Yükselen İkizler Burcu

Yükselen İkizler Burcu



İkizler' burcu Nakshatras

Mrigasirsha 3. ve 4. pada – Her türlü yeteneğe sahip olacak. Akıllı olacak ve gerçeğin takipçisi olacak. Yüksek bir karaktere sahip olacak. Yumuşak huylu, zevki seven, hararetli bir tartışmaya girecek, bencil bir insan ve kolayca ele geçirilecektir.

Ardra – Erdemli bir kişi, şanslı, çok para kazanacak ve servet biriktirecek, iyi karakterli, arkadaşlığa düşkün. Bu gururlu bir insan olacak ve öfke duyacak. Konuşkan bir kişi, şöhret ve iyi niteliklere sahip olacaktır.

Punarvasu ilk 3 Padas – Akıcı bir dil, iyi karakter ve zekaya sahip olacak. Ünlü bir öğrenci veya şair olacak. Dhana Yogası var. Geniş görüşlü kişi. Her şeyi doğru anlayacaktır. Rakibi yargılamada deneyimlidir

İkizler yükselen

Size bilgelik aşılayan ve öğreten kişi olmasına rağmen ya partnerinize çocukmuş gibi davranırsınız. Hayattaki genel servetiniz çok fazla dalgalanıyor ve bu, yaşam tarzı ve harcamalarla ilgili kararları etkileyebilir. İşlere eğilimli.

Hayatı hızlı, etkileşimli ve aksiyon odaklı yaşamak isterler. Aileleri ve mali durumları ile duygusal olarak bağ kurarlar.

Becerileri, iletişimleri ve küçük kardeşleri söz konusu olduğunda bu konularda çok yaratıcıdırlar.

Disiplinli evi tercih ederler ve konforlarını pratik bir şekilde elde ederler. Eğitimleri ve zekaları dengelidir ve hangi kararın alınması gerektiğini bilirler. Hayatın engelleri söz konusu olduğunda, muhalefeti kazanmak için gizli bazen manipülatif yollar bulurlar.

Onlara akıl hocası olarak rehberlik edebilecek bir ortak istiyorlar. İnsanlarla etkileşime girerken her seferinde bir şeyler öğrenmek isterler. Bir şeyleri ne zaman saklayacaklarına karar verirler, muhtemelen bir şeyler hakkında konuşmak istemezlerse asla konuşmazlar. Okült'e karşı kararlı yaklaşım

İnançları ile ilgili meseleleri ele alırken çok olgun olsalar da toplum tarafından bazen çok asi görünebilirler. Kariyer yolları konusunda kafaları karışabilir. İşlerine ibadet ederler. Hızlı kazançlar istiyorlar. Maneviyata doğru topraklanmış ve kararlı


Yöneticiniz: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)

Grubunuz: Hava,

Burcunuzun cinsiyeti: Erkek

Üstün yeteneğiniz: Üstün zeka

Emeliniz: Gazetecilik, yazarlık iletişim

Uğurlu gününüz: Çarsamba Cuma cumartesi

Uğurlu sayılarınız: 1, 2, 7 ve 9.

Uğurlu taşınız: yeşil zümrüt

Uğurlu renkleriniz: Beyaz, Pembe ve Kırmızı.

Uğurlu çicekleriniz: sarı gül

Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin

Yükselen İkizler Burcu ve Fiziksel Görünümleri

İkizler yükselişinin fiziksel özellikleri, ince, atletik bir yapıya sahip uzun bir boy ile karakterize edilir. Çok enerjiktirler ve hızlı refleksleri vardır. Yürüyüşlerine gelince, başkalarıyla sohbet ederken ve hatta yemek yerken bile çok hızlı ve esnektirler.

Genellikle ince parmakları olan uzun uzuvları vardır. Genel olarak ince ve uzun bir yüze ve ince bir burun ve çene bölgesine sahip karakteristik ince bir şekle sahiptirler. Mutlaka soluk olmayabilir, ancak ciltlerinde kırmızımsı veya doğal bir kızarıklık olabilen sağlıklı bir tonu olabilir. saç rengi söz konusu olduğunda genellikle daha koyu kahverengi tonları vardır. Gözlerinde genellikle ela veya grimsi bir ton vardır.

