Yay burcu

Yay burcu

Yay, bilgeliğin, aklın, inanç sisteminin ve şansın doğal burcudur 
Mula - İnanç sistemi ve aklın derin kökleri vardır 
PurvAshada- Hızlı çözümlerle zorlukların üstesinden gelme gücü 
UttarAshada- Tecrübe ve sabırla büyüme

Moola - Liberal fikirli bir kişi, dürüstlük ve saygın kişilik, başkaları tarafından saygıyla karşılanırlar. Yardımseverlik, dindarlık, Hayırseverlik, sosyal hizmetle meşgul olma, özgüven ve neşe Moola nakshatra'da doğan kişilerin özelliklerinden bazılarıdır.

Purvashada - O bir devlet adamıdır, her şeyi iyi planlanmış bir şekilde yürütme kapasitesine sahip olacak, her şeyi güçlü bir zihinle yapacak, dürüst bir insan, açık sözlü ve cimri. Böyle bir kişi son derece zekidir ve yönetme yeteneklerine sahip olacaktır.

Uttarashada 1. pada – Yüksek ideallere sahip olacak, yardımsever bir insan, dürüst bir insan, dürüst, dine bağlı olacak, belirtilen ritüelleri takip edecek, adalete ve yasalara bağlı kalacak bu nakshatra doğumlu kişilerin nitelikleridir.


Yay Dhanus, Zodyak'ın dokuzuncu işareti Yarı at ve yarı insan figürü ile belirtilmiştir. Yay sembolü bir okla gösterilir. Güneş, 16 Aralık - 13 Ocak tarihleri ​​arasında Yay Burçlardadır.


16-25 Aralık doğarsa, Güneş Jüpiter'in hüküm sürdüğü 1. Yay Decan'da kalır. Açık fikirli, dürüst, sempatik ve cömert , özgürlük ve bağımsızlığa düşkün. umursamaz ve dikkatsizdir. Fakat entelektüel olarak uyandığında, felsefi, bir hukuk ve düzen aşığı, barışçıl ve sezgiseldir.


26 Aralık - 3 Ocak arasında doğarsa, Güneş Mars tarafından yönetilen Yay burcunda kalır. Bir bütün olarak işaretin itici ve dikine eğilimlerini gösterir. Aynı zamanda, zihinsel ve fiziksel enerjisini tüketmekte aşırı uçlara gittiğini gösterir. Aşırı heyecanlanmadığı için dikkatli olmalı. Kendi kendini kontrol etme gücünü geliştirmeli ve enerjisini korumayı öğrenmelidir.


4-13 Ocak arasında doğarsa, Güneş, Güneş tarafından yönetilen Yay burcunda kalır. iyi yarısını uyandırır ve sezgiyi kışkırtır ve geleceği öngörme yeteneği sağlar. Bu sevgi doğasını arttırır ve sevgi içinde gösterici ve ateşli yapar. Hiçbirinin gerçek değerini anlamadan kendisini bir ilişkiden diğerine amaçsızca sürüklerken bulabilir.


Yay burcu Jüpiter gezegeni tarafından yönetilir, değişkendir, ateşli, erkeksi kalçalar dır Özellikleri felsefe aşkı, seyahat ve bilinç gelişimi, iyimserlik, din, tasavvuf ve yabancı ülkelerdir. Kişiliğin, yüksek öğrenimin ve kişiselin ötesindeki bilinç durumlarının aşılmasıyla sembolize eder.Yay burcuları açık sözlülük, bazen körlük noktasına kadar. Genellikle, gerçeğe duydukları gayret, onları düşündüklerini tamamen mahvederler. son derece açık konuşulsalar bile, diğerleri zorunlu olarak aldırış etmiyorlar, Yaycılar birçok spor dalına ilgi duyarlar. Aktif olarak katılmasalar bile izlemekten zevk alırlar. Her zaman coşkulu ve iyimser olan Yaycılar, yaşamlarına her zaman yeni boyutlar katacak başka bir şey ararlar. Bu, çok fazla etkinlikle katılmaları enerjilerini çok hızlı kullanmalarına neden olabilir. Yay burcuları güler yüzlülüğü, yardımseverliği ve ince mizahları ile dikkat çekmektedir. Onlar iyi konuşmacılar her zaman seyahat etme arzusu var.. Kişisel özgürlük için gerçek bir ihtiyaç olan son derece bağımsızdırlar.. 

