Aslan burcu

Aslan Burcu 


Aslan veya Simha, Zodyak'ın beşinci burcu aslan başı ile gösterilir. Güneş 17 Ağustos - 16 Eylül tarihleri ​​arasında Sider Zodyak tarafından transit takip edilen döngüdedir..


17-27 AĞUSTOS tarihleri ​​ Güneş, Aslan tarafından yönetilen 1 Decan'da kalır cömert ve iddialı Kader hızla gelişir değişir hayatı iktidar sevgisinin ve örgütlenme yeteneğinin bir sonucudur. sorunlar genellikle aceleci ve tutkulu dürtülerden kaynaklanır. Mükemmel bir canlılık ve muhteşem bir fiziki sağlar.


28 Ağustos - 6 Eylül arasında doğarsa, Güneş Jüpiter'in hüküm sürdüğü Aslan'ın 2. Decan'ında kalır. daha gösterici, aktif ve zaman zaman isyankar hale gelerek aşırılıklara karşı bir sorumluluk getirir.felsefi yönünü fazladır..


7-16 Eylül arasında doğarsa, Güneş Mars'ın hüküm sürdüğü 3. Leo'nun Decan'ında kalır. itici ve ısrarcı liderliği ekler. Bazı durumlarda, baş ve kalbi birleştirmek için fırsatlar sunar ve akıl, coşku ve çekicilik sağlayan daha yüksek duyguları güçlendirir..

Aslan, sabit burç ateşli, erkeksi kalbi, sırtı omurga öz-bilinç, cesaret, baskınlık arzusu ve kendi isteklerini gerçekleştirme, bencillik, canlılık ve yaratıcılıktır.


Aslanlar yaratıcılığına, organizasyon kabiliyeti şefkatli, neşeli, iyimser insanlardır. Son derece cömertler. Drama için belirgin bir yetenekleri var ve partilerde öyküler ve şakalar anlatmanın tadını çıkarıyorlar. Aslanlar iyi vakit geçirmeyi sever. Tiyatro, sanat ve spor onlar için özel ilgi alanıdır


Nadiren depresyona girerler, ancak oldukları zaman harap olurlar.. Arkadaşlarının dikkat, övgü ve tanınmalarını sağlama ihtiyacı vardır. En sinir bozucu özelliği, zihinleri kapalı olmaları. Görüşlerine inatla tutunurlar ve duygusal olarak ya da gerekçelerle itiraz edilemezler.


ASLAN Olumlu Özellikleri: Sevgi, Asalet, Cömertlik, Sadakat, Onur, Liderlik, Yaratıcılık, Coşku ve Geniş Görüşlü.

ASLAN olumsuz özellikleri : Kibir, Otokrasi, Zorba, Yanlış gurur,Müdahale, Hoşgörüsüz


Aslan Sağlığı kalbi. Neredeyse tüm kalp rahatsızlıkları formları Ayrıca birçok çeşidin sırt rahatsızlıklarından da sorumludur. Aslan burcu olan melefik gezegenler, akut ateşin yanı sıra kalp ve sırt sorunlarına da neden olabilir.


ASLAN Kariyeri ve Mesleği Yetki, Kural, Komuta, İktidar, Onur, Devlet, Altın, Bankacılar, Başkanlar, Daire Başkanları, Borsa İşçileri, Borsa Spekülatörleri, Yatırım Bankacıları, Meslekler Çocuklar, Kuyumcular, Altın İşçileri, Kalp Uzmanları, Sinema ve Sahne, Tiyatro Sahipleri ve Yöneticileri, Aslan Ustaları ve Portakal Yetiştiricileri.

Aslan burcu Nakshatra

Magha - Dünyayı yönetecekler. Bu nakshatra'da bir kız doğarsa, bu nadir bir doğum olacaktır. Bu nakshatra altında doğan kişiler Shastralar hakkında araştırma yapacaklar. Ayrıca iyilikseverlik, doğruluk, yumuşaklık, uysallık ve saf iyi ahlâk onların nitelikleri olacaktır. Ve Konuşma çekici olacak.