İkizler yükselenleri doğaları gereği meraklıdır ve bilgi ve kazanç konusunda yeteneklidirler. İyi, kalıcı bir anı ile kutsanmışlardır. Öğrenmeye ve bilgiye olan sevgilerinden dolayı, konu ne olursa olsun iyi sohbet taşıyıcılarıdırlar.

Bu bireyler her zaman sakin, bilgili ve yetenekli olsalar da, İkizler yükselenleri doğaları gereği huzursuzdur ve sabırsız kişilere sahiptir. Kendilerine zihinsel uyarım sağlayan ve anlamlı sohbetler yapan insanların yanında olmayı tercih ederler.

Havadar bir burç olan Yükselen İkizler, fiziksel yeteneklerini de aşan bir zihinsel yetenekle kutsanmıştır. Özellikle zihinleri dinç ve bereketlidir. , hem akademik hem de profesyonel cephelerinde yeni ve verimli fikirler üretmekte hızlıdır.

Samimi ve sakin varlıklar olmalarına rağmen, onları kafa karışıklığına ve tereddütlere götüren, görünürde hiçbir neden olmadan ortaya çıkabilecek ruh hali değişimleridir. Bilgileri ve çekiciliği, ancak ruh halindeki dalgalanmaları kontrol etmeyi öğrenirlerse işe yarayabilir.


"İkizler", başka bir kişiliğin eklenen boyutlarını özelliklerine ödünç veren İkizler'in sembolüdür. Kişiliğin bu ikiliği, onlara tamamen farklı iki mesleği tek seferde idare etme verimliliği sağlar.


İkizler yükselenleri, kişisel alanlarına gelince hassastır. Özgürlüklerinden zevk alır ve değer verirler ve başkalarının kişisel alanlarını ve bağımsızlıklarını ihlal etmesini sevmezler.


Merkür, İkizler'in hükümdarıdır ve bu, kimyasal özelliğini İkizler yükselişine borçludur. Cıvanın kimyasal özellikleri gibi yükselen İkizler burcunun da tek bir yere sabitlenmesi zordur.


Esprili ve açık sözlü olabilirler, genellikle etrafı çevrildikleri insanlardan daha akıllıca davranırlar.

Yükselen İkizler , dinamik ve kolay giden bir kişiliğe sahiptir ve onları farklı yaşam alanlarından insanlar için ilginç ve çekici kılan bu özelliktir. Oldukça çekicidirler. Sosyal toplantılarda yükselen bir İkizler ile yapılan konuşmalar ilgi çekici ve ilginç olabilir, bu tamamen onların zekası ve etraflarındaki şeyler hakkındaki genel bilgilerinden kaynaklanmaktadır.

Kişilerindeki ikilik veya "İkiz" sembolü, enerjik ve sabırsız doğalarında utangaç, rahat ve çekingen bir kişilikle birlikte yansıtılabilir.


Yükselen İkizler burcu, elleri, parmakları veya önkollarıyla ilgili tıbbi sorunlara eğilimlidir. Solunum sistemleri ve nefes almaları da savunmasız olabilir, bu nedenle göğüs ve akciğer tıkanıklığına yatkın olabilirler ve genellikle soğuk algınlığı, grip ve bronşit gibi hastalıklar nedeniyle hastalanabilirler.

Hayata olumsuz bakışla birlikte stres ve huzursuzluğa maruz kalırlar. Sinir krizi geçirmeleri ve kronik anksiyeteden muzdarip olmaları muhtemeldir. Bu kişiler tüberküloz, astım ve anemi gibi rahatsızlıklardan muzdarip olabilir. Ayrıca kulaklarının etrafındaki bölgedeki rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmalıdırlar.

Yükselen bir İkizler, yoga veya meditasyon uygularsa fiziksel ve zihinsel olarak gerçekten iyi olabilir. Sağlık sorunlarının çoğu zihinsel stresten ve aşırı zihinsel yorgunluktan kaynaklanır, bu nedenle duyularını veya sinirlerini sakinleştirmeye yönelik herhangi bir faaliyet onlar için faydalıdır.

