Yükselen yay burcu

            Yükselen yay burcu 


Moola - Liberal fikirli bir kişi, dürüstlük ve saygın kişilik, başkaları tarafından saygıyla karşılanırlar. Yardımseverlik, dindarlık, Hayırseverlik, sosyal hizmetle meşgul olma, özgüven ve neşe Moola nakshatra'da doğan kişilerin özelliklerinden bazılarıdır.

Purvashada - O bir devlet adamıdır, her şeyi iyi planlanmış bir şekilde yürütme kapasitesine sahip olacak, her şeyi güçlü bir zihinle yapacak, dürüst bir insan, açık sözlü ve cimri. Böyle bir kişi son derece zekidir ve yönetme yeteneklerine sahip olacaktır.

Uttarashada 1. pada – Yüksek ideallere sahip olacak, yardımsever bir insan, dürüst bir insan, dürüst, dine bağlı olacak, belirtilen ritüelleri takip edecek, adalete ve yasalara bağlı kalacak bu nakshatra doğumlu kişilerin nitelikleridir.

Yay yükselen 🔥

 Söyledikleri şeyler üzerinde çok fazla düşünmeyen çocuksu partnerler ve do. Çoğu zaman eş için ebeveyn olmaları gerektiğini ve daha az göz hizasında bir eş gibi hissetmelerini sağlar.
 Buna bağlı olarak oluşan ego sorunları, öğretmen-öğrenci dinamikleri çoğu zaman romantizmi gölgede bırakıyor

Hayatları boyunca öğrenirken akıllıca yaşamak istiyorlar. Ancak bu bir yangın işaretidir, bu nedenle ilk yıllarda çok dürtüsel olabilirler. İstikrarlı bir finansmana ve istikrarlı bir aileye sahip olmak isterler, ayrıca kendilerine çok güvenirler ve kelimeleri orantılı kullanırlar.

Küçük kardeşlerine gelince, onlara karşı çok cömertler, öğrendikleri her beceriyi öğretmek istiyorlar. Evde çok manevi bir ortam istiyorlar ve ilk maneviyat derslerini anneleri aracılığıyla öğrenebilirler. Onların rahatlığı maneviyattır.

Hızlı zekaya sahiptirler ve sanatsal becerileri çok kolay öğrenirler. Ancak zekaları akılla uyumlu değilse bazı yanlış kararlar alabilirler. Engellerle uğraşırken çok topraklanmışlar ve çok pratik bir şekilde üstesinden geliyorlar.

Ortaklıkta çok zeki ve eğlenceli insanlar ararlar. Ani olaylar onları çok duygusal hale getirebilir ve ne zaman gizli bilgi arasalar, onu tam bir özveriyle ararlar.

Genellikle çok iyi Gurular alırlar. Gurularının ve babalarının etkisi oldukça fazla ve inançlarından gurur duyuyorlar. Kariyerlerine pragmatik ve disiplinli bir şekilde yaklaşıyorlar. Kariyerlerinde çok eleştirel ve analitik olabilirler. Araştırma için çok iyi.

Kazançları ve ağ çevresi söz konusu olduğunda, her zaman bir denge ararlar. Kendilerini tamamen ruhsal arayışlara kaptırırlar ve bu da yaşamlarında büyük bir dönüşüm getirir.

 zengin yiyecekler, özellikle et suyu ve yağ gibi yiyecekleri yemekten kaçınmalıdır. hassas bir karaciğerleri olduğu ve aşırı alımları feci etkilere yol açabileceği için alkol alımından kaçınmalı veya tüketimini sınırlamalıdır

yükselen yay burcu



Yay burcundaki gezegenler ve ilişkileri


Hepimiz Satürn'ün Güneş'in oğlu olduğunu biliyoruz ama Zodyak'ta Jüpiter'in Satürn'ü koruduğunu görebiliriz. Yakından bakıldığında Satürn, yaşlı, korunmasız bir adama benziyor ve aynı zamanda herkesi cezalandıran en güçlü Karma gibi görünüyor ve Yay, kişiyi din, inanç, Tanrı'ya güven, İyi Karmalar ve servet yoluyla gösterir (tüm 9. ev anlamları). Yay burcu doğal olarak 9. ev olduğundan) kişiyi Satürn'ün Kötü Şans, Talihsizlik, Sıkıntı ve Yoksulluk gibi kötü etkilerinden kurtarabilir. Hint Felsefemiz, babanın çalışmalarının oğlu tarafından ödenmesi gerektiğine, dolayısıyla babanın kötü karmalarının yanı sıra iyi karmalarının da oğula geleceğine inanır. Böylece iyi ve dindar bir babaya sahip olmak, insanı hayattaki pek çok musibetten kurtarır.