Purvaphalguni - Bu kişi ritüelleri doğru takip edecek, cesur, ünlü bir kişi, adalet, dürüstlük , ahlak izleyen kişi.Uttaraphalguni 1. pada – Böyle bir kişi, arkadaşları ve ilişkileri ile iyi ilişkiler kuracak, tatlı konuşacak ve tek bir faydayı unutmayacak bir kişi.Yöneticiniz Güneş: (Sıcaklık cömertliği üstün güç temsilcisi)Grubunuz: Ateş Özelliğiniz: CömertlikUğurlu gününüz: Pazar Uğurlu sayılarınız: 1, 4, 34,Uğurlu taşınız: sarı safir, sarı pırlantaUğurlu renkleriniz: Koyu sarı, altın sarısı, sarı krizantemUğurlu çicekleriniz: sarı krizantem ve orkideUğurlu kokularınız: portakal çiçeği


Dualite: Eril Öğe: Ateş

Hakim Gezegen: Güneş (ışık tanrısı)

Vücud Kalp, Omurga ve Sırt
Şanslı Numaralar: 1

Şanslı Yıllar: 19, 28, 37 ve 46

Şanslı Gezegenler: Güneş ve Mars

Şanslı Taş (Vedic): Yakut Altın

Şanslı Renk: Altın ve Turuncu

Şanslı Yön: Doğu

Çiçekler: Ayçiçeği, Kadife çiçeği, Kırlangıçotu, Tutku çiçeği, Biberiye, Aster,
Ağaçlar: Hurma, Defne, Ceviz, Zeytin, Portakal ve tüm Narenciye ağaçları.

Otlar: Safran, Biberiye, Papatya ve Anason.

Hayvanlar: Aslan, Bütün kedigiller, özellikle de kediler.

Ülkeler: Fransa, İtalya, Romanya, İtalya, Madagaskar, Zanzibar, Romanya, Irak ve Lübnan.

Bill Clinton: 19 Ağustos 1946

Yaser Arafat: 24 Ağustos 1929

Rahibe Teresa: 26 Ağustos 1910

Michael Jackson: 29 Ağustos 1958

Warren Buffet: 30 Ağustos 1930


Aslan burcu 17 Agustos 16 Eylül

Aslan burcunda güneş


Güneş Aslan burcuna geçtiğinde kendi burcundadır. Ateşli bir erkeksi enerjidir ve Aslan aynı zamanda sabit bir ateş burcudur. Bu yerleşim bir burçta mevcut olduğunda, Böyle bir kişi cesur ve düşmanları yok eden biri olma eğilimindedir. her zaman rekabeti kazanır. Aslan'daki Güneş ayrıca güçlü saldırgan içgüdüler verir ve bencil olabilirler. Güneş'in bu pozisyonuna sahip insanlar güçlü liderlik özelliklerine sahiptir. Görünüşleri ayrıca parlak ve güçlüdür, muhteşem bir havası vardır. Kişilikleri, parlak zırhlı şövalye gibi yiğittir. Açık havada vakit geçirmekten, özellikle ormanlarda, tepelerde ve kalelerde dolaşmaktan hoşlanırlar.

Asil eylemlere düşkündür ve doğaları gereği devrimcidir. Destekledikleri fikirlerin ve inançların her zaman arkasında dururlar. Hayatta çok fazla servet ve şöhret kazanma eğilimindedirler. Özellikle hükümet veya idare ile ilgili alanlarda çok başarılılar. Aslandaki Güneş ayrıca vejeteryan olmayan yiyeceklere de eğilim verir. Aslında, uzun bir süre bir grup insanı sohbetlerine bağlı tutabilirler.


