Yükselen yengeç burcu


             Yengeç'te Nakshatra

Punarvasu 4 pada – Açık sözlü, doğru sözlü, güvenilir ve sadık minnettar bir insan. Çok yetenekli bir insan ve sadece görünüşüyle ​​​​her şeyi anlayacaktır. Hayal etme kapasitesine sahip olacak. Uygun kararlar alabilen. Bağışlayıcı zihniyet, iyi şeylerle ilgilenme, yardım etme eğilimi, yetenekleri tartışma bu nakshatra'da doğanların özelliklerinden bazılarıdır.

Pushya – Uzun Ömür Vardır. Akrabalarına karşı sevgi dolu, tutumlu olacak, her şeye şevkle bakacak, her zaman düşüncelerinde kaybolacak, tek elinin yardımına geleceğine inanacak, her şeyi titizlikle planlayacak ve doğru uygulayacak, sabırlı, azim, bu Nakshatra altında doğanların özelliklerinden bazılarıdır. Bu insanlar sorumlu daha yüksek bir pozisyon elde edecekler.

Ashlesha – Yazma yeteneğine sahip, daha yüksek bir zekaya sahip olacak, esprili bir kişi, hitabet becerileri, seyahatle ilgilenen, yabancı dil öğrenecek, yeni bir şekilde düşünecek ve yeni bir yöntemle uygulayacak, adaletle sınırlı ancak çabuk sinirlenen yapıları vardır .

Yükselen Yengeç 🦀

İlişkiler, şartlar ve koşullar içeren bir sözleşmeye benziyor ve romantik bir yolculuğa daha az benziyor. Sorunlara neden olabilecek ilişkilerde genellikle annenin veya diğer kadın aile üyelerinin söz hakkı vardır. Partner kuru olabilir.

Duygu, bilgelik ve özenle yönlendirilirler. Bu yükselişle ilgili bir yanlış anlama, onların aşırı duygusal olmalarıdır ki bu kısmi bir gerçektir, ancak bilgeliğe eşit derecede önem verirler. Soylarından ve miraslarından büyük gurur duyarlar.

Zenginlik kazanırken veya bazen yemek yerken veya konuşurken kendilerini kaptırabilirler. Küçük kardeşleriyle çok istikrarlı ve olgun bir ilişki kurmak isterler, her şeyi çok yapılandırılmış bir şekilde öğrenmek isterler, yaşamlarında dengeyi sağlamak için aslında annelerine sığınırlar.

Çok yaratıcıdırlar, yaratıcılıklarında neredeyse mistiktirler, çocuklarına ve zekalarına karşı çok koruyucudurlar. Bağımsız fikirlere sahip olmak isterler.

Genellikle zor zamanlarında derslerini alırlar ve bunu kendi iyilikleri için kullanırlar.

Çok güçlü, topraklanmış ve duygusal olarak istikrarlı bir ortak ararlar veya kendilerine benzeyen insanları çekmek isterler. Kesinlikle çok sayıda ortak varlık inşa ediyorlar, evlilik hayatları aslında iyi ki bu aslında popüler düşünceye aykırı

Okült bilgisini çok olgun bir şekilde aramayı severler. İnançları söz konusu olduğunda, her zaman onlara rehberlik edecek bir guruya ihtiyaç duyarlar, kariyerlerinde liderlik etmek ve kariyerlerinin sorumluluğunu almak isterler, birçok girişimci ve bağımsız iş sahibi var.

bu lagnadan İstikrarlı bir arkadaş çevresi ve çok istikrarlı kazançlar istiyorlar. Manevi yollarında sürekli bir iletişime ihtiyaç duyarlar.

Yengeç burcundaki gezegenler veya Kark Rashi ve arkadaş Rashiler


Bu burcun efendisi Ay'dır. Mars bu Rashi'de zayıflar. Jüpiter burada yücelir. Ay'ın hiçbir gezegene düşmanlığı olmadığı için bu burç hiçbir gezegene düşman kampı değildir. Boğa, Başak, ve Balık dost canlısı Raşilerdir.