İkizler Burçları insanlar, genellikle streslerinin ve sinir krizlerinin temel nedeni olan yoğun çalışma rejimleri nedeniyle kendi alanlarına ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, düzenli rutinlerinden belirli aralıklarla bir mola vermek son derece faydalı olabilir.

Yükselen bir İkizler burcu, bağışıklıklarını güçlendirmek ve onları etkileyebilecek çeşitli hastalıklara karşı koymak için kendilerini iyi bir şekilde egzersiz yaptığından emin olmalıdır. Solunum hastalıkları için faydalı olabilecek yoga ve diğer fitness rutinlerine daha fazla odaklanabilirler.


Yengeç İkinci Ev:


Bu uyum, yükselen bir İkizler burcunun parasına sadece finansal olarak değil duygusal olarak da bağımlı olmasını etkiler. Mali güvenliklerine çok önem veriyorlar ve bu onlar için ciddi bir endişe kaynağı.

Yükselen bir İkizler burcu da savurgan olmayı sever, arkadaşları ve ailesi için para harcamayı sever, ancak hayattaki diğer şeylere harcaması gerektiğinde oldukça tutumludur.

Akrep burcu 6 ev 

Altıncı evin Akrep'te olması, yükselen İkizler burcunun sıkıcı işçiler olmasını olumlu yönde etkiler. Ayrıca, çalışanlar olarak onları son derece güvenilir ve sorumlu kılar. Bununla birlikte, bu düzeyde amansız çalışma ve tekil odaklanma, iş arkadaşları ve işverenleri ile zayıf bir sosyal ilişkiye yol açabilir.

Doğası gereği meraklı ve derin bir bilgi kapasitesine sahip olurlar, araştırma ile ilgili alanlarda çalışmayı tercih ederler. , gazetecilik, bilim, finans ve araştırma.

Balık burcu 10 ev 


Balıkların onuncu evde olması, tekil kariyer yollarına karar vermedeki kararsızlığı ve yerleşme isteksizliğini beraberinde getirir. İkizler yükselenleri çoklu görevde iyidirler ve tek bir kariyer seçeneği sunmazlar.


Hangi alanı veya mesleği seçerlerse seçsinler mükemmelleşebilirler, ancak zorluk tek bir mesleği seçmede yatar, sonunda duyguları bir mesleğe yerleşmeye gelince daha iyi yargıya varır. Genellikle kendilerini sanatsal olarak ifade edebilecekleri ya da topluma ya da insanlığa yardımcı olacak bir çalışma seçerler.

İkizler yükselen erkek

Yükselen İkizler burcu bir adam arkadaş canlısı ve ilginç bir kişidir, ancak ruh halindeki dalgalanmalar ve arzularını kısıtlamamaları nedeniyle ideal aşıklar olmayabilir. Bağlılık fikrinin yükü altındadır ve hisleri ve duyguları genellikle saman telidir.

Aslında, İkizler bir erkeğin duygusal olarak talep ediyorlarsa partnerini terk etmesi için yeterli bir sebeptir. Yükselen bir İkizler burcu, tercihleri ​​ve duyguları sürekli değişip gelişirken tek bir partnerle kalmayı zor bulur.

Ortakları, etrafında pek çok hayranı olduğu için güvensiz veya kıskanç hale gelebilir. Kadınlar onun zekasına ve yakışıklılığına ilgi duyuyor ve bunun karşılığında kafası karışıyor ve hangi kişinin kendisine en uygun olduğunu bilemiyor.

Yükselen bir İkizler burcu, çok sayıda kadınla flört etmekten de hoşlanır.

Sevgilisi veya eşi, hayatı kendi bakış açısından anlamakta zorlanacaktır. Hiçbir yükümlülük veya kendini kısıtlama olmaksızın katıksız özgürlüğe inanır. Başlangıçta sevgilisini veya partnerini cezbeden şey onun acımasız çekiciliği ve yaşam sevgisidir.