Aslan'da Ay


Güneş ve Ay'ın ilişkisi bir tahterevalli gibi çalışır, bu iki güç birlikte, farklılıklarına rağmen bir haneyi dengeleyen baba ve anne gibi çalışır. Güneş'in ateşi başa çıkılamayacak kadar fazla olduğunda, sulu Ay enerjiyi dengeler. Ay'ın Aslan'da olması, güçlü bir liderlik arzusuna sahip, kendinden emin bir insan olmanız muhtemeldir. Birinden yardım istemek yerine kendi çabanıza güvenmeyi seviyorsunuz. .

Ay'ı Aslan'da olan kişi asil bir kişiliğe sahiptir ve sizin giyinme anlayışınız da öyle. Seninle ilgili muhteşem bir kalite var ve bu senin hiç bitmeyen lüks sevgini açıklıyor. Vejetaryen olmayan yemek yemeyi seviyorsunuz. Aslan burcundaki Ay, dışa dönük, neşeli, hayırsever ve göreve düşkündür. İnsanlar söylediklerinizi bir öğretmen gibi dinler. Bazen kendini yalnız hissedersin. Aynı zamanda çok fazla tanınma kazanma eğilimindesiniz. Bununla birlikte, Aslan'daki Ay zaman zaman mide ile ilgili rahatsızlıklara da neden olur.


Aslan burcundaki Mars


Mars ile arkadaş olan Güneş'tir. Hem Mars hem de Güneş erkeksi ateşli gezegenlerdir. Bu olumlu bir yerleşim çünkü kişi Mars'tan yetenekler ve Güneş'ten parlama güveni alıyor. Mars'ta Aslan'da doğan insanlar oldukça yardımsever ve cömerttir. Zekidirler ve yeteneklerini akıllıca nasıl kullanacaklarını bilirler. .

Fiziksel enerjileri sınırsızdır ve yaratıcılıkları ön plana çıkar. Bu insanlar aynı zamanda güçlü bir iradeye ve güvene sahiptir. Liderlik kalitesi kişiliklerinde kökleşmiştir. Fiziksel olarak gösterişli olabilseler de, içeriden oldukça sevecen varlıklardır. Bu insanlar her zaman heyecanlı bir ruh hali içindedir ve coşkuyla dolu bir odanın aurasını korurlar. Aslan burcundaki Mars, cinsel yetenekleriyle gurur duyar. Aşırı tutku ve gurur, onlara ve sıkıntılar da getirebilir.

Aslan burcundaki Merkür


Güneş Aslan'ın efendisidir ve Merkür onunla arkadaştır. Merkür iletişimi yönetir ve Aslan burcuna yerleştirildiğinde, kişi genellikle krallara özgü, zarif ama cesur bir konuşma tarzına sahiptir. Bu tür insanlar, bir aslan gibi kükreyen, buyurgan bir sese sahiptir. Zihinsel yetenekleri olağanüstüdür. Sağlam bir irade ve güvenle, kitlelere önderlik edebilir. Liderlik becerileri mükemmeldir

Hırslarını gerçekleştirmek için çaba harcarlar ve ünlü olma arzusuna sahiptirler. Tüm eylemlerin merkezinde olmaya çalışırlar ve başkalarının da dikkatini çekmek isterler. Çabaları aynı zamanda onlara yaşamları boyunca çok fazla zenginlik getirir. Kişilikleri etkileyici ve mizaçları da öyle. Aslan burcundaki Merkür, liderler, politikacılar, astrologlar, öğretmenler, danışmanlar, yöneticiler vb.


Aslan burcundaki Venüs


Venüs ve Güneş birbirine düşmandır ama bu yerleşimi olumsuz etkilemez. Güneş, astrolojide etkili bir gezegen olarak kabul edilir. Güneş'in buradaki ateşi, Venüs'ün sulu enerjisini buharlaştırır ve dengesiz bir kişilik yaratır. Aslan burcunda Venüs ile doğan insanlar sıcak kalpli, şefkatli ve kararlı varlıklardır. Yaşama hevesleri var. Onlar bu dünyayı büyütmek için buradalar. Güçlü bir kendilerini ifade etme istekleri vardır. Venüs onlara yaratıcı enerji verir ve Güneş onlara güven verir. Bu insanlar doğal şovmenler ve sahne sanatlarında başarılılar.