Yaşam teması her zaman başlangıçtan itibaren manevidir ya da sona erer ve bu lagnada doğan kişilerin işleri iyi bir şekilde bitirme arzusuna sahip olduğunu gösteren, Rashi ve Vice-Versa arasındaki Nakshatra Köprüsü'nün bittiği Akrep burcunun başlangıcından itibaren ilk Gandanta Rashi'dir. Hayatlarında bu not var ve bu aynı zamanda Jüpiter'in yücelik işareti olması nedeniyle de oradadır, bu onların temelde manevi kişiler olduklarını ve hayatlarında yaptıkları her şeyin özverili eylemler ve tanrıya ya da kişiye karşı bağlılıkla motive edildiğini gösterir. 

Yay'ın Jüpiter'in Mool-trikona'sı olması onun en sevdiği burç olacağı söylenebilir, ancak Jüpiter, Balık burcuyla aynı su tattwasına sahip olan kanserde yüceltildiğinden, güvenle söyleyebiliriz ki Balık, Jüpiter için değerlidir, oysa Yay'da o daha çok bir dharma gurusudur.

 Dharma'yı korumak için elinde kılıçlar varken, Balık burcunda teselli bulup bizim iyiliğimiz için dua etmeyi çok sevecektir. Jüpiter bu yükselende 6. ve 9. evin lordu ve bunun diğerleriyle birlikte şanslı bir yükselen olduğunu gösteriyor (Kona lordlarının lagnada yüceltildiği tüm yükselenler şanslı ve kutsanmış olarak kabul edilecektir - aslında tüm yükselenler kutsanmıştır. Kendra lordu ise lagnada yücelmiştir)

 Yükselen İkizler burcunda olduğu gibi, yükselenlerin uzun süre devam eden yeni şeyler yaratma olasılığını artırır - ancak bu diğer faktörlere de bağlıdır ve özel bir tür yükselene sahip olmak sadece bir temel taştır) Jüpiter lagnada yücelmektedir ve 6. evde lordluğa sahiptir. Evdekiler, babalarına, gurularına ve büyüklerine olan özel bağları ile hayatlarını zorlaştırır, çekişme ve mücadelelerle dolu, hastalıklara yatkın ve şanslı kılarlar. Onlar Dharma'ya uyan kişilerdir ve nadiren kötü işlere bulaşırlar.

 İyi yerleştirilmiş Jüpiter şans ve yükseliş için iyidir ancak hastalıklara yol açabilir, kötü yerleştirilmiş Jüpiter ise Vipreet Raaj yogayı etkinleştirerek kişiyi talihsiz hale getirir. Jüpiter'in dhana karaka olması, genellikle zengin olduklarını ve İkizler'in 12. evleri olması nedeniyle çoğu zaman paraları konusunda endişelendiklerini ve seyahat etmenin, arkadaşlarıyla vakit geçirmenin ve sosyal aktivitelerin yanı sıra kitap okumayı da sevdiklerini gösterir.
Yükselen Yengeç burcunda gezegenler nasıl hareket eder?

Güneş bu yükselendeki 2. evin yöneticisidir ve zenginlik için çok önemlidir. Güneş'ten gelen tüm Kendra'lar zenginlik için çok önemlidir, özellikle Güneş'ten itibaren 4. ve 10. ev zenginlik için çok önemlidir. Güneş Doğal 5. evin lordu ve Satürn Doğal 11. evin lordu Güneş Kona için karaka ve Satürn Dusthana için karakadır: 

Kona'dan Güneş'e herhangi bir gezegen varsa ve Satürn'den Dusthana ile herhangi bir bağlantısı varsa veya tam tersi o zaman bir oyun oynayabilir. Zenginlik ve yaşamdaki arzuların yerine getirilmesinde önemli bir rol oynar. Güneş'in 2. evin yöneticisi olması, paranın 11. ev, 2. ev, 5. ev ve 9. evde yer alması nedeniyle iyidir, diğer evlerde ise etkileri diğer gezegenlerle olan ilişkisine göre değerlendirilmelidir.

