Yükselen aslan burcu

Aslan burcu Nakshatra


Magha - Dünyayı yönetecekler. Bu nakshatra'da bir kız doğarsa, bu nadir bir doğum olacaktır. Bu nakshatra altında doğan kişiler Shastralar hakkında araştırma yapacaklar. Ayrıca iyilikseverlik, doğruluk, yumuşaklık, uysallık ve saf iyi ahlâk onların nitelikleri olacaktır. Ve Konuşma çekici olacak.

Purvaphalguni - Bu kişi ritüelleri doğru takip edecek, cesur, ünlü bir kişi, adalet, dürüstlük , ahlak izleyen kişi.Uttaraphalguni 1. pada – Böyle bir kişi, arkadaşları ve ilişkileri ile iyi ilişkiler kuracak, tatlı konuşacak ve tek bir faydayı unutmayacak bir kişi.Yöneticiniz Güneş: (Sıcaklık cömertliği üstün güç temsilcisi)Grubunuz: Ateş Özelliğiniz: CömertlikUğurlu gününüz: Pazar Uğurlu sayılarınız: 1, 4, 34,Uğurlu taşınız: sarı safir, sarı pırlantaUğurlu renkleriniz: Koyu sarı, altın sarısı, sarı krizantemUğurlu çicekleriniz: sarı krizantem ve orkideUğurlu kokularınız: portakal çiçeği

Aslan yükselen 🦁

Aslan burcu Bazen eşiniz en büyük destekçiniz olur, bazen de kendi partnerinizin yanınızda değil de size karşı bir takım olduğunu hissedersiniz. 
Bunların bir sürü masrafı olacak. 
Partnerin anlamsız görünen ve güven sorunlarına neden olan ara sıra kararlar verme eğilimi vardır.

Yaratıcıdırlar ve biraz bencildirler ama boşverin bu kral Güneş'in işaretidir. Güzel sanatlarla ve siyasetle çok doğallar. Çok disiplinli bir aile hayatı istiyorlar ve konuşmaları ağırbaşlı.

Küçük kardeşleriyle çok dengeli bir ilişki, becerilerine ve eylemlerine dengeli bir yaklaşım istiyorlar. Genellikle ev işleri konusunda çok gizlidirler, bu kişiler evleri veya anneleri nedeniyle çok fazla dönüşüm geçirme eğilimindedirler.

Zeki ve bilgedirler. Yaratıcılıkta istikrarlı bir genişleme görüyorlar ve her zaman bir gurudan öğrenmek istiyorlar. Pratik çözümlerle engellerin üstesinden gelirler. Olgun ama çok hizmet odaklı ve kendilerine sadık bir ortak istiyorlar.

İnsanlarla etkileşim halindeyken genişlemek isterler. Hayatlarının dönüşümü her zaman yerlinin kafasını karıştırır ve bir dönüşümden sonra her zaman manevi hale gelirler.

okültü bir tür ruhsal uygulama olarak görürler.

İnanç sistemleri çok basittir, inançlarıyla ilgili herhangi bir pazarlık yapmak istemezler. Bilgiyi büyük bir samimiyetle kazanırlar. Kariyerlerinde yaratıcılık unsurlarıyla istikrarlı bir büyüme istiyorlar, böylece kariyerlerinde biraz deneyler yapabiliyorlar ama



Genellikle bu konuda pragmatik davranırlar.

Fikirleri tartışmak için iletişimsel bir ağ çemberi istiyorlar. Kazançlar hakkında harika fikirleri olabilir. Maneviyatlarına gelince, o yöne duygularla yaklaşabilirler.

Yükselen Aslan ve Fiziksel Görünümleri

Aslan yükselenlerinin daha büyük bir çehresi var. Yüzleri genellikle ovaldir ve gözlerinde sarı bir ton vardır. Çeneleri oldukça belirgindir.
Fiziksel boylarına gelince kısadırlar. Genellikle ortalama boydadırlar ve fit bir üst gövdeye sahiptirler. Fiziksel olarak enerjik ve dinç bireylerdir.
Aslan yükselenleri yürüyüşlerinin ve fiziksel görünümlerinin bilincindedir. Dış benliklerini ve görünüşlerini oldukça kontrol ederler.
Aslan yükselenleri oldukça uyumludur ve her durumda veya koşulda hayatta kalabilirler. Cazibe merkezi olmaktan zevk alırlar ve oldukça dikkat çekicidirler, bu da doğal çekiciliklerine ve eğlenceyi seven kişiliklerine son derece atfedilebilir.