Onlara mutluluk veren şey sevgidir. Aşık olma hissi onları Ay'ın üzerinde tutar. Aslan'daki Venüs ile, aşk ilgilerinizi kendinize çekmenize yardımcı olan manyetik bir kişiliğe sahipsiniz. Flörtünüz çekicilik, duruş, romantizm, heyecan ve tavırlarla işaretlenir. Sevme tarzınız oldukça cömerttir.

Jüpiter Aslan burcunda

Aslan, Jüpiter ile dostane bir ilişki paylaşan Güneş tarafından yönetilen bir ateş burcudur. Güneş bazen zararlı olabilse de, Jüpiter'in Güneş'in burcundaki konumu olumsuz etkisini azaltır, bu nedenle Güneş'in ateşi artık 'yanmaz', Jüpiter'in Aslan'daki konumu, kişinin lehine çalışır. Burçlarında Jüpiter'i Aslan'da olan insanlar, zaman zaman ego çizgileri ve üstünlük kompleksi ile birlikte çok fazla özgüvene ve özgüvene sahiptir. Bu insanlar yönetme ve yönetme yeteneğine sahiptir. Kendilerine iyi davrananları takdir etmeyi ve takdir etmeyi asla unutmazlar.

Kariyerlerinde oldukça hırslıdırlar ve geniş görüşlü bir yaklaşıma sahiptirler. Durumları ve refahları hakkında zaman zaman oldukça dramatik bir şekilde övünme eğilimi de vardır. Fiziksel yapıları güçlüdür ve çok fazla enerjileri vardır. . Aslan cömert bir kalbe sahip olma eğilimindedir ve Jüpiter Aslan'a yerleştirildiğinde, kişinin hayırsever içgüdüleri daha da artar. Bu insanlar her zaman ihtiyacı olanlara yardım etmek için oradalar.

Aslan burcundaki Satürn


Güneş, Aslan'ın yönetici gezegenidir ve Satürn ile düşmanca bir ilişki vardır. Güneş bir ateş topudur ve havadar, zararlı bir gezegen olan Satürn, Güneş'in ateşli burcu Aslan'da oturduğunda, doğal olarak alevleri körükler. Güneş ve Satürn arasındaki bu düşmanca ilişki nedeniyle, Satürn'ün altında Aslan'da doğan kişinin kişiliğinde çok fazla saldırganlık vardır. Güneş babayı ve otoriteyi temsil eder ve Satürn Aslan'a yerleştirildiğinde, kişinin babası veya otoriter figürüyle olan ilişkilerinde sorunlara neden olur. Bu tür insanlar, bir aslan gibi, yalnızlık içinde yaşamayı severler. Gezginler gibi özgür ve rahatsız edilmeden yaşamak istiyorlar.

Aslan'daki Satürn, kişiye orta boy verir. Bu tür insanlar genellikle çok inatçıdır, hareket etmesi zordur. Hayatta çok çalışırlar ve genellikle bir liderlik rolü elde etmek için çalışırlar. Yeteneklidirler ve iş ve sorumlulukların yükünü taşıyabilirler. Ebeveynler olarak, oldukça disiplinli olma eğilimindedir. Bu tür insanlar yazma ve okuma gibi yaratıcı alanlara çok ilgi duyarlar. Yeteneklerinin içlerinde olduğunu biliyorlar ama kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmekte zorlanıyorlar.