Ay 


Ay'ın yükselen lordu olması bu lagna için çok önemlidir ve eğer zayıfsa o zaman tüm yogaların hiçbir faydası olmayacaktır, çünkü kişinin kendisi bunlardan keyif alamayacaktır, yücelikteki (11. ev) konumu bu lagna için badhak olacaktır. onu kötücül hale getirebilir, bu da hastalıklara, duygusal sorunlara, anneyle ilgili sorunlara neden olabilir, annenin hastalıklı bir ömre sahip olmasına (bu kadar kolay tahmin edilemeyecek), duygusal dengesizliklere ve evli kadınların sorunlarına ve engellerine dikkatli devam edilmezse neden olabilir.

Mars 


Mars bu yükselen için yoga karakasıdır. Yoga birlik anlamına gelir ve Jyotish dilinde, iki veya daha fazla gezegen Yoga olarak adlandırılan bir şeyi yapmak için ilişki kurduğunda yerliler için rahatlık ve bereket için bir birlik anlamına gelir ve Raajyoga'ya benzer birkaç çeşit yoga olabilir (İsmi ve İsmini Veren). Toplumdaki statü – Kendras ve Kona'nın etrafında erkekçe hareket ederek rahatlık, statü ve profesyonel başarı/saygınlık verirler) Parasal başarı ve arzuların yerine getirilmesini sağlayan Dhana Yoga ve kişi üzerinde talihsizlik ve hayal kırıklıkları anlamına gelen Duryoga, Vipreet Raajyoga, Raajyoga ile aynı şekilde çalışır ancak başlangıçtan sonra acı çekmek/mücadele ve sıkı çalışma. Herhangi bir gezegen, bir Kendra ve Kona evinin efendisi olması nedeniyle Yogakaraka olarak nitelendirilir; 

Kendra'lar Vişnu (Ay) ve Kona, Lakshmi (Güneş) tarafından yönetilir; yoga karaka olan bir gezegen, kendisinde Vişnu ve Lakshmi'nin kutsamalarına sahiptir ve herhangi biriyle ilişkisi vardır. gezegen Yoga'yı aktive edecek, bu Yoga karaka'nın gücüdür. O, Yogaların uygulayıcısıdır, onları çalıştırır. Dolayısıyla, Mars Yengeç lagnasında kim bağlantılıysa, eğer 12. evin lorduyla birlikteyse, o zaman aşırı harcamaların gelirden daha fazla olacağını, 11. evin lordu ile kavuşumunun ise aşırı gelir sağlayacağını aktive edecektir, bu şekilde Mars'ın kanserle ilişkisini anlamamız gerekir. 

Öte yandan yükselen Yogakaraka'nın herhangi bir eve yerleştirilmesi o evi aktive edecektir, bu nedenle Kendra'nın Konas'ına ve 2-11. evlere yerleştirilmesi olumludur, aksi halde 6. evdeki gibi birçok güçlü ve büyük hastalıkla zararlı sonuçlar yağdırabilir ve Doğası da öyledir. ateşli hastalıklar Vata (Ayurveda'da Ateş elementi) ile ilgili olabilir, eğer Güneş de zayıfsa sindirimde sorun olabilir, çünkü Güneş Doğal Zodyak'ta 5. evi yönetirken, kötü yerleştirilmiş Ay, Doğal Zodyak'ta 4. eve sahip olma erdemi nedeniyle kabızlığa neden olabilir. zodyak ve bu yükselen için bu Ay ile birlikte migrene neden olabilir çünkü o lagan lordu ve kötü niyetli yönler altında kötü bir tempoya sahip, örneğin yükselen Yengeç, Mars 6. evde ve Ay 12. evde. 6-12 eksen olduğundan uyku/dinlenme eksikliği ve vücut/besin/enerji seviyesinin istenilen/izin verilenden fazla çalışmasına bağlı olarak ortaya çıkabilir!