Yükselen İkizler burcu bir adam, ilişkideki baskın partnerin kim olduğu konusunda endişelenmez ve baştan çıkarma oyunlarına daha çok ilgi gösterir. Bu nedenle kadınları, İkizler burcunda yükselen bir erkeğin kendilerini aldatacağına veya koca olarak onlara sadık olmayacağına inandıkları için onlara güvenmekte zorlanacaklar.

İkizler burcunda yükselen bir erkek, hayatının ilerleyen dönemlerinde, kadının kendisine olan sevgisine ikna olduğunda samimi bir sevgili veya koca olacaktır.

İkizler yükselen kadın

İkizler kadını karşı cinse çekicidir. Hayata olumlu bir bakış açısı ile rahat bir mizaca sahiptir. Bu kadın, çekiciliği ve cilveli davranışıyla başkalarını iyi hissettirme yeteneğine sahiptir. Yükselen İkizler burcu bir kadın aynı anda birden fazla kişiyle çıkacak ve en ilginç bulduğu kişiyi seçecektir.


Buradaki kadın erken evliliğe inanmıyor ve farklı ilişkilerde çeşitli deneyimler yaşıyor. Mahremiyet ve özgürlük duygusu onun için önemlidir ve sonunda hayatında kocasına ve çocuklarına iyi bakarak evlenecektir. İlginç bir anne olabilir ve onları iyi eğitebilir.

İkizler dişi, oldukça sık aşık olduğu için hayatında birkaç kez evlenecektir. Bu bireyler tahmin edilemez ve doğal olarak şehvetlidir.

Tamamlanmayı ve gururlanmayı sever. Ayrıca bağımsız, zeki ve sadece iyi görünmeyen erkeklerden de etkileniyor. Mutluluğu, evlilikten sonra seyahat etmede ve sosyalleşmede yatıyor. Ayrıca sınırsız fiziksel zevkleri sever ve kendisi de engellenmiş bir birey değildir.

Onunla çıkan kişinin sabırlı olması gerekiyor ve eğer böyle hissederse, pişmanlık duymadan erkeğini kolayca aldatabilir. Bir ilişkinin ilk aşamalarında gerçekten heyecanlanacak, ancak kısa süre sonra ilgisini kaybedecek türden bir ortak.




İkizler temelde olgunlaşmamış bir burçtur ve genç yaşımızı veya çocukluk çağımızı temsil eder.

Oğlak veya Satürn olgunluk ve yaşlılık gösterir (Satürn yaşlı gezegendir ve yaşlı insanları temsil ettiği için) o zaman gençliği veya daha genç yaşı göstermesi gereken bir burç veya gezegen de olmalı?

O zaman o gezegen İkizler veya Merkür burcundan başka bir şey değildir. Yükselen İkizler'i gerçek yaşlarından daha genç,

Oğlak burcundaki insanları ise yaşlarından daha yaşlı bulacaksınız.

Yani en büyük fark budur ve bu çok mantıklı.

İkizler burcu prensesi temsil eder ve dolayısıyla gençliği temsil eder .

İkizler burcundaki insanların çocukça davrandığını sık sık göreceksiniz.

Şimdi bu bilgiden bir teknik çıkarılabilir ve ona göre İkizler burcu hangi eve denk gelirse, kişi o evin önemini gençlik ya da gençlikle ilgili bir şey olarak yapar. Örneğin, İkizler burcu 4. eve düşerse, o zaman kişinin odasında prens veya prenseslerin posterleri veya çıkartmaları veya film oyuncuları ve aktrisleri olabilir, çünkü film oyuncuları da genç ve şık bir şeyin temsilidir

İkizler burcu 5. eve düşerse (Yükselen bir Kova için) bu kişi kendini görünüşte çok şık ve genç biri olarak gösterecek ve film oyuncularını ve aktrislerini kıyafetleri veya saç stilleri ile kopyalamaya çalışacak veya en sevdikleri aktör veya aktris hakkında sevdikleri başka bir şey olabilir ve hatta o aktörün (veya prens veya prensesin) bir ritüeli veya hatta taklidi olabilir.