Yay burcunda da aynı durum söz konusudur, çünkü iyi konumlanmış bir burç olan Yay, insanı birçok talihsizlikten, sıkıntıdan ve kötülükten kurtarır. Burası Dharma'nın koruma formunda olduğu tapınaktır, çünkü bir ateş burcudur. Dharma burada Shiva şeklinde ateşlidir, kışkırtıldığında öfkesini Rudra şeklinde gösterebilir. Yay burcunun, normalde dindar ve uysal bir insan olduğunu, ancak kışkırtıldığında yayını iblisleri öldürmek ve dharma oluşturmak için kullandığını düşünürsek, Rama ile yakından akrabadır.

Yükselen Yay'da gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş


Güneş , bu yükselen için 9. evin yöneticisidir ve onları doğruluğa odaklanan ve asla dharma'dan düşmeyecek keskin fikirli kılar. İnandıklarının peşinden giderler ve düşünce süreçleri çoğunlukla tecrübelerden ve dini kitaplardan oluşur. Zekaları sağlamdır ve inandıkları felsefe Dharma Gerçeği'ni takip etmelidir ve bir kez ona inanmaya başladıklarında felsefe için bile savaşabilirler. 9. evlerinde Aslan olması onların Hukuk, Din, Çalışma veya Karma, Kimya, Tıp, Şifalı Bitkiler ve Kereste gibi konulara ilgi duymasını sağlar. Şeylerin nasıl yaratıldığını anlamak konusunda güçlü bir özlemleri var. Kendra ve Kona'ya yerleştirilen güneş en iyisidir, çünkü iyi şanslar ve servet verir, bununla birlikte 3-6-11 evlerde de en iyisidir, Upachaya'da malefiktir ve iyidir. 2. evdeki konumu para kazanmak için iyidir ve güçlü bir servet vaat eder. Onun 8. ev veya 12. evdeki yerleşimi şans açısından kötüdür, burada 12. ev Marana Karaka Sthana'dadır ve babaya kısa bir ömür veya başka sıkıntılar verebilir, 8. evde ise babayı zayıf ve mutsuz yapar ve her iki yerde de Yerlinin şansına çarptım.

Ay


Ay, bu yükselen için 8. evin yöneticisidir ve bu nedenle uzun ömürleri ve sağlıkları için çok önemli hale gelir. Kendra'ya yerleştirilmesi istenmiyor, çünkü 8. evin gücünü yerleştirildiği bhava'ya taşıyacak ve bu bhava'dan talihsizlik bahşedebilecek,

Kona'daki yerleşimi, kötü evlerin efendisi nerede olursa olsun, yine kötü kabul edilecek. o evin bir anlamına zarar vermesi kaçınılmazdır, örneğin Yükselende sağlığı bozabilir, 4. evde huzur, 5. evde çocuk, 7. evde evlilik, 9. evde genel şans, 10. evde prestij. Onun 6. evdeki yerleşimi evlilik için çok kötüdür ve ayın yücelmede olması nedeniyle güçlü olması nedeniyle Vipreet Raaj Yoga oluşturmaz.

Ayın 8. evdeki yerleşimi, uzun bir yaşam vaat ettiği, kişinin okült bilimlere ilgi duymasını sağladığı ve 12. evdeki yerleşimi Vipreet Raaj Yoga'yı güçlü kılacağı için iyi sayılabilir, çünkü zayıftır ve orada zayıf olması gerekir. eğer hastaysa olabilir. 2. evdeki konumu para ve konuşma açısından kötüdür ve konuşma veya boğazla ilgili bazı kusurlara neden olabilir, ancak aynı zamanda kötü bir isme sahip olduktan sonra hayatının ilerleyen dönemlerinde miras olarak güçlü para alma şansı da verebilir.

Mars


Mars, bu yükselen için 5. ve 12. evlerin yöneticisidir ve genel olarak az sayıda çocukları olduğunu, doğumda bazı gecikmeler olabileceğini ve eğer mars iyi yerleştirilmemişse çocuklarının zayıf olabileceğini ve genellikle çocuklarını terk etme/görmezden gelme eğiliminde olduklarını gösterir. ebeveynler ve yabancı bir ülkeye taşınmak. Mühendislik, fizik, vücut geliştirme gibi konulara ilgi duyabilirler; yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde, özellikle de yaşamlarının 25-45 yılları arasında sağlık konusunda bilinçlidirler.