Yay burcu , Mula Purva Ashadha Nakshatra ve Uttara Ashadha Nakshatra 


Yay burcunun olumlu özellikleri: İyimser, neşeli, iyi huylu, dürüst, cömert, basit, entelektüel ve felsefi

Yay Olumsuz Olumsuz Özellikleri: Taktiksiz, Huzursuz, Aşırı İyimser, Aşırı Güven, Dikkatsiz, Sorumsuz, Fanatizm, Kumar.


NATAL YAY Evi şunları gösterir:  Genişleme, Zihinsel yoldaşlık, yüksek zihin ve onun manevi gizemine sahip olmanız gereken yerdir. Bu genişleyen ve gelişen alandır. Akıllıca keşif aklı için zaman. Deneyimlerinizin enerji kalıpları yeni olabilir. Daha önceki yaşamlarda bu ev işleri ihmal edildi. Muhafazakar bakış açısı, evrimleşme, büyüme ve refah tohumları günlük olarak sulanmalıdır.

Yay Sağlığı uyluğa hükmeder, kramp veya rahatsızlık hissi, kalça, uyluk yaratabilir. Yay ayrıca, akciğerlerin ekspiratuar fonksiyonlarını da yönetir. Yay burcunda bulunan gezegenler, vücudu bacağın baldırına kadar tutan siyatik sinir problemlerine neden olabilir. Ayrıca, koksiksten kaynaklanan yaralanmalar ve ateşli silahlar nedeniyle yaralanmalar olabilir.


YAY KARİYER VE MESLEĞİ Jüpiter ve dokuzuncu evle Tanıtım, Yayıncılık, Editörler, Reklamcılık, Reklam Yazarlar, İthalat ve İhracat işleri, Hakimler, Avukatlar, Din adamları, Kapitalistler, Pursers, Finansçılar, Jokeyler, At Eğitmenleri, Yarışmacı Sahipleri ve Çalışanları, Spor Malzemeleri Üreticileri ve Bayileri,

Dualite: Eril / Ateş elementi / Değişken
Yönetici Gezegen: Jüpiter (Tanrıların Rahibi)
Sembol: Okçu Vücud Kalça, Uyluk ve Karaciğer.
Caydırıcılık İşareti: Merkür
Şanslı Numaralar: 3 Şanslı Yıllar: 21, 30, 39 ve 48
Şanslı Gezegenler: Mars ve Jüpiter
Şanslı Taş (Vedik): Sarı Safir Topaz ve Turkuaz
Şanslı Metal: Kalay Renk: Kraliyet Mavi, Mor ve Sarı
Şanslı Yön: Güney
Çiçekler: Pembeler, Karanfiller, Nergis, Karahindiba.
Ağaçlar: Kül, Kestane Dut, Meşe ve Huş Ağacı
Otlar: Adaçayı, Anason, Balsam, Yabanmersini, Rıhtım, Hodan, Tarçın
Hayvanlar: Atlar, Geyikler ve tüm tırnaklı ve avlanan hayvanlar.

Ben Kingsley: 31 Aralık 1943

Mel Gibson: 3 Ocak 1956

Stephen Hawking: 8 Ocak 1942

Salman Khan: 27 Aralık 1965


Yay burcu 16 Aralık 13 Ocak



Yay burcunda Güneş


Yay, Güneş ile dostane bir ilişki paylaşan Jüpiter tarafından yönetilen ikili bir ateş burcudur. Güneşi Yay burcunda olan kişi, konuşmada belagat sanatı ile donatılmış, tanrı korkusu ve barışsever bir ruhtur. Böyle bir kişi, büyük bir olasılıkla bilgili bir birey, çok fazla bilgelik ve zekaya sahip onurlu ve şefkatli bir kişi olacaktır. Güneş bu pozisyonda ayrıca bilgi için asla bitmeyen bir açlık verir. Bu insanlar hukuk, yönetim ve bankacılık gibi alanlarda başarılılar. Güneşi Yay'da olan insanlar güvenilir ve adaleti seven insanlardır. Dürüst ve anlaşılırlar, şekerleme yapmayın ve konuyu konuşun.

