tıp ve cerrahi gibi alanları severler,

Akrep burcundaki Ketu


Akrep burcu gizem, derinlik ve karmaşıklıkla güçlü bir şekilde ilişkilidir ve Ketu da öyle. Ketu bir gölge gezegendir ve Akrep burcuna yerleştirildiğinde kişinin araştırma konusunda başarılı olmasına yardımcı olur. Bu tür insanlar kendi başlarına bir şeyler yapmayı severler. Aslında, Ketu en çok Mars ile rezonansa girer. Akrep burcundaki Ketu, kişiye gizemli bir doğa verir. Bu tür insanların kişiliklerinde birçok katman vardır.

Akrep'teki Ketu, kişiyi keskin fikirli ve cesur yapar. Aynı zamanda güçlü bir kararlılık ve hedeflere ulaşmak için çok çalışma eğilimi verir. Ketu'nun bu konumu da kişiyi konuşkan yapar. Ancak bu tür insanlar başkalarını aldatmaya eğilimlidir. Zaman zaman oldukça sert olabilirler ve derin bir araştırmacı yapar. Gizli konular ve bilimler hakkında iyi bilgiye sahiptirler.

Akrep'teki Ketu ayrıca kişiye iyi ezoterik bilgi sağlar. Bu yerliler tıp alanında, özellikle cerrahide başarılı olabilirler.


Akrep'teki Gezegenler 🦂


Güneş Arayanlar, Gizli baba, Utangaç, Araştırmacı, Gizli bilgi arayışı

Ay- Yakınlık ilişkilerde çok önemlidir, Psikolojik sorunlar, İyi sezgi, Okült arayışı

Mars, Dedektiflik yapmak veya gerçekleri ortaya çıkarmakla ilgileniyor.

Merkür- Yaygın olarak bilinmeyen bilgileri ararlar, Uzaylılara ilgi, Tantra, gizli iletişim

Jüpiter- İlginç vaizler, Düşmanlarını içini dışını biliyorlar, Gizli bilgilerle insanlara rehberlik ediyor

Venüs- Yoğun insanlar, Zevk ve samimiyet hayatın ayrılmaz bir parçasıdır.

Satürn- Dönüşümler yavaş olacak, Değişiklikleri hoş karşılamayacak, Sabırlı, Okült geç gelecek

Rahu- Hayattaki yapı eksik, Simya, sihir, astrolojiye ilgi. Rahu MD dönüşecek, Okült öğrenmek disiplin getirecek

Ketu- Okült'ü reddet ama gizlice biliyor. Mars kimliği iyi yerleştirilmişse, kimseye zarar vermeden kendileri için kullanın.


#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu


DAHA FAZLASI..

Vedik Astrolojide Akrep 6286031375787261548

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item