Harcamaları esas olarak bağlılık ve astrologlarla ilgili şeyler gibi okült şeyler üzerine olacaktır.

Astrologlar tarafından kolayca kandırılabilirler. Mars'ın nötr 12. ev ve yararlı ev 5. evden oluşan ikili doğası onu yararlı yapar ancak iyi Raajyoga yaratmak için Güneş'in desteğine ihtiyacı vardır. Ve sonra kişinin Raajyoga'dan keyif alması için onların bağlantısının Yükselen /Arudh Lagna/Atmakaraka ile olması gerekir.

Merkür

Merkür bu yükselen için 7. ve 10. evin yöneticisidir ve 7. evdeki yerleşimi kendi evinde badhaka olması nedeniyle kötüdür, eğer güçlüyse veya Rahu'dan görünüm alıyorsa o zaman birçok engel, geri dönüş, aksilik ve gecikme yaratabilir. hayatta çalışmak.

Venüs ve Rahu ile olan bağlantısı kişiyi kara büyünün kurbanı olmaya yatkın hale getirirken,

Satürn ile olan ilişkisi kişiyi nazarın kurbanı yapar.

Merkür burada Kendradhipatya dosa'ya sahip ve aynı zamanda badhak'tır (Tüm ikili yükselenlerde badhak, takip etmek istedikleri şey konusunda kararlı olmazlarsa bu görevde asla başarılı olamayacaklarını gösteren Kendradhipatya dosa'dan muzdariptir.)

Merkür yerleşmiştir. Lagna pek çok engel yaratır ve onun 4. evdeki yerleşimi zaman zaman eş ve anne arasında çatışmaya neden olur; eğer cıva iyi yerleştirilirse iyi bir bağla da sonuçlanabilir.

Köşe evlere yerleştirilmesi, nimetlere engel oluyor ve hayatta ilk önce iyi şeylerin olmasını engelliyor ve ancak çok fazla destekten sonra işler yoluna girmeye başlıyor.

Merkür herhangi bir evde diğer malefiklerle birlikte yerleştirilirse badhak doğası baskın olacak ve kişiye kötülük yapacak ve öğrencilerle, mali konularla ilgili, amcaları ve onların çocukları, kız kardeşleri ve akrabalarıyla konuşma konusunda sıkıntılar yaşanacaktır. Benefik ile olan yerleşimi ve yalnız olduğu zamanlar bir miktar kontrollüdür ve pek çok maleik etki gelmeyecektir.

Jupiter

Jüpiter bu yükselende isminden de anlaşılacağı üzere burada benliğin ve rahatlığın kontrolörüdür ve tüm raajyogaların ve meyvelerinin yerliye gelmesi için aktivasyonu için onun iyi yerleştirilmesine ihtiyaç vardır.

7. evdeki yerleşimi kötüdür, çünkü kişinin kendisi yoluna bir engel haline gelir, Jüpiter'in digbaladan düşerek zayıf olması kişiyi yaşamda yönsüz hale getirir ve nereye gideceği ve hayatta ne yapacağı konusunda kafası karışabilir.

Meslek seçerken kafanız karışır. Düşman burcunda olmasına rağmen 10. evdeki yerleşimi kişiyi kariyerde üstün kılar ve eğer etkilenmezse hayatta yükselişi, zenginliği sağlar ve gezegenin en baskın olduğu

Varga haritasına bağlı olarak iş/meslek/para/mutlulukta ebeveynlerinden üstün olurlar. yerleştirildi. Konas'a yerleştirilmesi çok iyi kabul ediliyor çünkü bereketlerin yerlilere hiçbir engel olmadan doğrudan gelmesini sağlıyor. Lagnesh hem Kona hem de Kendra lordu olduğundan, hangi eve yerleştirirse yerleştirsin o evin bereketini artırır ve o evin iyi etkileri kat kat artar.

Venüs

Venüs bu yükselen için 11. ve 6. evlerin yöneticisidir ve dolayısıyla çok kötücül hale gelir. 11. evin lordu, eğer yanlış bir şey yaparsak bize ceza vermekten sorumlu olan kişi hareketli bir yükselen için bu çok ciddidir, çünkü 11. evin lordu da badhakesh'tir ve adından da anlaşılacağı üzere onun asıl sorumluluğu badha vermektir ( tıkanıklık) ve eğer kişi daha da güçlüyse ve etkileniyorsa şiddetli ve ciddi olabilir.