Aslan burcuları zaman zaman megaloman olma tuzağına düşebilirler ama aynı zamanda çok sevecen, liberal, sıcak, neşeli ve yüksek ruhludurlar. Kimseye kin tutmazlar ve kendi başlarına olmaktan zevk alırlar.

Biri onları yanlış yaparsa, kısa bir süre için kızabilir ama bu çok uzun sürmez. Nasıl affedeceklerini ve gönül rahatlığını nasıl koruyacaklarını bilirler.Ayrıca başkalarının iyi niteliklerini fark etmekte oldukça iyidirler ve bunu takdir ederler. yardımseverdir ve yakınlarının onlara ihtiyacı olduğunda, ulaşılabilir olduklarından emin olurlar.Karakterlerine nezaket kazınmıştır ve ne zaman arkadaşları veya aileleri zor bir dönemden geçseler, onları mutlu ve sevmek için yollarından çıkarlar. Uzun vadede harika arkadaşlar ve yoldaşlar.
Dikkat ihtiyacı, Aslan burçlarını zaman zaman oldukça bencil yapabilir, sürekli hayranlık duyma ihtiyacı çevrelerindeki insanlar için sinir bozucu olabilir.Lider olmaktan zevk alırlar ve başkalarından emir almayı sevmezler.Yükselen Aslan da kendinden çok emin ve yüksek bir özgüvene sahip. Sevecen ve sevgi dolu bir kalbe sahip oldukları biliniyor.Arkadaşları ve aileleri söz konusu olduğunda her zaman onlara bağlı kalırlar ve sevdiklerini korurlar.Aslanlar öz farkındalık duygusuna sahiptir ve daha yüksek bir öz saygı düzeyini korumak için kendilerini sanatsal olarak veya başka herhangi bir araçla ifade etmeleri gerektiğinin farkındalığına sahiptir.
Zaman ilerledikçe ve olgunlaştıkça, kendilerini duyurmak için farklı sanatsal ve profesyonel yollar bulmaya mahkumdurlar. Yaşamdaki birincil hedefleri ve arzuları, seçtikleri herhangi bir meslekte başarılı olmaktır.
Bu kişiler ya kendine güvenen ve cömert bireyler olarak büyürler ya da aslında içlerinde derin bir güvensizliği gizleyebilecek olan başkalarına karşı sürekli olarak abartılı hale gelirler. 




 



Yükselen Aslan burcundaki gezegenler nasıl hareket eder?

Yükselenlerin yöneticisi olan Güneş en hayırlı gezegendir. Yükselende bir gezegen en hayırlı gezegendir, çünkü Lagnesh veya lagnada yer alan gezegen bilgeler tarafından "övülmeye değer" olarak anılır.

Güneş lagna lordu olduğundan, bu yükselende kendi asilzadeliği, doğruluk yolunda doğan insanların doğrudan zekası vardır, ahşaptan yapılmış şeyleri çok severler, sağlıklarına özel dikkat gösterirler ve herkesin doktoru olan kişilerdir, sıklıkla tavsiyelerde bulundukları duyulabilir sağlık hakkında. Mükemmelden daha azına asla razı olmazlar ama eğer akıllarına hoş geliyorsa mükemmelliği de umursamazlar.

Açık sözlü ve otoriterdirler, bununla birlikte yönetme arzuları vardır ve hayatta refaha odaklanırlar; gelecekleri konusunda daima kaygılıdırlar, nesillerini çok severler.