Merkür 


Merkür bu yükselen için 3. ve 12. evlerin yöneticisidir. 3. ev, malefiklerden etkilenmediği sürece malefik bir ev değildir. Yani bu, Yükselen Yengeç burcu için, eğer 3. ev kötü niyetli etkilere sahipse, Merkür kötüdür, aksi takdirde kötüdür anlamına gelir. Mool-Trikona burcu 3. eve düştüğü için bu yükselen için temelde nötr bir gezegendir. Herhangi bir gezegen yükselen burcunda iki eve ev sahipliği yaptığında, bu iki evin etkilerini karıştırır ve burada Merkür iletişim ve bunun için harcamalar konusunda sevgi verecektir, küçük kardeşleri için çok seyahat edecekler, çoğunun küçük kız kardeşi olacak, masrafları artacak. ağırlıklı olarak kitaplar, eğitim malzemeleri, cüzdanlar, el çantaları (Kadın) üzerinde olacaktır. Merkür hesapçı bir gezegendir ve harcamalarına ve sözlerine her zaman dikkat ederler. Merkür ayrıca onları kardeşlerinden daha genç yapar (yalnızca çocuk veya en küçük olabilirler). 

Merkür doğası gereği ikili olduğundan, harcamaları konusunda her zaman fikir birliğine varırlar ve alışveriş yaparken hangi öğeye ne kadar harcadıklarını anlamakta her zaman zorlanırlar. 

Çoğunlukla kelimelerle Cesaret'e inanırlar ve kendilerini sözlü olarak hiç kimse tarafından yenilgiye uğratılmış olarak göremezler.

Jupiter 


Jüpiter bu yükselen için 6. ve 9. evlerin lordu olup, 9. evin hastalık etkilerini vermesinin yanı sıra bu yükselen için şansın yükselmesinden de sorumludur. Dolayısıyla iyi konumlanmış bir Jüpiter, Mool-Trikona'nın 6. eve düşmesi nedeniyle mutsuzluk, çekişme, sıkı çalışma mücadelesi ve her türlü zorluğun yanı sıra şans da doğuracaktır, ancak aynı zamanda iyi şansın, çekiciliğin ve yerleşimin habercisidir. Ay, kişinin Babasıyla olan etkileşimine karar verirken, Güneş'ten konumu, babalarından aldıkları nimetlerin ve yardımların miktarını ve miktarını gösterecektir.

 Jüpiter'in Devaguru olması, yaşamdaki felsefelerinin zaman zaman zayıflıkları olabilecek doğruluk olacağını gösteriyor. Gurularını çok sevecekler ve çok ilgi çekici dini kitaplar bulacaklar.
 Çoğunlukla dürüsttürler ve Guru'nun (Jüpiter) Dusthana'ya yerleştirilmesi onları hastalıklardan ve düşmanlardan koruyacak, ancak büyümelerini ve iyi şanslarını sınırlayacaktır.