Bunun nedeni, Güneş'in varsayılan zodyakta 5. evi yönetmesi ve Güneş'in ilgi odağı ve gösteriş olması nedeniyle, 5. ev kendimizi dünyaya nasıl sunduğumuzun evidir.


İkizler burcu 6. eve düşerse, bu tür kişiler genellikle genç öğrencilerle veya üniversite öğrencileriyle kavga veya tartışmalara girerler ve bunlar genellikle okullarda ve kolejlerde öğretmenlik yapan öğretmenlerdir.

Bunun nedeni, 6. evin anlaşmazlıkların, tartışmaların ve kavgaların evi olmasıdır. Mars, İkizler burcunda 6. eve yerleştirildiyse, fiziksel kavga da olabilir.

Ayrıca İkizler burcu, okula giden öğrencileri ve üniversiteye giden öğrencileri temsil eder, çünkü İkizler genç yaşın bir işaretidir.

Venüs 6. evde İkizler burcuna yerleştirildiyse, kişi genç bir erkek veya genç bir kızla ilişkilerinde sorun yaşayabilir.

bu yerleşimle Bruce Lee gibi genç dövüşçüleri bile kopyalayabilir.

Genç nesil, Oğlak burcu insanları genellikle yaşlarından daha yaşlı göründükleri için alay edildiklerinden, yükselen Oğlak burcunun en büyük düşmanı haline gelir.

Satürn gibi gezegen İkizler burcuna düşerse, kişi gençliğinden zevk alamayabilir, çünkü Satürn genç yaşta kısıtlamalar getirir, çünkü bu bir kısıtlama gezegenidir.

Ayrıca, İkizler bir ikili işarettir ve bu nedenle baskı ve fotokopi (ikili veya çoklu) gibi şeyler İkizler işaretiyle temsil edilir ve bu nedenle Venüs İkizler burcuna yerleştirildiğinde, kişi gençte birden fazla ilişkiye sahip olabilir.

Venüs ilişkiyi temsil ettiği için yaş veya hatta çoklu evlilikler.

İkizler > Başak, Yay ve Balık dışında aynı zamanda ikili burçlardır ve 7. evin lordu ikili burçlardan herhangi birine yerleştirilmişse kişi tek bir yaşamda iki veya birden fazla kez evlenebilir.

Jüpiter İkizler burcundaysa, kişi çok seyahat edebilir ve Jüpiter bir danışman veya Guru veya öğretmen olduğu için genç öğrencilere veya çocuklara danışman veya guru veya öğretmen olabilir.

Bunun nedeni, İkizlerin de bir seyahat işareti olması ve Jüpiter'in uzun mesafeli yolculukları ve hacları temsil etmesidir, çünkü Jüpiter ve Yay burcu aynı şeydir ve Yay burcu uzun mesafeli yolculukları ve hacları temsil eder.

Ayrıca İkizler benmerkezci bir burçtur ve dolayısıyla İkizler burcunun hangi eve denk gelirse gelsin kişi orada kimseyi dinlemez, tavsiye istemez ve o evde kendi işini yapar (inatçı).

Çünkü İkizler, Yay burcunun tam zıttı bir burçtur ve bu burçların her ikisi de doğada her zaman zıttır. Yay nasihat eden bir burç olduğundan ve dolayısıyla İkizler burcunun düştüğü ev meseleleri ile ilgili olarak kimsenin tavsiyelerini dinlememenin bir işareti haline gelir.


Örneğin, Yükselen Boğa için İkizler burcu 2. eve düşer ve bu nedenle 2. ev yiyecek ve finansı temsil ettiği için bu kişi asla yiyecek ve finansla ilgili tavsiyeleri dinlemeyecektir.

Hep yemek yapmayı biliyorum der ve bana yemek yapmayı öğretmeye çalışmaz. O evle ilgili konularda asla kimseyi dinlemez.