İkili yükselen için 11. ev lordu her zaman hareketi ve yüksek enerjiyi gösteren Hareketli bir burçtur ve ikili burçların kendisi de orta enerjidir ve hareketlilik söz konusu olduğunda doğası gereği uysaldırlar, yalnızca ihtiyaç duyulduğunda hareket ederler, dolayısıyla bu, eğer 6. evi yakından görürsek temsil eder.

Cezaya yol açan amel evi, hiçbir hareket göstermeyen ve tamas'ın düşük enerjiye sahip olduğunu gösteren sabit bir işarettir; bu, Çifte yükselen kişilerin orta enerjili sattva guna'ya sahip olduğunu ve tembelleşirlerse ve tamas guna'ya doğru ilerlemeye başlamak için enerjilerini kullanmazlarsa o zaman ceza olduğunu gösterir. onlara çabuk gelecektir, diğer yükselenlerin ise azabı bazen daha sonra gelecektir. Her yükselen burcu 11. eve sahip olduğundan herkes ceza alır ancak 11. evde hareketli bir burcu olan İkili yükselenin cezası çabuk gelir. İkili burçlar aynı zamanda sattwa guna tarafından yönetilir ve sattvik insanlar daha fazla acı çekerken, hareketli yükselenler için 11. ev, kötü eylemlerin cezasının önemli bir gecikmeyle geleceğini gösteren sabit burçtur.

Sabit yükselen ikili burçlar için ise lord 11. ev, onlar için cezanın gecikmeden sonra geldiğini ancak çok fazla gecikmeden sonra olmadığını gösterir. Örneğin, cezanın 30 ila 50 gün arasında olması gerekiyorsa, bu durumda çifte yükselenler 30 gün içinde sabit yükselenler 40 gün içinde ve hareketli yükselenler 50 gün içinde ceza alacaktır. 6. ev hastalığı, mücadeleyi, çekişmeyi ve zorlukları ifade eder. Bir evin anlamlarına nasıl gittiğimiz, Raşi'nin oraya düşmesiyle gösterilir.

Satürn

Satürn 2. ve 3. evin yöneticisidir ve zenginliğin denetleyicisidir. Satürn onlar için 3., 6., 10. ve 11. evlerde iyi bir konuma sahiptir, çünkü Upachaya evlerinde olduğu için kötü niyetli eğilimleri kontrol altında olacaktır ve upachaya evleri de büyümeyi ifade ettiğinden banka bakiyeleri ve varlıkları sürekli artacaktır ancak Satürn'ün bir doğruluk durumu vardır ve eğer Satürn'ün burçta işaret ettiği şeyler doğru yollarla elde edilmezse mutsuzluklar, aksilikler olabilir ve bunlarda azalma olabilir. 2. evdeki Satürn de iyi bir konumdadır ve parasal büyüme için iyi bir durumdur.

Satürn'ün 1. evdeki yerleşimi yine iyi bir yerleşimdir ve bu da özellikle Jüpiter Kendra'dayken Dhana Yoga yapar ama aynı zamanda kişiyi bazen Üzgün, Yalnız, Talihsiz yapar ve kişi sadece kendi yanında olmayı sever. Şansı ileri yaşlarda artacaktır.

Eğer Jüpiter Köşe ev yerleşmişse bu bir kez daha büyük para kazandıran bir yogadır. Eğer Satürn 2. evde ve Jüpiter 10. evde ise o zaman kişinin ebeveynlerinden üstün olacağı ve çok para kazanacağı yoga yapmak bir kez daha büyük para demektir.

Jüpiter'in açı yaptığı Satürn'ün her yeri borsalar için iyidir.

Satürn'ün 11. evdeki yüceltilmesi bir kez daha büyük ve güçlü bir Dhana Yoga yapar.

Oysa 10. evdeki konumu kariyerini istikrarsız hale getirir ve hayatta büyük bir kayıp/düşüş yaşamasına neden olur. Jüpiter de Kendra veya Kona'dayken Kendra'lardan herhangi birine yerleştirilmesi iyi bir dhana yoga yapar, ancak kişi de mutsuzdur, oysa Kona'daki Satürn ve Kendra veya Kona'daki Jüpiter kişiyi zengin yapar ve aynı zamanda bereketi de engeller. Her durumda, Jüpiter'in Satürn'le herhangi bir bağlantısı olmamalıdır, çünkü bu kişiyi perişan eder, Dhanyoga'yı yapar, ancak kişi onlardan keyif alamaz ve kendi takipçileri veya yarattığı insanlar bir noktada onları terk eder.
#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

DAHA FAZLASI..

Yükselen yay burcu 132102069321846814

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item