Açık havayı seven, özgürlüğü seven bireylerdir. spora düşkündür. Fizikleri, kişiliklerinin sahip olduğu asil ışıltıya da katkıda bulunur. Geniş bir bedene ve güzel bir vücuda sahiptirler. Ayrıca sosyal çevreleri arasında ünlü olma eğilimindedirler. Akrabalarına ve arkadaşlarına yardım eli uzatmak gibi destekleyici bir yapıya sahiptirler..



Yay burcunda Ay


Yay, Jüpiter tarafından yönetilen ve yerlilere iyi şanslar veren, sokulgan bir burçtur. Eril bir gezegen olan Jüpiter, dişil Ay ile dostane bir ilişki paylaşır, birlikte enerjileri dengeler. Yay burcundaki Ay, kişiyi kararlı ve dengeli kıldığı için olumlu bir yerleşimdir. Bu tür yerliler, ruhsal olarak eğimli, entelektüel ve bilgili olma eğilimindedir. Bilgilerini başkalarıyla paylaşmayı ve farkındalık yaymayı severler. Onlar da güçlü bir adalet duygusuna sahipler. Hem zihinsel hem de fiziksel düzeyde özgürlük ararlar. Bu tür insanlar bankacılık ve öğretmenlik gibi alanlarda çok başarılılar. Onlar da iyi öğrenici olma eğilimindedirler.

Ay Yay burcunda dışa dönük bir kişilik verir, içsel benlikleriyle oldukça temas halinde ve rahattır. Ancak bazen çok idealisttirler. Yay burcu kişileri olarak, seçkin insanlarla ilişkilendirilmek için her şeyi yapacak biri değilsiniz. Kendi şartlarına göre arkadaş edinirsin. Oldukça dürüst, açık fikirli, arkadaş canlısı, açık sözlü ve eşitlik ve adalet fikrine inanıyorsunuz. Doğal olarak öğretme ve vaaz etme konusunda iyisin. Gözlem duygunuz oldukça iyi ve doğru. Oldukça kararlısınız, ancak bazen hatalarınızdan ders almıyorsunuz.

Mars Yay burcunda


Mars ve Jüpiter birbirleriyle arkadaştır, bu nedenle Mars'ın Yay'daki konumu kişi için oldukça olumlu olur. Jüpiter şans, servet ve genişleme ile ilgilidir; Mars ise enerji, hırs ve tutkudur. Jüpiter, Mars'ın negatif enerjisini azaltır ve kişiyi zihinsel olarak güçlü ve bilge yapar. Mars'ı Yay'da olan insanlar hayatlarında ünlü olma eğilimindedir. Güçlü bir adalet duygusuna sahiptirler. Eşsiz felsefi inançları vardır ve inançlarını savunmak söz konusu olduğunda, hiç kimse Yay burcundaki bir Mars ile tartışmayı kazanamaz.

İletişim, yazı ve güzel sanatlar gibi alanlarda da oldukça yeteneklidirler. dışarıyı güçlü bir şekilde seven, cesur varlıklardır. Hayatlarında özgürlüğün tadını çıkarmak isterler. Özgürce dolaşmayı ve yeni maceralara atılmayı severler. Bu insanlar monoton durumlarda çalışmaktan nefret ederler. Ayrıca Jüpiter'in etkisinden dolayı meditasyonlar yapma eğilimindedirler ve dini metinler hakkında istisnai bir bilgiye sahiptirler,

Yay burcunda Merkür

Jüpiter ve Merkür arasındaki düşmanca ilişkiye rağmen, bu yerleşim iyi sonuç veriyor çünkü her iki gezegen de doğada faydalı ve olumlu sonuçlar getiriyor. Merkür'ün Yay'da olduğu insanlar, yaşamda liberal bir yaklaşıma sahiptir. Merkür ayrıca onları incelik ve diplomasi sanatıyla kullanır. Maneviyata hakkında okumaya doğru yönlendirilirler.