Ay


Ay bu yükselen burcun 12. ev lordu ve bu nedenle hayatlarında bir kez su üzerinde seyahat etmeleri gerektiğini, tatil ve balayı için sahil kenarlarını/şehirlerini tercih ettiklerini gösteriyor. İstedikleri şeylere çok para harcadılar (Bilinçaltında sevmeye başlayın - eğer o güneş gözlüklerine sahip olmak istiyorlarsa, o zaman ne kadara mal olursa olsun sahip olacaklardır) her zaman yaşam yollarıyla ilgilenirler ve bu her zaman Dharmik olmalıdır.

Ay'ın 12. ev yöneticisinin nötr olduğu ve aya olan etkilerinin kişisel yaşamlarını bozabileceği söylenir. Kişisel yaşamın ve iyi uykunun tadını çıkarabilmeleri için Ay'ın güneşin her iki tarafındaki üç evde olmaması gerekir. Ay, nerede oturursa otursun, o bölgeye ait kayıp verecektir (o evin tüm işaretleri kaybolacaktır) ve o ev, yükselen Aslan için Ay 7. evde ise evlilik için kötüdür ve ya iş ya da iyi bir evlilik yaşamı koşulu sağlar.

Bazen çok para harcarlar, bazen de para konularında bencilleşirler ve bu değişim onlar için çok hızlı gerçekleşir.

Mars


Mars bu yükselen için yine yoga karakadır. Yoga karaka gezegenini hatırlamanın basit bir formülü var. Öncelikle gezegenleri Güneş'in arkadaşları ve Satürn'ün arkadaşı olarak iki gruba ayırın. Güneş'in arkadaşları Ay, Mars, Jüpiter ve Satürn'ün arkadaşları Venüs, Merkür'dür (düğümler buraya dahil edilmemiştir ve ayrı kuralları vardır). Gezegenler, aynı grubun gezegeni tarafından yönetilen her yükselen için Yogakaraka'dır.

Bu formülü kullanarak yükselen Aslan burcu için Mars, Güneş, Ay ve Jüpiter'in iyi sonuçlar vereceğini söyleyebiliriz. Bunlar arasında kişi, bir Kendra ve bir Kona evinin lordluğuna sahip olarak Yogakaraka olacaktır ve Jüpiter birbirine bağlı 4-10 evleri yönettiğinden, Güneş ve Ay yalnızca bir evi yönettiğinden Mars, Güneş ve Ay'ın yükseleni için Yogakaraka olur. Diğer gruplarda ise Satürn, yükselen Venüs için Yogakaraka olur ve Venüs, Satürn yükselen için Yogakaraka olur.

Ancak bu basit bir hafıza yardımcısıdır ve analizde ve öğrenmede ilerledikçe yeni kurallar ortaya çıkar ve bunlar göz ardı edilebilir. Ancak öğrenciler için bu başlangıç ​​için iyi bir egzersiz olabilir. Burada Mars 4. ve 9. evin yöneticisidir ve bu sayede bu yükselende doğuştan doğanlara rahatlık, lüks ve şans vermekten sorumlu hale gelir ve aynı zamanda bu yükselende babanın uzun ömürlülüğü ve karısıyla uyumu için de çok önemlidir. . 4. evin yöneticisi olması, rahatlık duygusunun bir Akrep gibi kendi bölgesinde olmayı sevdiğini, kendi deliklerinde olmayı sevdiklerini ve 4. ev Akrep tarafından yönetilirken 9. evin lordu olup kışkırtıldıklarında çok fazla zarar verebileceklerini belirtir. Bu kişilerin benim sıkı çalışmamın kaderimi değiştirebileceği yaklaşımına sahip insanlar olduğuna dair açık bir ipucu. Babaları da aynı fikirdedir ve konu kendi dinleri olduğunda ya da birileri babalarını/gurularını/büyüklerini kışkırttığında saldırganlaşırlar.

Merkür


Merkür 2. ve 11. evin yöneticisidir ve iki soyundan gelen, tek bir gezegenin her iki para evini de kontrol ettiği gezegendir, diğer yükselen ise Jüpiter'in her iki para evini de 2. ve 11. evleri kontrol ettiği Kova'dır. Ve bu sayede Merkür'ün konumu ve yerleşiminin bu yükselen burcun finansal durumu açısından çok önemli olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz.