Aslan burcundaki Rahu

Rahu, Güneş ile düşmanca bir ilişki paylaşır, bu yüzden onların birleşimi Vedik Astrolojide olumsuz sonuçlar getirmek için de tutulur. Aslan, Güneş tarafından yönetilir, bu nedenle doğal olarak Rahu düşman gezegenin burcuna yerleştirildiğinde sonuçlar olumlu olmayabilir. Aslan teş, saldırganlık, arzu, tutku ve hırs demektir. Rahu, tüm bunları dilinde ağırlaştırır. Bu insanlar ayrıca etik ve inançlarının tanınması ve beğenilmesi için güçlü bir arzuya sahiptir.

Aslan daki Rahu, genellikle aileden ayırır. Üstelik böyle bir kişi, babasıyla yanlış anlamaları ve fikir ayrılıklarını da paylaşır. Yine de bu insanlar iyi stratejistler. Etkileyici bir zekaya ve keskin bir zihne sahiptirler. Zekidirler ama bazen kurnaz olabilirler. Bu kişilerde ego ve kişisel çıkar yüksektir. Çocuklarla ve soy meseleleriyle de sorunlarla karşılaşıyorlar. Ormanda ve vahşi yerlerde seyahat etmeyi severler. Onlar da iyi tartışmacılar ve bir aslan gibi oldukça cesurlar.



Aslan burcunda Ketu

Aslan'ın yönetici gezegeni, Ketu'nun sadık bir düşmanı olan Güneş'tir. Güneş, ateş olduğu için Aslan yerlilerine saldırganlık ve hırs verir. Ketu, Aslan burcuna yerleştirildiğinde, kişiyi dürtüsel yapar. Ketu tarafından empoze edilen kafa karışıklığı ve dürtü nedeniyle, kişi genellikle herhangi bir sebep olmaksızın veya yanlış anlamalar nedeniyle sinirlenir. Aslandaki Ketu, kişiye kafa karıştırıcı bir kişilik verir. Bu tür insanlar yeni bir şeye girişmeden önce çok fazla belirsizlik hissederler.


Güneşte Ketu da kişiyi mide ile ilgili sorunlara yatkın hale getirir. birçok dil bilme eğilimindedir. Konuşkan olmalarına rağmen topluma fazla karışmazlar. Zaman zaman oldukça sabırsız olabilirler. İlgi alanları sanatsal arayışlarda yatmaktadır. Onlar da zaman zaman iyi sanatçılardır. Bu kişiler siyasette de başarıya ulaşırlar. Kendilerine bağımlıdırlar ve güçlü yönetim ve idari becerilere sahiptirler.   

Aslandaki Gezegenler- 🦁


Güneş - Kendinden emin, Kabul etmekte iyi, Emir alamıyor, Devasa ego

Ay- İlgi isterler, Takdir edilir, Asla morali bozulmamalı, Sanatsal, Kibirli, Yaratıcı

Mars- Tarihe, siyasete, sanata ilgi, Bağımsız, Sahne sanatçıları, Romantik

Merkür- Popüler yazarlar olabilir, Halkla ilişkilerde iyi, Çalışmaları için tanınma istiyorlar, Değerler işe yarıyor

Venüs- Işıltılı gardırop, Lüksü seviyorum, Açık havada ev hayatından daha fazlası, Ünlü bir eş istiyorum

Jüpiter- Yetenekli insanları eğlendirirler, Miras bırakmak isterler, İyi astrologlar

Satürn- Babasıyla mesafeli, Kendine güveni düşük, Kalın tenli, Devlet memuru, Maaş için çalışıyor

Rahu- En iyi sanatçılar olmak istiyorlar. Güneş yerleşimine bağlıdır. İyi yerleştirilmişse, bir şeyler kazanmak için iyi bir motivasyon

Ketu- Şöhret istemez, Karamsar, bulunduğu yerden kopuk.


#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

NEW 8984476935854413037

Yorum Gönder

  1. ben aslan burcuyum ama bir türlü şu burç işlerine ısınamadım ama yazınız ilgimi çekti bir göz attım bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item