dini yerleri ve kitapları ziyaret etmek için güçlü bir eğilime sahiptir. Felsefi bir eğilimleri var, bu yüzden bu tür ihtiyatlı tartışmaların tadını çıkarın. Psikoloji ve din de onlara çalışma konuları olarak hitap ediyor. Böyle bir kişi, çoğunlukla yazma konusunda uzman olan yetenekli bir konuşmacıdır. Yabancı kültürler ve diller genellikle bu tür insanları büyüler. Hayal güçleri oldukça verimli ve ilginçtir. Bu insanlar iyi hikaye anlatıcıları olurlar ve fikirleri genellikle çekici ve çekici olduğu için yazarlığı da bir meslek olarak benimseyebilirler.

Yay burcunda Venüs


Venüs, Jüpiter ile düşmanca bir ilişki paylaşır. Ancak bu düşmanlık yerleşimi olumsuz etkilemez çünkü Jüpiter Vedik Astrolojide en faydalı gezegendir Bu yerleşimin etkisi altındaki insanlar, yaşamları boyunca iyi bir finansal statüye sahiptir. Yay burcundaki Venüs, kişiyi sorumluluk sahibi ve yardımsever yapar. Bu tür insanlar başkalarına yardım etmeyi ve arkadaşlarının ve partnerlerinin yanında kendilerini rahat hissetmeyi severler.

Aileyi gururlandırmak için güçlü bir istek var. Venüs ayrıca onlara dekorasyona düşkünlük verir. güzellik gezegeninin etkisiyle aptal bir sağlığa ve çekici bir kişiliğe sahiptir. dürüst ve açık fikirli olma eğilimindedirler. Fikirlerini söylerler ve gerçeği yalanla kaplamazlar. Venüs'ün bu konumu, dini kitaplara ve mekanlara olan eğilimi de artırır. Bu konuma sahip yerliler, yaşamlarındaki özgürlük duygusunu severler ve bağımsızlıklarına yönelik herhangi bir tehdit, onları gergin ve öfkeli yapar.



Jüpiter Yay Burcunda


Yay, Jüpiter'in kendi burcudur, bu yüzden doğal olarak bu pozisyon faydalı olur. Jüpiter kişiye dine ve maneviyata yönelik eğilim verir. Ayrıca hayırseverlik ve sosyal hizmete düşkündürler. Bu insanlar astroloji, bankacılık, öğretmenlik, danışmanlık vb. alanlarda başarılıdırlar. Hayatta çok fazla servet kazanırlar. Şans her zaman onlardan yana görünüyor. Ayrıca her türlü zorlu durumlarda ve koşullarda kazanırlar.

Yay burcundaki Jüpiter, kişiye iş zekası da verir. genellikle seyahat etmeyi severler ve Jüpiter Yay burcuna yerleştirildiğinde, kişi genellikle dini yerlere seyahat eder ve hacca gider. Ayrıca başkaları üzerinde güçlü bir etkiye sahiptirler. Onlar işini ciddiye alan kararlı ruhlardır. Ayrıca din ve maneviyatla ilgili kitapları okumayı ve incelemeyi severler. Bu kişiler adaleti sever ve her zaman ihtiyacı olan insanları destekler.

Yay burcundaki Satürn

Yay, Vedik Astrolojide en faydalı gezegen olan Jüpiter tarafından yönetilir. Satürn havadar bir gezegendir ve Jüpiter, toprak, su, hava ve ateş gibi diğer elementlerden oluşan karasal kürenin çok üstünde, boşluk veya öz anlamına gelen eterdir. Satürn ve Jüpiter arasındaki ilişki tarafsızdır. Jüpiter kirliliği süpürür, böylece Satürn burada uyum içinde çalışır. Jüpiter'in anlamının baskın olduğunu kabul eder ve sağlar. Satürn'ün Yay burcundaki bu yerleşimi kişiyi ruhsal yapar.