Venüs 


Venüs 4. ve 11. evin yöneticisidir , çünkü bu yükselen badhakadır ve onun yerleşimi 12. evde en iyisidir, badhak hükümdarlığı söz konusu olduğunda diğer tüm yerlerde hayatta az ya da çok engel oluşturacağından emindir. Eğer kişi Kendra'dan lagnaya veya Lagnesh'e doğru ise, o zaman kişi evini terk edip yabancı topraklarda yaşamaya başlarsa iyi durumda olacaktır. 4. evin yöneticisi olarak konumu mutluluk, iyileşme, tatmin ve anne için çok önemlidir; 11. evin yöneticisi olmak ise günlük gelir, istek ve arzuların gerçekleşmesi ve büyük kardeşler için önemlidir. Lagnada, 4. evde iyi bir konuma sahiptir ve anneye rahatlık ve uzun yaşam sağlar, ancak 11. evin 3. evinde yer alan kişi günlük gelir için zorluk yaşayabilir. 2. ev, 11. evden itibaren 4. evde iyi bir günlük gelir ve para verecektir ancak 4. evden itibaren 11. evde olan kişi dinlenmek için yeterli zaman bulamayabilir, 3. evde ise çok fazla zenginlik ve küçük seyahatler verecektir ancak tamamen felakettir. 11. evden itibaren 5. evde ve 4. evden itibaren 12. evde olmak anneyi aşırı derecede zayıflatacak ve rahatlatacaktır . Bu şekilde her gezegenin etkisi çeşitli yükselenler aracılığıyla görülebilir.

Satürn 

Satürn 7. ve 8. evin yöneticisidir ve bu yükselenin yalnızca 7. evin yöneticisi olması nedeniyle bazı astrologlar Aslan ve Yengeç burcunun evlilik hayatında sorunlar yaşadığını düşünmektedirler. O zaman sorum şu: O zaman başka kimin mutlu bir evlilik hayatı var? Kötücül bir Satürn olmak 3-6-10-11. evlere iyi bir konumdadır, ancak Upachaya'da 7. ev lordu yerleştirilmesi, ister yeme alışkanlıkları, ister yaşları veya düşünme biçimleri olsun, çiftler arasında önemli bir fark olacağını gösterir (küçük bir fark iyidir ancak burada güçlü bir fark vardır) fark görülebilir)

 3. evdeki Satürn Hem evlilik hem de Uzun Ömür için iyidir, çünkü 7. evden 9. olup eş dharma'ya sadık ve sadıktır ve 8. evden 8. ev kişiye uzun ömür verir, 6. evde ise evlilik için felakettir ve Venüs'ün etkilenip etkilenmediğine ve Mars'ın güçlü veya zayıf olmasına bağlı olarak ilgisizlik veya evlilik dışı ilişkiler nedeniyle bekarlığı teşvik edebilir

 (Burada Venüs'e olan sıkıntıya baktığımızı ve Mars'ın güçlülüğünün kötü gezegenlerle olan ilişkiden kaynaklandığını unutmayın) Güç tamamen gezegenin Raşi yerleşimine bağlıdır - tahminlerde bulunmaya başlamadan önce bu ince farklar akılda tutulmalıdır) 10. evdeki Satürn yine evlilik için iyi bir yerleşimdir çünkü eş çalışıyor olabilir ve evleneceği kişiye tam bir rahatlık verecektir. daha fazla kazanan kişi olmak ve çamaşır yıkamaktan çocukları okula bırakmaya kadar tüm evi idare etmek (aynı şey erkek/koca için de geçerli olacaktır - eğer bu kadın haritasındaysa) uzun ömür için egzersizin onlara uzun ömür verebileceğini gösterirken Satürn olduğunda 6. evde ise eğer kişi Dharmik bir hayat yaşıyorsa ancak o zaman ömrü artacaktır, aksi takdirde artmaz ve erken veya orta yaşta ölüme neden olabilir.

 Aynı durum 6. evden itibaren 6. yani 11. evde de geçerlidir. 11. evde Satürn evlilik hayatı için iyidir (6. evdekinin aksine evlilik hayatı için kötüdür - oysa 8. evle ilgili etkiler 6. ve 11. evlerde aynıdır), çünkü eş Dharmiktir ve kazanç elde etmek için bir araç olacaktır. Hayatta ve eğer kişi eşinin memleketinde çalışmaya başlarsa/orada bir meslek seçerse o zaman iyi para bile kazanabilir.

DAHA FAZLASI..

Yükselenyengeç 4010889730922289086

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item