Merkür Güneş'in arkasındaysa para konusunda aşırı hırslı olurlar, Güneş'in önündeyse para konusunda biraz dikkatsizdirler. Sun ile para konusunda dengededirler ve parayı her zaman değil çoğu zaman odak noktasında tutarlar. 2. ev, Güneş'ten 2. evdeki Merkür'ün geçim evi olduğundan, bu yükselende doğan insanlar her zaman paralarının nasıl sürdürüleceği konusunda endişe duyarlar, banka bakiyelerini nasıl artırabilecekleri ve zenginlik kazanmak ve onu kontrollerinde tutmak için mümkün olan her yolu deneyecekler. ve elleriyle eşleriyle ortak hesap sahibi olma ihtimalleri çok düşüktür.

Merkür Güneş'ten itibaren 12. evdeyken ne kadar para harcadıkları konusunda endişe duyarlar ve tasarruf etmek için harcamalarını azaltmaları ve ayrıca harcamaları hakkında bilgi sahibi olmak için kişisel bir hesap defteri tutmaları gerekir.

Güneşle birlikte para meseleleri konusunda biraz dengelidirler ve entelektüel ve ruhsal olarak rahatlık olarak paraya daha az odaklanırlar ve paraya yalnızca tatmin duygusuyla yaklaşırlar.

Jupiter


Jüpiter 5. evin ve 8. evin yöneticisidir ve herhangi bir eve yerleştirilmesi, o evin 8. evin lordu olan bir yönüne zarar vermek için yeterlidir. Hangi evi işgal ederse o evle ilgili ilişkiler hayatlarında sıkıntı çekecek ve bir yönü lekelenebilecek. 5. evin yöneticisi olarak kişinin gelecekteki beklentilerinden sorumludur ve kötü yerleşimi, doğumdan sonra hayatı perişan hale getirebilir. Merkür ve Jüpiter arasındaki bağlantı harika bir dhana yoga yapacak ve kişi eğitimi ve zekası nedeniyle çok şey kazanacak, ancak 8. ev yöneticisi olarak piyango veya hisse senedi piyasası gibi alanları gelir kaynağı olarak seçerlerse o zaman bazı kayıplar da yaşayabilirler.

Jüpiter'in Ketu ile bağlantısı onları zihinsel olarak dengesiz hale getirebilir ve borsadaki kayıplar nedeniyle zihinsel kontrollerini kaybedebilirler. Yükselen Aslan için Jüpiter ve Venüs'ün kavuşumunun etkisi daha az olacaktır. Jüpiter Kendra'ya yerleştirilirse kişiyi dolgun yapma eğilimindedir (tüm yükselenlerde bu Jüpiter'in genel sonucudur), ancak yükselen Aslan için Jüpiter'in 9. eve yerleştirilmesi hoş karşılanmaz çünkü kişilerin şanssız olmasına neden olabilir, oysa yükselende yerleşmesi. kişinin kronik hastalıklara yakalanmasına neden olabilir, oysa 5. eve yerleşimi doğumda gecikmelere neden olabilir ve çocuklarda bazı deformasyonlara neden olabilir (diğer yogaları da kontrol edin), ancak genellikle bir çocuğun zayıf doğması veya bir süre sonra konuşmaya başlaması gibi bir şey olabilir.

önemli bir boşluk. 4. evde, uzun ömürlülük açısından iyidir ancak annesine ve kişi için sorunlara işaret eder ve kişi doğumda gecikmeler yaşar ve eğer AL'dan itibaren 12. evde ise çocuk sahibi olmayı tamamen reddedebilir, oysa 7. evdeki yerleşimi evlilik hayatı için de kötüdür. çocuklarına gelince. 10. eve yerleştirilmesi çocuklar için yine kötüdür, çünkü onları hastalıklara yatkın hale getirir ve işleri düzensiz/farklı saatlerde çalışabilir.