Satürn'ü Yay'da olan kişilerin din, felsefe ve eğitim konularında ciddi bir yaklaşımı vardır. sıkı çalışmaya inanırlar ve oldukça samimi ve disiplinlidirler. Oldukça zeki ve yetenekliler ve başkalarından işleri ustaca yapmayı biliyorlar. Öğretme ve manevi kitaplara karşı güçlü bir eğilimleri vardır. Genellikle mutlu bir hayat sürerler, sadıktırlar ve aynı zamanda hayırsever çocukları vardır. Herkesin gelişmesi için huzurlu bir ortam ararlar. Erdemli faaliyetlere çok ilgi duyarlar.

Rahu Yay burcunda

Yay ikili değişken burçtur , Rahu Yay burcuna yerleştirildiğinde, kişiyi ikircikli yapar. Ancak bu, ruhsal kurtuluş ve yüksek öğrenim ile ilgili iyi bir yerleşimdir. Böyle bir kişi, eğitiminde daha iyiye ulaşmak ve daha fazlasını öğrenmek için çaba gösterir. Aynı zamanda, kişinin yaşamın manevi alemlerine olan ilgisini de geliştirir.

Rahu burada manevi eğilimler verir, ancak kişi din ve maneviyat konularında yalana ve yolsuzluğa eğilimlidir. Bu insanlar kendilerini manevi figürler olarak yansıtmaktan hoşlanırlar ancak doğal olarak güçlü manevi inançları ve değerleri yoktur. Bir bakıma bir yanılsamanın peşindeler. Bu tür insanlar da baba ile birçok sorunla karşı karşıyadır. Baba da bir hastalıktan muzdarip olabilir. Akrabalarla ilişkiler de bu yerleşimden zarar görür. Yay burcundaki Rahu da yabancı ülkelere seyahatler verir.

Ketu Yay burcunda


Yay, Jüpiter tarafından yönetilen bir ateş burcudur, ancak ateşi Koç burcu kadar dürtüsel değil, kontrollü ve sıcaktır. Ketu ise havadar bir gezegendir. Yay burcuna yerleştirildiğinde, kişinin büyük zirvelere ulaşma arzusunu arttırır. Bu tür insanlar, arzularını gerçekleştirmeye yönelik yaklaşımlarında oldukça samimi ve açıktır.


Jüpiter ve Ketu, maneviyatla ilişkilidir. Bu pozisyonda, Ketu kişiye iyi bir sezgi sağlar. Bu tür insanlar büyük manevi liderler olurlar ve hayatta çok fazla isim ve ün kazanırlar, yaşlılara ve topluluklarına çok saygı duyarlar. Hayatta başarıya ulaşırlar. Oldukça zekiler. Yay, sevinçli ve kaygısız bir burç olarak bilinirken, Ketu burada kişiye ciddi bir mizaç verir. Bu insanların özgürlük ve bağımsızlık için güçlü bir ihtiyacı var. Ne yapacaklarının söylenmesinden hoşlanmazlar ve hayatlarının kendi kontrollerinde olmasını severler.

Yay burcundaki gezegenler


Güneş-Bilge, Kanuna uyan, Satürn orada değilse iyi yerleşim


Ay- Annenin öğretilmesi önemlidir, Öğrenmeyi sever, Adalet için savaşır, İyi ya da kötü öğretmeyi ayırt edemez

Mars- İyi koç, Jüpiter bu yerleşimi görmek için Din için savaşın

Merkür- Matematikte iyi, İyimser, Eğitimi ve dini ticarileştirmede iyi

Jüpiter- İyi vaizler, Dini, Güçlü inanç sistemi

Venüs- Gezginler, Okuyucular, Pratik bilgi, İyi tıp bilgisi

Satürn- İyi avukatlar, Hayatın ilerleyen dönemlerinde felsefe yapabilirler, Muhafazakar ama Jüpiter etkilenirse alışılmışın dışında

Rahu- Kuralları çiğneyen, Bulunduğu evle ilgili Ahlaktan taviz verilebilir,

Ketu- Doğal filozoflar, İyi Jüpiter yerleşimi bundan en iyisini getiriyor

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

Yay burcu 3017393511253973913

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item