İkizler burcu 11. eve düşerse, o zaman Aslan yükselen kişisi o evdeki kimseyi dinlemez ve bana halkla, kitlelerle, akrabalarla, arkadaşlarla veya ticari müşterilerle nasıl başa çıkacağımı öğretme derdi ve 11. ev arkadaş çevresinin ve profesyonel ağ çemberinin evi olduğu için orada herhangi bir tavsiyeye ihtiyacım yok.

Yani İkizler çok bencil bir burçtur ve kimseyi dinlemez. Yükselen İkizler yerlilerinin genel olarak benmerkezci olmalarının ve her zaman önce kendi çıkarlarını düşünmelerinin nedeni budur.

İkizler burcu 5. eve düşerse, konu eğitim olduğunda asla kimsenin tavsiyesini almazlar ve 5. ev ev olduğu için hayatta ne olmak istediklerine veya nasıl bir eğitim almak istediklerine kendileri karar verirler.

5. ev aynı zamanda eğlence olduğundan, herhangi bir film, televizyon dizisi ve hatta kriket maçı söz konusu olduğunda da ödün vermezler ve kendi programlarını izlemek için başkalarıyla savaşırlar.

Ayrıca, 5. ev spekülatif işlerin evidir (borsa ticareti gibi) ve bu nedenle kişi borsa ticareti veya kumar söz konusu olduğunda asla kimsenin tavsiyesini dinlemez ve her şeyi kendi iradesiyle (inatçı) yapar.

Satürn İkizler'de olduğunda, Satürn çok katı bir gezegen olduğu için İkizler burcunun düştüğü evin meseleleriyle ilgili olarak kişiyi çok inatçı yapar.

Mesele şu ki Yay, kişinin Dharma'yı (hukuk) takip ettiği bir işarettir ve İkizler, kişinin dharma'yı (hukuk) takip etmediği ve kendi yoluna gittiği bir işarettir, çünkü İkizler, Yay burcunun doğasının tam tersi bir işarettir.

Şimdi Jüpiter İkizler burcuna yerleştirildiğinde, kişi yasal bir şekilde iş yapmaz ve kuralları çiğnemez ve bu nedenle bu insanlar genellikle mahkeme davalarıyla karşı karşıya kalırlar.

Bunun nedeni Jüpiter'in kanun olması ve Jüpiter İkizler burcuna (düşman burcu) yerleştirildiğinde, İkizler kendi iradesiyle çalıştığı ve asla kanuna uymak istemediği için bazen kanuna uymamasıdır.

Venüs İkizler burcuna yerleştirildiyse, Venüs bir erkeğin haritasında karısını temsil ettiği için kişinin karısı çok inatçı ve kanunsuz (veya başkalarını dinlemeyen biri) olabilir.


İkizler aynı zamanda medya ve iletişim dünyasını temsil eden bir burçtur ve bu nedenle film yönetmenliği ve oyunculukla uğraşan insanlar da Jüpiter'lerini İkizler burcuna yerleştirebilir.

İkizler burcu hobileri temsil ettiğinden, İkizler burcunun hangi eve denk gelirse o sizin hobiniz olur.

İkizler'deki Gezegenler ♊️


Güneş iletişime ihtiyacı var, Bağımsız, İletişim kuran fikirler

Ay- Kısa dikkat süresi, İletişim kurabilen anne, Uyumlu, Taklitçi, Kolay sıkılır

Mars- Fikirlerinin yanlış yorumlanmasından hoşlanmazlar ve net iletişim kurarlar, Açık sözlü, Savunmacı

Merkür- Önemli olduğunu düşündükleri insanlarla iletişim kurarlar, Küçük sosyal çevre, fikirleri doğru şekilde uygulamama eğilimi

Jüpiter- İyi yazarlar, Pazarlama, Satış, ahlakını kaybeder

Venüs- Çekici iletişim, Dedikodu, İş insanı, Konuşkan, birkaç ortak

Shani- Öz eleştiri, Olgun fikirler ve disiplin, küçük ayrıntılara dikkat

Rahu- Başkalarından fikir alır ve onları geliştirir, gazeteciler, yazarlar

Ketu- Fikirler engellenebilir, minimal konuşmacı, astronomi ve kuantum bilimi


#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

yükselenikizler burcu 2974633643466395106

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item