Venüs


Venüs bu yükselen için 3. ve 10. evin yöneticisidir ve bu onların iyi huylu olmalarını sağlar ve kışkırtılmadıkça aynı kalmalarını sağlar. 10. evin yöneticisi olmak, onların doğuştan danışman olduklarını ve yönetim ve yönetici endüstrilerinde başarılı olabileceklerini, güzelliğe ve güzel sanatlara olan sevgilerinin işlerine yansıdığını ve karmalarının kişisel tatmin ve bencillik duygusuyla motive edilebileceğini gösterir. Ancak Ay güçlüyse bu eğilim onlarda öne çıkmayacak, insani davranacak ve topluma verme anlayışıyla çalışacaklardır.

Satürn


Satürn, bu yükselen için 6. ve 7. evlerin yöneticisidir ve 7. evin Satürn tarafından yönetildiği veya işgal edildiği tüm yükselenlerin kötü bir evlilik hayatına sahip olacağını düşünmek bir kez daha sadece bir paradokstur. Şimdi burada önemli bir soruya geliyoruz.

Mars-Venüs, Merkür-Jüpiter, Ay-Satürn, o zaman neden Güneş-Satürn ile olmasın. Burada Satürn hakkında çok ciddi bir gerçeği öğrenmiş oluyoruz: Dişi burçlarda hadım gezegeni olduğundan erkek gibi davranır, erkek burçlarında ise kadın gibi davranırken, diğer hadımlar birlikteliğe (Merkür) göre doğasını değiştirirler (Merkür) cinsiyet alır. Bu şekilde yerleştirildiği burçtan dolayı Kova burcundaki Satürn daha çok kadınsı niteliklere sahipken, Oğlak burcundaki Satürn daha çok erkeksi niteliklere sahiptir.

Terazi burcunda yücelirken ana niteliği dengelemedir ve bulunduğu burcu (yalnızken) dengeleme eğilimindedir.

Burada Satürn 6. evin sahibi olan tam bir malefiktir ve nerede oturursa otursun yaşamın o alanında mücadeleler verecektir. Malefik olması nedeniyle Upachaya evlerindeki (3-6-10-11) yerleşimi övgüyle karşılanır, ancak 10. evdeki konumu kariyer konusunda sıkıntıdadır ve yüksek iniş çıkışlar verebilir, oysa 3-11. evdeki yerleşimi kötüdür. Karısı dindar ve Dharmik bir hanımefendi olacağı için iyidir, ancak sırasıyla küçük ve büyük kardeşler için kötüdür, çünkü ya yok olacaklar ya da hayatlarında mücadele edecekler (herhangi biri) oysa 6. evdeki yerleşimi kişi için iyidir. onu hastalıklardan uzak tutar, ancak eşini hasta eder ve ilişkilerde bekarlığı teşvik ederek evlilik hayatını mutsuz eder.

Aslandaki Gezegenler- 🦁


Güneş - Kendinden emin, Kabul etmekte iyi, Emir alamıyor, Devasa ego

Ay- İlgi isterler, Takdir edilir, Asla morali bozulmamalı, Sanatsal, Kibirli, Yaratıcı

Mars- Tarihe, siyasete, sanata ilgi, Bağımsız, Sahne sanatçıları, Romantik

Merkür- Popüler yazarlar olabilir, Halkla ilişkilerde iyi, Çalışmaları için tanınma istiyorlar, Değerler işe yarıyor

Venüs- Işıltılı gardırop, Lüksü seviyorum, Açık havada ev hayatından daha fazlası, Ünlü bir eş istiyorum

Jüpiter- Yetenekli insanları eğlendirirler, Miras bırakmak isterler, İyi astrologlar

Satürn- Babasıyla mesafeli, Kendine güveni düşük, Kalın tenli, Devlet memuru, Maaş için çalışıyor

Rahu- En iyi sanatçılar olmak istiyorlar. Güneş yerleşimine bağlıdır. İyi yerleştirilmişse, bir şeyler kazanmak için iyi bir motivasyon

Ketu- Şöhret istemez, Karamsar, bulunduğu yerden kopuk.



#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

Yükselenaslanburcu 6720504655299257501

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item